2011 Aralık Anneleri

Ben kadınım...
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu:
-Niçin ağlıyorsun?”
-Çünkü ben bir kadınım” ...diye cevapladı annesi...
-Anlamadım!” dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp,
-Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!” dedi...

Babasına
-Baba, annem niçin ağlıyor?” diye sordu...
Baba
-Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır... diye cevapladı...

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin ağladıklarını keşfedemedi...

Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah’a sordu...
-Allahım...Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?”
Allah dedi ki…
-Ben kadınları özel yarattım!… Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim...Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim...Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitselerde,cocuklarını sevmek duygusallığını verdim...
Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor...Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek kudretini verdim...Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım...Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim...

Tek zayıflık olarak kadınlara birer GÖZYAŞI verdim...

Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere…

İyileştiren Sevgilere İhtiyacı Var İnsanın
İyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın,
Seni tüm zaaflarınla, hatalarınla kab...ul eden,
Tüm korkularınla bilen,
Hesapsızca ve sorgusuz,
Şartsız ve koşulsuz,
Bencilce olmayan,
"Benim" den önce senin olan,
Onaylamasa da kabul eden bir yumuşaklıkta,
Kalbinin içi kadar bir uzaklıkta,
Sonuçta değil süreçte iyi gelen,
İyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın.
Düşüncesi bile gülümseten,
Omuzlarındaki tüm yüklerinden seni azad eden,
Keder değil yaşama sevinci veren,
Tüm yaralarını kendi bile fark etmeden saran,
İyileştiren, iyi gelen sevgilere ihtiyacı var insanın.
Beklentileriyle yormayan, fazla soru sormayan,
Yanında sen gibi sen olduğun,
Tüm yanlış bildiklerini unuttuğun,
Hiçbir hesap yapmadığın, yapamadığın,
İyi gelen, iyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın.
Seni kalıplar içine sıkıştırmayan,
Tüm kayıp taraflarını bakışlarıyla bulduran,
En beceriksiz taraflarını,
Sevimli bir çocuğun yaramazlığı gibi görüp, Seni sevmeye daha da sarılan,
İyileştiren, iyi gelen sevgilere ihtiyacı var insanın

Dün eşim ve kaynanam dedik ki ormana qidelim oturalım neyse qittik hain sinekler sadece beni ıssırmış 3 tane kocaman ıssırık war

herkes öğle mmasını yemeğe gitti galiba benimde canım bişey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum off bende yiyebilsem

geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah sen içini ferah tut iyi düşün

Dün eşim ve kaynanam dedik ki ormana qidelim oturalım neyse qittik hain sinekler sadece beni ıssırmış 3 tane kocaman ıssırık war

sineğin ısırdığı yere sarımsağı ikiye bölüp sür derler büyükler mikrobunu öldürsün bide kaşıntısını alsın diye. canım ya sineklerde nerde kana ihtiyacı olna biri var gdr onu ısırır bence orman gb yerlere filan gitmeyin ken filan vardır yada başka böcekler ama dikkat edelim zaten bebişler içten yiyo bide dışardan yedirmeyelim. geçmş olsun canım

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

gnc24 bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin oğluşun olacakmış hayırlı uğurlu olsun

artık biz de öğrenelim yaa

Saol cnm ya walla 3 kişinin arasından beni ıssırdı beni daha tatlı buldu qaaliba kaşınınca tatlı oluyoda sona kocaman şişiyo

Gnc24 oğluşun hayırlı olsun canım bizde öğrenelim artık rengi ne dimi 22 haziranda dr amcamız söylesin bize çok merak ediyoruz gerçi ama sanki kız gibi hissediyorum ben...

cok gecm,işş olsun cnm dikkat et kendineeeeeee

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bu sene erkek senesi ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Kaç erkek olduk sayabilen varmı bir yoklama yapalım

benim önceki bebekte kız olduğunu düşünüyodum onun kızdı da bence, saçlarım düzleşmişti bunda erkek dedi ya dr saçım zaten kıvırcıktı iyice kıvırcıklaştı bilmiyom cinsiyetle alakalımıdır ama ya daaaa çcıcuğumuna saçı kıvırcık olcak demeeeekkk o yüzden bende etkileniyoooomm

kızlar sol kasığımda bi ağrı var göbeğimin altı..
sabahtan beri ağrıyor dr aramaya çekiniyorum...
önemli bişey değildir. inş...

canım benimde sağda var batıyor resmen dün oldu geçtiydi bugün yine var doktorum karın kasların genişliyor bebek yer açıyor kendine dedi kanama lekelenme olmadığı sürece dert etme dinlen dedi ama iş yerimde yatak yokki

Değildir cnm. Rahim büyüdüğü için oluyor kasık ağrıları. Ben bir düşük yaşadım. Öyle tek taraflı kasık ağrısı falan olmuyor. Rahim fırtınada deniz gibi dalgalanıyor+ kanama oluyor.... Çokkkkkk ağrı oluyor...

Bu ağrıları karıştırıp hiç endişelenmeyin rahat olun kızlar........

Bide bol su için, ne kadar su içerseniz o kadfar az ağrınız olur..... Su rahim kasılmalarını azaltıyor.... Dr um dedi.....

Sevgiler..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…