kızlar sol kasığımda bi ağrı var göbeğimin altı..
sabahtan beri ağrıyor dr aramaya çekiniyorum...
önemli bişey değildir. inş...
işyerindeyim oturuyorum bütün gün..Dinlen biraz yorma kendini qenelde o tür aqrılara rahim qenişliyor ondn oluyor diyolar
işyerindeyim oturuyorum bütün gün..
dün akşam yürüyüş yaptım ondan mı acaba şimdi aklıma geldi...
kızlar sol kasığımda bi ağrı var göbeğimin altı..
sabahtan beri ağrıyor dr aramaya çekiniyorum...
önemli bişey değildir. inş...
Ben de işte bütün gün oturuyorum. Arada bir kalkıp yürüme şansın varsa iyi gelir. Her öğleden sonra benim de ağrım oluyor. Eve gidince bir saat uzanıyorum geçiyor.... Bu kadar uzun oturmak da yaramıyor hamişlere....
bende geçen haftalar kasık ağrısı için gitmiştim dr a gitmeden 2 gün önce saatlerce yürüyüş yapıp bi gün öncede spor salonunda spor yapmıştım((( dr o yüzden olabilir dedi çok yorulmamak gerek yürüyüş yapıyos diyipte artık ben yarım saat ya yürüyom ya spor yapıyom ama yarım saat sadece
evet canım yaa oturmak iyi değil ayakta kalmak iyi değil zormuş annelik şimdiden anladım..
evet tatlım allah kolaylık versin hepimize...Valla zormuş..... Hele birde çalışan hamiş olmak çok zor.... Acıkıyorsun, ağrın oluyor, miden bulanıyor, uykun geliyor, çalışmaya mecalin olmuyor......
Allah hepimize kolaylıklar versinnnn...
Bu arada benimde 13+1 gün. Aynı ilerliyoruzSevgilerrrrr.....
benim erkek se eğer isim düşünüyodum kaç gündür eskiden beri istediğimiz bi isim vardı o aklıma geldi
HAKTAN koycaz sanırım eşimle ikimizde hep oğlumuz olursa Haktan koyarız diyoduk ama erkek deyincede baya bi isim düşündük sonra aklımıza geldi böle işte kızsa alternatif daha fazla ama erkekse eğer Haktan da kararlıyıs gibi
amma nane molla oldum yaa...
eğer bebeğim kızsa göbek adını kesin nazlı koyacam...
benim erkek se eğer isim düşünüyodum kaç gündür eskiden beri istediğimiz bi isim vardı o aklıma geldi
HAKTAN koycaz sanırım eşimle ikimizde hep oğlumuz olursa Haktan koyarız diyoduk ama erkek deyincede baya bi isim düşündük sonra aklımıza geldi böle işte kızsa alternatif daha fazla ama erkekse eğer Haktan da kararlıyıs gibi
Nazlı değil hamileyiz inşallah 1 ay sonra daha enerjik olucaz
nazlıda güzel isim bu arada:)
Dün eşim ve kaynanam dedik ki ormana qidelim oturalım neyse qittik hain sinekler sadece beni ıssırmış 3 tane kocaman ıssırık war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?