2011 Aralık Anneleri

Çatlak kremine başlayan varmı?Ben aldım ama başlasam mı karar veremedim?
kilo alıp vermediğim halde zaten bir sürü çatlağım vardı, çatır çatır çatlıycam galiba

kilo alıp vermediğim halde zaten bir sürü çatlağım vardı, çatır çatır çatlıycam galiba

ben daha alamadım dr babe marka al dedi int baktım 77 tl ve heryerde satılmıyor... sanırım hafta sonu alacam... sen ne marka aldın canım.. aldıysan başla bence.. hoş çatlayacağı varsa zaten çatlıcak ama...

Geçmiş olsun canım bidaha kapalı şeyler giy git olurmu
1-2 ısırıktan birşey olmaz ama sinekler mikrop saçabiliyor maalesef

Saol cnm eşorfman qiymiştim bacaklarımı yemiş açıkta da deqildi daha da qitmem çok çektim ben sineklerden düqünümde kolumu komple ıssırmıştı fondötenle zorkapanmıştı resimlerde belli oluyor kırmıızı kırmızı

merhaba kızlar
bugün ağrıalr avr galiba benimde rahmimin içi ağrıyor sanki bazen yürürken.
bugünden itibaren çok sevdiiğim tuzla ilişkimi kesmeye karar verdim.

şişerek beni çok fena yoksa

bende çok çatliycam şimdiden biliyorum
hangi marka aldın kremini? bende çok düşünüyorum. lieraqmı alsam 3 tüpü 133 TLye alınıyo internetten. çok iyiymiş ama genetik diyolar, boşuna olurmu acaba.... sadece bebe yağlarımı sürsem, ya da kakao yağı... kafam çok karışık bu konuda... bugün doktora sorcam :44:

Ben mustela diye bir marka aldım, doktorum onu önermişti, bakalım iyi gelecek mi?

Kabızlık çeken hamişlerr

Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.

Kızlar benim göğüslerim çatladı bile, daha önce sürmediğime pişman oldum............Dün akşam başladım bende....

lieracı da iyi diye duymuştum, bence mutlaka kullan, için rahat etsin, biraz pahalı ama ne yapalım
ben kesin kreme rağmen çatlıycamda belki hafifletirse diyorum iyi olur

canım ya sütde gaz yapıyor meyve suyuda iyi olmuyor sonra akşama kadar şişkin şişkin bi hal oluyorum sığacak yer bulamıyorum

dr bana bi sabah türk kahvaltı bir sabah cornflakes yiyeceksin demişti... ayy çok kötü tadı ben yiyemiyorum yaaa

Ultrasonda Dr. cinsiyet söylemed. Kan testini ben de yarın çıkmadı ise cmrtsi öğreneceğim.... Ona göre yorumlayacağım artık.... Kalp atışı 162 ama yüksek, belki kız olabilir....

Hayırlı sonuçlarını bekliyorum

ayyy napcaz bu çatlakları yaa
bende bebe yağı sürüyorum . od aişe yararmı bilmemm.
strawberry net kapanmasydı o lieracmı ne onu çok öneriyorlar dı .onu alacaktım . off canım sıkıldı şimdi.
dün çarşıya gitmiştim çok da bişey yapmadım ama çok yorgun düştüm.
şimdide yorgun hissediyorum.sizde de hemen yorulma varmı

senin kız bence bu kalp atışını kıza yoruyorlar....
sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…