slm kızlar ben geldimmmm bebeğim 16.haftaya girdibizeeeee
Çatlak kremine başlayan varmı?Ben aldım ama başlasam mı karar veremedim?
kilo alıp vermediğim halde zaten bir sürü çatlağım vardı, çatır çatır çatlıycam galiba
benım de sadece 1 gunum kaldı ama bebegım coktan gırdı su an 16 bıttı 17ye gırdı
maşallah ya
büyüdükçe daha heyecanlanıyorum benSiz kesin kasım annesi olucaksınız
Geçmiş olsun canım bidaha kapalı şeyler giy git olurmu
1-2 ısırıktan birşey olmaz ama sinekler mikrop saçabiliyor maalesef
Çatlak kremine başlayan varmı?Ben aldım ama başlasam mı karar veremedim?
kilo alıp vermediğim halde zaten bir sürü çatlağım vardı, çatır çatır çatlıycam galiba
ben daha alamadım dr babe marka al dedi int baktım 77 tl ve heryerde satılmıyor... sanırım hafta sonu alacam... sen ne marka aldın canım.. aldıysan başla bence.. hoş çatlayacağı varsa zaten çatlıcak ama...
ben daha alamadım dr babe marka al dedi int baktım 77 tl ve heryerde satılmıyor... sanırım hafta sonu alacam... sen ne marka aldın canım.. aldıysan başla bence.. hoş çatlayacağı varsa zaten çatlıcak ama...
bende çok çatliycam şimdiden biliyorum
hangi marka aldın kremini? bende çok düşünüyorum. lieraqmı alsam 3 tüpü 133 TLye alınıyo internetten. çok iyiymiş ama genetik diyolar, boşuna olurmu acaba.... sadece bebe yağlarımı sürsem, ya da kakao yağı... kafam çok karışık bu konuda... bugün doktora sorcam :44:
Kabızlık çeken hamişlerr
Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.
dr bana bi sabah türk kahvaltı bir sabah cornflakes yiyeceksin demişti... ayy çok kötü tadı ben yiyemiyorum yaaaKabızlık çeken hamişlerr
Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.
evet tatlım allah kolaylık versin hepimize...
sen cinsiyetini öğrenebildin mi???
benim 2li testin sonucu bu akşam 18:39 da çıkacakmışevde bilgisayar yok... hani kan seviyesinden belki belli olurdu kızmı erkek mi diye yarın sabaha kadar çatlıcam...
Kızlar benim göğüslerim çatladı bile, daha önce sürmediğime pişman oldum............Dün akşam başladım bende....
maşallah canım sen kasım annesi olmuyormusun o zaman yada 1 aralıkmı oluyor doğum tarihi
Ultrasonda Dr. cinsiyet söylemed. Kan testini ben de yarın çıkmadı ise cmrtsi öğreneceğim.... Ona göre yorumlayacağım artık.... Kalp atışı 162 ama yüksek, belki kız olabilir....
Hayırlı sonuçlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?