lieracı da iyi diye duymuştum, bence mutlaka kullan, için rahat etsin, biraz pahalı ama ne yapalım
ben kesin kreme rağmen çatlıycamda belki hafifletirse diyorum iyi olur
ayyy napcaz bu çatlakları yaa
bende bebe yağı sürüyorum . od aişe yararmı bilmemm.
strawberry net kapanmasydı o lieracmı ne onu çok öneriyorlar dı .onu alacaktım . off canım sıkıldı şimdi.
dün çarşıya gitmiştim çok da bişey yapmadım ama çok yorgun düştüm.
şimdide yorgun hissediyorum.sizde de hemen yorulma varmı
bende aynen öyle düşünüyorum en azından hafifletebilir. hem sonra çok çatlağım olursa pişman olurum keşke paraya kıyıp deneseydim derim belki daha az çatlardı derim...
bu yüzden heralde sürcem yine de.
benimde ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımın arkasında ve belimde halbuki hiç fazla kilo almamıştım. yani meğilliyim...
lierac kullanan iki kişi duydum etrafımda hiç çatlakları olmamış. belki ciltleride çok esnekti ama yararı olmuş olabilir kremin. strawberry.yi bilmiyorum ama dermomarket.com'da 3 tüp 130 tl gibi bişey (normalde tanesi 70 tl). ben heralde ordan alcam.
ben kakao yağıyla badem yağını karıştırıp süreceğim. zaten çatlayacaksa çatlıyor...en azından esnetmiş, yumuşatmış olurum..
slm annecikler kimse beni merak etmedimi çok üzüldüm geçmişi okuyunca
2 haftadır süren hafif başağrılarım önceki gün biranda tavan yaptı yumrukla kafama vurup durdum aralıksız. parol içtim ama hiç faydası olmadı.butungun ağlayarak kafama yumrukla vurarak çıldırdım.gecesindede böyle olmucak deyip dayanamadım dr gittim ama ilaç veremieyiz dd hamile olduğunuzdan serum takalım dd 1 saat srr deyince evde çocuklar var ddk siz takın biz avde çıkrrz bitince ddk tamm dendi. tansiyonum 9-5 geldi serumu tkrken öyle hızlı sapladıki eşim bile şaşırdı alışıkkn bu durum birde iğneyi içinde oğnatıp durdu damarımı patlattı kolumu mosmor yaptı beceriksiz becemiyoran yapma ki bana o kdr kolay serum takarlarki hemşireler bile karayolları gb damarlarınız der nettir.bende kalsın ddm nasılsa ağrıya faydası olmucak üstelik tansionum dahada düştü eve geldik sabah kadar ağladım kafama vura vura sabahı ettim sabah biraz iyi gibiydim kızımın gösterisi için beyaz tsort kot etek istemişler onu alayım ddm arabayı yıktmaya vrp lcw grdm ödeme sırasında fenalaştım. koltuğa oturdum ama aklım 3 yaşındaki kızımda bayılırsam onu kaçırırlr diye kendimi nasıl sıktım anlatamam. biraz kendime glp eczaneye geçip tansiyonu ölctrd 7-4 geldi nolacak benim halim bu 3. gün bişey yiyemiom sadece arada meyva yiyom su bile düzgün içemiyorum başım felaket. dün eve nasıl geldiğimi bir ben bir kızım birde allah biliyor eve geldim üstümdekilerle koluğa bir yatmışım kızımda ayak ucuma yatmış uyumus.3 saat sonra uyandım yavrum ne açım dd ne beni uyandırdı çok üzüldüm yemek ısıttım nasıl yiyor açlıktan kıyamam ya allah bizlere sağlık versinki evlatlarımıza iyi bakalım. o yaramaz kızım benim dakka başı ateşime bakıp kolumdaki morluğu elleyip anne dodor ila baptı deyip durdu sakin sakin birde kızıma ağladım o asumluğuna anlayışına yine başım başladı ağrımaya bugun biraz iyiyim çok şükür. anladımki 6 ay boyunca ağrıyıda sızıyıda paşa paşa çekecez çare yok ilaç yok
ben bebeyağı kullancam dra da bugün sorcam başlıyım mı diye göbeğim çıktı baya
benım de sadece 1 gunum kaldı ama bebegım coktan gırdı su an 16 bıttı 17ye gırdı
kızlar geçmişi okurken ne kadar mutluydum, herkes iyi haberler vermiş, cinsiyet muhabbetleri dönmüş. sonra alınganlıklar olmuş biraz. üzüldüm. yapmayın böle nolur
ben size bişey sorcam. hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde ultrasonla keseyi görmeye gitmiştik. o zaman 5+3 tük. doktor 4 cmlik bir de kistin var demişti. bir arkadaşta da varmış. hem kist hem bebek büyüyormuş. kist bebeğe baskı yapıyormuş. ben daha sonraki ultrasonlarda da sormadım hiç doktora kistin boyu nolmuş diye. bebeğin heyecanından. böle bir sorunu olan var mı? ya da hiç duyan?
aslında bnm sat a göre 15+0 da ama geç döllenme olmuş adet tarihimi 25 subat olarak değilde 02 mart olarak degerlendiriyıooo doktorum o yüzden 14+1 şimdii :))))
maşallah. cinsiyeti belli mi?
erkege benzetti doktorr amaaa tam kesin değildi 12. haftamda gitmiştim en son mayısın 20 sinde haftaya persembe gidicem işte o zaman artık kesinleşirr diee ümit ediyorumm.o zaman 15. haftada olacak gecikmiş adet tarihine göre diğerine göre zaten 16. hafta oluyoo
ben de yarın gideceğim ama belli olmaz tabi:)
artık buraya pek bişey yazmak istemiyorum ama seni görünce dayanamadım. haklısın seni nasıl farketmedim bilmiyorum. Cnm çok geçmiş olsun. cnm çeken bilir gerçi ama naçizane 1-2 tavsiyem olucak. öncelikle ne kadar ağlarsan başın o kadar ağırır. İkincisi bu denli geçmeyen bir ağrının nedeni gözlerin olabilir. Gözlerinde bir bozukluk varsa ağrı bu şekilde sürekli olur. bir göz doktoruna görün bence. Bide ağlamamaya çalış cnm insna hamişken çok ağlamak istiyor nedense ama inan ağlamak baş ağrısı artıran en önemli etkendir. Karanlık ve baş kısmını sıkan bir eşarp iyi gelebilir.
buseli canım neden artık buraya pek bişey yazmak istemiyorsun istemeden seni kırdıkmı üzülürümilgin için teşekkürler göz dr na hamile kalmadan önce gitmiştim sorun yok demişti.ağlamak konusunda haklısın dahada arttırıyor ama dayanamıyorum bazen hatta çoğunluk ağlamak için sebep bulmakta üstüme yoktur.başımı sıkmayı hiç denemedim hafif hafif ağrıyor buyuk ihtimal bu gece yine ağırlaçacak dediğini uygulayacağım tşkkrler bu arada ateşim gene çıktı atamıyorum enfeksiyonda olmuş olabilirsin diyor eşim birde sinüzitte olabilir dioz sinüzitin belirtileri benim yaşadığım ağrılarmı bilen varmı. kbb da gitmem gerekiyor yada hastaneden oda kiralayıp 6 ay orda kalmam lazım
nanan
canım mesajını buseli'nin alıntısından okudum.aradım ama bulamadım.
nasıl üzüldüm anlatamam...çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.
canım sinüzitte, kafanı öne eğemezsin, yüzün dökülecek gibi olur, ağrın artar. burun kenarlarına, t bölgene bastırınca acı olur. bildiklerim bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?