2011 Aralık Anneleri

lieracı da iyi diye duymuştum, bence mutlaka kullan, için rahat etsin, biraz pahalı ama ne yapalım
ben kesin kreme rağmen çatlıycamda belki hafifletirse diyorum iyi olur

bende aynen öyle düşünüyorum en azından hafifletebilir. hem sonra çok çatlağım olursa pişman olurum keşke paraya kıyıp deneseydim derim belki daha az çatlardı derim...
bu yüzden heralde sürcem yine de.
benimde ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımın arkasında ve belimde halbuki hiç fazla kilo almamıştım. yani meğilliyim...

lierac kullanan iki kişi duydum etrafımda hiç çatlakları olmamış. belki ciltleride çok esnekti ama yararı olmuş olabilir kremin. strawberry.yi bilmiyorum ama dermomarket.com'da 3 tüp 130 tl gibi bişey (normalde tanesi 70 tl). ben heralde ordan alcam.

selam kızlar,
hamile elbisesi almaya başladınız mı?
ya benim kıyafetlerim olmuyor...68 kilo olmuşum ama ölçülerim aynı...göbiş hariç ben kiloya değil bel, kalça ölçüsüne falan bakıyorum. kilom arttı ama hep karnımda toplanıyor...
eteklerin hiç biri olmuyor.. 2 tane beli lastik bantlı almıştım yıkayıp yıkayıp giyiyorum...ne yapacağım?

ben kakao yağıyla badem yağını karıştırıp süreceğim. zaten çatlayacaksa çatlıyor...en azından esnetmiş, yumuşatmış olurum..

slm kızlar nasılsınız.geçmişi okudum anca yetişebildim.çatlak ktemlerine başlamışsınız benimde bacaklar ve gögüslerimde çatlaklar var ama karnım esnek olduğu için olmadı.ama bacaklar vahim durumda.kalça ve diz altlarım çok kötü oldu.doktor önce bebklerde bana vermemişti.çeşke önceden kullansaydım.

artık buraya pek bişey yazmak istemiyorum ama seni görünce dayanamadım. haklısın seni nasıl farketmedim bilmiyorum. Cnm çok geçmiş olsun. cnm çeken bilir gerçi ama naçizane 1-2 tavsiyem olucak. öncelikle ne kadar ağlarsan başın o kadar ağırır. İkincisi bu denli geçmeyen bir ağrının nedeni gözlerin olabilir. Gözlerinde bir bozukluk varsa ağrı bu şekilde sürekli olur. bir göz doktoruna görün bence. Bide ağlamamaya çalış cnm insna hamişken çok ağlamak istiyor nedense ama inan ağlamak baş ağrısı artıran en önemli etkendir. Karanlık ve baş kısmını sıkan bir eşarp iyi gelebilir.

ben bebeyağı kullancam dra da bugün sorcam başlıyım mı diye göbeğim çıktı baya

bence kremlere o kadar para harcamayın. badem yağını doktor arkadaşım kullandı hamileliğinde. her gece yatmadan karnına masaj yaparak sürdü. "önemli olan deriyi yumuşak tutup gerilmesini önlemek" demişti.
sonuçta doktor... gerek olsa parayı basar alırdı dedim...

nanan

canım mesajını buseli'nin alıntısından okudum.aradım ama bulamadım.

nasıl üzüldüm anlatamam...çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.

benım de sadece 1 gunum kaldı ama bebegım coktan gırdı su an 16 bıttı 17ye gırdı

aslında bnm sat a göre 15+0 da ama geç döllenme olmuş adet tarihimi 25 subat olarak değilde 02 mart olarak degerlendiriyıooo doktorum o yüzden 14+1 şimdii :))))

canım annemde vardı erkek kardeşimde...kist kardeşimle büyüdü. hatta cinsiyetini hiç öğrenemedik, kisti de bilmiyorduk çünkü bebek hep arkası dönükmüş.sezeryana bir aldılar, doktor babamdan 5 kiloluk yağ kaplarından istedi.babam getirdi. o kist içinmiş...o kadar büyümüş...kardeşimin kucağında büyümüş
ama zararı yokmuş. için rahat olsun yani.kanla besleniyordu anneminki. bebekle büyüdü. kardeşim gayet sağlıklı doğdu. şimdi 14 yaşında. yani tıp ilerledi. belki senin durum farklı olur.

maşallah. cinsiyeti belli mi?

erkege benzetti doktorr amaaa tam kesin değildi 12. haftamda gitmiştim en son mayısın 20 sinde haftaya persembe gidicem işte o zaman artık kesinleşirr diee ümit ediyorumm.o zaman 15. haftada olacak gecikmiş adet tarihine göre diğerine göre zaten 16. hafta oluyoo

ben de yarın gideceğim ama belli olmaz tabi:)

buseli canım neden artık buraya pek bişey yazmak istemiyorsun istemeden seni kırdıkmı üzülürümilgin için teşekkürler göz dr na hamile kalmadan önce gitmiştim sorun yok demişti.ağlamak konusunda haklısın dahada arttırıyor ama dayanamıyorum bazen hatta çoğunluk ağlamak için sebep bulmakta üstüme yoktur.başımı sıkmayı hiç denemedim hafif hafif ağrıyor buyuk ihtimal bu gece yine ağırlaçacak dediğini uygulayacağım tşkkrler bu arada ateşim gene çıktı atamıyorum enfeksiyonda olmuş olabilirsin diyor eşim birde sinüzitte olabilir dioz sinüzitin belirtileri benim yaşadığım ağrılarmı bilen varmı. kbb da gitmem gerekiyor yada hastaneden oda kiralayıp 6 ay orda kalmam lazım

canım sinüzitte, kafanı öne eğemezsin, yüzün dökülecek gibi olur, ağrın artar. burun kenarlarına, t bölgene bastırınca acı olur. bildiklerim bunlar...

nanan

canım mesajını buseli'nin alıntısından okudum.aradım ama bulamadım.

nasıl üzüldüm anlatamam...çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.

çok sağol Allah razı olsun alışcaz galiba bu acılara gibime geliyor. Rabbim bana ve kimseye yağatmasın çaresizlik çok kötü ama çok şükür süan iyiyim az ağrıyor duyduğum herşeyi denicem bu gece yine ağırlaşırsa ağrım bugun nettede araştırdım burdaki arkadaşlarımdanda sağolsun önerileri not ettim hepsini denicem inşllh hayırlısıyla atlatırım

canım sinüzitte, kafanı öne eğemezsin, yüzün dökülecek gibi olur, ağrın artar. burun kenarlarına, t bölgene bastırınca acı olur. bildiklerim bunlar...

hmm benim öyle olmuyor ama sadece 8-9 aydır burnum hep tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum normalde alerjim olduğu için alerji hapı kullanırdım hergün ülserim çıkınca dr kullanmama izin vermedi şimdiden e hamilelikten kullanamıyorum burun tıkanıklığı ondandır diye önemsemedim ama belkide başımı tetikliyor yeternce beynime oksijen gitmeyip zaten bu intrnt ve hastalıklarım beni araştırma yapa yapa diplomasız dr yapmaya itiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…