2011 Aralık Anneleri

aslında bnm sat a göre 15+0 da ama geç döllenme olmuş adet tarihimi 25 subat olarak değilde 02 mart olarak degerlendiriyıooo doktorum o yüzden 14+1 şimdii :))))

benım kı de erken döllenmiş ..ama zaten bılıyorum ben 8 martta gledı bebegım

kızdır ınsallahta kadınlar günü hediyem olur :)

zaten esım havalarda en guzel kadınlar günü hediyen dımı dogru söyle dıyor

kız tamam işte. burun tıkanıklığı zaten baş ağrıtır. bahar da geldi ya, alerjik tıkanıklıklar coştu. eşimden biliyorum. bu havalarda daha çok ağrır. aile hekimine söyle, sürekli kullanılabilen spreyler var. dikkat et bazıları grip için, 1 haftalık sadece. ben bir ara kullandım. oooh deriiiiiin derin soluyordum burnumdan. nazosfen miydi neydi.. doktora sorarım istersen. ama hamile değildim tabi. o da önemli.

eczaneye bir sorayım bende bakalım ne dicek bide su burun bantları varya nefes aldırıyormuş onlardan almıştım işe yaramamıştı tek çocukları güldürmeme yaramıştı.

Gebelik ya da Emzirme Döneminde Mometazon furoat nazal Kullanabilir miyim?

FDA gebelik kategorisi C. Bu ilacın doğmamış bebek için zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Mometazon furoat nazal’ın anne sütüne geçip geçmediği veya emzirilen bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan Mometazon furoat nazal kullanmayınız.

ilacın gebelik kısmı canım...c kategori. yani araştırma yapılmamış...jinekologa danış.

aa ben bunu gormedım hıc cumartesı gunu gıdıcegım bakayım :)

bızım burada outletı var lcw nın fıyatları soylesem ınanamazsınız..

5, tl 7.5 tl en fazla 10 tl ..aldıgım seyler

ya ben outlet değil kendine de razıyım ama yok işte...kayseriye gitmem lazım. o da ancak sınav zamanı giderim...

selam kzlar nasislsiniz
bebisler nasillll
sumak sen baya sansliymissin o zaman yakinda hemen lcw.
buarada fazlada kiyafet almayin kizlar zaten kisitli sure giyeceksinizzz..

ya ben outlet değil kendine de razıyım ama yok işte...kayseriye gitmem lazım. o da ancak sınav zamanı giderim...

ınternetten sıparıs ver sende ,cok zor oluyordur senın ıııcın

selam kzlar nasislsiniz
bebisler nasillll
sumak sen baya sansliymissin o zaman yakinda hemen lcw.
buarada fazlada kiyafet almayin kizlar zaten kisitli sure giyeceksinizzz..

yaakınımda evet

aldım valla ben sımdıden...bu cumartesı de alırım kesın ..ama elbııse elbıse her zmaan gıyılır nasıl olsa.

amma yazmışsınız,göreve gitmiştim,bi ilköğretim okuluna çevre eğitimi için,10-15 dklık bi konuşma,1. sınıflar,toplam 90 kişi,başkası yaptı,ben yeniyim ya,başım ağrıyo hala ya,Allah öğretmenere yardm etsin,çocuklarla iletişimim sıfır,hep bi ağızdan konuşuyolar,başım ağrıyo sadece,çalışma ortamımda,evde çıt yok,biraz da ondan heralde,anca çocuk doğurunca aşacağım heralde,aslında işime gelen çocuk olan yerlere eğitime gitmemek ama mecburen gitmek gerekiyo:18::18::18:

eşim sınıf öğretmeni...hem de birleştirilmiş. yani 1-2-3 onda.. 4-5 ler de bendeydi..

Slm kızlar geçmişten biraz biraz okudum aslında alıntılarda yapmıtım ama net gitti yazamadım

bugün oğluşumu okula götürdüm büyümüş sıpam onu anladım çok akllıydı anasınıfına indirdim çok güzel oynadı seneye belki oğlumu kreşe verebilirim ama evden atılmış gibi hissedebilir diye vermeyede bilirim sizce ne yapmalıyım bu arada oğlum aralıkta 3 yaşını bitirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…