- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
aslında bnm sat a göre 15+0 da ama geç döllenme olmuş adet tarihimi 25 subat olarak değilde 02 mart olarak degerlendiriyıooo doktorum o yüzden 14+1 şimdii :))))
hmm benim öyle olmuyor ama sadece 8-9 aydır burnum hep tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum normalde alerjim olduğu için alerji hapı kullanırdım hergün ülserim çıkınca dr kullanmama izin vermedi şimdiden e hamilelikten kullanamıyorum burun tıkanıklığı ondandır diye önemsemedim ama belkide başımı tetikliyor yeternce beynime oksijen gitmeyip zaten bu intrnt ve hastalıklarım beni araştırma yapa yapa diplomasız dr yapmaya itiyor
kız tamam işte. burun tıkanıklığı zaten baş ağrıtır. bahar da geldi ya, alerjik tıkanıklıklar coştu. eşimden biliyorum. bu havalarda daha çok ağrır. aile hekimine söyle, sürekli kullanılabilen spreyler var. dikkat et bazıları grip için, 1 haftalık sadece. ben bir ara kullandım. oooh deriiiiiin derin soluyordum burnumdan. nazosfen miydi neydi.. doktora sorarım istersen. ama hamile değildim tabi. o da önemli.
aa ben bunu gormedım hıc cumartesı gunu gıdıcegım bakayım :)
bızım burada outletı var lcw nın fıyatları soylesem ınanamazsınız..
5, tl 7.5 tl en fazla 10 tl ..aldıgım seyler
ya ben outlet değil kendine de razıyım ama yok işte...kayseriye gitmem lazım. o da ancak sınav zamanı giderim...
selam kzlar nasislsiniz
bebisler nasillll
sumak sen baya sansliymissin o zaman yakinda hemen lcw.
buarada fazlada kiyafet almayin kizlar zaten kisitli sure giyeceksinizzz..
sen hangi kremi aldın canım...
dr bana ben sormadan verdi. göğüs karın ve kalçana sür dedi...
amma yazmışsınız,göreve gitmiştim,bi ilköğretim okuluna çevre eğitimi için,10-15 dklık bi konuşma,1. sınıflar,toplam 90 kişi,başkası yaptı,ben yeniyim ya,başım ağrıyo hala ya,Allah öğretmenere yardm etsin,çocuklarla iletişimim sıfır,hep bi ağızdan konuşuyolar,başım ağrıyo sadece,çalışma ortamımda,evde çıt yok,biraz da ondan heralde,anca çocuk doğurunca aşacağım heralde,aslında işime gelen çocuk olan yerlere eğitime gitmemek ama mecburen gitmek gerekiyo:18::18::18:
eşim sınıf öğretmeni...hem de birleştirilmiş. yani 1-2-3 onda.. 4-5 ler de bendeydi..
çok güzeller ve çok uygunlar,ben zaten kapalıyım,böyle güzel ince tunikte pek bulamıyom,ben de uğrayaym haftasonu belki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?