Slm kızlar geçmişten biraz biraz okudum aslında alıntılarda yapmıtım ama net gitti yazamadım
bugün oğluşumu okula götürdüm büyümüş sıpam onu anladım çok akllıydı anasınıfına indirdim çok güzel oynadı seneye belki oğlumu kreşe verebilirim ama evden atılmış gibi hissedebilir diye vermeyede bilirim sizce ne yapmalıyım bu arada oğlum aralıkta 3 yaşını bitirecek
ben de kapalıyım.. okulda lastikli etek giyiyorum. ev eteği düşün.. Allahtan bitiyor artık.penye badiler dışında gömlek falan da olmuyor:84:
Slm kızlar geçmişten biraz biraz okudum aslında alıntılarda yapmıtım ama net gitti yazamadım
bugün oğluşumu okula götürdüm büyümüş sıpam onu anladım çok akllıydı anasınıfına indirdim çok güzel oynadı seneye belki oğlumu kreşe verebilirim ama evden atılmış gibi hissedebilir diye vermeyede bilirim sizce ne yapmalıyım bu arada oğlum aralıkta 3 yaşını bitirecek
benim lastikli eteklerim vardı,bi de yeni etek aldım,ama 2 beden büyük aldım,düşük bel olarak kullanıyom rahat oluyo,pantololnlar oluyo şimdilik,5 kilo verdim,karnım biraz büyüdü,anca oluyo şimdilik,o da gelmez yakında
5 kilo verdin mi aldın mı anlamadım.. ben kaç başladım hatırlamıyorum ama 65 falandı herhalde. 68 olmuşum...ama pek bulantım olmadı..yedim yani.. 1 haftadır da sürekli yatıyorum. tehlike var diye.. 2 kiloyu bu hafta almışım zaten..
ben o yaşta mecburen çalıştığım okulun anasınıfına başlatacağım. Bir kaç sene fazla gdecek ama ne yapalım...evde bakıcıdan iyidir...
Tabi daha 3 sene var o zamana ama insan düşünüyor işte..
anasınıfına vermek için çok erken. Hele de kardeş geliyor ki çocuğun direkt düşündüğü: "o geldiği için beni istemediler" olacak. 4 yaş grubu şu bu var ama bana göre en uygunu 6 yaşında anasınıfına başlayıp sonra okula devam etmesi. Hele de evdeysen.. Zaten neredeyse ömrünün yarısı okulda geçecek.son bi kaç seneyi sizinle geçirsin gariibim
selam kızlar,
hamile elbisesi almaya başladınız mı?
ya benim kıyafetlerim olmuyor...68 kilo olmuşum ama ölçülerim aynı...göbiş hariçben kiloya değil bel, kalça ölçüsüne falan bakıyorum. kilom arttı ama hep karnımda toplanıyor...
eteklerin hiç biri olmuyor.. 2 tane beli lastik bantlı almıştım yıkayıp yıkayıp giyiyorum...ne yapacağım?
canım ya ben de aynıyım. göbeğim çıktı. hiçbi pantalon etek falan olmuyo. göbeğimi sıkıyo. iki gündür çarşıda gezmediğim dükkan kalmadı. hiçbişey bulamadım. of ya.
slm kızlar bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm boyu 51.5 nasıl sızce
Kızlar qöbüşünüzde sertlik varmı ben qöbekmi bebekmi ayıramıyorum
slm kızlar bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm boyu 51.5 nasıl sızce
Kızlar qöbüşünüzde sertlik varmı ben qöbekmi bebekmi ayıramıyorum
Senin için zor olmayacaksa verme bence, sonra çocuklar okuldan bıkıyorlarmış hiç hevesleri olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?