2011 Aralık Anneleri

ben o yaşta mecburen çalıştığım okulun anasınıfına başlatacağım. bir kaç sene fazla gdecek ama ne yapalım...evde bakıcıdan iyidir...

tabi daha 3 sene var o zamana ama insan düşünüyor işte..

ben de kapalıyım.. okulda lastikli etek giyiyorum. ev eteği düşün.. Allahtan bitiyor artık.penye badiler dışında gömlek falan da olmuyor:84:

benim lastikli eteklerim vardı,bi de yeni etek aldım,ama 2 beden büyük aldım,düşük bel olarak kullanıyom rahat oluyo,pantololnlar oluyo şimdilik,5 kilo verdim,karnım biraz büyüdü,anca oluyo şimdilik,o da gelmez yakında

anasınıfına vermek için çok erken. hele de kardeş geliyor ki çocuğun direkt düşündüğü: "o geldiği için beni istemediler" olacak. 4 yaş grubu şu bu var ama bana göre en uygunu 6 yaşında anasınıfına başlayıp sonra okula devam etmesi. hele de evdeysen.. zaten neredeyse ömrünün yarısı okulda geçecek.son bi kaç seneyi sizinle geçirsin gariibim

5 kilo verdin mi aldın mı anlamadım.. ben kaç başladım hatırlamıyorum ama 65 falandı herhalde. 68 olmuşum...ama pek bulantım olmadı..yedim yani.. 1 haftadır da sürekli yatıyorum. tehlike var diye.. 2 kiloyu bu hafta almışım zaten..

kızlar ben kaçar,müdür yok diye,temizlikçi erkenden odaları temizleyip gidecek,elinde silgeç,siz burdamısınız dedi,gideyim ben gari,hadi öptüm hepinizi

canım enfeksiyon geçirdim,iğneler,serumlar,kanama,düşük tehlikesi,15 gün baygn gibi yattım,hem de tsh değerim tamamem düzeldi,metabolizma hızlandı,öyle işte,her şerde vardır bi hayır:79::79:

ne güzelmiş ya hem senden ayrılmayacak hmde ğitim alacak

bizimde 2. çocukta bu kadar acele etmemiz oğlum içindi ne zaman büyüdü anlamadık 2. Yi zaten düşünüyoduk biraz erken olur oğlumla da vakit geçiririm diyodum ama şimdi eğitim alsamı paylaşmaya alışsa şarkılar falan öğrense iyi olur diye de düşünüyorum

ama en iyisi heralde doğuma kadar haftada 3 gün 2 şer saatliğine götürmek doğumdan sonrada tercihi ona bırakmak olur

canım ya ben de aynıyım. göbeğim çıktı. hiçbi pantalon etek falan olmuyo. göbeğimi sıkıyo. iki gündür çarşıda gezmediğim dükkan kalmadı. hiçbişey bulamadım. of ya.

arkadaslarr ben cıkıyorum mesai bitti yarın görüşürüzzz yarınn CUMAAAAAAA oleyyy hafta sonu geldii sıonunda hamişkenn çalışmakk cokk zorr yaaa allahtan masa başıı işimm hamiş olmadan önce hep ayaktaydımm benn hamiş oluncaa masa başınaa aldılarr sagolsunlarr hayatta dayanamazdım eskii işimee ama malesefff dogumdan sonra 6 ay ücretli 6 ay ücretsizz sonraa yinee ayaktaa devammmmmm bi caresini bulsam da hep masa basında kalsam keşşkeeee

Senin için zor olmayacaksa verme bence, sonra çocuklar okuldan bıkıyorlarmış hiç hevesleri olmuyormuş

slm kızlar bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm boyu 51.5 nasıl sızce

benimkinin ense kalınlığı 1,95 di doktor çok iyi çok sağlıklı dedi bebişim için,
bana da biraz kalın gelmişti
3 e kadar normalmiş daha kalınsa riskliymiş galiba
bence sizin değerleriniz çok iyi

Kızlar qöbüşünüzde sertlik varmı ben qöbekmi bebekmi ayıramıyorum

valla aynı. göbeğimde bi sertlik yok. ama resmen büyüdü. kilo aldım evet ama hepsi mi göbeğimde birikti. önceden hemen kalçadan alırdım. şimdi göbekten. yoksa içerde biri mi var ne

Senin için zor olmayacaksa verme bence, sonra çocuklar okuldan bıkıyorlarmış hiç hevesleri olmuyormuş

öğretmen olarak söylüyorum, doğrudan 1. sınıfa başlamaktansa okul öncesi daha iyi oluyor. o bol oyunlu resimli eğlenceli dönem okula gelmek için güzel bir sebep çocuk için.zaten sonra rutine alışıyor. tersini düşünün.. sevgili annesinden, oyuncaklarından pat diye ayrılıp çizgiler ve harfler dünyasına giriş...

hem okul öncesi arkadaş açısından da iyi...şimdiki çocuklar apartman bebesi.. hangisinin bizim gibi onlarca arkadaşı var ki? kimin evine kaç kişiye güvenerek gönderirsiniz? ama sosyalleşmesi de lazım danalarımızın:)

eğitim şart:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…