2011 Aralık Anneleri

Belimiz genişlediğinin farkındayım sadece :)
Hamilelik sebebiyle bel çukuru içeri doğru giriyormuş ve bel genişliyormuş. Onun dışında göğüsler irileşti. Süt damarları belirginleşti. Karnım da şişdi :)... Artık belli olması gereken zamanlara girdik.

Ben ödüm kopuyo kilo alacam diye... 8 kiloyla bu işi bitirmem lazım... :)

Benim boyum çok selvi değilne yazıkki o yüzden aldığım her kilo bana topaç olacakmışım gibi bir his uyandırıyor :26:

Bu arada aldığım bir bilgiyi paylaşayım sizlerle uçuk çıkarsa hemen ilaç kullanıp geçirmeliymişiz. Uçuk bebeğe de geçiyormuş çünkü. Herpes bebeğin kanında da çıkıyormuş.

Bir de ciğer yememeliymişiz. A vitaminini fazla almamız gerekiyormuş. Bebeğin organ gelişimi için zararlıymış.

Çatlak kremlerinden konuşmuşsunuz bir de. Valla ben birşey kullanmayı düşünmüyorum. Her duştan sonra öyle bir yağlanırım ben. aynen o şekilde devam edeceğim. çatlayacağı varsa elbet çatlayacaksın diyor herkes... Hiç onun stresine sokamam kendimi... Bebeğim iyi olsunda...

Ve en en en önemlisi stresten uzak durun arkadaşlar...

evet canım ama kısmen sana katılıyorum 6 yaş anaokuluna bencede mutlaka gitmeli 3 yaş küçük geldi bana 5 olsa yine daha iyi gibi kreşe falan gitmek için
bana da çoçuğu olan bir arkadaşım söyledi okuldan bıkmış kızı 2. ci olursa çok küçükken göndermem diye

evet katılıyorum benim oğlumu 3.5 yaşında vermiştim kreşe bir daha kendi istedi hep hatta yaz gelmeden ben napcam yazın evde diyorduyaz okulu araştırıyordum yaz gelmeden şuan 6. sınıfta 9 yıldır hem yaz hem kış okula gitti. artık çocuklar evde sıkılıyor sokağa çıkmak yok ya butungun pc başında olcaklar yada eğitim yvalarında eğlenerek öğrencekler. hem zaten anneler butungun işte olunca çocuklar için en ideali yuvalar bence şuan kızım tam 3 yaşında bile değil kreşe gdyr.az önce eve getirirken ağlayarak gtryrm okuldaki oyun arkadaşlar bahcedeki park kesinlikle bırakmk istemiyor

ben gidemedim dra sonuçları alıp dra göstericektim((( p.tesi ye aldım yeni randevuyu o zaman boşluk var dr da (( sinir oldum ama yaaa boşta şoför var diye bekledim son an 5 dklık sözde işi çıktı bekle bekle 10-15 dk etti derken randevu saati geldi hatta başka bi iş arkadaşımı ayarlamıştım onla gitcektim patronla gidince onlar şoföre kaldım((((( çok sinirliyim 3 gün geçermi yaaaa şimdi

sen karnını boş bırakma masa başından kalkmazsın

yaz dönemindede vermeyi düşünüyordum kreşe ama onun yerine ona vereceğim ücrete yardımcıyı hergun alayım bende hem yuruyus olur kızımı alıp parka filan gdym diye düşünüyorum evde hareketsiz kalmamış olurum bende beraber oyalanırız bana arkadaş olur diyoru ama bakalım kısmet genede. eşimde sosyalleşsin çocuk diyor maşallah okulda inglzce kelimeler bile öğrenmeye başlamışlar ucundan kıyısından şarkılar oyunlar yapıyor evdede konuşması geriydi şimdi cümleler kurabiliyor sabah okula gdlmmi kızım diyorum yataktan fırlıyor

ayy benm boqazım acıyo dudaqımın kenarında da uçuqa benzer bişi var bide sinek ıssırıqı çıktı şişirdi dizimi yarın aile hekiminemi qitsem acaba

cnm dr una telefon etsen söylese.. normal muyane ne gitsen.. artı dr un seni araması lazım ki sonuçlar çıkınca.. niue böyle oldu??

cnm dr una telefon etsen söylese.. normal muyane ne gitsen.. artı dr un seni araması lazım ki sonuçlar çıkınca.. niue böyle oldu??

YOK BENİMKİ arıcam demedi sonuçlarla gelirsin demişti aramıyo demekki öle herkesi çok yoğun zaten baksana p.tesi ancak randevu alabildim zaten 5 te de çıktığını öğrendim o yüzdende gitmedim ben gidene kadar çıkmış olcaktı kesin beklicem artık kocama diyom gidemedim bana diyo ki ordakilere bağarmışsındır sinirlenmişsindir sen şimdi ya havle zaten sinirliyim ama bağarmadı kimseye ölüm değil sonuçta sakin olmaya çalışmıyo değilimde bağarmadım kimseye o da görüşürüz dedi kapattı teli deli olcam yaaaa kendi sinirim yetiyo kendime adamın dediğine bak :26::26::26:

boşver takma sen adamı.. o senin bu konuda çok hassas olduğunu tahmin ettiği için bir an önce dr gitmek istediğni bildiği için sinir yapacağını düşünmüştür...

ya kızlar bişi sormak istiyorum.. bu özel sektörde ücretsiz izin olayı oluyormu? ben sözleşme flan yapmadım.. öyle başladık işte.. şimdi 16 hafta izin var ok.. öncesi ni sonrasında aktarıyorum ok.. süt izinim 1,5 saat o da ok.. ama 2 ay ücretsiz izin hakkım varmı bilen varmı?

çıkabilirsin ücretsiz izne 1 yıl biliyorum ama ben çıkmıcam için çok araştırmadım ben işleri evden yapıp 2 ay daha paramı alarak çocukla olmak istiyorum sonrada p.tesi günleri gelmicem süt izni varya 1 yaşına kadar ama tabi karşılıklı anlaşmaya bağlı p.tesi olayına her işveren ok demiyebilir ama normal yani her gün 1,5 deil de haftada 9 saat yani 1 gün 1,5 saat işverenden gidiyo ona da bişey demezler artık

merhaba sonunda topiği buldum ben de umarım 2011 aralık annesi olucam şu an kanama şikayetiyle evde istirahatteyim.10. haftadayım umuyorum bir sorun çıkmaz ,ara ara kanamalı akıntı yaşadım ve en son ciddi kanama istirahatten başka çare yok, bana şans dileyin başka hiç bi sorunum olmadı bulantı kusma ş günleri de atlatsak allahın izniyle

yok ben 1 yıl almam ücretsiz zaten 2 ay alsam 6 ay olsa barim.. neyse konuşcaz zamanı gelince artık..

merhaba arkadaşlar,
şu iş yüzünden giremiyorum sık sık..yavaş yavaş herkesin 2li testleri ve cinsiyetleri belli oluyordur..benim de yarın...cinsiyeti söylermi bilmiyorum..hiç sanmıyorum..benim dr. çok pimpirikli bi adam kesinleşmedikçe söylemeyecek beni de uyuz edecektir..

çok heycanlıyım yaaa...hayırlısıyla bi yarını atlatsam..bi görsem bebeğimin sağlıklı olduğunu başka bişey istemiyorum..

Cnm çok rahatsız etmiyorsa normal. arada benimde oluyor. hatta bazen karnıma giren bir sancıyla uykudan uyanıyorum saniyelik bir sancı. Rabbim yavrularımızı iyi yapsında biz çekeriz napalım.

Çok güzel ve pek duyulmamış bir isim. eğer bende (ki daha cinsiyeti belli değil) dedesinin ismi hüseyinin yanına bir isim arıyor olmasaydım koyardım haktan diye. Çok tebrik ederim çok güzel bir isim bulmuşsunuz. Bende eğer erkek olursa Yusuf hüseyin veya yunus hüseyin diyorum uyuyormu sizce.?

Kesinlikle bende işe yaradı. Bilenler bilir 3 aydır kabızlıktan muzdariptim. Şimdi kahvaltıda bunları yiyorum ama yulaf ezmesini bulamadım bende nestlenin kırmızı meyvelisi+süt+bir kesme şeker karıştırıp yiyorum tavsiye ederim tadıda güzel ben zaten hamilelikten öncede yerdim rejim niyetine.

canım ya sütde gaz yapıyor meyve suyuda iyi olmuyor sonra akşama kadar şişkin şişkin bi hal oluyorum sığacak yer bulamıyorum

Cnm sütün şişkinlik yapmasını engellemek için içine biraz şeker koy. Şeker gazı alır, süt gaz yapmaz.

Ne iş yapıyordun ki cnm ayakta. Çok zor ayakta durmak gerçekten.

ay çok sıcak yav..İstanbul 29 derece nem oranı %45. Tabii bu kadar nemde acayip ter yapıyor. Allahtan eşim bugün benim yerime ilan verdi. Bakalım birini bulabilirse bu sıcaklarda evde olurumda sık sık suya girerim.

öyle bir şansın varsa biran önce bulunur yerine birisi inşllh gercekten zor bu dönemde çalışılması hamile olmayanlar bile zorluk çekerken üsteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…