2011 Aralık Anneleri

en yakın zamanda seninde heyecanla cinsiyetini heyecanla yazdıklarını okuyacağız inşllh. ben gecen hafta gittiğimden daha 3 haftam var dr 1 ay sonra gel dedi

hemde uygulamalı seminermiş. Çok heyecanlandım. ilk defa bebek banyosu yaptırıcam.

11 Haziran 2011 Cumartesi günü 13.15-17.30 saatleri arasında Özel Avcılar Hospital’da Doğum Koçu Ayşe Öner ve Yaşam Danışmanı İbrahim Nabi Selçuk tarafından “Mustela ile Bebeğim Olacak” semineri düzenlenecektir.

Doğum Koçu Ayşe Öner ve Yaşam Danışmanı İbrahim Nabi Selçuk tarafından hamile olmak, anne sütü, emzirme, yenidoğan ve yenidoğanın özellikleri, bebeğin günlük bakımı, bebeklerde gaz sorunu, evde alınan güvenlik önlemleri ve ilkyardım konularında bilgilerin verileceği seminere tüm anne adayları davetli!

Katılımın ücretsiz olduğu seminerlere katılmak için tek yapmanız gereken 0216 386 38 13 numaralı telefonu arayarak ya da info@dharmailac.com adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmanız.

Bu programa katılan anne adayları eğitim sertifikası almaya ve çekilişle sürpriz hediyeler kazanmaya hak kazanacaklar.

Program:

13.15-13.30 Karşılama
13.30-14.15 Gebelik ve Lohusalık Psikolojisi Yaşam Danışmanı İbrahim Nabi Selçuk
14.15-14.30 Ara
14.50-16.15 Doğum Koçu Ayşe Öner

Hamile olmak – Doğum ve nefes çalışmaları – Anne sütü ve emzirmenin önemi
Güvenlik önlemleri – Bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü

16.00-16.15 Ara
16.15-17.30 Doğum Koçu Ayşe Öner

Yenidoğan günlük bakımı (alt temizliği, göbek pansumanı, tırnak kesimi uygulamaları) – Uygulamalı bebek banyosu
Bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması – Bebek egzersizi uygulamaları

hoşgeldin canım

ne güzel yaaa keşke ankaradada böyle bir seminer olsa :84:

cok guzel orada olsam kesın katılırdım ınsallah yakında burada da yapılır

geçmiş olsun canım (

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bu sene erkek senesi ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Kaç erkek olduk sayabilen varmı bir yoklama yapalım

sanırım benimde erkek. kesin değil ama hala ümidim var kız olabilir belki %1 (

slm kızlar bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.5 mm boyu 51.5 nasıl sızce

Allah yardımcın olsun inşallah

ailede ve bi tanıdığımızda var olmasaydı kesin nazlı koyardım.. çok hoşuma gidiyor..

canım nazlı güzel isim ama demedi deme tüm nazlılar gerçekten çoooooook nazlı oluyor...öğrencilerime bakıyorum da hele bi nazlı var bu yıl sınıfımdaaa...akıllara zarar...iyi düşün derim...

kızlarrr dün çok kötü bir gün yaşadım.idrarımı yaptıktan sonra pembe kan geldi çok korktum.hemde 2 sefer hemen doktoruma gittim.serum taktılar.bebekte ve rahimde bişey yok dedi.idrar tahlilindede bişey çıkmadı.rahatladım ama şimdide tuvalete gitmekten korkuyorum.

bişey çıkmamasına çok sewindim canım..Dikkat et kendine,İyice dinlen canım...Moralini de yüksek tut inş...

canım sağoll ben bu aralar çok kastım kendimi hep bişey olmasın korkusu oluncada maf oldum.inşallah bir daha yaşamam böyle birşey.

Çok geçmiş olsun canım.. İçini ferah tut iyi olursun Allahın izniyle... Bende dokuzuncu haftamda tehlike geçirdim. Ama iyi bir istirahatla atlattım. Senin doktor hastaneye yatırma gereği duymamış bak ne güzel.. ben beş gün yattım Şimdi 14. haftamdayım ve çok iyiyim. Bugün halı bile sildim :) o kadar yanii..
Tek yapman gereken istirahat ve hiç kendini yormamak...
Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım.
Evet parol faydasız bir ilaç.
Artık dikkat etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
Küçük kızını da öpüyorum annesini nasıl da düşünürmüş canım ya..
Allah acil şifa versin ve hiçbirimize ağrı sıkıntı vermesin.

iyi akşamlar kızlar ilk doğumunu sezeryan yapmış anne varsa aranızda bana yardımcı olabilirmi.ben son doğumu sezeryanla oldum.karnım artık bayağı çıktı.dikiş yerlerim ağrıyo.son doğumumu yapalı 4 yıl oldu.bazen sızlıyo,ağrıyo böyle bişeyler oluyo.beni bayağı rahatsız ediyo.herkeste oluyomu.benmi böyle oldum anlamadım.:26:

gidiyos dimi sorun yok kaç kişi olduk şimdi tek ikimizmiyiz yoksa

günaydın güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.

günaydın güzel annecikler hadi çabuk olun bebikler acıktı mama yiyin

Son düzenleme:

canım 12. haftan doldu mu,öyleyse rahatla,inş. bişey olmayacak,fazla yürüme,herkesin bünyesi bir değil,kendine dikkat et,geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…