2011 Aralık Anneleri

cnm ben ankaradayım kabin memuruyumm(hostesss)sürekli ucaklarda basınc yiye yiye bi orda bi burdaaa şimdi 8-5 calışıyorum masa basındaaaa süperrrrrr

cok gecmiş olsunn cnmmmm dinlenn dikkat et

günaydınnnn kızlarr gecmişi okuyupp ancaa cvpladım.......umarım herkess iidirr bugünn cuma ben cıokk iiyim yarın iş yokkk

günaydın fıstıklar nasılsınız hafta sonu bugün ben çok mutlluyum ama koşturmayla geçicek temmuzda 2 düğünümüz var bi dayımın biri kaynımın evler çeyizler kına düğün alışveriş hepsi beni bekler

çok yorma kendini ve bebişimizi

Kızlarrrrr günaydın,

Nestle kırmızı meyve falan yemeyin bence çok katkı var içinde. Çocuklar için olan Nestle nin Cornflakes ini yemenizi öneririm.

herkese günaydınnnn
tam bir hafta olmuş giremedim topiğe..gecen hafta bu saatler gelinimizin sancıları başlamıştı

hastaneye gecmıştim ve saat 13:55te dogum yaptı dünyalar güzeli bir kızımız oldu adı

HÜMA..dogumu kolay oldu darısı bizlere inş rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın

günaydın güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.

yarın için bende heyecanlıyım ve bizimde ıkılı testimiz var bugun bır an önce gecsin

:18::18::18::18::18::18::18::18:tamam
ama şimdi evler temizlenicek alışverişler yapılacakk malum elti oluyorum çatlatmam lazım dimiiiya bu arada ben o kızla bi kere bile konuşmadım nasıl olcak bilmiyorum

olsun şimdi senin tek düşünmemn gereken bebişin elti görümce börülce boş işler

günaydın güzel anne adayları ve bebişleri Nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.

ayyy cnm hadi hayırlısı benimkide pazartesi ama bende yarın gitmeyi düşünüyorum pazartesi toplantım var :84::84:gecikirsem biterim en iyisi yarın yaptırayım rahat rahat

Kızlarrrrr günaydın,

Nestle kırmızı meyve falan yemeyin bence çok katkı var içinde. Çocuklar için olan Nestle nin Cornflakes ini yemenizi öneririm.

ben kelly karamelli mısır gevreği aldm bimden,sütle karıştırınca,sanki ekmeğin dış kısmını ıslatmışsn,hamur olmuş gibi çok kötü,onun için kaseye koyup çıtıt çıtır açık çayla birlikte yedim,tabi biraz kahvaltı da yaptım,sonuç süper yarım saat sonra tuvalete çıktım

geçer geçer 1 gün nedir ki:79::79:

Günaydın güzel anneler :) Ben de geçen hafta çarşamba yaptırmıştım ikili testi ama dr um 13 üne kadar yokmuş o yüzden sonuçları almak için biraz daha beklemem gerekiyo..bir de daha çatlak kremi kullanmaya başlamadım 3. aydan itibaren kullansak hiç fena olmaz..mustela almayı düşünüyorum..mustela kullanan var mı ?

cnm benim ılk hamileliğim problemlıydı Zeynep Kamil hastanesinin baş hekim yardımcısına gıdıyordum ozamanlar ve adamın bana dediği özel bir kreme hıc gerek yok normal yaglı bir krem kullan yeterli önemli olan deriyi beslemen nivea falanda kullansan olur demişti..ve ben her ıkı hamılelıgımdede öyle yaptım cok sukur catlak olmadı şimdi bundada evde zeytınyaglı krem var ara ara ondan sürüyorum..çatlak meselesi birazda cilt yapısına baglı kımısının ki ne yapsa catlıyor

sanırım ben kullanmıyacagımm olacagı varsa zaten olacak banyodan sonra bebe yagı sürerimm olur biterr zaten alsamda düzenli kullanamam ben unuturumm ayrıca benn hamile kalmadan önce önce 1,5s senede 18 kilo aldım (sigarayı bırakınca) hiç çatlagım olmadı şimdide olmaz sanırımm :

çatlak,oooooooo ben de 13-14 yaşımdan beri var,dizimde,arka tarafında,diz üstü,kasık bölgesi,kalçalarımda,yani zayıfken bile vardı,kilo alınca üstlerde de oldu,şimdi naparsam yapayım,göğüs ve karın da çatlayacak,çocuk serisini tamamladıktan sonra komple derimi değiştirmem gerekecek,kulağım bile doğru dürüst açık değildir,inatla kapanır,altından başkası yara yapıyo,cildim esnek değil,bol bol su içiyom,başka da bişey yapamam

kızlar herkese günaydın. güzel ülkemin güzel anneleri ve güzel bebişleri, hepinizi öpüyorum. muuuuuucccckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…