Cnm çok rahatsız etmiyorsa normal. arada benimde oluyor. hatta bazen karnıma giren bir sancıyla uykudan uyanıyorum saniyelik bir sancı. Rabbim yavrularımızı iyi yapsında biz çekeriz napalım.
Çok güzel ve pek duyulmamış bir isim. eğer bende (ki daha cinsiyeti belli değil) dedesinin ismi hüseyinin yanına bir isim arıyor olmasaydım koyardım haktan diye. Çok tebrik ederim çok güzel bir isim bulmuşsunuz. Bende eğer erkek olursa Yusuf hüseyin veya yunus hüseyin diyorum uyuyormu sizce.?
Kesinlikle bende işe yaradı. Bilenler bilir 3 aydır kabızlıktan muzdariptim. Şimdi kahvaltıda bunları yiyorum ama yulaf ezmesini bulamadım bende nestlenin kırmızı meyvelisi+süt+bir kesme şeker karıştırıp yiyorum tavsiye ederim tadıda güzel ben zaten hamilelikten öncede yerdim rejim niyetine.
Cnm sütün şişkinlik yapmasını engellemek için içine biraz şeker koy. Şeker gazı alır, süt gaz yapmaz.
Ne iş yapıyordun ki cnm ayakta. Çok zor ayakta durmak gerçekten.
ay çok sıcak yav..İstanbul 29 derece nem oranı %45. Tabii bu kadar nemde acayip ter yapıyor. Allahtan eşim bugün benim yerime ilan verdi. Bakalım birini bulabilirse bu sıcaklarda evde olurumda sık sık suya girerim.
kızlarrr dün çok kötü bir gün yaşadım.idrarımı yaptıktan sonra pembe kan geldi çok korktum.hemde 2 sefer hemen doktoruma gittim.serum taktılar.bebekte ve rahimde bişey yok dedi.idrar tahlilindede bişey çıkmadı.rahatladım ama şimdide tuvalete gitmekten korkuyorum.
günaydın fıstıklarnasılsınız hafta sonu bugün ben çok mutlluyum ama koşturmayla geçicek temmuzda 2 düğünümüz var bi dayımın biri kaynımın evler çeyizler kına düğün alışveriş hepsi beni bekler
günaydın güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.
çok yorma kendini ve bebişimizi
günaydın güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.
günaydın fıstıklarnasılsınız hafta sonu bugün ben çok mutlluyum ama koşturmayla geçicek temmuzda 2 düğünümüz var bi dayımın biri kaynımın evler çeyizler kına düğün alışveriş hepsi beni bekler
:18::18::18::18::18::18::18::18:tamam
ama şimdi evler temizlenicek alışverişler yapılacakk malum elti oluyorumçatlatmam lazım dimiii ya bu arada ben o kızla bi kere bile konuşmadım nasıl olcak bilmiyorum
günaydın güzel anne adayları ve bebişleri Nasılsınız?yarını iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz ve ikili testimiz var.
Kızlarrrrr günaydın,
Nestle kırmızı meyve falan yemeyin bence çok katkı var içinde. Çocuklar için olan Nestle nin Cornflakes ini yemenizi öneririm.
olsun şimdi senin tek düşünmemn gereken bebişin elti görümce börülce boş işler
herkese günaydınnnn
tam bir hafta olmuş giremedim topiğe..gecen hafta bu saatler gelinimizin sancıları başlamıştı
hastaneye gecmıştim ve saat 13:55te dogum yaptı dünyalar güzeli bir kızımız oldu adı
HÜMA..dogumu kolay oldu darısı bizlere inş rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın
ay ne güzel ya,inş. bizimki de öyle kolay olur:79::79:
yarın için bende heyecanlıyım ve bizimde ıkılı testimiz var bugun bır an önce gecsin
Günaydın güzel anneler :) Ben de geçen hafta çarşamba yaptırmıştım ikili testi ama dr um 13 üne kadar yokmuş o yüzden sonuçları almak için biraz daha beklemem gerekiyo..bir de daha çatlak kremi kullanmaya başlamadım 3. aydan itibaren kullansak hiç fena olmaz..mustela almayı düşünüyorum..mustela kullanan var mı ?
Günaydın güzel anneler :) Ben de geçen hafta çarşamba yaptırmıştım ikili testi ama dr um 13 üne kadar yokmuş o yüzden sonuçları almak için biraz daha beklemem gerekiyo..bir de daha çatlak kremi kullanmaya başlamadım 3. aydan itibaren kullansak hiç fena olmaz..mustela almayı düşünüyorum..mustela kullanan var mı ?
sanırım ben kullanmıyacagımm olacagı varsa zaten olacak banyodan sonra bebe yagı sürerimm olur biterr zaten alsamda düzenli kullanamam ben unuturummayrıca benn hamile kalmadan önce önce 1,5s senede 18 kilo aldım (sigarayı bırakınca) hiç çatlagım olmadı şimdide olmaz sanırımm :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?