Canım ilk gebeliklerde düşük oranı yüksek. Doktor bu açıdan doğru demiş. Hangi doktora güvendiysen ki leken de yokmuş zaten onu uygula. Bu arada bulantı için mi rapor verdi? Nöbetten nasıl düştün o yazıynın gece nöbetlerini kapsadığını söylüyorlar. Benim 25. haftalık erken doğumum var diye düştüler. Bana da şimdiden rapor verelim demedi doktor ben de verin demedim... 6 hafta sonra zaten serklajım olacak o zaman verecek zaten. Şimdiden rapor hakkımı kullandırmak mı istemiyor acaba?:26:
Gördüm cnm teşekkür ederim. Yarın bir kalp atışını duysam rahatlıycam stresim ondan. Bu arada sizleri aile hekimiz aradı mı? Beni az önce aradılar nerden öğrendiler bilmiyorum. "hamileymişsiniz, sizi buraya en kısa zamanda bekliyoruz " dediler. Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?
selam kızlar nasılsınız ben bugün daha hiç yemek yemedim sadece aç karnına elevit içtim eşimle açık çay içtim onu da çıkardım sanırım bulantılarım başladı benim sadece ıspanaklı börek istiyor canım gittim ıspanak ve yufka aldım onu yapacağım umarım yiyebilirim yoksa bebiş aç kalacak bana kalsa akşama kadar yemem
Canım aile hekimine hastaneler bildiriyor. Onlar da hemen her ay çağırıyor. Onlar da takip ediyor. Tetanoz aşını filan yapıyor. Bir de arada inşallah olmaz gerek olursa iğne filan yaptırabiliyorsun. Bir de bilgilendiriyorlar emzirme filan bu tür konularda...
beni görsen korkarsın valla. ruh gibiyim. bu görüntüye kim dayanır?10 günlük rapor aldım. işte yapamıyordum. herkesin gözü önünde sürekli çıkarıyodum. müdürümün bana bi bakışı vardıki... acıdı herhalde. iki günde idari izin verdi bana . şu bir ayda geçse. bide lekelenme olması şartmı?
Canım anladığım kadarıyla ilk doktorun önceki düşüğünden dolayı ve sen bel ağrım var dediğin tedbiren vermiş. 2. doktor da ultrasonda düşük bulgusuna rastlamamış diye vermemiş. İkisi de kendince haklı. Ama leke olunca doktorlar hemen veriyorlar. Bazen bu yerleşme lekesi de olabiliyor bunu anlayamıyorlar sanırım o leke düşük lekesi mi yerleşme lekesimi. Riske atmamak için de progestan veriyorlar. Burada bir arkadaş bir doçentten alıntı yapmıştı o yazıya dön bak. Güzel açıklayıcı bir yazıydı...
Nöbetten de bulantın var diye mi düştü? Bir arkadaşın müdürü o yazıyı gece nöbeti için demişti sanırım ve düşmemişti...
Çok saol cnm. İyi ki buraya üye oldum. Ne güzel hamilelerden oluşan bir aile gibi olduk. İnşallah seneye de
çocukların gazından,yemeğinden bahsetmeyi nasip eder Allah bizlere.
evet canım bulantılarım için nöbetten çıktım. müdürüm çok iyi.beni her gördüğünde ayakta durma diyo?allah razı olsun ne diyeyim.
sat 8 mart. Bende derinin kinden istesem ayıp mı olur.
canim ben dereninki nasil bilmiyorum ben sana ticker nasil yapilir onu gonderiyim sen yap ok
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Kedi
Başkaları size ne demiş olursa olsun sevgili kedinizle etrafta bir gezi yapmanıza gerek yok, ama kedinizin dışkısından uzak durmalısınız. Bu nedenle, kedinizin kutu altlığı varsa, hamileliğiniz süresince bunu boşaltma işini eşinizin yapmasını rica edin. Toksoplazmoz adı verilen bir parazit hastalığı, enfekte kedinin dışkısından insanın eline ve ağzına kolaylıkla bulaşabilir. Bahçede kazı yapmanız gerekiyorsa eldiven takın ve işiniz bitince ellerinizi iyice yıkayın. Aynı şekilde meyve ve sebzeleri yemeden önce dikkatle yıkanması ve yemeğin üzerindeki süslemeler gibi emin olmadığınız yiyeceklerden uzak durmanız önemlidir.
Bu arada kızlar ben de okumanız için bir kitap önereyim size: Kadınlık, hamilelik, annelik,lohusalık psikolojisi, kadın yazarlık üzerine. Elif Şafak'ın Siyah Süt. Ben 2 sene önce okumuştum. Şimdi okusaydım daha da keyif alırmışım...
kızlar bu arada size bişi sorcam
doktorunuz su içmekle ilgili bişi dedimi şu kadar için falan diye
ben öyle bişi sormadım oda demedi
eğer bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim
bebeğimin kalp atışını gördüm pıt pıt atıyordu,yaşıyor çok sevindimnohutum benim doktor 1 ayda en fazla 1 kilo al dedi.4.ayda sağlıklı olup olmadıgı belli olur dedi neden böyle dedi bizde kan uyuşmazlığı var ama önemli değil dedi.çok kilolu hamile kaldım 65 kilo olmuşum boy 167
bi kac sene once okumustum. kitap genel olarak guzel ama yersiz evham sahibi arkadaslar (bknz. ben) okumasinlar lutfen. sonuca guzel bir sekilde baglaniyor ama yasadigi lohusalik bunalimi vs `acababen de oyle olur muyum?` u biraz desebilir.
bebeğimin kalp atışını gördüm pıt pıt atıyordu,yaşıyor çok sevindimnohutum benim doktor 1 ayda en fazla 1 kilo al dedi.4.ayda sağlıklı olup olmadıgı belli olur dedi neden böyle dedi bizde kan uyuşmazlığı var ama önemli değil dedi.çok kilolu hamile kaldım 65 kilo olmuşum boy 167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?