2011 Aralık Anneleri

herkesler günaydın.

Nestle kırmızı meyveliyi kabızlık için kullanıyorum cnm. ;Çocuk için değil bu annesi için.

cnm eltini niye çatlatman gerek ki. Baştan kötü başlayan herşey kötü devam eder. Düşün ömrünün sonuna kadar onu görmek zorundasın. Niye gıcık olupta onu her gördüğünde sinirlerin bozulsun.

kızlar günaydın dün dr a gidememiştim ya sonuçların faxını istedim sabah geldi ama bişey anlamıyorum tabiki düşünmekte istemiyorum şimdi yanlış anlarım 2 günüm mafolur o yüzden sadece şunu diyim hcg değeri 20 çıktı bu da erkek diyo yani zaten dr da erkek demişti ya böle işte haber veriyim didim

herkese ii bi cuma olsun innnşşşaaalllaaahhh

yarında avcılardaki seminere gitcem sizin içinde faydalı bilgiler olacaktır özet geçerim size ama gelebilen gelssiiiiinnn yaaawwwww

hayırlı osun irkekinben de sonucu bugün alcam,ben kız diyom,dr. da benziyo dedi,ama bizimki erkek işte görürsün diyo,annesi rüyasında görmüş,oğlum nasıl diyomuş tel. da bunlar kafayı yemiş gari,karnım yuvarlaklaştı diyom,kız diyom,inanmıyo

hayırlı cumalar cnm. Seminere burdan bildiğim 4 kişiyiz. sen, ben, nihalla ve birde bahar diye bir arkadaş. Bakalım inşallah bir sorun olmazsa 4 müzde orda olacağız.

hepinize günaydın arkadaşlar....
o kadar hızlı ilerliyorki topik okumak gün geçtikçe zorlaşıyor.. umarım hepiniz iyisinizdir...ve umarım bebekleriniz sağlıklı bir şekilde büyüyordur.
ben iyi sayılırım. sonuçlarıım pazartesi çıkacak.salı yada çarşamba günüde doktora göstereceğim. mide bulantılarım hala devam ediyor. ve hala sürekli uyku halindeyim. bu arada göbeğimde baya bir önden gidiyor.
yazmıştım ya daha önce kim demişti şişman hamileler daha az kilo alır diye...ben şimdiden 2,5 kilo yu devirdim bile... bu şişkinlik mi..gaz mı... ödem mi.. kilo mu bilmem ama göbeğimin 5-6 ay sonraki halini düşünemiyorum bile...

canım o çıkan değerler sonuç değilmiş di mi,korkuttun bizi,sonra da bişey demedin,arkadaşlardan öğrendik herşeyin yolunda olduğunu,aman iyi iyi

hehehehe alem bunlar yaa annemde bi arkadaşına yumurtlamış az önce itiraf etti bi de erkek sanırım diyom sinirleniyo gıcık gıcık konuşuyo belli olmaz siz kafayı yemişsiniz bilmem ne kız istediğini biliyorum ama böle yapmasına gerek yok kız olsa da heyecan yapardım ki benim ilk çocuğum sonuçta her türlü hehyecanlı olurum ben annem işteyaaa gıcık etti beni sabah sabah

yarın ben pıtırcığımız babası dr gidiyoruz artık bebişimi görme zamanı 3 lü tarama yaptırcaz belki bebişim gösterirsede cinsiyetini öğreniriz inş sağlıklıdır inş büyümüştür bebişim çok özlüyorum ben onu yaaaaaaa:26::26: görmemiş misali erkek olursa bilemem naparım:26:

Canım slm bu verdiğin tarif kabızlık içinmi benimde sıkıntım var teşekkürler

neden 3lü tarama yaptırıyosn canım,2li iyi çıktıysa ne gerek varki,hem parana,hem kanına yazık ya

**yaaa benım bebişimin cinsiyeti niye hala belli değil ki yaa ben de öğrenmek istiyorum artıkkkk
12+5 oldum artık öğrenmem lazım ama dimi
hcg değerine göre nasıl öğreniliyo cinsiyet ya hemen bi kan vereyim değerimi öğreneyim ben de??

senin daha erken ben bile öğrenmedim daha sırayla dur biraz sen

aman sen o işi sünnetçiye bırak en iyisi. Keşke bende böyle osaydım. ama olamıyorum hayatımı bir türlü yoluna sokupta sadece çocuğuma adapte olamıyorum ve bundan dolayıda acayip vicdan azabı çekiyorum. Rabbim ne olur yardım et. Rabbim şu kocama ve kaynanama biraz vicdan, biraz anlayış ver. Rabbim sen yuvamı koru. Aminnn..

Canım slm bu verdiğin tarif kabızlık içinmi benimde sıkıntım var teşekkürler

cnm kabızlık için aslında internette cornflakes+süt+az şeker+yulaf ezmesi yeyin kahvaltıda diyor. ee bizde yulaf ezmesi bulamadık. corn flakes+süt+1 küp şeker kahvaltıyı bu şekilde ediyoruz. Çıkıyorum ben tuvalete. Uzun süredir kabızsan. önce 2 sabah kahvaltı olarak bunu ye. İçindekileri boşaltıyor ama benim gibi ayların birikimiyse oldukça zor bir tuvalet macerası seni bekler. Ondan sonrada bir gün normal türk kahvaltısı birgün bu kahvlatıdan işte bünyenin verdiği tepkiye göre ayarla kendini. Çok geçmiş olsun ben çok çektim bilirim cnm.

cnm biz o değere bakıyos ama drların dediğini teyid ettiği için sölüyos erkek dediyse dr mesela 45 in altında çıktı hcg değerimiz kız olursa üstünde çıktı ama drun dediği cinsiyeti teyid ettik yoksa direk ona git bak demek olmaz yaaaa ama görürler cinsiyetini yakında bi dra git muayneye sor o zaman kan vermekten daha kolay değilmi????

amin canım hiç bir şeyi kafana takma herşey düzelir ama bugünleri birdaha yaşayamazsın kendin için bebeğin için fazla takma olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…