2011 Aralık Anneleri

demek ki kız olacak senin bebişin kızlar geç gösteriyomuş :124:
ya çok merak ediyorum ama napıymmmmm

göstermeme gibi bişey olmadı 11. haftada gitmiştim en son ozaman belli değildi ilk defa gidicem sabırla bekledim hayırlısı benim için çok farketmez kz erkek sağlıklı olsun bebikim yeter

canım şakacık yaptık biz işim gücüm olmaz benim böyle şeylerle yani gayet normal bi insanım hayatım boyunca yapamadığım tek şey fesatlıktır benim şükürler olsunkide öyleyim ALLAH ım mutlu huzurlu etsin yuvalarında mesut olsunşlar başka bişey istemem.

kızlar ya bu kabızlık için bimde bi çay var green wood diye alın için wc den çıkamıyonuz valla ama tabi gebelikte içilirmi onu bilmiyorum üzerinde günde 2 fincan yazıyo karışık bitki çayı ama içinde sinameki var faydası malum zaten

günaydın anneler ve minnoş bebişleri.......

sonuçlarıma bakmaya çalışıyorum hastanenin sayfasından ama çıkmamış sanırım.... yarını bekleyecez.... heyecanlanmaya başladım.. inşallah bebeğim sağlıklıdır....

sakın,sakın içme sinemaki adaçayı,hamilelikte çok çok zararlı

merhaba kızlar!
dün doktoruma gittik. zaten 15 günde bir meraktan gidiyoruz :) 14+4 olduğum için bakalım belki görürüz cinsiyeti dedi. tahlil vermek için aç gitmiştim ve bebiş hiç hareket etmeyince, pozisyon değiştirmeyince bişeyler yiyin yarın saat sonra yine bakalım dedi. büyümüş 8 cm olmuş, omurgası çok belirgindi. burnu da çok sevimli görünüyordu. bişeyler yedikten sonra tekrar baktı. ve pozisyonu yakaladı. eşim "hadi koçum göster hadi hadi derken" aaa gösterdi işte" dedi. :)) ben göremedim tabi hemen doktor da babamızın gözleri çok iyi, evet erkek dedi :) sonra bana gösterdiler. evet küçük pipisini parlıyordu orda :)))

yani sanırım çoğunluk gibi, bizim de bi prensimiz olacak :) zaten hcg 39 çıkmıştı. ama kalp atış hızı 150 üzerinde. doktor inanmayın öyle şeylere, hepsi ihtimal sonuçta dedi bu arada... bilginize..

eşimin ağzı kulaklarında dünden beri :))) daha mı kıymetlendim ne?????? :))))

hayırlı cumalar cnm. Seminere burdan bildiğim 4 kişiyiz. sen, ben, nihalla ve birde bahar diye bir arkadaş. Bakalım inşallah bir sorun olmazsa 4 müzde orda olacağız.
kızlar yarınki seminere gelmeyi çok ama çok istiyorum.. bebeğim için bilgiler edinmeyi ve sizlerle tanışmayı.. saat 11 de bahçelievelrde dr olacam.. dün akşamda annem aradı haftaya sen yoksun benimde canım sıkıldı kapalıçarşıya gidelimmi ctesi dedi.. her seferinde ne istese işim var sonra gideriz diyordum.. bu sefer kırmamak için tamam gideriz anne dedim.. eğer annem vazgeçerse seminerdeyim yoksa.... sizlerle birdahaki sefere tanışacam inşallah....

Son düzenleme:

evet erkekler belli etmiyo isteklerini ama erkek olunca da ne yapcaklarını şaşırıyolar ben hala belli olmaz henüz daha erken kesin değil ki diyip frenliyorum ama ay sonu gittiğimizde artık kesinleşicektir...

dün bi de mağaza baktım bebek için görseniz kızlar için koca mağazanın yüzde 80i dolu erkek kıyafetleri yüzde 20 civarı erkekler için çok alternatif yok yAAAAAWWW

sağlıklı doğsunlarda en önemlisi o tabi hayırlısı neyse Allah onu versin innşşş hepimize

Sakın sinameki içmeyin, rahmi kasıyor... Aslında hiç bitki çayı içmemek lazım hamile iken bilinmeyen etkileri var.... Arkadaşlar dikkat ne olur

Canım benim tüm riskler negatif çıktı.... Çok şükür..... Darısı başına cnm, hayılı haberini bekliyorum...

Canım benim tüm riskler negatif çıktı.... Çok şükür..... Darısı başına cnm, hayılı haberini bekliyorum...

sana benim sonucu faxlasam benim risklerime de bakarmısın :)))) BEN P.TESİ GİTCEM DE dra araştırmıcam dedim bak yine böle görünce yazıyorum

şöle bişey yazıyo riskler 3ü de off değerin altında diyo ii demek sanırım

ay kızlar günlerdir stres stres walla karnım kasılıyor..istanbulda annem taşıncak.. durumlar karışık.. ev beğenemedi.. dün ankaradan istanbula ev buldum tutuyorlar... kayınvalimdeler antalyadan ankaraya taşınacak ev arıyoruz bize yakın çocuk bakcak diye ev yok.. bu sabahyeni karar aldık.. bizde taşınıyoruz.. ben bu halimle nasıl taşıncam merak ediyorum.. offf off..

Geçmiş olsun canım dikkat et, benim doktorum ara sıra az kanamalar olabilir gebelikte dedi bazı kanamalar normalmiş, sen yinede iyice dinlen allahın izniyle bebişine birşey olmaz

ben de taşınacam,tayin zamanı olunca boşaıyo,bir ay sonra falan,zor olcak ama bebişlermiz için mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…