ay kızlar günlerdir stres stres walla karnım kasılıyor..istanbulda annem taşıncak.. durumlar karışık.. ev beğenemedi.. dün ankaradan istanbula ev buldum tutuyorlar... kayınvalimdeler antalyadan ankaraya taşınacak ev arıyoruz bize yakın çocuk bakcak diye ev yok.. bu sabahyeni karar aldık.. bizde taşınıyoruz.. ben bu halimle nasıl taşıncam merak ediyorum.. offf off..
sana benim sonucu faxlasam benim risklerime de bakarmısın :)))) BEN P.TESİ GİTCEM DE dra araştırmıcam dedim bak yine böle görünce yazıyorum
şöle bişey yazıyo riskler 3ü de off değerin altında diyo ii demek sanırım
canım şakacık yaptık bizişim gücüm olmaz benim böyle şeylerle yani gayet normal bi insanım hayatım boyunca yapamadığım tek şey fesatlıktır benim şükürler olsunkide öyleyim ALLAH ım mutlu huzurlu etsin yuvalarında mesut olsunşlar başka bişey istemem.
kızlar ya bu kabızlık için bimde bi çay var green wood diye alın için wc den çıkamıyonuz valla ama tabi gebelikte içilirmi onu bilmiyorum üzerinde günde 2 fincan yazıyo karışık bitki çayı ama içinde sinameki varfaydası malum zaten
canım stres yapmamalıyız,aynı dert bende de var 2 hafta sonra bende taşınıyorum,şuan ufak tefek tadilatları yapılıyor.ve hergün koşturmakla geçiyor.sana tavsiyem taşıma firmasına herşeyini taşıtma,kıyafetlerinizi topla benim hepsi toplu hurcun içinde,sadece askıda olanları kaldırmadım.taşınmadan bir iki gün öncede mutfaktaki tabak çanakları biz kendimiz götürüp yerleştiricez,çünkü mutfak taşındıktan sonra çok zaman alıyor.en azından mutfakta iş bitmiş olsun.eğer klimalar varsa bir kaç gün önceden söküp taktırın,avizeleride öyle.herşeyi taşımaya bırakmayın çok zor olur yoksa.
ay kızlar günlerdir stres stres walla karnım kasılıyor..istanbulda annem taşıncak.. durumlar karışık.. ev beğenemedi.. dün ankaradan istanbula ev buldum tutuyorlar... kayınvalimdeler antalyadan ankaraya taşınacak ev arıyoruz bize yakın çocuk bakcak diye ev yok.. bu sabahyeni karar aldık.. bizde taşınıyoruz.. ben bu halimle nasıl taşıncam merak ediyorum.. offf off..
ya bence hiç boşuna meraktan çatlatma kendini, git bence... 12. haftada bile görebildikleri oluyormuş... erkekse görür de, kızsa biraz geç belli olabilir tabi...
bence bekleme :))))))))
ya şimdii iş yerindeyimmm gideem galibaaa((doktor 12. haftada erkeğe benzetmiştii ama kesin değil demiştiiiii hayırlısıı bakalımm ben erkek istiyorumm eşimm kızz bakalım kim kazanacakkkk
kızlar degerler nasıl ikili test
PAPP-A (İkili Test) 2.58
Serbest HCG 123
merhaba kızlar!
dün doktoruma gittik. zaten 15 günde bir meraktan gidiyoruz :) 14+4 olduğum için bakalım belki görürüz cinsiyeti dedi. tahlil vermek için aç gitmiştim ve bebiş hiç hareket etmeyince, pozisyon değiştirmeyince bişeyler yiyin yarın saat sonra yine bakalım dedi. büyümüş 8 cm olmuş, omurgası çok belirgindi. burnu da çok sevimli görünüyordu. bişeyler yedikten sonra tekrar baktı. ve pozisyonu yakaladı. eşim "hadi koçum göster hadi hadi derken" aaa gösterdi işte" dedi. :)) ben göremedim tabi hemendoktor da babamızın gözleri çok iyi, evet erkek dedi :) sonra bana gösterdiler. evet küçük pipisini parlıyordu orda :)))
yani sanırım çoğunluk gibi, bizim de bi prensimiz olacak :) zaten hcg 39 çıkmıştı. ama kalp atış hızı 150 üzerinde. doktor inanmayın öyle şeylere, hepsi ihtimal sonuçta dedi bu arada... bilginize..
eşimin ağzı kulaklarında dünden beri :))) daha mı kıymetlendim ne?????? :))))
Amanda amannn bu ne güzel kalabalık böyle annişler herkese günaydınlarrrrr
canım şuan 11+4 sün,testi ne zaman yaptırdn peki,hcg haftaya göre de biraz değişiklik gösteriyo da
canım benim dr.um tefeonda söyledi.... ben sonuç kağıdını görmedim.... çok üzgünüm.... ama seninde risk yok demek heralde, bana öyle geldi
Günaydın
Aralık anneleri olarak oldukça büyük bir grubuz...
Sende hoş geldin
nasilsiniz
kabiz oaln arkadaslar kayisi hosafi yapin her sabah ac karna icin hem gelecekde bebege sut yapiyor hemde kabizlik denen sey kalmiyor
kahvaltinizda kornflaeks yiyin oda cok iiyi geliyor bebisede yariyor
ve mutlaka corba olsun aksam yemeklerinizde
bol su diyecegim ama herkesin vucud yapisi farkli ve ihtiyacida en guzeli idariniz acik sariysa ^yeteri kadar su aliyorsunuz demektir koyuysa su su su yani su icmelisiniz.en guzel sutu yapan yiyecek SUUUUUUU
kızlar degerler nasıl ikili test
PAPP-A (İkili Test) 2.58
Serbest HCG 123
ya şimdii iş yerindeyimmm gideem galibaaa((doktor 12. haftada erkeğe benzetmiştii ama kesin değil demiştiiiii hayırlısıı bakalımm ben erkek istiyorumm eşimm kızz bakalım kim kazanacakkkk
2 li test yaptırdın mı? başka tahmin varmı kan doğum tarihi vs?
bana seninki kız olacak gibi geldi ama hislerim hiç güçlü değildir
benim,
PAPP-A 1,08 mlU/ml
hcg 20,7 ng/ml bilgüç biri bekliyos
aramızda dr olsaydı yanmıştı he hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?