2011 Aralık Anneleri

canım stres yapmamalıyız,aynı dert bende de var 2 hafta sonra bende taşınıyorum,şuan ufak tefek tadilatları yapılıyor.ve hergün koşturmakla geçiyor.sana tavsiyem taşıma firmasına herşeyini taşıtma,kıyafetlerinizi topla benim hepsi toplu hurcun içinde,sadece askıda olanları kaldırmadım.taşınmadan bir iki gün öncede mutfaktaki tabak çanakları biz kendimiz götürüp yerleştiricez,çünkü mutfak taşındıktan sonra çok zaman alıyor.en azından mutfakta iş bitmiş olsun.eğer klimalar varsa bir kaç gün önceden söküp taktırın,avizeleride öyle.herşeyi taşımaya bırakmayın çok zor olur yoksa.

canım benim dr.um tefeonda söyledi.... ben sonuç kağıdını görmedim.... çok üzgünüm.... ama seninde risk yok demek heralde, bana öyle geldi

canım sakın diet çaylarından içmeyin dediğin gibi sinameki olduğu için düşük riski yapıyor

canım walla evden eve nakliyat taşıcak. ben zaten çıkıp dolap yerleştiremem uzanıp.. ama arabayla ufak ufak atarız mutfal malzemelerini en azından.. kıyafetlerimi zaten hurçladım hiçbişi olmuyor yatağın altında.. doalbın içindekiler mak 1 hurç tutar zaten:) yinede herkes taşınırken bana kim yardıme tcek bilmiyorum allah büyük artık..

nasilsiniz
kabiz oaln arkadaslar kayisi hosafi yapin her sabah ac karna icin hem gelecekde bebege sut yapiyor hemde kabizlik denen sey kalmiyor
kahvaltinizda kornflaeks yiyin oda cok iiyi geliyor bebisede yariyor
ve mutlaka corba olsun aksam yemeklerinizde
bol su diyecegim ama herkesin vucud yapisi farkli ve ihtiyacida en guzeli idariniz acik sariysa ^yeteri kadar su aliyorsunuz demektir koyuysa su su su yani su icmelisiniz.en guzel sutu yapan yiyecek SUUUUUUU

Sen en iyisi taşınma işine pek karışma kayınvalidenler geldikten sonra taşırınırsın mazallah bebişe falan birşey olur sakın ağır işler yapma olurmu
sana da bebeğinede sağlıklı günler dilerim

tebrik ederim oğluşunu allah analı babalı büyütsün ben yarın yine gidicem cinsiyet tahmini için ama benimki kız olacak:) sanırım. 39 değiğiniz serbest beta hcg değil mi arkadaşım?

Şu hoşaf işini mutlaka deneyeceğim teşekkürler, o kadar şişdim ki anlatamam
insan çok rahatsız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…