2 li test yaptırdın mı? başka tahmin varmı kan doğum tarihi vs?
bana seninki kız olacak gibi geldi ama hislerim hiç güçlü değildir
bazen erkek sanılan bebekler kız çıkabiliyor
benim işyerimde bir arkdaşın 9 ay boyunca erkek demişler
sonra dünya tatlısı bir kızı olmuşta
normlde 11+6 olarak cıktıgı ıcıcn baktılar
Çok geçmiş olsun canım.
Evet parol faydasız bir ilaç.
Artık dikkat etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
Küçük kızını da öpüyorum annesini nasıl da düşünürmüş canım ya..
Allah acil şifa versin ve hiçbirimize ağrı sıkıntı vermesin.
2 li test yaptırdın mı? başka tahmin varmı kan doğum tarihi vs?
bana seninki kız olacak gibi geldi ama hislerim hiç güçlü değildir
yaptırdım 2 li test hcg 39 cıktı işteee diğerr kan yenilemedede erkek cıkıyoo bilmiyorumm kii artıkk
ppa normal,hcg biraz yüksek geldi bana,troizm riski yazıyo mu,hcg 150 civarı olanlarda bu biraz yüksek çıkmış,ama seninki 123,diğerlerini de yaz istersen
free b hcg bilidiğim kadarıyla cınsıyetı belıtrlıyor doğru dimi
50den dusukse erkek yuksekse kız
BENİM SONUÇLAR ÇIKMIŞ,EŞİM TE. DA SÖYLEDİ AYNI SENİNKİ GİBİ HCG 125 MİŞ,PPA 0.7 DÜZELTİLMİŞ OLANI 2.7,TROİZM RİSKİ 1/20000 Lİ BİŞEY DEDİ,DİĞERİNE DE 1/9000 Lİ BİŞEY DEDİ,2MİZİN DE KZI OLCAK O ZMAN
evet canım kızlar öyle diyor ama ben geçen hafta gittiğimde hcg 51.5 erkek dedi doktor...:)çin takvimi,rus takvimine gelince de bende tutmadı hiçbiri...:) tutatanlar var.
bu arada tüm cici anneciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
gerçi siz şimdi nerdeyse öğle yemeğine gideceksiniz ama ben anca işleri bitirdim oturdum mama yicem şimdide
kızlar feci şekilde oldu saçlarım hep dipleri hem beyazları geldi sürekli saç bantı takıyorum
saçları artık boyatabiliyormuyuz yarın doktoruma sorcam ama sizdende fikir almak istedim
herkese günaydınnnn
tam bir hafta olmuş giremedim topiğe..gecen hafta bu saatler gelinimizin sancıları başlamıştı
hastaneye gecmıştim ve saat 13:55te dogum yaptı dünyalar güzeli bir kızımız oldu adı
HÜMA..dogumu kolay oldu darısı bizlere inş rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın
yarın için bende heyecanlıyım ve bizimde ıkılı testimiz var bugun bır an önce gecsin
kızlar günaydın dün dr a gidememiştim ya sonuçların faxını istedim sabah geldi ama bişey anlamıyorum tabiki düşünmekte istemiyorum şimdi yanlış anlarım 2 günüm mafolur o yüzden sadece şunu diyim hcg değeri 20 çıktı bu da erkek diyo yani zaten dr da erkek demişti ya böle işte haber veriyim didim
herkese ii bi cuma olsun innnşşşaaalllaaahhh
yarında avcılardaki seminere gitcem sizin içinde faydalı bilgiler olacaktır özet geçerim size ama gelebilen gelssiiiiinnn yaaawwwww
canım ben zararlımı değilmi bilmiyorum ama hamile olupta boyatanlar çok çevremde.hiç biride zararının olmadığını söylüyor.
günaydın sanada afiyet olsun,
çalışmayanlar ne şanslı istedikleri zaman kalkabiliyorlar
ikiliyi yaptırdım iyi çıktı ama dr yapacaz dedi bendebişey demedim özel hastaneye gidiyorum sanırım para için ama nebilim karazsızımm aslında
sanırım boya yapılsa bile ornagik boya yapılması gerekiyormuş gerçi geçenlerde burda biri kuaförün hamilelik boyunca kendi eşine boya yapmadıgını soylemıstı :44::44:
canım şakacık yaptık bizişim gücüm olmaz benim böyle şeylerle yani gayet normal bi insanım hayatım boyunca yapamadığım tek şey fesatlıktır benim şükürler olsunkide öyleyim ALLAH ım mutlu huzurlu etsin yuvalarında mesut olsunşlar başka bişey istemem.
kızlar ya bu kabızlık için bimde bi çay var green wood diye alın için wc den çıkamıyonuz valla ama tabi gebelikte içilirmi onu bilmiyorum üzerinde günde 2 fincan yazıyo karışık bitki çayı ama içinde sinameki varfaydası malum zaten
kızlar yarınki seminere gelmeyi çok ama çok istiyorum.. bebeğim için bilgiler edinmeyi ve sizlerle tanışmayı.. saat 11 de bahçelievelrde dr olacam.. dün akşamda annem aradı haftaya sen yoksun benimde canım sıkıldı kapalıçarşıya gidelimmi ctesi dedi.. her seferinde ne istese işim var sonra gideriz diyordum.. bu sefer kırmamak için tamam gideriz anne dedim.. eğer annem vazgeçerse seminerdeyim yoksa.... sizlerle birdahaki sefere tanışacam inşallah....
ay kızlar günlerdir stres stres walla karnım kasılıyor..istanbulda annem taşıncak.. durumlar karışık.. ev beğenemedi.. dün ankaradan istanbula ev buldum tutuyorlar... kayınvalimdeler antalyadan ankaraya taşınacak ev arıyoruz bize yakın çocuk bakcak diye ev yok.. bu sabahyeni karar aldık.. bizde taşınıyoruz.. ben bu halimle nasıl taşıncam merak ediyorum.. offf off..
Amanda amannn bu ne güzel kalabalık böyle annişler herkese günaydınlarrrrr
bu arada tüm cici anneciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
gerçi siz şimdi nerdeyse öğle yemeğine gideceksiniz ama ben anca işleri bitirdim oturdum mama yicem şimdide
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Allah analı babalı büyütsün inşallah
HÜMA 5 aydır benim kız için istgediğim tek isim. hamile kalmadan karar vermiştim.
ama sanırım oğlum olacak. kesin değil daha ümidim var hala :))
sanırım onun ismide yunus olacak :))
Yunus ismini bende düşünüyorum. Gelçi cinsiyet belli değil ama kısmet olurda erkek olursa yunus hüseyin ismini düşünüyorum.Nasıl sizce. heheheh geçende yazdım yorum yapan olmadı beğenilmedi galiba.
ben şirinevlerde oturuyorum. gelmeyi istiyorum ama hastanenin nerde olduğunu bilmiyorum.
bu taraftan gidecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?