2011 Aralık Anneleri

amin çok sağol Rabbim hepimizin 9 ayı ve sonrasını sağlıkla geçirmeyi kısmet etsin inşllh. kocaman kocaman öptüm kızımı öpülmücek gb değilki zaten tatlı yanaklar :) bugece yine ağrıdı sabahta ağrıyla uyandım ama inatla içmicem parol faydası yok ne boşa içeyim bebeğime geçsin diye düşünüyorum.

ppa normal,hcg biraz yüksek geldi bana,troizm riski yazıyo mu,hcg 150 civarı olanlarda bu biraz yüksek çıkmış,ama seninki 123,diğerlerini de yaz istersen

BENİM SONUÇLAR ÇIKMIŞ,EŞİM TE. DA SÖYLEDİ AYNI SENİNKİ GİBİ HCG 125 MİŞ,PPA 0.7 DÜZELTİLMİŞ OLANI 2.7,TROİZM RİSKİ 1/20000 Lİ BİŞEY DEDİ,DİĞERİNE DE 1/9000 Lİ BİŞEY DEDİ,2MİZİN DE KZI OLCAK O ZMAN

bu arada tüm cici anneciklere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
gerçi siz şimdi nerdeyse öğle yemeğine gideceksiniz ama ben anca işleri bitirdim oturdum mama yicem şimdide

bu değerlere göre kesin kız diyom,hcg 50 nin üstü diyom,öyle bişey yok,kafana göre uydurma,ben dr. sordum diyo

evet canım kızlar öyle diyor ama ben geçen hafta gittiğimde hcg 51.5 erkek dedi doktor...:)çin takvimi,rus takvimine gelince de bende tutmadı hiçbiri...:) tutatanlar var.

Canım aslında kendimizi oyalıyoruz tutanlar var olabilir ama tutmayanlar doğru olmadığını gösteriyor çünkü;
zaten 2 seçenek var %50 kız %50 erkek

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar 2li taramada nerde yazıyo hcg??
ben görmedim hiç...
ama ben yaptırmadan zaten doktor erkek dedi gördüm yani pipimizi:)))

kızlar feci şekilde oldu saçlarım hep dipleri hem beyazları geldi sürekli saç bantı takıyorum
saçları artık boyatabiliyormuyuz yarın doktoruma sorcam ama sizdende fikir almak istedim

gerçi siz şimdi nerdeyse öğle yemeğine gideceksiniz ama ben anca işleri bitirdim oturdum mama yicem şimdide

günaydın sanada afiyet olsun,
çalışmayanlar ne şanslı istedikleri zaman kalkabiliyorlar

kızlar feci şekilde oldu saçlarım hep dipleri hem beyazları geldi sürekli saç bantı takıyorum
saçları artık boyatabiliyormuyuz yarın doktoruma sorcam ama sizdende fikir almak istedim

canım ben zararlımı değilmi bilmiyorum ama hamile olupta boyatanlar çok çevremde.hiç biride zararının olmadığını söylüyor.

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Allah analı babalı büyütsün inşallah
HÜMA 5 aydır benim kız için istgediğim tek isim. hamile kalmadan karar vermiştim.
ama sanırım oğlum olacak. kesin değil daha ümidim var hala :))
sanırım onun ismide yunus olacak :))

ben şirinevlerde oturuyorum. gelmeyi istiyorum ama hastanenin nerde olduğunu bilmiyorum.
bu taraftan gidecek var mı?

Son düzenleme:
canım ben zararlımı değilmi bilmiyorum ama hamile olupta boyatanlar çok çevremde.hiç biride zararının olmadığını söylüyor.

sanırım boya yapılsa bile ornagik boya yapılması gerekiyormuş gerçi geçenlerde burda biri kuaförün hamilelik boyunca kendi eşine boya yapmadıgını soylemıstı :44::44:

günaydın sanada afiyet olsun,
çalışmayanlar ne şanslı istedikleri zaman kalkabiliyorlar

yok canım ya nerdeher sabah 6.30 mecburi kalkış bugun mutfak filan topladım ondan geç kaldım pc ye ondan bana daha sabah gb geliyor.gerçi hamd olsun çok şükür evde olunca istediğin zaman uzanabiliniyor.

sanırım boya yapılsa bile ornagik boya yapılması gerekiyormuş gerçi geçenlerde burda biri kuaförün hamilelik boyunca kendi eşine boya yapmadıgını soylemıstı :44::44:

benim pek bilgim yok bu konuda hiç boya yapmadığımdan ama bir tanıdığımız saçını kızıl boyatmıştı kaçıncı ayda boyatmıştı bilmiyorum. bebeği kızıl saçlı doğmuştu yaşına gelince kendi rengine gelmişti bebeğin saçı

Cnm öyle olmadığını bildiğim halde yazdım o yazıyı. Sanırım ruhumdaki telaşdan dolayı herşeye telaşla yaklaşıyorum. Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin. Yuvama huzur, mutluluk, istikrar versin yuvama dışarıdan gelecek her türlü kötü müdahaleyi def etsin inşallah. Hamiş arkadaşlar bu güzel günde sizde amin deyin ne olur.

Nihallacım gelseydin çok iyi olurdu. Bilmiyorum ilk çocuğundu sanırım. Uygulamalı bebek yıkamayı, emzirmeyi, gazını çıkarmayı göstereceklermiş. En azından elimiz aşina olurdu. ama hayırlısı kısmet olmazsa başka zaman artık tanışırız.

Cnm Rabbim yardım etsin sana. Geçen yazdıklarını hatırlıyorum iyi bir kayınvaliden vardı onu antalyadan ankara taşıyacağız ki çocuğa baksın demiştin. Nasip olmuş çok şükür. Rabbim taşınma teleşında da yar ve yardımcın olsun inşallah.

Amanda amannn bu ne güzel kalabalık böyle annişler herkese günaydınlarrrrr

Günaydın cnm ama yoksam sen yeni uyandında mı günaydın diyorsun. Öyleyse iyi yapmışsın benim içinde uyusaydın keşkem. Bu aralar uykuya çok düştüm niyeyse. Çok öptüm cnm.

Günaydın cnm, gece iyi uyuyabildin mi nasıl oldun? Çok yorma kendini cnm.

cnm y.bosnadan mavi otobüslere bin. veya şirinevlerden avcılar,beylikdüzü, b.çekmece otobüslerinden birine. Türksan durağında in. duraktan içeri yürü ilk sağdan dön 100 mt ilerleyip yolun sonuna gelince karşına avcılar hosp. çıkacak. Çok kolay yani. Bu arada katılmaya karar verirsen 0 216 386 38 13 den adını ve telinin kaydını yaptır olurmu. Bide geleceksen yaz bize orda buluşalım.5 kişi oluruz kk dan. Hadi inşallah gelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…