GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Allah analı babalı büyütsün inşallah
HÜMA 5 aydır benim kız için istgediğim tek isim. hamile kalmadan karar vermiştim.
ama sanırım oğlum olacak. kesin değil daha ümidim var hala :))
sanırım onun ismide yunus olacak :))
ben şirinevlerde oturuyorum. gelmeyi istiyorum ama hastanenin nerde olduğunu bilmiyorum.
bu taraftan gidecek var mı?
Cnm öyle olmadığını bildiğim halde yazdım o yazıyı. Sanırım ruhumdaki telaşdan dolayı herşeye telaşla yaklaşıyorum. Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin. Yuvama huzur, mutluluk, istikrar versin yuvama dışarıdan gelecek her türlü kötü müdahaleyi def etsin inşallah. Hamiş arkadaşlar bu güzel günde sizde amin deyin ne olur.
Nihallacım gelseydin çok iyi olurdu. Bilmiyorum ilk çocuğundu sanırım. Uygulamalı bebek yıkamayı, emzirmeyi, gazını çıkarmayı göstereceklermiş. En azından elimiz aşina olurdu. ama hayırlısı kısmet olmazsa başka zaman artık tanışırız.
Cnm Rabbim yardım etsin sana. Geçen yazdıklarını hatırlıyorum iyi bir kayınvaliden vardı onu antalyadan ankara taşıyacağız ki çocuğa baksın demiştin. Nasip olmuş çok şükür. Rabbim taşınma teleşında da yar ve yardımcın olsun inşallah.
Günaydın cnm ama yoksam sen yeni uyandında mı günaydın diyorsun. Öyleyse iyi yapmışsın benim içinde uyusaydın keşkem. Bu aralar uykuya çok düştüm niyeyse. Çok öptüm cnm.
Günaydın cnm, gece iyi uyuyabildin mi nasıl oldun? Çok yorma kendini cnm.
cnm y.bosnadan mavi otobüslere bin. veya şirinevlerden avcılar,beylikdüzü, b.çekmece otobüslerinden birine. Türksan durağında in. duraktan içeri yürü ilk sağdan dön 100 mt ilerleyip yolun sonuna gelince karşına avcılar hosp. çıkacak. Çok kolay yani. Bu arada katılmaya karar verirsen 0 216 386 38 13 den adını ve telinin kaydını yaptır olurmu. Bide geleceksen yaz bize orda buluşalım.5 kişi oluruz kk dan. Hadi inşallah gelebilirsin.
tarif için sağol canım
peki metrobüsle gelsem nasıl olur?
netten alıntı
free beta hcg oranım 131 di.bu orana göre kesin kız diyordum doktorda cinsiyet için ilk gittiğimde göstermiyor ama kıza benziyor demişti.ama bebeğim cuma günü şimdiye kadar göstermediği pipisini gösterdi :) demek istediğim free beta hcg ye inanmayın en azından bende ters tepti
yani hcg-cinsiyet ilişkisi diye bişey yok,ya tam 18. haftamda gidecem kontrole,kıza benziyo dedi ama,bacak arasını görmedi ki 18. haftada kesinleşecek yani
CNM BEN b.düzünden gelicem ama sana da çok yakın b.düzüne gelen otobüslere bin türksanda
incekmişiz zaten indiğin yönde hemen hastane orda sorarsın e5 e yakınmış
benim pek bilgim yok bu konuda hiç boya yapmadığımdan ama bir tanıdığımız saçını kızıl boyatmıştı kaçıncı ayda boyatmıştı bilmiyorum. bebeği kızıl saçlı doğmuştu yaşına gelince kendi rengine gelmişti bebeğin saçı
Cnm öyle olmadığını bildiğim halde yazdım o yazıyı. Sanırım ruhumdaki telaşdan dolayı herşeye telaşla yaklaşıyorum. Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin. Yuvama huzur, mutluluk, istikrar versin yuvama dışarıdan gelecek her türlü kötü müdahaleyi def etsin inşallah. Hamiş arkadaşlar bu güzel günde sizde amin deyin ne olur.
Aminnn cnmmm Allah hepimizin yuvasını her turlu kotulukten kourusun bizlere saglık mutluluk huzur versinn
Günaydın cnm ama yoksam sen yeni uyandında mı günaydın diyorsun. Öyleyse iyi yapmışsın benim içinde uyusaydın keşkem. Bu aralar uykuya çok düştüm niyeyse. Çok öptüm cnm.
Yok tatlım ben yeni uyanmadım dün annemde kaldım o yüzden 9da uyandım evde olsaydım 11i bulurdu sanırım uyanmamuyuşuk uyuşuk dolasırdım artık evın ıcınde çok uyku da iyi değil aslında bütün günün uyusuk gecıo
netten alıntı
free beta hcg oranım 131 di.bu orana göre kesin kız diyordum doktorda cinsiyet için ilk gittiğimde göstermiyor ama kıza benziyor demişti.ama bebeğim cuma günü şimdiye kadar göstermediği pipisini gösterdi :) demek istediğim free beta hcg ye inanmayın en azından bende ters tepti
yani hcg-cinsiyet ilişkisi diye bişey yok,ya tam 18. haftamda gidecem kontrole,kıza benziyo dedi ama,bacak arasını görmedi ki 18. haftada kesinleşecek yani
bis en iyisi belli değil diyelim yaaa şimdi ona göre buna göre deyip sölüyos gerçi drda tahmin ediyo ama şimdilik belli olmaz ya pek beklemede kalmak en iyisi sanırım hıyırlısı diyip bekliyelim
Amin canım bu mübarek üç aylarda mübarek cuma günün hürmetine rabbim güzel dualarımızı alnımıza kader olarak yazsın tüm dualarımız kabul olsun hayırlı cumalar olsun
testimde risk çıkmamış çok mutlu oldum
bana niye kimse bişi yazmıo((((((
netten alıntı
tarif için sağol canım
peki metrobüsle gelsem nasıl olur?
Bende hiç boya yaptırmadım ama burda okumustum yınede doktora sormak lazım aslında ayy senin verdiğin örnek de çok değişikk aacaba annesi saçını boyatınca mı kıızıl saclı dogdukı bebiş :44::44:
Aminnn cnmmm Allah hepimizin yuvasını her turlu kotulukten kourusun bizlere saglık mutluluk huzur versinn
Yok tatlım ben yeni uyanmadım dün annemde kaldım o yüzden 9da uyandım evde olsaydım 11i bulurdu sanırım uyanmamuyuşuk uyuşuk dolasırdım artık evın ıcınde çok uyku da iyi değil aslında bütün günün uyusuk gecıo
inan bilemiyorum belkide tesadüf olmuştur ama tesadüf bile olsa insanın içinde şüphe kalır ben kendi adıma ciddi anlamda rahatsız etmiyorsa eşimde şikayetçi değilse organik bile olsa muhakkak katrkı vardır yinede güvenemiyorm boyatmazdım sonuçta sayılı gün geçecek nasılsa
hepimize hayırlı cumalar
Çok sevindim cnm. Rabbim bütün herkese böyle hayırlı haberler nasip etsin cnm.
Ne yazalım omman şu kırmızı bebişi bana ver desem çok tatlı yav. Hele o şapkası benim eşimde laz hacen aynı öyle bir şapka alacağım bulursam. Öptüm cnm.
Hayırlısı cnm ama içini ferah tut nasıl olsa onu ilk kucağına alınca cinsiyetinide unutucan, doğum acılarını da hangisi olursa olsun onu çok seveceksin nasılsa. Annelik böyle bişey.
cnm metrobüsle gelirsen metrobüs son durağında in. Ordan tekrar bir minibüs veya otobüse bin türksanada inicem de. Sonra yol aynı. Ben türksan durağının orda oturuyorum. Bulamam derseniz beni arayın sizi duraktan alırım birlikte geçeriz ok. öptüm.
Bende hiç boya yaptırmadım ama burda okumustum yınede doktora sormak lazım aslında ayy senin verdiğin örnek de çok değişikk aacaba annesi saçını boyatınca mı kıızıl saclı dogdukı bebiş :44::44:
inan bilemiyorum belkide tesadüf olmuştur ama tesadüf bile olsa insanın içinde şüphe kalır ben kendi adıma ciddi anlamda rahatsız etmiyorsa eşimde şikayetçi değilse organik bile olsa muhakkak katrkı vardır yinede güvenemiyorm boyatmazdım sonuçta sayılı gün geçecek nasılsa
evet canım bende aynı şekilde düşünüyorum beklemek sabretmek lazım aslında gerçi biz böyle diyoruz ama sacımızda hıc boya olmadıgı ıcındauvlun sesı uzaktan hos gelır mısalı
bis en iyisi belli değil diyelim yaaa şimdi ona göre buna göre deyip sölüyos gerçi drda tahmin ediyo ama şimdilik belli olmaz ya pek beklemede kalmak en iyisi sanırım hıyırlısı diyip bekliyelim
günaydın sanada afiyet olsun,
çalışmayanlar ne şanslı istedikleri zaman kalkabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?