2011 Aralık Anneleri

CNM BEN b.düzünden gelicem ama sana da çok yakın b.düzüne gelen otobüslere bin türksanda
incekmişiz zaten indiğin yönde hemen hastane orda sorarsın e5 e yakınmış

netten alıntı

free beta hcg oranım 131 di.bu orana göre kesin kız diyordum doktorda cinsiyet için ilk gittiğimde göstermiyor ama kıza benziyor demişti.ama bebeğim cuma günü şimdiye kadar göstermediği pipisini gösterdi :) demek istediğim free beta hcg ye inanmayın en azından bende ters tepti

yani hcg-cinsiyet ilişkisi diye bişey yok,ya tam 18. haftamda gidecem kontrole,kıza benziyo dedi ama,bacak arasını görmedi ki18. haftada kesinleşecek yani

tarif için sağol canım
peki metrobüsle gelsem nasıl olur?

buna sevinmedim desem yalan olur

CNM BEN b.düzünden gelicem ama sana da çok yakın b.düzüne gelen otobüslere bin türksanda
incekmişiz zaten indiğin yönde hemen hastane orda sorarsın e5 e yakınmış

gelişim kesinleşirse yazarım buradan. buluşuruz :))

Son düzenleme:

Bende hiç boya yaptırmadım ama burda okumustum yınede doktora sormak lazım aslında ayy senin verdiğin örnek de çok değişikk aacaba annesi saçını boyatınca mı kıızıl saclı dogdukı bebiş :44::44:

Son düzenleme:

bis en iyisi belli değil diyelim yaaa şimdi ona göre buna göre deyip sölüyos gerçi drda tahmin ediyo ama şimdilik belli olmaz ya pek beklemede kalmak en iyisi sanırım hıyırlısı diyip bekliyelim

testimde risk çıkmamış çok mutlu oldum

Çok sevindim cnm. Rabbim bütün herkese böyle hayırlı haberler nasip etsin cnm.

bana niye kimse bişi yazmıo((((((

Ne yazalım omman şu kırmızı bebişi bana ver desem çok tatlı yav. Hele o şapkası benim eşimde laz hacen aynı öyle bir şapka alacağım bulursam. Öptüm cnm.

Hayırlısı cnm ama içini ferah tut nasıl olsa onu ilk kucağına alınca cinsiyetinide unutucan, doğum acılarını da hangisi olursa olsun onu çok seveceksin nasılsa. Annelik böyle bişey.

tarif için sağol canım
peki metrobüsle gelsem nasıl olur?

cnm metrobüsle gelirsen metrobüs son durağında in. Ordan tekrar bir minibüs veya otobüse bin türksanada inicem de. Sonra yol aynı. Ben türksan durağının orda oturuyorum. Bulamam derseniz beni arayın sizi duraktan alırım birlikte geçeriz ok. öptüm.

sağol canım,
ama gelemicem sanırım (

Hayırlısı cnm ama içini ferah tut nasıl olsa onu ilk kucağına alınca cinsiyetinide unutucan, doğum acılarını da hangisi olursa olsun onu çok seveceksin nasılsa. Annelik böyle bişey.

evet, kız da olsa,erkek te olsa çok tatlı olcak,hem bana,hem babasına benzeyecek,ikimizden bi parça olcak çünkü

bis en iyisi belli değil diyelim yaaa şimdi ona göre buna göre deyip sölüyos gerçi drda tahmin ediyo ama şimdilik belli olmaz ya pek beklemede kalmak en iyisi sanırım hıyırlısı diyip bekliyelim

Şimdi sizin bu halinizi görünce şükrettim yaa. benimkini niye 12-13. haftalarda bir tahminde bulunmadı diye üzülüyordum. ama şimdi sizi görünce bir şeye heveslenip onu tekrar kaybetmek gibi bişey yaa. Şimdi erkek diye düşünüyorsun 1 ay sonr akız diyor insan allak bullak olur. Yoksa eşimin dediği gibi cinsiyeti doğuma kadar sormasak mı?. Oda hiç cinsiyeti sormayalım diyor.

günaydın sanada afiyet olsun,
çalışmayanlar ne şanslı istedikleri zaman kalkabiliyorlar

Tünaydın arkadaşlar :)

Geriden okuya okuya ancak yetiştim.
Çalışmayan arkadaşlara çoook özeniyorum :)

Çalışan arkadaşlar yaaa bebek olunca napacaksınız. Kim bakacak, nasıl olacak ben çok düşünüyorum.
Sanıyorum ben bir yaşına kadar kendim bakacağım. Sonrasında da kreşe vereceğim. Öyle gözüküyor. Çünkü benim annemle kayınvalidem bakmazlar... Yabancı insanıda eşim eve sokmaz...

Bilmiyorum hiç...

off kızlar yaa bu mustela ile bebeğim olacak seminerleri ankarada düzenlenmiyor mu? aradım taradım yok öle bişi. ben eşimle katılmayı çook istiyorum ay bi de başkent olcak ya gıcık şey. ankarada oturan arkadaşlar öyle bişey duyarsanız mutlaka bana da haber verin tamam mı? minnettar olurum. özel mesaj atın hatta buraya kaynamasın. katılmayı gerçekten istiyorum çünkü. bi ton temizlik yapcam daha işler beni bekler az daha bakınayım da çıkıyım bari
öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…