2011 Aralık Anneleri

sana da canım,Rabbim hepimize sağıklı bebişler,kolay bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet, kız da olsa,erkek te olsa çok tatlı olcak,hem bana,hem babasına benzeyecek,ikimizden bi parça olcak çünkü:emir_bebek
aaa orası hiç öyle olmuyo cnm ya bana hep sorarlar sen bu sülaledenmisin die:44::44:ne anne tarafından ne baba tarafından kimseye benzemiyorum hatta kardeşlerimle bi yere gidince sen çok değişiksin eminmisin die soruyolar :44: bende babama dedim yaa hangi çöplükten aldıysanız hangi yuvada söleyin annemi babamı bulayım diye :84::84::84:her defasında da güldü

canım ya bende işi bırakamıyorum mecbur çalışmak zorundayım eşimde benim gibi özel sektörde çalışıyo o benden az maaş alıyo ev kira ve doğal gazlı,biz evlendikten sonra bi mütahit tarafından dolandırıldık bütün birikimimiz düğünden kalanlar oraya gittiben anneme yada teyzeme baktırıcam ama annem uzak benim için taşınacak yada artık bulucaz bi çaresini herkes çalışamazsın öyle kolay değil bırakmak diyo ama kimse neden çalışıyosun demiyo kimse anlamıyo
hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM mübarek saatte günde hayırlı kapılar açsın hepimiz için,veren ALLAH ım rızkını verir bizimde yardımcımız olsun inş...

Son düzenleme:

cnm çalışmaya ihtiyacın var mı bilmiyorum. ama yoksa ve ne annenler nekocan bir yardımda bulunmuyorsa bence çocuğun 3-4 yaşın gelene kadar sen bak sonra verirsin kreşe. Tabii herkesin zoru kendine. Allah yardımcın olsun cnm.

çalışan arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun güzel yaradanımız bizi ne zaman darda koyduki. inşllh bebekleriniz ve sizin için en hayırlısını en kolayını verir rabbim.birçok anne çalışıyor bu zamanda zaten herkes aynı yoldan geçiyor bende ilk bebeğimde çalıştım rabbi hiç darda koymadı en zor anlarda bile kolaylık verdi çok şükür. siz şüan sağlığınızı ve bebişleriniz sağlığını düşünün gelecek için düşünüpte boşa üzmeyin kendinizi

cnm benim inşallah Rabbim bu mübarek günde bir kapı açar sizede sende yavrundan ayrılmak zorunda kalmazsın. Bu arada bitki çayı ve sinameki hakkında yazılanları okudun mu? düşük yaptırıı sinameki herkes yazdı aman deyim.

valla ben hiç korkmuyom canım,çok şükür kadro da aldık,3 saat süt izni,1 saat öğlen arası,evi de dibinden tuttum mu ohhhhhhhhh,hafta sonu evdeyim zaten,3-4 ay da bir değişikli olarak annemler gelir,sonra kayın validemler gelir,evde bekleyenleri yok çünkü,büyür gider gari,yaşım 25,35 e kadar 3 tane çocuğum olsun isterim,inş. ta olur

canım ya bende işi bırakamıyorum mecbur çalışmak zorundayım eşimde benim gibi özel sektörde çalışıyo o benden az maaş alıyo ev kira ve doğal gazlı,biz evlendikten sonra bi mütahit tarafından dolandırıldık bütün birikimimiz düğünden kalanlar oraya gittiben anneme yada teyzeme baktırıcam ama annem uzak benim için taşınacak yada artık bulucaz bi çaresini herkes çalışamazsın öyle kolay değil bırakmak diyo ama kimse neden çalışıyosun demiyo kimse anlamıyo
hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM mübarek saatte günde hayırlı kapılar açsın hepimiz için,veren ALLAH ım rızkını verir bizimde yardımcımız olsun inş...[/B][/QUOTE]

AL İŞE BENDEN BİRİ DAHA HİKAYE FARKLI AMA ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ ZORUNLULUK AYNI MECBUR DOĞUMDAN SONRA İZİN BİTTİMİ İŞBAŞI YAPACAZ BENİM ANNEM BAKACAK YAKINIM ZATEN ONUN İÇİN ZOR OLACAK EN KÜÇÜK KARDEŞİM 27 YAŞINDA AMA BAKARIM BEN YENİDEN ÖĞRENECEZ BİRÇOK ŞEYİ DİYOR EN ZOR GELENDE ÖPMEYE KOKLAMAYA KIYAMADIĞIN DOYAMADIĞIN YAVRUNU BIRAKIP O EVDEN ÇIKMAK OLACAK SANIRIM BAK DUYGULANDIM TUTAMADIM KENDİMİ

arkadaşlar sizinle bişey paylaşacağım baştan kızıp daha sonra empati yapınca hak verdiğim bir konu. geçen gün amcamın eşini aradım tel. sohbet ederken bebeği söyledim benim amcamla yengemin çocukları omadı yaşlılar beni çocuğu bildiler hep çocuklarımıda torunu bildiler allah razı olsun onlardan.ytengeme 1 torun daha geliyor size dedim tepkisi aaa neyse olmuş artık yapacak bişey yok bu saatten sonra sağlığına bari dikkat et dedi. bende o an üzüldüm biz istedik bebği es kaza olmadı ddm ama başta üzüldüm kızdım tel. kapatınca düşündüm. ben onların elinde büyüdüm haliyle kaç yaşıma gelirsem geleyim çocuklarıyım onlar kendi adlarına sevinmişlerdir ama benim için yorulacağım çocuklarla üzüleceğim diye öyle düşündüklerini düşününce kendimi onların yerine koyunca hak verdim bende çocuklarımın 2 çocuğu olsun fazla zorlanmadan üzülmeden hayat geçrsnler isterim dedim kendi kendime.onları yanlış anladığım kızdığım için kendime kızdım.ilk bebeğim olduğunda amcam çocuğun öocuğu olcak derdi gözlerinde hiç büyümüyoruz bizim için büyüklerimiz hep endişeleniyor bizim iyiliğimizi düşünüyorlar bazen ifade etme yöntemleri üzsee lütfen bazen onları anlamaya çalışalım siz benim gibi hataya düşüp boş yere kendinizi de büyüklerinizide üzmeyin.

ya ben kıme desem kı doktor kıza benzettı dıye ,o kız göbegı degıl şekerım ben sana soyleyeyım dıyor..

herkes oglum olucak dıyor ..

neyse bır hafta sonra bellı olur herlhade

AL İŞE BENDEN BİRİ DAHA HİKAYE FARKLI AMA ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ ZORUNLULUK AYNI MECBUR DOĞUMDAN SONRA İZİN BİTTİMİ İŞBAŞI YAPACAZ BENİM ANNEM BAKACAK YAKINIM ZATEN ONUN İÇİN ZOR OLACAK EN KÜÇÜK KARDEŞİM 27 YAŞINDA AMA BAKARIM BEN YENİDEN ÖĞRENECEZ BİRÇOK ŞEYİ DİYOR EN ZOR GELENDE ÖPMEYE KOKLAMAYA KIYAMADIĞIN DOYAMADIĞIN YAVRUNU BIRAKIP O EVDEN ÇIKMAK OLACAK SANIRIM BAK DUYGULANDIM TUTAMADIM KENDİMİ
[/QUOTE]

kaç yaşında olursa olsun bebeğğimizi kimseye emanet etmeye kıyamayız tabiki ben anneme emanet edip çalıştım çok üzülmüştüm 3.5 yaşında kreşe verdim ama esas üzüntüyü ilkokula başladığında yaşamıştım ilk senesinde ben nasıl emanet edebiliyorum okula tenefüse çıkacak benim bebeğim o daha deyip ağlamıştım hep...sonrada çalıştığım koleje almıştım kaydını her masrafı göze alıp gözümün önünde bulunsun demiştim. yani bir şekilde her evre zor ama dediğim gb rabbim kolaylığını veriyor bu aralarda oğlum askeri lise istiyor 2 yıl sonrası için onun derdi düştü yatılı nasıl gidecek oğlum diye. yani biz annelere her zaman endişe duyacak bişey çıkar evlatları için yarın birgünde gelin iyi bakabiliyormu oğlumuza yada damat iyi bakıyormu kızımıza der üzülürüz

kızlar kabızlıktan şikayet eden arkadaşlara söylüyorum. huuuuuuu

içtiğimiz o vitamin hapları var ya insanı kabızlıktan öldürür. hele de elevit denen canavar. onu bıraktım, bağırsaklarım çalışmaya başladı. benim çevremdekiler hiç vitamin içmemişler kabızlıktan dolayı her birinin de sapasağlam çocukları var. :82: ben de eleviti terk ettim gibi. ama yediklerime daha bi dikkat ediyorum.

canım beni kabız yapan demir ilacı,içmek zorundayım çünkü demirim çok az 6.45 mg,yemeyle de artmıyo,yarım kio üzüm pekmezi,harnup pekmezi içtim,portakal suyuyla karıştırıp,ciğer falan yedim,kuru üzüm yarım kilo kadar,k. incir birsürü,k.kayısı,hamileliğimin başında sade 1.25 mg arttı demirim,3-4 yıl öncede tam 300 tane içmiştim sınır değere yaklaşmıştı,ama hiçbi zaman normal değerde olmadı,dr. da doğuma kadar kullancan dedi,günde 4-5 tane kayısı yiyom,m. gevreği yiyom,geçti kabızlığım çok şükür

ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada

ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?

ay yine geldim başlayamicam şu işe. aklıma isim takıldı da. şimdi sevgili kocacım tutturdu ben ille mehmet istiyom diye. taa bekarken dermiş oğlm olursa mehmet koycam diye. ben surat ederek vazgeçirebilirsem ne ala yoksa ilk ismi mehmet olcak
ikincisini de bana bıraktı eksik olmasın. ben de semih ismine bayılıyorum. mehmet ten kurtulamazsam mehmet semih olcak. ah bi de melih ismi çok hoşuma giderdi ama geçen sene melih adındaki öğrencim paramı çaldığı için soğudum. allah korusun melihler hep öyleymiş gibi gelmeye başladı:S
etrafıma da sorcam ama yine mehmet semih mi mehmet melih mi kızlar?
bu memodan kurtuluş yok sanırsam offf ben de öyle şartladım kendimi. gerçi du bakiim daha çocuk doğana kadaaarrrr....

tabi cnm cocuk dogana kdr yolu var ya benım oglum olursa kayınbabamın ısmını koydururlarsa dıe dusunuorum yat kalk mehmete dua et bence benım kayınbabamın adı muhterem pek muhterem bı çocuk olur dusun artık ayy ama ben Burak istiyorum vefat eden erkek kardesımın adıda Burak duyurdum zaten kayınvaldemlere beN Burak koymak ıstıyorum dedım banane

hayırlı olsun cnm darısı bana inş bakalım yarın test yaptırmaya gıdecem inş benimde sonuçlarım iyicıkar..bu konuda biraz endişeliyim hayırlısı bakalım

cnm sen sanırım 4.ye mi hamıleydın karıstırmadıysam..bende 3.ye hamileyim ve cevremden bu tarz tepkıler elıyorum bende ama hıc kulak asmıyorum egerki bir bebegın dunyaya gelecek ömrü varsa sen ne yaparsan yap gelır o ve her gelen canlı kısmetıyle rızkıyla gelır..gelmek ısteyenın basımızın ustunde yerı var buyursun gelsın

ya ben kıme desem kı doktor kıza benzettı dıye ,o kız göbegı degıl şekerım ben sana soyleyeyım dıyor..

herkes oglum olucak dıyor ..

neyse bır hafta sonra bellı olur herlhade

sumakcım bızım gelınınde karnı hep sıvrıydı ve bende dahıl hep ona senınkı erkege benzıyor derdık ve gecen hafta dogum yaptı kızı oldu yanı onlar cokta gecerlı deıl herzaman tutmuyor işte..

ah ah deryacım o kansızlık yuzunden bende cok cekıyorum ne yapsamda bır turlu normale ulaşmıyor şimdide hergun kan surubu kulllanıyorum su şişe şişe olanlardan ve doguma kadarda devam edecekmısım..ve kabızlıkta bonusu yani yanında

ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada

ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?

atatürk havalimanı cok yakın ve hemen metro kalkıyor esenlere

canım ben içiyorum demedimkizaten gebeler için faydalımı onu bile bilmiyorum:44::44:

[/QUOTE]

canım üzülme bu kadar şükürler olsunki helal kazanıyoruz sağlıklıyız nasip de olursa emekli olucaz bigün biyerde benim gibi bunları düşün teselli etmez belki ama benim bi arkadaşım 6 ay izin kullandı sonra her sabah ağlardı iş yerinde yataktan kalkınca sanki gitme diyo gözlerimin içine bakıp ona dayanamıyorum diyodu yanına hergün bi eşyasını alır gelirdi kokusunu duymak için o zaman bana bu kadar dokunmuyodu ama şimdi çok zoruma gidiyo

semih ismi çok güzel [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…