aminnnnnnnnnnnnnnnnsana da canım,Rabbim hepimize sağıklı bebişler,kolay bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Tünaydın arkadaşlar :)
Geriden okuya okuya ancak yetiştim.
Çalışmayan arkadaşlara çoook özeniyorum :)
Çalışan arkadaşlar yaaa bebek olunca napacaksınız. Kim bakacak, nasıl olacak ben çok düşünüyorum.
Sanıyorum ben bir yaşına kadar kendim bakacağım. Sonrasında da kreşe vereceğim. Öyle gözüküyor. Çünkü benim annemle kayınvalidem bakmazlar... Yabancı insanıda eşim eve sokmaz...
Bilmiyorum hiç...
Tünaydın arkadaşlar :)
Geriden okuya okuya ancak yetiştim.
Çalışmayan arkadaşlara çoook özeniyorum :)
Çalışan arkadaşlar yaaa bebek olunca napacaksınız. Kim bakacak, nasıl olacak ben çok düşünüyorum.
Sanıyorum ben bir yaşına kadar kendim bakacağım. Sonrasında da kreşe vereceğim. Öyle gözüküyor. Çünkü benim annemle kayınvalidem bakmazlar... Yabancı insanıda eşim eve sokmaz...
Bilmiyorum hiç...
aminnnnnnnnnnnnnnnn
evet, kız da olsa,erkek te olsa çok tatlı olcak,hem bana,hem babasına benzeyecek,ikimizden bi parça olcak çünkü:emir_bebekaaa orası hiç öyle olmuyo cnm ya bana hep sorarlar sen bu sülaledenmisin die:44::44:ne anne tarafından ne baba tarafından kimseye benzemiyorum hatta kardeşlerimle bi yere gidince sen çok değişiksin eminmisin die soruyolar :44: bende babama dedim yaa hangi çöplükten aldıysanız hangi yuvada söleyin annemi babamı bulayım diye :84::84::84:her defasında da güldü
canım ya bende işi bırakamıyorum mecbur çalışmak zorundayım eşimde benim gibi özel sektörde çalışıyo o benden az maaş alıyo ev kira ve doğal gazlı,biz evlendikten sonra bi mütahit tarafından dolandırıldık bütün birikimimiz düğünden kalanlar oraya gittiben anneme yada teyzeme baktırıcam ama annem uzak benim için taşınacak yada artık bulucaz bi çaresini herkes çalışamazsın öyle kolay değil bırakmak diyo ama kimse neden çalışıyosun demiyo kimse anlamıyo
hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM mübarek saatte günde hayırlı kapılar açsın hepimiz için,veren ALLAH ım rızkını verir bizimde yardımcımız olsun inş...
aminnnnnnnnnnnnnnnn
evet, kız da olsa,erkek te olsa çok tatlı olcak,hem bana,hem babasına benzeyecek,ikimizden bi parça olcak çünkü:emir_bebekaaa orası hiç öyle olmuyo cnm ya bana hep sorarlar sen bu sülaledenmisin die:44::44:ne anne tarafından ne baba tarafından kimseye benzemiyorum hatta kardeşlerimle bi yere gidince sen çok değişiksin eminmisin die soruyolar :44: bende babama dedim yaa hangi çöplükten aldıysanız hangi yuvada söleyin annemi babamı bulayım diye :84::84::84:her defasında da güldü
bizde 5 kardaşiz 2 isni annme 2 si babama benzer 3. sıradaki ortanca hiç kimsye benzemez. hatta kan grubu bile hiç birimizle aynı değil. Oda aynı soruları soruyor babama. Ama biz onu diğer kardeşlerimizden hep daha fazla sevdik.
canım ya bende işi bırakamıyorum mecbur çalışmak zorundayım eşimde benim gibi özel sektörde çalışıyo o benden az maaş alıyo ev kira ve doğal gazlı,biz evlendikten sonra bi mütahit tarafından dolandırıldık bütün birikimimiz düğünden kalanlar oraya gittiben anneme yada teyzeme baktırıcam ama annem uzak benim için taşınacak yada artık bulucaz bi çaresini herkes çalışamazsın öyle kolay değil bırakmak diyo ama kimse neden çalışıyosun demiyo kimse anlamıyo
hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM mübarek saatte günde hayırlı kapılar açsın hepimiz için,veren ALLAH ım rızkını verir bizimde yardımcımız olsun inş...
çalışan arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun güzel yaradanımız bizi ne zaman darda koyduki. inşllh bebekleriniz ve sizin için en hayırlısını en kolayını verir rabbim.birçok anne çalışıyor bu zamanda zaten herkes aynı yoldan geçiyor bende ilk bebeğimde çalıştım rabbi hiç darda koymadı en zor anlarda bile kolaylık verdi çok şükür. siz şüan sağlığınızı ve bebişleriniz sağlığını düşünün gelecek için düşünüpte boşa üzmeyin kendinizi
hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM mübarek saatte günde hayırlı kapılar açsın hepimiz için,veren ALLAH ım rızkını verir bizimde yardımcımız olsun inş...[/B]
kızlar kabızlıktan şikayet eden arkadaşlara söylüyorum. huuuuuuu
içtiğimiz o vitamin hapları var ya insanı kabızlıktan öldürür. hele de elevit denen canavar.onu bıraktım, bağırsaklarım çalışmaya başladı. benim çevremdekiler hiç vitamin içmemişler kabızlıktan dolayı her birinin de sapasağlam çocukları var. :82: ben de eleviti terk ettim gibi. ama yediklerime daha bi dikkat ediyorum.
ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada
ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?
Atatürk yakın canım. metroyla en fazla yarım saat sürer
ay yine geldim başlayamicam şu işe. aklıma isim takıldı da. şimdi sevgili kocacım tutturdu ben ille mehmet istiyom diye. taa bekarken dermiş oğlm olursa mehmet koycam diye. ben surat ederek vazgeçirebilirsem ne ala yoksa ilk ismi mehmet olcak
ikincisini de bana bıraktı eksik olmasın. ben de semih ismine bayılıyorum. mehmet ten kurtulamazsam mehmet semih olcak. ah bi de melih ismi çok hoşuma giderdi ama geçen sene melih adındaki öğrencim paramı çaldığı için soğudum. allah korusun melihler hep öyleymiş gibi gelmeye başladı:S
etrafıma da sorcam ama yine mehmet semih mi mehmet melih mi kızlar?
bu memodan kurtuluş yok sanırsamofff ben de öyle şartladım kendimi. gerçi du bakiim daha çocuk doğana kadaaarrrr....
BENİM SONUÇLAR ÇIKMIŞ,EŞİM TE. DA SÖYLEDİ AYNI SENİNKİ GİBİ HCG 125 MİŞ,PPA 0.7 DÜZELTİLMİŞ OLANI 2.7,TROİZM RİSKİ 1/20000 Lİ BİŞEY DEDİ,DİĞERİNE DE 1/9000 Lİ BİŞEY DEDİ,2MİZİN DE KZI OLCAK O ZMAN
arkadaşlar sizinle bişey paylaşacağım baştan kızıp daha sonra empati yapınca hak verdiğim bir konu. geçen gün amcamın eşini aradım tel. sohbet ederken bebeği söyledim benim amcamla yengemin çocukları omadı yaşlılar beni çocuğu bildiler hep çocuklarımıda torunu bildiler allah razı olsun onlardan.ytengeme 1 torun daha geliyor size dedim tepkisi aaa neyse olmuş artık yapacak bişey yok bu saatten sonra sağlığına bari dikkat et dedi. bende o an üzüldüm biz istedik bebği es kaza olmadı ddm ama başta üzüldüm kızdım tel. kapatınca düşündüm. ben onların elinde büyüdüm haliyle kaç yaşıma gelirsem geleyim çocuklarıyım onlar kendi adlarına sevinmişlerdir ama benim için yorulacağım çocuklarla üzüleceğim diye öyle düşündüklerini düşününce kendimi onların yerine koyunca hak verdim bende çocuklarımın 2 çocuğu olsun fazla zorlanmadan üzülmeden hayat geçrsnler isterim dedim kendi kendime.onları yanlış anladığım kızdığım için kendime kızdım.ilk bebeğim olduğunda amcam çocuğun öocuğu olcak derdi gözlerinde hiç büyümüyoruz bizim için büyüklerimiz hep endişeleniyor bizim iyiliğimizi düşünüyorlar bazen ifade etme yöntemleri üzsee lütfen bazen onları anlamaya çalışalım siz benim gibi hataya düşüp boş yere kendinizi de büyüklerinizide üzmeyin.
ya ben kıme desem kı doktor kıza benzettı dıye ,o kız göbegı degıl şekerım ben sana soyleyeyım dıyor..
herkes oglum olucak dıyor ..
neyse bır hafta sonra bellı olur herlhade
canım beni kabız yapan demir ilacı,içmek zorundayım çünkü demirim çok az 6.45 mg,yemeyle de artmıyo,yarım kio üzüm pekmezi,harnup pekmezi içtim,portakal suyuyla karıştırıp,ciğer falan yedim,kuru üzüm yarım kilo kadar,k. incir birsürü,k.kayısı,hamileliğimin başında sade 1.25 mg arttı demirim,3-4 yıl öncede tam 300 tane içmiştim sınır değere yaklaşmıştı,ama hiçbi zaman normal değerde olmadı,dr. da doğuma kadar kullancan dedi,günde 4-5 tane kayısı yiyom,m. gevreği yiyom,geçti kabızlığım çok şükür
ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada
ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?
heh. şirretliğimle mehmetten vazgeçirebilirsem semih erdem çok hoşuma gidiyoooooo
cnm benim inşallah Rabbim bu mübarek günde bir kapı açar sizede sende yavrundan ayrılmak zorunda kalmazsın. Bu arada bitki çayı ve sinameki hakkında yazılanları okudun mu? düşük yaptırıı sinameki herkes yazdı aman deyim.
ay yine geldim başlayamicam şu işe. aklıma isim takıldı da. şimdi sevgili kocacım tutturdu ben ille mehmet istiyom diye. taa bekarken dermiş oğlm olursa mehmet koycam diye. ben surat ederek vazgeçirebilirsem ne ala yoksa ilk ismi mehmet olcak
ikincisini de bana bıraktı eksik olmasın. ben de semih ismine bayılıyorum. mehmet ten kurtulamazsam mehmet semih olcak. ah bi de melih ismi çok hoşuma giderdi ama geçen sene melih adındaki öğrencim paramı çaldığı için soğudum. allah korusun melihler hep öyleymiş gibi gelmeye başladı:S
etrafıma da sorcam ama yine mehmet semih mi mehmet melih mi kızlar?
bu memodan kurtuluş yok sanırsamofff ben de öyle şartladım kendimi. gerçi du bakiim daha çocuk doğana kadaaarrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?