2011 Aralık Anneleri

ben erkek olursa mehmet akif koyacagım inş ismini..

ben oglum olursa Mert koyacagım ..Kız olursa bellı zaten Masal :)

uff gecmez sımdı bır hafta ya

KIZLAR dr dan geldim şimdi öğlen tuvalette peçeteye kahve köpüğü renginde bişiy geldi tabi soluğu hastanede aldım kendi drum yoğum diye medılıfe a gittim işe yakın sakin bi yer hemen baktı olabilirmiş yarın tam 3 ayım dolcak benim hani gününde belirti olayları varya o yüzden sanırım telaş yapıcak bişey yok 2 gün dahi sürebilir dedi bebeğin yeri iyimiş 13+1 gördü 6,7 olmuş boyu hareketleri ii kalbi atıyo küçük kuzumun sevindim tabi giderken biraz ağlayarak gittim dönerkeeenn ooohhh rahat rahat Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağ salim alalım

ama gittim bikaç kez daha wc ye şimdi bişey yok iyiz şuan dua edin de bi daha olmasın yaaawww benim ilk bebeğin kalbi durmuştu da hemen aklıma o geldi ne duygularla gittim tahmin edebiliyosunuzdur(((( he bi de 2li test sonuçlarımı gösterdim ii dedi artık p.tesi kendi druma ısrar etmem çocuğu görelim diye yaa ben her hafta gördüm gibi he bu hamilelikte çocuğu o yüzden çok mu oldu diyom yaaa

gecmiş olsun cnm aklına kötü şeyleri getirme herşey cok güzel olacak diye düşün rabbim inş kucagına almayı nasıp etsin bebişini

Canım merak etme Allahın izniyle hiçbirşey olmaz benimde 8.haftada koyu kahve leke gelmişti ondan sonra bi daha gelmedi şükür Allaha emanet bebeklerimiz dualarım seninle

fazla yürüme bi süre,kendini çok yoruyosun canım

ben çalışmak zorundayım canım bebeğime annem bakacak.. gerçi annem bana uzak oturuyor ama hafta içi bende kalacak... bbir süre öyle idare edeceğiz.. biraz büyüdükten sonra anneme götürüp getircez artıkk
canım haklısın ama büyükler dahil herkes insanın 1 çocuğu olduktan sonra hemen aman ne gerek vardı kazamı oldu diyorlar... seni düşündüğü için.. 1 çocuğa sunulacak imkanların 2.çocuğa bölüneceği için sanırım... sen onlara cevap vermemekle iyi yapmışsın..
banada dedilerki düşükten 5 ay sonra hamile kaldığım için aa daha erken neden acele ettin ki... yahu acelesimi var demedim.. yaşım 30 geçiyor demedim.. ilki düştü 2 . de dşerse kaç yaşında hamile kalabilrim tedavi gerikirse ne kadar sürer diyemedim... iyikide dememişimDD
ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada

ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?
canım esenler de ne işin avr annem oturuyor orda benim DD atatürk havaalından esenler metroyla 35-40 dk arası...
geçmiş olsun canım... ptesi sen kendi dr yine de git değerleri oda görsün ve durumunu anlat...kendi dr da bakması daha iyi olur..

gecmiş olsun cnm aklına kötü şeyleri getirme herşey cok güzel olacak diye düşün rabbim inş kucagına almayı nasıp etsin bebişini

sağol cnm iyim zaten şimdi insanın elinde olmuyo tabi ölece beklemek((( ii şeyler düşünmeye çalışsanda ... neyse dediğin gibi herşey çok güzel olucak inşşşşşşALLLLAAAAHHHH

Merhaba Arkadaşlar,

ben aranıza yeni katılıyorum.. Aralık Annesi adayıyım bende umarım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…