2011 Aralık Anneleri

çatlıcam artık 12.haftalarda bile cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş bizimki özel hastanede başhekim yardımcısı tecrübeli bir dr ama belli olmaz 1 ay sonra gel demişti

çatlıcam artık 12.haftalarda bile cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş bizimki özel hastanede başhekim yardımcısı tecrübeli bir dr ama belli olmaz 1 ay sonra gel demişti

Canım zaten il 3 ay içinde söylenen cinsiyetler değişiyor çoğunlukla. kız deneneler erkek çıkıyor, erkek denenler kız çıkıyor.

En doğru şeyi 16. haftaya yakın görüp söyleyebiliyorlar.

Ne kaldıki zaten... Önemli olan içimizde onu hissetmek, onun hiçin hayatımızı değiştirecek kadar sevmek değil mi?

İnanın bana o elevit i başka zaman olsa ağzıma sokmam. her akşam burnumu kapatarak içiyorum. Öyle pis kokuyor kiii

Bu arada doktorumla konuştum. balık yiyemiyorum diye bana ilaç verin dedim.

Efa Daily i önerdi. günde bir tane dedi.

selam annişler
nasılsınız , aramızda cinsiyet öğrenen var mı
biraz yakın geçmişe bakayım

deryam , tatlım ne oldu liste işi :44: bir sorun varsa yardımcı olabiirim

kızlar bişi soracam size.. benim belimin yanları karnım, makatım ve sanki popmın kemiklerimi desem çatımmı desem oaralarım inanılmaz ağrıyor.. oturunca ağrıyor.. yürüyüroum ağrıyo.. hele belimin yanları karnım .. gerilo resmen... büyüyomu sizce.. sizdede oluomu.. bu popo ağrısı gibi ağrı.. bide makatta sankim:44:

Canım doktorun emin olmadan senide heveslendirmek istememiştir bencede onun için dert etme kesin birşey söylemesi daha iyi biraz daha sabret

sen nerede oturuyorsun canım ve hangi hast. ? belli ki dr.un yanılmak ve sizi yanıltmak istemiyor . aslında biraz da haklı .. 2009 temmuz annelerinden yakın bir arkadaşıma 19. haftaya kadar erkek dedi dr.u , 22. haftadaki kontrolünde artık kız olduğu kesinleşti .. bazen olabiliyor böyle yanılmalar , ama benim oğlumu 12+6da öğrenmiştik , hatta bu kuşumun cinsiyetini de aynı hafta aynı günde öğrendik , o da erkek dilerim sağlıklı ve hayırlısı olur , en çok da gönlünden geçen

selam annişler
nasılsınız , aramızda cinsiyet öğrenen var mı
biraz yakın geçmişe bakayım

deryam , tatlım ne oldu liste işi :44: bir sorun varsa yardımcı olabiirim

mesaj atmştım o gün canım sana,nasıl ekleyecem o tabloyu,düzenleme paneli de yazmıyo,nasıl ilk sayfaya ekleyecem bilemedim

Canımm aynı şekilde benimde kalçamda ve kuyruk sokumumda yoruldugum zaman fln acaıp agrı oluo hele bazen kuyruk sokumuma bir ağrı saplanıo bacagmı atamıorum bile Benim leğen keimiğimde kırık vardı ben onada yoruodum bazen ama sanırım gebelikle iglili bu agrılar normaldır yanı sıkma canını

canım , bu haftalarda mıydı bilmiyorum , kağan kocatepenin sitesinde yazıyor , " rahim büyüdükçe vücudun ağırlık merkezi değişir ve bel ağrıları görülür . bu yüzden bel destekli yastıklar var , onlardan alın .." gibi bir yazıyı okuduğumu hatırlıyorum sanki .. ama o dediğin ağrı bende şiddetlice var , çünkü bende bel fıtığı var . dün akşam fenaydı , adım attıkça o dediğin yerlere bıçak saplandı sanki defalarca , bugün de özellikle otururken çift taraflı hissettim ağrıları .. napıcaz iyice ağırlaşınca hiç bilmiyorum , bir de ben de 10 kg ağırlığında bir tosbaa da var :18:

evet canım,sanki aşağıdan kaburga kemiklerime kadar biri yana doğru çekiyo,göğüslerim sır sız sızlıyo,normal hepsi,kalçam,kuyruk sokumum,kasıklarım,belim,karın boşluğum hepsi,ara ra ağrıyo çok şiddetli oluyo bazen,ama kısa sürüyo

enteresan arada bir benimde karnıma ağrı girer ama çok şükür oralarım ağrımaz. Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda aynı durum varmış. Lakin aklıma annemin dediği geldi. Kız kalçaları yana doğru genişletir öyle yassı yata diye belkim kızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…