2011 Aralık Anneleri

mesaj atmştım o gün canım sana,nasıl ekleyecem o tabloyu,düzenleme paneli de yazmıyo,nasıl ilk sayfaya ekleyecem bilemedim

şimdi baktım msja , yanlış anlamışım , sanki " yapamadım da handeye sorucam " demişsin gibi algıladım :78:
aralık anneleri konu başlığında yeni konu aç diyorsun , gelen boşluğa hemen boşluğun üstünde " B I U .. " diye giden işaretler var ya , onlardan en sonda sanki takvimi andıran şeyi tıklıyorsun ve bu [TABLE ] [ /TABLE] çıkıyor , tam ikisinin ortasındaki boşluğa bizim excel tablosunu kopyalayıp yapıştırıyorsun , bir dene istersen şimdi vaktin varsa

cnm çok geçmiş olsun bi daha olmaz inş,içinin rahatlamasınada çok sevindim stres yapma tamam mı
Merhaba Arkadaşlar,

ben aranıza yeni katılıyorum.. Aralık Annesi adayıyım bende umarım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..
hoş geldinnnnnnnnnnn sefalar getirdinn

ayyy canım olmazmı sürekli hemde özellikle mideme doğru bi ağrı var ve yanlarım çok ağrıyor bazen sağ tarafımdan acaba apandismi diede korkuyorum bide kürek kemiklerim çok ağrıyor hepimize sabırlar versin ALLAH ım galiba normal bunlar

canım dediğin gibi yaptım olmadı,boşluğu artırıyomuyum,olduğu gibi mi 2 sini de kabul etmedi gerçi,ön izleme yaptım bişey yok

Ne yesem acaba? cnm bişey istemiyor öğle yemeği yemeden de olmaz ki napsam acaba.

yazsam olmaz , bir de evde malzeme vardır yoktur bu sefer canın çeker , yaw bu hamilelik ne beter bi şey aç kalma canım , ye bir şeyler sonra tansiyon düşüyo , mide bulantısı oluyo

olur mu olur , eskiler çok haklı çıkıyor hamilelikte çoğu konuda
bak mesela benim ilk hamileliğimde oğlumda olmamıştı ama zaten hep yattığım için belki de ağrıyacak durumum olmadı ,doğruysa dediği annenin bayaa kızımız olacak desene tatlım ama benimki erkek , yani inşallah değişmezse öyle bakalım ptesi kontrolde neler duyucaz dr.umuzdan

kızlar bişey sorucam ben 2 li test için pazartesi gidicektim ya ama o gün gidemiyorum yazrın sabah yaptırıcam nasipse 12. haftanın içindeyim yarın yaparlar demi şu an 11+4 üm :26::26:fikri olan ????:92::92:

canım dediğin gibi yaptım olmadı,boşluğu artırıyomuyum,olduğu gibi mi 2 sini de kabul etmedi gerçi,ön izleme yaptım bişey yok

hay Allah :44: öncesinde en az 15 karakterlik yazı yazıyor musun peki ?? boşluk derken table / table boşluğunun arasındaki kalan yere yani parantezlere dokunmadan arada kalan teri space tuşuyla arttırabiliyorsun , ben öyle yapıyordum rahat kopyalayabilmek için , sorun olmuyordu :44::44:

kızlar bişey sorucam ben 2 li test için pazartesi gidicektim ya ama o gün gidemiyorum yazrın sabah yaptırıcam nasipse 12. haftanın içindeyim yarın yaparlar demi şu an 11+4 üm :26::26:fikri olan ????:92::92:

tabi yaparlar canım , ilee 11. haftanın ilk günü yapılmıyor , 11 ve 12 +larda yaptırabilirsin önemli olan kan testi ve usg incelemesinin aynı gün olması , yoksa o değerlere göre yanılma payı artar demişti dr.um

Son düzenleme:
kızlar çok tşk ederim.. beni çoookk rahatlattnız.. dilerim kızdır meleğim dr. kıza benzetti ama 25 haziranda net belli olcak inş hayırlısı ile gelsin:)

canım o dediğin haftasıyla ilgiliyse yani yani usg günü gününe gidiyoruz geç dölenme yada geriden gelme gibi bi durum yok,bakalım artık zaten yarın ilk muane ondan sonra belli olur sanırım hayırlısı herşeyin

ucak bıletı almak ıstıyorummm ,var mı o ıslerde claısan bırısı burada

ve ıstnabul Esenler'e hangı havaalını yakın ? Sabiha göçken mi Atatürk mü ?

cnm atatürk yakın diee biliyorum istanbulu cok ii bilmem ama atatürk esenler e yakın b,iliyorum.sabiha gökcen anadolu yakasında

bu testte geç dönllenme erken döllenmeye bakılmıyor , etkisi yok onun canım .. sadece usg ölçümünün yapıldığı gün kan vermen lazım, o kan testi ne zaman çıkarsa çıksın o günün değeri olacağı için örtüşmesi lazım mış kan testi sonucu ve usg bulgusunun
artı böyle bir şey de dr.un yorumu zaten .. mesela en son acilen gittiğim bmedicana international hast.de bir dr. " bu usg değerine göre senin adet günün o dediğin tarih değil aslında " dedi , ben tuhaf tuhaf bakınca " yani siz bilrsiniz elbette hanghi tarihte regl oldunuz ama bebek sanırım geç tutunmuş " dedi
yani bebek haftasının önündeyse nasıl geç tutunmuş olur bu 1 , o reglimden önce eşimle korunmasız hiç ilişkiye girmedik ki geç tutunmayla tutunmuış bir bebek olsun ve ben de üstüne görme denen olayı yaşamış olayım son adetimle ..
yani anlamadım ben bundan bişii

Son düzenleme:
Hey kuzumun tatlı arkadaşlarının dünyalar güzeli anaları (ha haa adaycıkları) nasılmış bakayım biz süperiz efladımla :)):92:

cnm atatürk yakın diee biliyorum istanbulu cok ii bilmem ama atatürk esenler e yakın b,iliyorum.sabiha gökcen anadolu yakasında
evet sabiha çökçen tam bizim evin dibinde sayılır uçaklar bizim evin tepesindeyken tekerlekleri açık oluyo hatta camlardan içerisin görünüyo ne zaman dalacaklar içeri merak ediyorum :)))))) yada çocuğum ya hostes yada pilot olacak die :))))))

bende anlamadım kafa karıştırmaktan başka bişey değil işte gerçi doktorlar anlatsada kızarız anlatmasada kızarız bende artık havadisleri pazartesi günü veririrm böyle kafam karışırmıki acıba

Son düzenleme:

canım ben masaüstüne attığım dosyayı kopyalıyodm ondan kabul etmemiş,içeriğini kopyaladım kabul etti,ama 1. sayfaya gelmemiş,mail aktivasyonu bekleniyo diyo,birazdan ora mı gelcek,her defasında eskisi iptal olup yenisi mi gözükecek

Bişey dicem benim haftaya perşembe-cuma cinsiyeti belli olur mu fıstıklar sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…