Hey kuzumun tatlı arkadaşlarının dünyalar güzeli anaları (ha haa adaycıkları) nasılmış bakayım biz süperiz efladımla :)):92:
canım sana 2li testte kız dediklerinden beri gitmedin mi daha ??
kızlar çok tşk ederim.. beni çoookk rahatlattnız.. dilerim kızdır meleğim dr. kıza benzetti ama 25 haziranda net belli olcak inş hayırlısı ile gelsin:)
ikimize de kız mı geliyo acep,benim randevum 4 temmuzda taa,18 hafta dolduğu gün
halimemmm naber , ders yok mu bugün
Bişey dicem benim haftaya perşembe-cuma cinsiyeti belli olur mu fıstıklar sizce ?
gıttım tabı dayanabılır mıyım hıc
ama kendı doktorum soylemdı sonra soyleyeyım dedı
sonra da uc hafta sonra gel dedı yanı haftaya gıdıcem o zmaan da 16 bıtmıs oluyor o zaman kesın soyler herhalde.
GÖRÜRSE sölerde bebek göstermeyince yapcak bişey olmuyo ben gittim ya bugün kendi drum erkek dedi dedim siz ne görüyosunuz baya bi ileri geri oynattı bebeği bikaç dk ama ıııııı gitbaşımdan iiiyim işte görüyosun göstermicem ki bu defa dedi eheheheheh kuzu yaniiii neymiş dr değil de önemli olan bebeğin keyfi :)))) bakalım gayrı çikolata falan yeyip gidin keyfi yerinde olsun bebeklerin kiiiiii...
temizlikler kraliçesi hoşgeldin
Naber tatlım?cnm geçmişi okuyodum geç gördüm kusura bakma... geldim okuldan. 3 te bitiyo. sabah 9 akşam 3 :) nasılsın iyi misin bu arada?
GÖRÜRSE sölerde bebek göstermeyince yapcak bişey olmuyo ben gittim ya bugün kendi drum erkek dedi dedim siz ne görüyosunuz baya bi ileri geri oynattı bebeği bikaç dk ama ıııııı gitbaşımdan iiiyim işte görüyosun göstermicem ki bu defa dedi eheheheheh kuzu yaniiii neymiş dr değil de önemli olan bebeğin keyfi :)))) bakalım gayrı çikolata falan yeyip gidin keyfi yerinde olsun bebeklerin kiiiiii...
Napiyosun kız burası yağmurlu camlara tente taktırcam bu gidişle kirlenmesin diye Sen nasılsın bebiş ?
Naber tatlım?
Hey kuzumun tatlı arkadaşlarının dünyalar güzeli anaları (ha haa adaycıkları) nasılmış bakayım biz süperiz efladımla :)):92:
yazsam olmaz , bir de evde malzeme vardır yoktur bu sefer canın çeker , yaw bu hamilelik ne beter bi şeyaç kalma canım , ye bir şeyler sonra tansiyon düşüyo , mide bulantısı oluyo
olur mu olur , eskiler çok haklı çıkıyor hamilelikte çoğu konuda
bak mesela benim ilk hamileliğimde oğlumda olmamıştı ama zaten hep yattığım için belki de ağrıyacak durumum olmadı ,doğruysa dediği annenin bayaa kızımız olacak desene tatlım ama benimki erkek , yani inşallah değişmezse öylebakalım ptesi kontrolde neler duyucaz dr.umuzdan
ben yarın sabah gidicem 08:30 da ama sabah sabah çikolata yenirmi ya :26::26::26:
kızlar feci şekilde oldu saçlarım hep dipleri hem beyazları geldi sürekli saç bantı takıyorum
saçları artık boyatabiliyormuyuz yarın doktoruma sorcam ama sizdende fikir almak istedim
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Allah analı babalı büyütsün inşallah
HÜMA 5 aydır benim kız için istgediğim tek isim. hamile kalmadan karar vermiştim.
ama sanırım oğlum olacak. kesin değil daha ümidim var hala :))
sanırım onun ismide yunus olacak :))
ben şirinevlerde oturuyorum. gelmeyi istiyorum ama hastanenin nerde olduğunu bilmiyorum.
bu taraftan gidecek var mı?
3 lü için erken deqilmi kaçıncı hftada yapılıyo ki:26:
benim pek bilgim yok bu konuda hiç boya yapmadığımdan ama bir tanıdığımız saçını kızıl boyatmıştı kaçıncı ayda boyatmıştı bilmiyorum. bebeği kızıl saçlı doğmuştu yaşına gelince kendi rengine gelmişti bebeğin saçı
Cnm öyle olmadığını bildiğim halde yazdım o yazıyı. Sanırım ruhumdaki telaşdan dolayı herşeye telaşla yaklaşıyorum. Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine bana yardım etsin. Yuvama huzur, mutluluk, istikrar versin yuvama dışarıdan gelecek her türlü kötü müdahaleyi def etsin inşallah. Hamiş arkadaşlar bu güzel günde sizde amin deyin ne olur.
Nihallacım gelseydin çok iyi olurdu. Bilmiyorum ilk çocuğundu sanırım. Uygulamalı bebek yıkamayı, emzirmeyi, gazını çıkarmayı göstereceklermiş. En azından elimiz aşina olurdu. ama hayırlısı kısmet olmazsa başka zaman artık tanışırız.
Cnm Rabbim yardım etsin sana. Geçen yazdıklarını hatırlıyorum iyi bir kayınvaliden vardı onu antalyadan ankara taşıyacağız ki çocuğa baksın demiştin. Nasip olmuş çok şükür. Rabbim taşınma teleşında da yar ve yardımcın olsun inşallah.
Günaydın cnm ama yoksam sen yeni uyandında mı günaydın diyorsun. Öyleyse iyi yapmışsın benim içinde uyusaydın keşkem. Bu aralar uykuya çok düştüm niyeyse. Çok öptüm cnm.
Günaydın cnm, gece iyi uyuyabildin mi nasıl oldun? Çok yorma kendini cnm.
cnm y.bosnadan mavi otobüslere bin. veya şirinevlerden avcılar,beylikdüzü, b.çekmece otobüslerinden birine. Türksan durağında in. duraktan içeri yürü ilk sağdan dön 100 mt ilerleyip yolun sonuna gelince karşına avcılar hosp. çıkacak. Çok kolay yani. Bu arada katılmaya karar verirsen 0 216 386 38 13 den adını ve telinin kaydını yaptır olurmu. Bide geleceksen yaz bize orda buluşalım.5 kişi oluruz kk dan. Hadi inşallah gelebilirsin.
canım ben masaüstüne attığım dosyayı kopyalıyodm ondan kabul etmemiş,içeriğini kopyaladım kabul etti,ama 1. sayfaya gelmemiş,mail aktivasyonu bekleniyo diyo,birazdan ora mı gelcek,her defasında eskisi iptal olup yenisi mi gözükecek
cnm evde değilim işteyim zaten. Ondan yemekler konusunda çekinceliyim kararsızım. Saol arkadaşım benim. Birgün seninle mutlaka tanışmak isterim.
Amin tatlım hayırlısıoladabilir olmayabilir canım,hayırlısı:79::79::79:
Amin tatlım hayırlısı
Tülaycımm oğluş mu geliyor kız amanda aman
Sumak kızın nasıl
Starimu nasılsın fıstık geçende sordum görmedin sanırsam :)) Oğluşun iyileşmiştirartık tamamen di mi ?
Ve diğer hatunlar nkeyifler nasıl ?
Bebişimin cinsiyeti belli olsun ya oğlum diye seviyorum normalde
Bebişime ciciler aldım teyzeleri nasıl güzel bir duygu Ya Rabbim(CC.) gönülden isteyen herkese nasip etsin herkes tatsın bu duyguyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?