2011 Aralık Anneleri

canım sana 2li testte kız dediklerinden beri gitmedin mi daha ??

gıttım tabı dayanabılır mıyım hıc
ama kendı doktorum soylemdı sonra soyleyeyım dedı
sonra da uc hafta sonra gel dedı yanı haftaya gıdıcem o zmaan da 16 bıtmıs oluyor o zaman kesın soyler herhalde.

GÖRÜRSE sölerde bebek göstermeyince yapcak bişey olmuyo ben gittim ya bugün kendi drum erkek dedi dedim siz ne görüyosunuz baya bi ileri geri oynattı bebeği bikaç dk ama ıııııı gitbaşımdan iiiyim işte görüyosun göstermicem ki bu defa dedi eheheheheh kuzu yaniiii neymiş dr değil de önemli olan bebeğin keyfi :)))) bakalım gayrı çikolata falan yeyip gidin keyfi yerinde olsun bebeklerin kiiiiii...

ben yarın sabah gidicem 08:30 da ama sabah sabah çikolata yenirmi ya :26::26::26:

yarın çikolata komasına gircem dr gitmeden önce bakalım yine kımıldamayacakmı???

Hey kuzumun tatlı arkadaşlarının dünyalar güzeli anaları (ha haa adaycıkları) nasılmış bakayım biz süperiz efladımla :)):92:

Ayyy nihayettt Tanem tatlışş karşılaşabildik iyiyiz bizde bebekimizle evimiz temiz bi ütümüz var yapılacak popomuzu kaldırıpta pc başından kalkabilirsek yapıcaz inşallah ütümüzüde bu arada maşallah sanada efladına da

cnm evde değilim işteyim zaten. Ondan yemekler konusunda çekinceliyim kararsızım. Saol arkadaşım benim. Birgün seninle mutlaka tanışmak isterim.

yok yok gordu ,ama bılerek ssoyylemedı..
cunku bacak arasının goruldugu bı fotosunu verdı bıze..hatta bırazdan o ultrasyon seysıne eklıyecegım o fotoyu

kızlar feci şekilde oldu saçlarım hep dipleri hem beyazları geldi sürekli saç bantı takıyorum
saçları artık boyatabiliyormuyuz yarın doktoruma sorcam ama sizdende fikir almak istedim

3 ay geçtikten sonra özellikle bitkisel olanlarla boyatabiliyormuşuz .. güvenemezsen kuaföre iyi bir kuaför malzemeleri satan parfümeriden ( İzmirde halay ve hobi iyidir , sevil ve tekin acarlarda yoktu sanırım ) alabilirsin bitkisel boya . yanlış hatırlamıyorsam akme color ya da akne color diye bir bitkisel boya varmış en saf içerikli olan oymuş güya .. ama bu bitkisel boyalarda beyazları kapatmıyormuş tam olarak , içinde amonyak olmadığı için
bu arada dr.uma sordum boyatabilirsin dedi , benim de röflemin dipleri çok çıktı , ya dip boyatıcam ya da alıp bitkisel boya kendim boyayacağım , bu anlamda kuaförlere pek güvenemiyorum niyeyse

şirinevlerden metrobüsle avcılar son durakta in , ordan esenturttan geçen mavi şapkalı esenturt minibüslerine in , avcılar hospital'ın tam yanında indiriyor seni ben gelemiyce , yarın eşim diş dr.una gidecek sabahtan , bahçeşehşr pazarına gidicem , öğleden sonra da eşime ve kayınpedere babalar günü hediyesi almak için Torium'a felan gideriz sanırım .. size iyi dinlenceler ve hoş sohbetler şimdiden

3 lü için erken deqilmi kaçıncı hftada yapılıyo ki:26:

16. haftadan itibaren yaptırabiliyorsun canım .. ben oğlumda 16. haftada yaptırıp 17. haftada gitmiştim sonucu almaya ki dünyam başıma yıkılmıştı ... neyse ki yanılma payı var ve detaylı usg-yada doppler denen olayla zaten herşey görülüyor ..

çok ilginç yaaa , cidden mi ben de bakır kızıl yapmayı düşünüyordum :18:

Allah yuvandan huzuru hiç eksik etmesin arkadaşımm

uzun zamandır msn açmadım ama bi deneyeyim şimdi açmayı , ordan yardım edeyim olur mu canım oğluş uyanmadan

cnm evde değilim işteyim zaten. Ondan yemekler konusunda çekinceliyim kararsızım. Saol arkadaşım benim. Birgün seninle mutlaka tanışmak isterim.

gelebilseydim şu anne-bebek şeysine iyi olurdu , kısmet başka zaman tanışırız , aynen canım ben de isterim çokkkk

oladabilir olmayabilir canım,hayırlısı:79::79::79:
Amin tatlım hayırlısı
Tülaycımm oğluş mu geliyor kız amanda aman
Sumak kızın nasıl
Starimu nasılsın fıstık geçende sordum görmedin sanırsam :)) Oğluşun iyileşmiştir artık tamamen di mi ?
Ve diğer hatunlar nkeyifler nasıl ?
Bebişimin cinsiyeti belli olsun ya oğlum diye seviyorum normalde
Bebişime ciciler aldım teyzeleri nasıl güzel bir duygu Ya Rabbim(CC.) gönülden isteyen herkese nasip etsin herkes tatsın bu duyguyu .

sen nerde oturuyorsun toriuma gidecekmişsin... ben toriumun çok yakınında oturuyorum

hoşgeldin tatlııııımmm , canım kusura bakma bazen oğluş uyanınca aniden çıkıyorum , yada bazen tutturuyor anniii allll diye , kucağıma alıcam ve onunla oynuayacağız derken aniden çıkıyorum , o yüzdendir canımcımmm iyi oldu maşallah tosbaaam teyzesiiiiiiii ama çooooook nazlı oldu bir görsen bir de şu sıralar öğle yemeği yediremiyorum , dertliyim o yüzden
sen nasısın , minnakın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…