16. haftadan itibaren yaptırabiliyorsun canım .. ben oğlumda 16. haftada yaptırıp 17. haftada gitmiştim sonucu almaya ki dünyam başıma yıkılmıştı ... neyse ki yanılma payı var ve detaylı usg-yada doppler denen olayla zaten herşey görülüyor ..
Starimu tatlışşşnasılsın oglusun nasıl olduuu...Ben ayın 20sinde gidicem doktora o zaman gittiğimde doktor 3lü testini yaparız demişti yaff yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum o zamana da ben 15.hafta içinde olcam acaba yapılmaz mı ki erken mi olur :44::44:
sen nerde oturuyorsun toriuma gidecekmişsin... ben toriumun çok yakınında oturuyorum
bahçeşehir tarafında - esenkentte oturuyorum canım
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?oladabilir olmayabilir canım,hayırlısı:79::79::79:
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?
Süperiz Halimeciğim hamdolsun :)
Mardin naber kız :))
Size rüyamı anlatayımda gülün birazRüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir
:)) ben de aynı moddayım ya. geçen milletvekili adayıydım. halkı selamlıyordum büyük bir gururlaaa:))
Size rüyamı anlatayımda gülün birazRüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir
Napiyosun kız burası yağmurlu camlara tente taktırcam bu gidişle kirlenmesin diye Sen nasılsın bebiş ?
Naber tatlım?
ye bence sonra kımıldamadığını görürsen üzülürsün... benim randevum 11 de erkenden kalkıp gidene kadar çikolata yicem...
Amanda kuzucukumda bana yazmışAyyy nihayettt Tanem tatlışş karşılaşabildik iyiyiz bizde bebekimizle evimiz temiz bi ütümüz var yapılacak popomuzu kaldırıpta pc başından kalkabilirsek yapıcaz inşallah ütümüzüdebu arada maşallah sanada efladına da
Tatlışım ben geçmişi hiç okumuyorum senin gene maşallahın var gördüğüne dönüyorsun ben hiç görmeiyorum bile geçmişi okurken uykum geliyor çünkü yüzden okuyamıyorum:)))hoşgeldin tatlııııımmm , canım kusura bakma bazen oğluş uyanınca aniden çıkıyorum , yada bazen tutturuyor anniii allll diye , kucağıma alıcam ve onunla oynuayacağız derken aniden çıkıyorum , o yüzdendir canımcımmmiyi oldu maşallah tosbaaam teyzesiiiiiiii ama çooooook nazlı oldu bir görsen b ir de şu sıralar öğle yemeği yediremiyorum , dertliyim o yüzden
sen nasısın , minnakın nasıl
gitti gittiiii camlarr olsun cnm sağlık olsun bi daha yaparsın
kalleş doktor beni 8,30 da bide aç çağırdı eee nasıl yiyicem ben çikolatayı :26::26:
:)) ben de aynı moddayım ya. geçen milletvekili adayıydım. halkı selamlıyordum büyük bir gururlaaa:))
kızz ALLAh seni hiç güleceğim yoktu valla gül gül öldüm diziyi izleyipte yattın ya belki ondan bilinç altında kalmıştır iyiyiz bizde teyzesi bebişimle popomuzu kaldıramadık ütü yapcaz daha minnağımla :97::97:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-resimlerimizi-paylasalim-8.html#post19645768
bakın ,ama sankı küçük oldu bıraz
gitti gittiiii camlarr olsun cnm sağlık olsun bi daha yaparsın
Amanda kuzucukumda bana yazmışHaha kıyamam kız banada saat 9dan önce bir gaz geliyor 1 haftadır o gazla evi topluyorum Ama ütü falan onlar duruyor hep bendede bide hala yemek yapasım yok kendimi dövesim geliyor ama kıyamıyorum işte
kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
3 ay doldu artık kullanabiliyormuşuz mu kız ? Ben acıbadem sütü süreceğim bide bebe yağı zamanım dolduysakızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
3 ay doldu artık kullanabiliyormuşuz mu kız ? Ben acıbadem sütü süreceğim bide bebe yağı zamanım dolduysa
3 ay doldu artık kullanabiliyormuşuz mu kız ? Ben acıbadem sütü süreceğim bide bebe yağı zamanım dolduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?