2011 Aralık Anneleri

Son düzenleme:
oladabilir olmayabilir canım,hayırlısı:79::79::79:
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?
Süperiz Halimeciğim hamdolsun :)
Mardin naber kız :))
Size rüyamı anlatayımda gülün biraz Rüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir

:)) ben de aynı moddayım ya. geçen milletvekili adayıydım. halkı selamlıyordum büyük bir gururlaaa:))

kızz ALLAh seni hiç güleceğim yoktu valla gül gül öldüm diziyi izleyipte yattın ya belki ondan bilinç altında kalmıştır iyiyiz bizde teyzesi bebişimle popomuzu kaldıramadık ütü yapcaz daha minnağımla :97::97:

Napiyosun kız burası yağmurlu camlara tente taktırcam bu gidişle kirlenmesin diye Sen nasılsın bebiş ?

Naber tatlım?
gitti gittiiii camlarr olsun cnm sağlık olsun bi daha yaparsın

ye bence sonra kımıldamadığını görürsen üzülürsün... benim randevum 11 de erkenden kalkıp gidene kadar çikolata yicem...

kalleş doktor beni 8,30 da bide aç çağırdı eee nasıl yiyicem ben çikolatayı :26::26:

Amanda kuzucukumda bana yazmış Haha kıyamam kız banada saat 9dan önce bir gaz geliyor 1 haftadır o gazla evi topluyorum Ama ütü falan onlar duruyor hep bendede bide hala yemek yapasım yok kendimi dövesim geliyor ama kıyamıyorum işte
Tatlışım ben geçmişi hiç okumuyorum senin gene maşallahın var gördüğüne dönüyorsun ben hiç görmeiyorum bile geçmişi okurken uykum geliyor çünkü yüzden okuyamıyorum:)))
Amanda nazlı mı olmuş tosban kıyamam yemeğini yesin ama ya abi oluyor artıkın

kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişim de sizi çok seviyoruz...

:)) ben de aynı moddayım ya. geçen milletvekili adayıydım. halkı selamlıyordum büyük bir gururlaaa:))

gitti gittiiii camlarr olsun cnm sağlık olsun bi daha yaparsın

Yemek konusunda bende aynı dertten şikayetçiyim tatlım hele ki bulantım olunca mutfaga girmek bile istemiyorum karnımda acıkıo oda bulantı yapıoo pofff :97::97: bende evimi fln temizliyo topluyorum Allahtan aniden biri gelse rezil oluruz ayoll

Yaa tatlışım seni görürümde burda yazmazmıyım sana ve bebişine hiç

canım için rahat olsun lütfen Allahın izniyle korkulacak bişey yoktur eminim bebikin saklamıştır naz yapmıştır annesine gönlünü ferah tut dua et bol bol

3 ay doldu artık kullanabiliyormuşuz mu kız ? Ben acıbadem sütü süreceğim bide bebe yağı zamanım dolduysa

kızlar hepinize iyi haftasonları...
güzel geçsin..
dinlenin.. bebişlerinize ve kendinize iyi bakınn

Nabersiniz annişler ..Ben yavaş yavaş çıldırmak üzereyim yaaa sabır diliyom bakalım kaynana asabımı bozuyoo neymiş ablan senden daha marifetli sankii annen hamarat demek ki ablan çekmiş sende pek iş yok qerçi bi kız 7 senede belli olurmuş sende daha 3 senedesn bakalımm 7 sene sona nasıl olcakmışım dönüp diyeceqdimm beqenmiyosan alma küçük oqluna la havle.. nese yarın qidiyii doquma anca qelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…