- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Nabersiniz annişler ..Ben yavaş yavaş çıldırmak üzereyim yaaa sabır diliyom bakalım kaynana asabımı bozuyoo neymiş ablan senden daha marifetli sankii annen hamarat demek ki ablan çekmiş sende pek iş yok qerçi bi kız 7 senede belli olurmuş sende daha 3 senedesn bakalımm 7 sene sona nasıl olcakmışım dönüp diyeceqdimm beqenmiyosan alma küçük oqluna la havle.. nese yarın qidiyii doquma anca qelir
ben bebe yagı kullanıyorum o da sadece duştan sonra ..
Nabersiniz annişler ..Ben yavaş yavaş çıldırmak üzereyim yaaa sabır diliyom bakalım kaynana asabımı bozuyoo neymiş ablan senden daha marifetli sankii annen hamarat demek ki ablan çekmiş sende pek iş yok qerçi bi kız 7 senede belli olurmuş sende daha 3 senedesn bakalımm 7 sene sona nasıl olcakmışım dönüp diyeceqdimm beqenmiyosan alma küçük oqluna la havle.. nese yarın qidiyii doquma anca qelir
kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
Canımm yaaa bırak konuşsun dursun Allah aşkına sen saygını yitirme o söyledikleriyle utansınnbi gün kalmış sabret boşver kimse annesinin karnından becerikli hamarat dogmadı heralde bizde zamanla pişiyoruz tecbure ister bu işler onun için sen onun söylediklerini hiç takma kafana
iyi akşamlar kızlar:79::79::79::79:
3ayın dolması mı gerekıyormus kı yaff sürmek için bebe yağını ben 10 gündür fln 2günde bir sürüyorumda bişey olur mu ki :44:
Kızlar sizi korkutmayayım ya bişeycik olmaz bende bilmeden 1,2 aylıkken falan bile kaç kere kullandım malesefkullanabiliyoruz sanırım cnm ya. bak kurt düşürdün içime haa... ne kadar pimpirikli olduk biz böyle yaaa
Aman bu kayınvalidelerin arada tuhaflaşma saati geliyorNabersiniz annişler ..Ben yavaş yavaş çıldırmak üzereyim yaaa sabır diliyom bakalım kaynana asabımı bozuyoo neymiş ablan senden daha marifetli sankii annen hamarat demek ki ablan çekmiş sende pek iş yok qerçi bi kız 7 senede belli olurmuş sende daha 3 senedesn bakalımm 7 sene sona nasıl olcakmışım dönüp diyeceqdimm beqenmiyosan alma küçük oqluna la havle.. nese yarın qidiyii doquma anca qelir
oğluş uyandı acil çıkış
iyi akşamlar kızlar:79::79::79::79:
testimde risk çıkmamış çok mutlu oldum
Bana şimdi uyus oluyodur pc başındayım die öle yaaparsan böle yaparım bendeTanemm canım haklısınn arada qeliyolar maximum 2 hftaa daha fazlası çekilmiyor
Alırken biliyodu ev kızı deqildim ki okudum okul bitti çalıştım annem elimi işe sürdürmezdi kusura bakmasınanalı oqullu yediler benii o qidiyo annem qeliyo salı qünüü iyiki kaçmışım ankdan istanbula dedirtiyo heee Ben bebek yaqı sürüyodum banyodan sonra kontrole qittiqimde excipial hydro die bi krem var onu verdi ama nafile çok yatkınım çatlaqa evledikten sona kilo almıştım çatlamıştım hep ama bi umut sürelim
Kızlar sizi korkutmayayım ya bişeycik olmaz bende bilmeden 1,2 aylıkken falan bile kaç kere kullandım malesefDoktorada sormayı unuttum bak aklıma gene kurt düştü Halimecim bi dahaki sefer görürsünüz inşallah . [/COLOR]
Bişey olmaz yaa Allahın izniyle bebeklerimiz Allaha emanet
Tatlışlar ben çıkıyorum yemek yapıım az da utum var onu yapıım kurtulıım hepınızı opuyorum ıyı akşamlar kocaman öpücükler bebişlerimize ve anneciklerineeee
canım beni kabız yapan demir ilacı,içmek zorundayım çünkü demirim çok az 6.45 mg,yemeyle de artmıyo,yarım kio üzüm pekmezi,harnup pekmezi içtim,portakal suyuyla karıştırıp,ciğer falan yedim,kuru üzüm yarım kilo kadar,k. incir birsürü,k.kayısı,hamileliğimin başında sade 1.25 mg arttı demirim,3-4 yıl öncede tam 300 tane içmiştim sınır değere yaklaşmıştı,ama hiçbi zaman normal değerde olmadı,dr. da doğuma kadar kullancan dedi,günde 4-5 tane kayısı yiyom,m. gevreği yiyom,geçti kabızlığım çok şükür
Ya bazen çok iyi oluyor benim k.validem diyorum ki hep böyle kalsa keşke ah ahh o aradaki tuhaflaşma saatleri olmasa
ay yine geldim başlayamicam şu işe. aklıma isim takıldı da. şimdi sevgili kocacım tutturdu ben ille mehmet istiyom diye. taa bekarken dermiş oğlm olursa mehmet koycam diye. ben surat ederek vazgeçirebilirsem ne ala yoksa ilk ismi mehmet olcak
ikincisini de bana bıraktı eksik olmasın. ben de semih ismine bayılıyorum. mehmet ten kurtulamazsam mehmet semih olcak. ah bi de melih ismi çok hoşuma giderdi ama geçen sene melih adındaki öğrencim paramı çaldığı için soğudum. allah korusun melihler hep öyleymiş gibi gelmeye başladı:S
etrafıma da sorcam ama yine mehmet semih mi mehmet melih mi kızlar?
bu memodan kurtuluş yok sanırsamofff ben de öyle şartladım kendimi. gerçi du bakiim daha çocuk doğana kadaaarrrr....
ben oglum olursa Mert koyacagım ..Kız olursa bellı zaten Masal :)
uff gecmez sımdı bır hafta ya
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?
Süperiz Halimeciğim hamdolsun :)
Mardin naber kız :))
Size rüyamı anlatayımda gülün birazRüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?