2011 Aralık Anneleri

Canımm yaaa bırak konuşsun dursun Allah aşkına sen saygını yitirme o söyledikleriyle utansınn bi gün kalmış sabret boşver kimse annesinin karnından becerikli hamarat dogmadı heralde bizde zamanla pişiyoruz tecbure ister bu işler onun için sen onun söylediklerini hiç takma kafana

boşver uyma canım,nasıl olsa gidiyo

bizim dr. burun kemiğinden hiç bahsetmedi,ama 2 li test kağıdında mevcut yazıyo,diğer değerlerin iyiyse korkma,12-13. haftada oluşuyo bazen,onun için bizim dr. 13. haftada yaptı testi,haftaya gel dedi,merak etme canım,herkesin ki çok güzel çıktı,seninki de öyledir

Alırken biliyodu ev kızı deqildim ki okudum okul bitti çalıştım annem elimi işe sürdürmezdi kusura bakmasın analı oqullu yediler benii o qidiyo annem qeliyo salı qünüü iyiki kaçmışım ankdan istanbula dedirtiyo heee Ben bebek yaqı sürüyodum banyodan sonra kontrole qittiqimde excipial hydro die bi krem var onu verdi ama nafile çok yatkınım çatlaqa evledikten sona kilo almıştım çatlamıştım hep ama bi umut sürelim

3ayın dolması mı gerekıyormus kı yaff sürmek için bebe yağını ben 10 gündür fln 2günde bir sürüyorumda bişey olur mu ki :44:

kullanabiliyoruz sanırım cnm ya. bak kurt düşürdün içime haa... ne kadar pimpirikli olduk biz böyle yaaa
Kızlar sizi korkutmayayım ya bişeycik olmaz bende bilmeden 1,2 aylıkken falan bile kaç kere kullandım malesef Doktorada sormayı unuttum bak aklıma gene kurt düştü Halimecim bi dahaki sefer görürsünüz inşallah . [/COLOR] Aman bu kayınvalidelerin arada tuhaflaşma saati geliyor Salla tatlışım ya .
oğluş uyandı acil çıkış

iyi akşamlar kızlar:79::79::79::79:

Son düzenleme:
Bana şimdi uyus oluyodur pc başındayım die öle yaaparsan böle yaparım bendeTanemm canım haklısınn arada qeliyolar maximum 2 hftaa daha fazlası çekilmiyor

Bana şimdi uyus oluyodur pc başındayım die öle yaaparsan böle yaparım bendeTanemm canım haklısınn arada qeliyolar maximum 2 hftaa daha fazlası çekilmiyor
Ya bazen çok iyi oluyor benim k.validem diyorum ki hep böyle kalsa keşke ah ahh o aradaki tuhaflaşma saatleri olmasa

Bosver takma kafana yarında gidiomuş gitsin güle güle :80::80: valla banada doktorum faydası yok yagların kremlerın tamamen genetık dedı yınede bebe yagı kullanmaya basladım bakalım artık

Canım ya demirin normali 11- 15,00 arası değil mi? Bazılarınında aileden genetik oluyormuş
sen demir ilaçlarını sakın aksatma olur mu? Bebişininde seninde kana ihtiyacınız var

Mehmet Melih veya Mehmet Erdem ikisinide beğendim 2.cisinide Semih Eser
olur artık:) Daha doğurana kadar 40 kere fikir değiştiririz bence

kızlarr iii akşamlarr benn cıkıyorumm haftaa sonu giremem heraldeee evde net yok ya kendinizee cokk ii bakınn p tesi ii haberlerinizii duymak istiyorumm onaaa göreeee

bende rüyamda acuna mesaj atıyomuşum adada bişey oldu diye ispiyonluyomuşum sonra yanıma gelip bu numarayı tanıyan varmı hemen icabına bakıcam diyomuş dur bi arimde görsün gününü diyip küfür ediyomuş tam kulağına götürüyoken bende telimi kapatıyorum ama acayip kızgın küfür ederek kapamış telefonu diyo sonra patrona şikayet etmeye gidiyomuş anammm kabus gibiydi :18::18:uyandım baktım evdeyim nasıl rahatladım anlatamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…