Aah ahh ben de bu isim konusunda dertliyim...Eşimin babası kendisi 18 yaşındayken vefat etmiş ve babasına hayran bi insan..Onun için koymak istiyorum diyo. Hadi buraya kadar bi parça anlayabiliyorum ve anlayış göstermek konusunda kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Ama gıcık olan kısım şu: eşimin memleketinde, baba ismi koymak kural gibi bir şey...Bütün erkek çocuklar ilk oğullarına(ya da en azından oğullarından birine) babalarının ismini, kızlarına da annelerinin ismini koyuyolar! Yani adamın babasının ismi Satılmış olsa da koyanlar var. Koymak istemeseler bile koydurtuyolar bazı aileler...
İki isim koyabiliriz diyo, hadi koyduk diyelim ama bu kez de şu var:
Eşimin abisi de oğluna k.pederin ismini koydu. Yanına ilave bir isimle. (Benimki olsa ilaveyi bile koydurmazdı gerçi!) Çocuğun ismi İsmail Eren. Amcaları çocuğa İsmail diyip duruyolar..Eltinin yerine ben gıcık oluyorum..
Abin koydu işte diyorum on tane İsmail'e ne gerek var. Hem siz İsmail diceksiniz ben biliyorum!
Tartışma ciddiye binince eşimin ağladığı bile oldu..Babama benzemesini istiyorum. vefat etmese koymazdım diyo...
Şimdi ben bi yandan eşimin annesi ve bilimum sülalesine inat koymak istemiyorum, ki zaten baba ismi saplantısına sinir olurum..Bi yandan eşim üzülsün istemiyorum...
Aslında sırf bu yüzden biri erkek biri kız iki çocuk isterken, ikisi de kız olsun diyorum:)))
Bakalım neler olacak
Canım eşinde baba hasretiyle büyümüş koymak istemesi normal ve anlayışla karşıla üzme kocacığını
sizde ilk ismi istediğiniz isim 2.cisini İsmail koyarsınız
mesala Demir İsmail gibi(bu uymadı galiba)
KIZLAR dr dan geldim şimdi öğlen tuvalette peçeteye kahve köpüğü renginde bişiy geldi tabi soluğu hastanede aldım kendi drum yoğum diye medılıfe a gittim işe yakın sakin bi yer hemen baktı olabilirmiş yarın tam 3 ayım dolcak benim hani gününde belirti olayları varya o yüzden sanırım telaş yapıcak bişey yok 2 gün dahi sürebilir dedi bebeğin yeri iyimiş 13+1 gördü 6,7 olmuş boyu hareketleri ii kalbi atıyo küçük kuzumun sevindim tabi giderken biraz ağlayarak gittim dönerkeeenn ooohhh rahat rahat Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağ salim alalım
ama gittim bikaç kez daha wc ye şimdi bişey yok iyiz şuan dua edin de bi daha olmasın yaaawww benim ilk bebeğin kalbi durmuştu da hemen aklıma o geldi ne duygularla gittim tahmin edebiliyosunuzdur(((( he bi de 2li test sonuçlarımı gösterdim ii dedi artık p.tesi kendi druma ısrar etmem çocuğu görelim diye yaa ben her hafta gördüm gibi he bu hamilelikte çocuğu o yüzden çok mu oldu diyom yaaa
çatlıcam artık 12.haftalarda bile cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş bizimki özel hastanede başhekim yardımcısı tecrübeli bir dr ama belli olmaz 1 ay sonra gel demişti
evet cnm nasipse 2 li testimizi yapıcaklar oyyyyyy neler geliyiii başımızaneden aç çağırdıki tets mi yapacaksın???
Demet :86:15 karakter
kızlar bişi soracam size.. benim belimin yanları karnım, makatım ve sanki popmın kemiklerimi desem çatımmı desem oaralarım inanılmaz ağrıyor.. oturunca ağrıyor.. yürüyüroum ağrıyo.. hele belimin yanları karnım .. gerilo resmen... büyüyomu sizce.. sizdede oluomu.. bu popo ağrısı gibi ağrı.. bide makatta sankim:44:
Arkadaşlar söylemiştir gerçi bende söylüyim bu haftalarda ağrılar çok normal rahim büyüyüp yukarı çıkıyormuş
canım senin kaç haftalık . niye bu kadar acele ediyorsun.
şaşuırdım çatlıcak ne varki
kızlar bişey sorucamben 2 li test için pazartesi gidicektim ya ama o gün gidemiyorum yazrın sabah yaptırıcam nasipse 12. haftanın içindeyim yarın yaparlar demi şu an 11+4 üm :26::26:fikri olan ????:92::92:
Bişey dicem benim haftaya perşembe-cuma cinsiyeti belli olur mu fıstıklar sizce ?
Geçmiş olsun hamilelikte bazı kanamalar normalmiş canım önemli olan rahimde kanamalı alanın olmaması ve bebeğin kalp atışı
sen içini ferah tut hiç birşeycik olmaz evham yapıp bebişide üzme tamam mı
kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?
Süperiz Halimeciğim hamdolsun :)
Mardin naber kız :))
Size rüyamı anlatayımda gülün birazRüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-resimlerimizi-paylasalim-8.html#post19645768
bakın ,ama sankı küçük oldu bıraz
kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
kullanabiliyoruz sanırım cnm ya. bak kurt düşürdün içime haa... ne kadar pimpirikli olduk biz böyle yaaa
Nabersiniz annişler ..Ben yavaş yavaş çıldırmak üzereyim yaaa sabır diliyom bakalım kaynana asabımı bozuyoo neymiş ablan senden daha marifetli sankii annen hamarat demek ki ablan çekmiş sende pek iş yok qerçi bi kız 7 senede belli olurmuş sende daha 3 senedesn bakalımm 7 sene sona nasıl olcakmışım dönüp diyeceqdimm beqenmiyosan alma küçük oqluna la havle.. nese yarın qidiyii doquma anca qelir
Canımm yaaa bırak konuşsun dursun Allah aşkına sen saygını yitirme o söyledikleriyle utansınnbi gün kalmış sabret boşver kimse annesinin karnından becerikli hamarat dogmadı heralde bizde zamanla pişiyoruz tecbure ister bu işler onun için sen onun söylediklerini hiç takma kafana
aldım cnm sabah erkenden 08:30 da gelin dedi doktor aç karnına bide kendi doktoruma yaptıramıycam malesef çünkü onunki özel poliklinik başka bi yere yönlendirdi oranında ssk la anlaşması yokmuş 200 TL dediRandevu alıyorsun diye biliyorum ama her hastane farklı olur bir telefon aç sor istersen
zaten kanama gibi değildi cnm peçeteye gelecek kadar böle kahveköpüğü ibaresi uygun öle bişey 1 cm kadar ama işte duramazdım yoksa günümde h.sonunda onu düşünerek geçcekti ii olduğunu gördüm rahatladım inş bu sık gidişlerim kötü değildir bebek için solak olur inş sadece anası gibi hehehehehe
ay canım azrailde bi melek
ben bu ağrıya bi yerimden fırlıycak sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?