2011 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun hamilelikte bazı kanamalar normalmiş canım önemli olan rahimde kanamalı alanın olmaması ve bebeğin kalp atışı
sen içini ferah tut hiç birşeycik olmaz evham yapıp bebişide üzme tamam mı

çatlıcam artık 12.haftalarda bile cinsiyet söyleyen doktorlar olmuş bizimki özel hastanede başhekim yardımcısı tecrübeli bir dr ama belli olmaz 1 ay sonra gel demişti

Seni doktorun kesinleşmeden söylemek istemedi demek ki Ben de öğrenemedim bizimki göstermedi çatlıcam meraktan

Arkadaşlar söylemiştir gerçi bende söylüyim bu haftalarda ağrılar çok normal rahim büyüyüp yukarı çıkıyormuş

kızlar bişey sorucam ben 2 li test için pazartesi gidicektim ya ama o gün gidemiyorum yazrın sabah yaptırıcam nasipse 12. haftanın içindeyim yarın yaparlar demi şu an 11+4 üm :26::26:fikri olan ????:92::92:

Randevu alıyorsun diye biliyorum ama her hastane farklı olur bir telefon aç sor istersen

zaten kanama gibi değildi cnm peçeteye gelecek kadar böle kahveköpüğü ibaresi uygun öle bişey 1 cm kadar ama işte duramazdım yoksa günümde h.sonunda onu düşünerek geçcekti ii olduğunu gördüm rahatladım inş bu sık gidişlerim kötü değildir bebek için solak olur inş sadece anası gibi hehehehehe

hava h.sonu yağışlı olcakmış sanırsam e ben pikniğe gitcektim ya(((((

bugün gibi olursa giderim yine ama yağarsa yaş

kayınvalidemde inş geçen haftaki gibi sinir etmez beni seçim günü görcemde malesef şahsiyeti yoksa geçen hafta gördüğüm için hayatta 2-3 hafta işim olmazdı onlarda ama şanslı karı işte

Bu testlerin sonucu %100 güvenilir değil, riskli çıkan hamilelerin bile nur topu gibi bebekleri oluyor, sende için ferah tut, annelik gerçi böyle birşey galiba, herşey için endişelenip dertleniyoruz
doktor görene kadar her hafta gidebilirsin ama maddi olarak seni kasacaksa en az 10 gün bekle öle gir derim arkadaşım, bizde seni ve bebişini çok seviyoruz

herkez ben mahsumum der, sen bmafya babasını öldür bide polatın üstüne at. Mematilere yerini söyliycem işte.

yaaa demek ki sorun doktorun makinesinde değilmiş benim gözlerimdeymiş. Ben doğru düzgün bişey seçemiyorum ki? bitek kafasını anlıyorum. Allah bağışlasın size cnm benim.

Dualarımız seninle cnm. Aklımızda bulunsan tavsiyen. Gelçi benim doktorum 5 ayda kullanırsın dedi emmme benim karnım zaten 5 aylık gibi.

kullanabiliyoruz sanırım cnm ya. bak kurt düşürdün içime haa... ne kadar pimpirikli olduk biz böyle yaaa

Benim doktor 5 aylıkken başlarsın dedi emme benim özellikle üst taraflarım çok zcıyorlar. Bişeyler sürmeye başlamak gerek gibi.

ayy haklısın senin gibi gelini öpsün başına koysun
sende ablamın kaynanasıda daha iyi ablama daha çok özen gösteriyor sen niye yapmıyorsun anne
oğlu kıymetli olanın gelinide kıymetli olurmuş gibi bi laf deyiver
benim kaynanamda oğluşuna çok düşkün ne zaman tartışsak
kızım sen yapma oğlumu üzme vs diyor hemde bilir bilmez gıcık kapıyorum

canım sen ne iyi kalplisin ben böyle şeylere dayanamıyorum kavgacımıyım neyim

Randevu alıyorsun diye biliyorum ama her hastane farklı olur bir telefon aç sor istersen
aldım cnm sabah erkenden 08:30 da gelin dedi doktor aç karnına bide kendi doktoruma yaptıramıycam malesef çünkü onunki özel poliklinik başka bi yere yönlendirdi oranında ssk la anlaşması yokmuş 200 TL dedi bende iş yerinden özel sigortam var onunla bi özel hastaneden yaptırıcam 48 TL hayırlısı inş sabah bakalım neler olcak

kovcaklar bigün hastaneden olan o olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…