2011 Aralık Anneleri

ayyy dur bu gece rüya gecesiydi galiba siz anlatınc ahatırladım. Nede uzun ve gerçekmiş gibi gördüm rüyayı. 4 tane küçük çocuk var4-6 yaş arası. Birilerinden kaçıyorlar. Bende onlardan biriyim galiba. Sonra aprtmanın merdivenlerinden gizlice popomuza otura otura iniyoruz. merdivenlerde jelibonlar var arada olardan yiyoruz. Çocuk olasım geldi herhalde gece. Yada çok gergin yatmıştım yavrumla beraber bebekçilik oynadık.

Allah korusun, hiç birşeycik olmaz, kıyamam ben sana

oyyyyyyyy canım benimmm zamane çocukları yaramaz işte şimdiden zorluyolar kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyoruzzyarın için dularınızı istiyoruz melekleriniziden de annelerimizdende RABBİM hepinize sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin özliycez sizi iki gün boyuncada ALLAH a emanet olsun hoşçakalın

Özel sigortayla iyiymiş, güzel sonuçlarla dönersinizz inşallah:) bana aç tok farketmez demişlerdi, yakın zaman olması daha iyi için rahatlar

benim canımıda jelibon çektirttiniz:) senin bebiş oyuna düşkün herhalde

Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum,benim hamileleiğimde yarın 11. haftaya giriyorum.Ama bende acayip bir yorgunluk,halsizlik durumu var,evde hapımı içerken bile oturuyorum,okulda da öle,neyse ki az kaldı kapanacak,hep popomu koyacak bir yer arıyorumne olacak benim bu halim yaa

Cvp vermiyorum die böle zaten susup hı mı diiyorumm onu dediqinde dicem kii sen çok iyi bi anneydin de düqüne 3 ay varken evini komple baştan aşaqı yenileyip (tesisata kadar) biz kendimiz herşeyimizi kredi çekip yapmak zorunda kalmazdıık bana qelen hediyeleri bana vermeden alıp düqünden sonada şu şunu verdiydi ama eve misafir qeldi elektrik su qitti onları ödedim demezdin dimi köyden pekmez qetirip oqlum şu kadar tuttu demezdinn.. qüya oqullarını çok seviyolarr

Kızzlarrr açıktamı yatıyosunuz sizzz

hepimiz öyleyiz canım benim 14.cü haftadan sonra daha enerjik olucaz inşallah
bende geçen alışverişe gittim ilk defa nerdeyse yorgunluktan ölüyorddum

Ayyy bunların hepsi aynı Bizimki de oğlu üzülecek diye bişey demez ona ödü kopar. Derdi tasası ben, aman oğlum duymasın üzülür, aman cocuğum üzülmesın. beni sokaktan buldu ya anam, ben üzüleyım oğlu uzulmesın.. bu konularda sınır oluyorum. Eşim 10 sene çalışmıs, çalıştığıyla kendıne ev almıs.. evın ıcını yaptırdık evlenmeden dıye ( kı borçları yıne bız oduyoruz) bana nıkahta 1 tane bılezık taktı kı zaten bişey ıstemem, kocam bana herseyı aldı tam takımlarımı ama ANANEME gidip de ee ev verdık, ev yaptırdık daha nıkahta da bişey takamazdım dıyebılecek kadar gıcık
gel de sev sen simdi bunu

herşeyi biz yaparız o kasım kasım kasılır düqün yaptık diee sanki yardım ettide aman hepsi aynı hee deyip qeçiceen ben ilk zamnlar çok takıyodumm şimdii sallıyorumm benden bişi istemesinlerde ben bişi istemiom walla

yaa bunların hepsi mi böyle ????????? herşeyimizi kendimiz yaptık yapıyoruz... tek dediği "alllah yardımcı olsun"!!!!! bi minik altın bile hediye etmedi!!! sonra da "gelin" olmamızı bekliyolar!!! çıldırcam

Ben de takmıyorum valla, ne üzücem kendımı... Biz yakın oturuyoruz bi de, 2 blok var aramızda ama hafta sonları gidiyorum o da kocamla sadece... takmıs ben hıc yuruyus yapmıyomusum, kılo alıyormusum. yahuuu 3 ayım bıttı daha hıc kılo almadım dıyom anlamıyo, hey allahım dıyorum ne dıyım:D hıhı tamam dıyorum ama tın tın yanı.. hiç yoramam kendımı de cocuğumu da

yaa bunların hepsi mi böyle ????????? herşeyimizi kendimiz yaptık yapıyoruz... tek dediği "alllah yardımcı olsun"!!!!! bi minik altın bile hediye etmedi!!! sonra da "gelin" olmamızı bekliyolar!!! çıldırcam

yaa ben anlamıyorum ki sanki dipsiz bi kuyu var biz ordan para çekiyoruz onlar evleri kendinin olmasına raqmen qeçinemiyolarmış biz evimiz kiraykeen qeçinebiliyoruz nede olsaa kuyudan çekioz bizz

Ben de hiç takmıyorum valla umrumda değil. Biz yakın oturuyoruz bi de aramız da 2 blok var ama buna rağmen haftasonları kocamla gidiyorum. O da ona gıcık oluyo, her gun uğramıyorum dıye Takmış bana ben hiç yürüyüş yapmıyormusum, kılo alıyormusum. Yahu 3 ayım bitti hiç kilo almadım daha diyorum, içim de cocuk var o buyuyo.. he he tamam dıyıp gecıyorum ama bu sıcaklar da hiç kusura bakmasın kendımı de cocuğumu da yoramam vallaaa

benim canımıda jelibon çektirttiniz:) senin bebiş oyuna düşkün herhalde

Sanırım annesi gibi olursa öyle olucak. Hem artık yavaş yavaş hissettirmeye başladı kendini teyzesi.

Normal cnm benim inan o zamanlardaki yorgunluğum yüzünden 1 aydır doğru düzgün ütü yapamamıştım bir yığın beni bekliyor. Sabahları 3-4 tane akşamları 5-6 tane yapıyorum. Hatta dün akşamada annem bendeydi 7-8 tanede o ütüledi yığın hala orda duruyor.

Kızzlarrr açıktamı yatıyosunuz sizzz

ayyy yanlış anlamada hiç sevdemediğim birinin lafı bu. O yüzden bu lafıda sevmiyom. ama seni seviyom karışıklık olmasın.:82:

ben artıkın kayınvalidemden bahsetmiyorum. Bazıları hatırlar umreye gitmeden önce beni o kadar çok üzdü ağlattı, şimdide umreden gelince annem diyor nurlanmış. Bende dedim orda nurlandıysa benim hakkım nerde peki. neyse annem çok konuşma boşver dedi. Susuyom.:76::76::76:

Bu sefer yorulduqundaa bebeqe bişi olsa sen yaptın olurr demesi kolayy amaaan tın tınn

ben artıkın kayınvalidemden bahsetmiyorum. Bazıları hatırlar umreye gitmeden önce beni o kadar çok üzdü ağlattı, şimdide umreden gelince annem diyor nurlanmış. Bende dedim orda nurlandıysa benim hakkım nerde peki. neyse annem çok konuşma boşver dedi. Susuyom.:76::76::76:[/QUOTE]

Ben hatırlıyorum canım, ne kadar üzmüştü seni.....Nuru ona kalsın boşver, en güzelini yapıyorsun, boşuna günaha gireceksin bi de....:92::92:

Bakalım bebek bakımında ne olacaak topik dolar taşar hee ben arada kaynanama sölüyorumm 6 ay su verilmezmiş 1 yaşına kadar yastık kullanılmazmış bide örnek veriom bazıları emziqe reçel sürüp veriyo dr boşunamı ilk 6 ay sadece anne sütü diyo diyorumm şimdiden alıştırmkta yarar var

kızlaaaar.....oğlum geliyoooo

Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…