bende rüyamda acuna mesaj atıyomuşum adada bişey oldu diye ispiyonluyomuşum sonra yanıma gelip bu numarayı tanıyan varmı hemen icabına bakıcam diyomuş dur bi arimde görsün gününü diyip küfür ediyomuş tam kulağına götürüyoken bende telimi kapatıyorum ama acayip kızgın küfür ederek kapamış telefonu diyo sonra patrona şikayet etmeye gidiyomuş anammm kabus gibiydi :18::18:uyandım baktım evdeyim nasıl rahatladım anlatamam yaa
Allah korusun, hiç birşeycik olmaz, kıyamam ben sana
aldım cnm sabah erkenden 08:30 da gelin dedi doktor aç karnına bide kendi doktoruma yaptıramıycam malesef çünkü onunki özel poliklinik başka bi yere yönlendirdi oranında ssk la anlaşması yokmuş 200 TL dedibende iş yerinden özel sigortam var onunla bi özel hastaneden yaptırıcam 48 TL hayırlısı inş sabah bakalım neler olcak
kovcaklar bigün hastaneden olan o olcak
bu bana nedense hep kayınvalidemi hatırlatıyoo
ayyy dur bu gece rüya gecesiydi galiba siz anlatınc ahatırladım. Nede uzun ve gerçekmiş gibi gördüm rüyayı. 4 tane küçük çocuk var4-6 yaş arası. Birilerinden kaçıyorlar. Bende onlardan biriyim galiba. Sonra aprtmanın merdivenlerinden gizlice popomuza otura otura iniyoruz. merdivenlerde jelibonlar var arada olardan yiyoruz.Çocuk olasım geldi herhalde gece. Yada çok gergin yatmıştım yavrumla beraber bebekçilik oynadık.
ayy haklısın senin gibi gelini öpsün başına koysun
sende ablamın kaynanasıda daha iyi ablama daha çok özen gösteriyor sen niye yapmıyorsun anne
oğlu kıymetli olanın gelinide kıymetli olurmuş gibi bi laf deyiver
benim kaynanamda oğluşuna çok düşkün ne zaman tartışsak
kızım sen yapma oğlumu üzme vs diyor hemde bilir bilmez gıcık kapıyorum
ayyy dur bu gece rüya gecesiydi galiba siz anlatınc ahatırladım. Nede uzun ve gerçekmiş gibi gördüm rüyayı. 4 tane küçük çocuk var4-6 yaş arası. Birilerinden kaçıyorlar. Bende onlardan biriyim galiba. Sonra aprtmanın merdivenlerinden gizlice popomuza otura otura iniyoruz. merdivenlerde jelibonlar var arada olardan yiyoruz.Çocuk olasım geldi herhalde gece. Yada çok gergin yatmıştım yavrumla beraber bebekçilik oynadık.
Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum,benim hamileleiğimde yarın 11. haftaya giriyorum.Ama bende acayip bir yorgunluk,halsizlik durumu var,evde hapımı içerken bile oturuyorum,okulda da öle,neyse ki az kaldı kapanacak,hep popomu koyacak bir yer arıyorumne olacak benim bu halim yaa
Cvp vermiyorum die böle zaten susup hı mı diiyorumm onu dediqinde dicem kii sen çok iyi bi anneydin de düqüne 3 ay varken evini komple baştan aşaqı yenileyip (tesisata kadar) biz kendimiz herşeyimizi kredi çekip yapmak zorunda kalmazdıık bana qelen hediyeleri bana vermeden alıp düqünden sonada şu şunu verdiydi ama eve misafir qeldi elektrik su qitti onları ödedim demezdin dimi köyden pekmez qetirip oqlum şu kadar tuttu demezdinn..qüya oqullarını çok seviyolarr
Ayyy bunların hepsi aynıBizimki de oğlu üzülecek diye bişey demez ona ödü kopar. Derdi tasası ben, aman oğlum duymasın üzülür, aman cocuğum üzülmesın. beni sokaktan buldu ya anam, ben üzüleyım oğlu uzulmesın.. bu konularda sınır oluyorum. Eşim 10 sene çalışmıs, çalıştığıyla kendıne ev almıs.. evın ıcını yaptırdık evlenmeden dıye ( kı borçları yıne bız oduyoruz) bana nıkahta 1 tane bılezık taktı kı zaten bişey ıstemem, kocam bana herseyı aldı tam takımlarımı ama ANANEME gidip de ee ev verdık, ev yaptırdık daha nıkahta da bişey takamazdım dıyebılecek kadar gıcık
gel de sev sen simdi bunu
Ayyy bunların hepsi aynıBizimki de oğlu üzülecek diye bişey demez ona ödü kopar. Derdi tasası ben, aman oğlum duymasın üzülür, aman cocuğum üzülmesın. beni sokaktan buldu ya anam, ben üzüleyım oğlu uzulmesın.. bu konularda sınır oluyorum. Eşim 10 sene çalışmıs, çalıştığıyla kendıne ev almıs.. evın ıcını yaptırdık evlenmeden dıye ( kı borçları yıne bız oduyoruz) bana nıkahta 1 tane bılezık taktı kı zaten bişey ıstemem, kocam bana herseyı aldı tam takımlarımı ama ANANEME gidip de ee ev verdık, ev yaptırdık daha nıkahta da bişey takamazdım dıyebılecek kadar gıcık
herşeyi biz yaparız o kasım kasım kasılır düqün yaptık diee sanki yardım ettide aman hepsi aynı hee deyip qeçiceen ben ilk zamnlar çok takıyodumm şimdii sallıyorumm benden bişi istemesinlerde ben bişi istemiom walla
yaa bunların hepsi mi böyle ????????? herşeyimizi kendimiz yaptık yapıyoruz... tek dediği "alllah yardımcı olsun"!!!!! bi minik altın bile hediye etmedi!!! sonra da "gelin" olmamızı bekliyolar!!!çıldırcam
herşeyi biz yaparız o kasım kasım kasılır düqün yaptık diee sanki yardım ettide aman hepsi aynı hee deyip qeçiceen ben ilk zamnlar çok takıyodumm şimdii sallıyorumm benden bişi istemesinlerde ben bişi istemiom walla
benim canımıda jelibon çektirttiniz:) senin bebiş oyuna düşkün herhalde
Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum,benim hamileleiğimde yarın 11. haftaya giriyorum.Ama bende acayip bir yorgunluk,halsizlik durumu var,evde hapımı içerken bile oturuyorum,okulda da öle,neyse ki az kaldı kapanacak,hep popomu koyacak bir yer arıyorumne olacak benim bu halim yaa
Kızzlarrr açıktamı yatıyosunuz sizzz
Ben de hiç takmıyorum valla umrumda değil. Biz yakın oturuyoruz bi de aramız da 2 blok var ama buna rağmen haftasonları kocamla gidiyorum. O da ona gıcık oluyo, her gun uğramıyorum dıyeTakmış bana ben hiç yürüyüş yapmıyormusum, kılo alıyormusum. Yahu 3 ayım bitti hiç kilo almadım daha diyorum, içim de cocuk var o buyuyo.. he he tamam dıyıp gecıyorum ama bu sıcaklar da hiç kusura bakmasın kendımı de cocuğumu da yoramam vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?