2011 Aralık Anneleri

O apayrı bi olay zaten.Rüyalarıma giriyor daha şimdiden.. Ama dediğin doğru, şimdiden bazı şeylere alıştırmak da yarar var!!!

kızlaaaar.....oğlum geliyoooo

Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...

Hadi hayırlısı canım..Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin inş.. oğluşuma yeni bir arkadaş daha geliyoroleeyyy

herkesllere iyi akşamalaarr...bugün topiğimiz ne kadar hızlı ilerlemiş böyle..azcık baktımda muhabbet kaynanalar olunca konuşacak çok şey olmuş demekki

herkes iyidir inşallah..biz çok iyiyiz çok şükür,,3gün tatilimiz var bol bol dinlencez inş..

kızlaaaar.....oğlum geliyoooo

Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...

amin canım senşn de gözün aydın cinsiyeti de öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim

canım senin kaç haftalık . niye bu kadar acele ediyorsun.
şaşuırdım çatlıcak ne varki
çizelgemde 14+1 yazıyor yani 15.haftadayım
ben hataydayımhem özel hem devlet hast. gidiyorum.haftaya devlete gideceğim 3lü taramaya umarım belli olur

kızlar merhaba...sizler benden 1 ay daha deneyimlisiniz:) ben şuanda 9+2 haftalık hamileyim en son doktora gittiğimde 6+6ydım,bundan sonraki randevumda 30 mayısta,o zaman 12. haftanın içinde olacağım,bana geç gibi geliyor ama sizce nasıl? siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktorunuza..teşekkürler...hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin anneciklerine inşallah.....

öncelikle hoşgeldin:81: ben de aynı böyle 6. ve 12. haftalarda gittim, şimdi de 16. haftayı bekliyorum bence normal yani

merhaba
bence geç değil. hem eğer yaptıracaksan 2li testide yaparlar gittiğinde.
ama uyarmak istiyorum. göreceğin şeye inanamayacaksın :)) ben 11. haftada gitmiştim en son. bebişim zıplıyordu :)) muhteşem bi görüntüydü

öncelikle hoşgeldin:81: ben de aynı böyle 6. ve 12. haftalarda gittim, şimdi de 16. haftayı bekliyorum bence normal yani

hoşbulduk...çok teşekkürler canım 2 haftada bir gidenleri duyunca acaba diyorum bende mi daha sık gitsem diye ama doktorum bana ayda bir geliceksin demişti, öyleyse sorun yok...teşekkürler..

çok teşekkürler canım...2li test yaptırmak istiyorum tabi ki,yapılabilir bu sefer belki de..evet eminim baya büyüyecektir,kalp atışlarını duyunca bile çok duygulanmıştım şimdi ne olurum bilmiyorum:) inşallah benimki de hoplayıp zıplar bize:)

Kızlar bugün arkadaşlar 5.aydan sonra göğüslerine de krem sür dediler.çatlakları engelliyormuş.belki işinize yarar.Fito kullanabilirsin dediler.Tabi başka krremler de varmış.ve karın için bademyağı dediler...

Bu arada sadece çatlağı değil bebek emmeye başladığında oluşan tahribatları da engelliyormuş..

gittiğimde 12+1 deydik ama ultrasounda göre 13+1 çıktı. hala erken miydi sence?

Bu arada sadece çatlağı değil bebek emmeye başladığında oluşan tahribatları da engelliyormuş..

bende birinden duydum göğüs uclarına son aylarına dogru bebanthen krem sürmek emzirirken ilk zamanlarda olan çatlagı önlüyormuş busefer denemeyi düşünüyorum..diğer ikisinde ilk zamanlar cok yara oldu göğüs uçlarım emzirirken

halimem cnm sen bilirsin test yaptırdıgına göre bende yarın gidecem ikili testimi yaptırmaya acaba açmı gitmek gerekiyor yoksa farketmiyor mu??

ben de çoğunlukta öyleyim cnm. sebebini de tansiyona bağlıyorum açıkçası. kendimi en ii hissettiğim anda bile 9 a 5 çıkıyor. bi tansiyonuna baktır istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…