Bakalım bebek bakımında ne olacaak topik dolar taşar hee ben arada kaynanama sölüyorumm 6 ay su verilmezmiş 1 yaşına kadar yastık kullanılmazmış bide örnek veriom bazıları emziqe reçel sürüp veriyo dr boşunamı ilk 6 ay sadece anne sütü diyo diyorumm şimdiden alıştırmkta yarar var
kızlaaaar.....oğlum geliyoooo
Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...
Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...
çizelgemde 14+1 yazıyor yani 15.haftadayımcanım senin kaç haftalık . niye bu kadar acele ediyorsun.
şaşuırdım çatlıcak ne varki
ben hataydayımhem özel hem devlet hast. gidiyorum.sen nerede oturuyorsun canım ve hangi hast. ? belli ki dr.un yanılmak ve sizi yanıltmak istemiyor . aslında biraz da haklı .. 2009 temmuz annelerinden yakın bir arkadaşıma 19. haftaya kadar erkek dedi dr.u , 22. haftadaki kontrolünde artık kız olduğu kesinleşti .. bazen olabiliyor böyle yanılmalar , ama benim oğlumu 12+6da öğrenmiştik , hatta bu kuşumun cinsiyetini de aynı hafta aynı günde öğrendik , o da erkekdilerim sağlıklı ve hayırlısı olur , en çok da gönlünden geçen
kızlar merhaba...sizler benden 1 ay daha deneyimlisiniz:) ben şuanda 9+2 haftalık hamileyim en son doktora gittiğimde 6+6ydım,bundan sonraki randevumda 30 mayısta,o zaman 12. haftanın içinde olacağım,bana geç gibi geliyor ama sizce nasıl? siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktorunuza..teşekkürler...hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin anneciklerine inşallah.....
kızlar merhaba...sizler benden 1 ay daha deneyimlisiniz:) ben şuanda 9+2 haftalık hamileyim en son doktora gittiğimde 6+6ydım,bundan sonraki randevumda 30 mayısta,o zaman 12. haftanın içinde olacağım,bana geç gibi geliyor ama sizce nasıl? siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktorunuza..teşekkürler...hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin anneciklerine inşallah.....
öncelikle hoşgeldin:81: ben de aynı böyle 6. ve 12. haftalarda gittim, şimdi de 16. haftayı bekliyorum bence normal yani
merhaba
bence geç değil. hem eğer yaptıracaksan 2li testide yaparlar gittiğinde.
ama uyarmak istiyorum. göreceğin şeye inanamayacaksın :)) ben 11. haftada gitmiştim en son. bebişim zıplıyordu :)) muhteşem bi görüntüydü
bizim dr. burun kemiğinden hiç bahsetmedi,ama 2 li test kağıdında mevcut yazıyo,diğer değerlerin iyiyse korkma,12-13. haftada oluşuyo bazen,onun için bizim dr. 13. haftada yaptı testi,haftaya gel dedi,merak etme canım,herkesin ki çok güzel çıktı,seninki de öyledir
Bu arada sadece çatlağı değil bebek emmeye başladığında oluşan tahribatları da engelliyormuş..
Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum,benim hamileleiğimde yarın 11. haftaya giriyorum.Ama bende acayip bir yorgunluk,halsizlik durumu var,evde hapımı içerken bile oturuyorum,okulda da öle,neyse ki az kaldı kapanacak,hep popomu koyacak bir yer arıyorumne olacak benim bu halim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?