yaa bunların hepsi mi böyle ????????? herşeyimizi kendimiz yaptık yapıyoruz... tek dediği "alllah yardımcı olsun"!!!!! bi minik altın bile hediye etmedi!!! sonra da "gelin" olmamızı bekliyolar!!!çıldırcam
halimem cnm sen bilirsin test yaptırdıgına göre bende yarın gidecem ikili testimi yaptırmaya acaba açmı gitmek gerekiyor yoksa farketmiyor mu??
benim canımıda jelibon çektirttiniz:) senin bebiş oyuna düşkün herhalde
ben h.içi işyerinde çalışıyorum cam açık dışardan nasıl kolalı jelibon kokusu geliyo inanamazsınız kardeşim odada yeliz dedim sana da kolalı jelibon kokusu geliyo mu yoooo diyo hehehehe aldırdım jelibon ama meyve sulu geldi yedim koku kesildi haşerme böle bişeymi ki ben hiç haşermedim de erdiysemde jelibona erdim galiba hehehehe
bende birinden duydum göğüs uclarına son aylarına dogru bebanthen krem sürmek emzirirken ilk zamanlarda olan çatlagı önlüyormuş busefer denemeyi düşünüyorum..diğer ikisinde ilk zamanlar cok yara oldu göğüs uçlarım emzirirken
yok cnm farketmiyor. soradılar bile. sen tok git en iyisi. kan alınınca tansiyonun düşer belki. bol şanscnm :))
aynen ööle oluyo valla. bi de şaşırıyorum siz nasıl almıyosunuz o kokuyu yaa diye?erkekti di mi bebişin? sanırım tatlı ve ekşi ayrımı cinsiyette az çok tutuyor. ben de tatlı yiyorum sürekliiii :)
evet cnm bugün dr göremese de geçen hafta drum erkek demişti ne kadar doğru bilinmez ama:)))
kızlaaar...yeni bişi gördüm...sumak arkadaşımız yeni bi topik açmış...2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :) diye...ben baktım çok hoşuma gitti,hatta göbişimi bile ekledim :)) bilginize...
Çıkmış baaya biiben ayırt edemiyorum ki qöbek mi bebek mii
ya bu baş aqrısı öldürcek benii.
bebek teyzesi bebek...velilerim bilmiyodu bugünlerde sormaya başladılarsamimi olduklarıma söyledim bnde :)) bu arada geçmiş olsun cnm,zaman zaman bnde de başladı bu baş ağrısı yaa..dönemseldir ve biran önce geçer inşallah...
benim annemde hiç karışmıyor, ama eşim kardeşleri arasında ( 5 kız ) tek erkek olduğundan babası istiyor işte :) ismide ahmet mehmet olsa neyse olsun dicem ama abdullah[/QCaC
Canım belki ahmet mehmet kadar söylemi kolay olmasa anlamı çok güzel bir isimdir Abdullah.Hatta efendimizden hadis ile taçlandırılmıştır.
Allah`ın en ziyade sevdiği isimler Abdullah ve Abdurrahman`dır." (HADİS-İ ŞERİf). Eğer koymak zorunda kalırsanda belki bu hadis içini ferahlatır die söyledim :)
Herkes yatmış galiba.. Ben hala işyerindeyim. sütlü kahve rengi şeklinde akıntım olmuş. bilemedim ne düşünsem? sabahtan beri oluyor ama kağıda hiçbirşey gelmiyor. Sizce nedir? Neyse sabah görüşürüz artıkın.
Herkes yatmış galiba.. Ben hala işyerindeyim. sütlü kahve rengi şeklinde akıntım olmuş. bilemedim ne düşünsem? sabahtan beri oluyor ama kağıda hiçbirşey gelmiyor. Sizce nedir? Neyse sabah görüşürüz artıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?