2011 Aralık Anneleri

yaa bunların hepsi mi böyle ????????? herşeyimizi kendimiz yaptık yapıyoruz... tek dediği "alllah yardımcı olsun"!!!!! bi minik altın bile hediye etmedi!!! sonra da "gelin" olmamızı bekliyolar!!! çıldırcam

ya hepimiz neden aynı şeyleri yaşıyoruz yaa??? biz de kaynana olunca böyle olur muyuz acep? gerçi hiç zannetmiyorum ama yine de büyük konuşmayalım.:) ben de biraz önce aradım kayınvalideyi. aramicam die söz vermiştim kendime ama kocama kıyamıyorum işte. ama bigün kötü patlayacam. ne aile kalacak, ne bişey ortada. Allah yardımcımız olsun valla... bu arada düğün ve altın konusunda da ben de aynı durumdan muzdaribim. :))

benim canımıda jelibon çektirttiniz:) senin bebiş oyuna düşkün herhalde

ben h.içi işyerinde çalışıyorum cam açık dışardan nasıl kolalı jelibon kokusu geliyo inanamazsınız kardeşim odada yeliz dedim sana da kolalı jelibon kokusu geliyo mu yoooo diyo hehehehe aldırdım jelibon ama meyve sulu geldi yedim koku kesildi haşerme böle bişeymi ki ben hiç haşermedim de erdiysemde jelibona erdim galiba hehehehe

aynen ööle oluyo valla. bi de şaşırıyorum siz nasıl almıyosunuz o kokuyu yaa diye? erkekti di mi bebişin? sanırım tatlı ve ekşi ayrımı cinsiyette az çok tutuyor. ben de tatlı yiyorum sürekliiii :)

Ever benim de ilk bebeğim o yüzden değerlendiriyorum deneyimli arkadaşlardan..

evet cnm bugün dr göremese de geçen hafta drum erkek demişti ne kadar doğru bilinmez ama:)))

kızlaaar...yeni bişi gördüm...sumak arkadaşımız yeni bi topik açmış...2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :) diye...ben baktım çok hoşuma gitti,hatta göbişimi bile ekledim :)) bilginize...

Çıkmış baaya bii ben ayırt edemiyorum ki qöbek mi bebek mii
ya bu baş aqrısı öldürcek benii.

Son düzenleme:
Çıkmış baaya bii ben ayırt edemiyorum ki qöbek mi bebek mii
ya bu baş aqrısı öldürcek benii.

bebek teyzesi bebek...velilerim bilmiyodu bugünlerde sormaya başladılar samimi olduklarıma söyledim bnde :)) bu arada geçmiş olsun cnm,zaman zaman bnde de başladı bu baş ağrısı yaa..dönemseldir ve biran önce geçer inşallah...

Ben kendim için dedim şeker bebek mi qöbek mi die ya 12 haftada başladı bu aqrılar arada şiddetleniyor

hepinize iyi geceler diyelim artık..bugün çok yorulduk...bayaadırda nette yok göbiş yok ultrason ekle..yetsin bu kadar radyasyon çook öpüyorum sizi,Allaha emanet olun

Herkes yatmış galiba.. Ben hala işyerindeyim. sütlü kahve rengi şeklinde akıntım olmuş. bilemedim ne düşünsem? sabahtan beri oluyor ama kağıda hiçbirşey gelmiyor. Sizce nedir? Neyse sabah görüşürüz artıkın.

yordun mu kendını ne işi ki bu kadar ?

arkadasım merhaba ıyı geceler dılıyorum , kahve lekelerı cıddıye almak gerekıyor arkadasımın oyle baslamıs kanama donusmus en acılınden doktoruna danısmalısın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…