- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
Herkes yatmış galiba.. Ben hala işyerindeyim. sütlü kahve rengi şeklinde akıntım olmuş. bilemedim ne düşünsem? sabahtan beri oluyor ama kağıda hiçbirşey gelmiyor. Sizce nedir? Neyse sabah görüşürüz artıkın.
Starimu tatlışşşnasılsın oglusun nasıl olduuu...Ben ayın 20sinde gidicem doktora o zaman gittiğimde doktor 3lü testini yaparız demişti yaff yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum o zamana da ben 15.hafta içinde olcam acaba yapılmaz mı ki erken mi olur :44::44:
yakın sayılırız bende kiptaşta oturuyorum.. esenkentte akrabam var orkide evlerinde
Buseliciğimm nasılsın tatlış ?
Süperiz Halimeciğim hamdolsun :)
Mardin naber kız :))
Size rüyamı anlatayımda gülün birazRüyamda Polat Alemdar başka bir mafya babasını öldürmüş suçta bana kalmış çünkü olay yerinde benim pembe çiçekli tokam bulunmuş Polatın bebeğininin dadısıymışım bide Allahım nasıl koşuyorum karnımı tutarak ben yapmadım bilmiyorum bile diye diye uyandım Memati falan onlardan kaçıyorum
Sebepse dün akşam misafirler vardı kociş kurtları izleyem edi gece pcde yanımda tekrarını izliyordu ondan mıdır nedir
:)) ben de aynı moddayım ya. geçen milletvekili adayıydım. halkı selamlıyordum büyük bir gururlaaa:))
bende rüyamda acuna mesaj atıyomuşum adada bişey oldu diye ispiyonluyomuşum sonra yanıma gelip bu numarayı tanıyan varmı hemen icabına bakıcam diyomuş dur bi arimde görsün gününü diyip küfür ediyomuş tam kulağına götürüyoken bende telimi kapatıyorum ama acayip kızgın küfür ederek kapamış telefonu diyo sonra patrona şikayet etmeye gidiyomuş anammm kabus gibiydi :18::18:uyandım baktım evdeyim nasıl rahatladım anlatamam yaa
ayyy dur bu gece rüya gecesiydi galiba siz anlatınc ahatırladım. Nede uzun ve gerçekmiş gibi gördüm rüyayı. 4 tane küçük çocuk var4-6 yaş arası. Birilerinden kaçıyorlar. Bende onlardan biriyim galiba. Sonra aprtmanın merdivenlerinden gizlice popomuza otura otura iniyoruz. merdivenlerde jelibonlar var arada olardan yiyoruz.Çocuk olasım geldi herhalde gece. Yada çok gergin yatmıştım yavrumla beraber bebekçilik oynadık.
Tatlışım ben geçmişi hiç okumuyorum senin gene maşallahın var gördüğüne dönüyorsun ben hiç görmeiyorum bile geçmişi okurken uykum geliyor çünkü yüzden okuyamıyorum:)))
Amanda nazlı mı olmuş tosban kıyamam yemeğini yesin ama ya abi oluyor artıkın
kızlar bu arada sanırım çok zayıf hamile kaldığım için karnım inanılmaz büyüdü. ben de hemen bir araştırmaya girdim çatlaklar için. ve en fazla tavsiye edilen kakao yağı oldu. aldım hatta kullanmaya başladım. karnım yumuşacık oluyor. ben daha tavsiye edecek kadar kullanmadım ama bilginiz olsun.
bu arada p.tesi ikili için gittiğimden beri hala içim rahat diil. hatırlayan vardır. bebeğimin burun kemiğini göremedi doktor. bu ay içinde tekrar bakıcaz dedi ama ben en fazla bi hafta daha dayanabilicem sanırım. lütfen dualarınızı eksik etmeyin kuzumdan. ben de bebişimde sizi çok seviyoruz...
Bana şimdi uyus oluyodur pc başındayım die öle yaaparsan böle yaparım bendeTanemm canım haklısınn arada qeliyolar maximum 2 hftaa daha fazlası çekilmiyor
Ya bazen çok iyi oluyor benim k.validem diyorum ki hep böyle kalsa keşke ah ahh o aradaki tuhaflaşma saatleri olmasa
Onlar bi melekkkkk
zaten kanama gibi değildi cnm peçeteye gelecek kadar böle kahveköpüğü ibaresi uygun öle bişey 1 cm kadar ama işte duramazdım yoksa günümde h.sonunda onu düşünerek geçcekti ii olduğunu gördüm rahatladım inş bu sık gidişlerim kötü değildir bebek için solak olur inş sadece anası gibi hehehehehe
kızlaaaar.....oğlum geliyoooo
Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...
bende birinden duydum göğüs uclarına son aylarına dogru bebanthen krem sürmek emzirirken ilk zamanlarda olan çatlagı önlüyormuş busefer denemeyi düşünüyorum..diğer ikisinde ilk zamanlar cok yara oldu göğüs uçlarım emzirirken
ya hepimiz neden aynı şeyleri yaşıyoruz yaa??? biz de kaynana olunca böyle olur muyuz acep? gerçi hiç zannetmiyorum ama yine de büyük konuşmayalım.:) ben de biraz önce aradım kayınvalideyi. aramicam die söz vermiştim kendime ama kocama kıyamıyorum işte. ama bigün kötü patlayacam. ne aile kalacak, ne bişey ortada. Allah yardımcımız olsun valla... bu arada düğün ve altın konusunda da ben de aynı durumdan muzdaribim. :))
Acaaba 3 lü teste qerek varmı 2 li normal çıkınca ..bi devlet bi özel çift dikişmi yapsam acaba
Herkes yatmış galiba.. Ben hala işyerindeyim. sütlü kahve rengi şeklinde akıntım olmuş. bilemedim ne düşünsem? sabahtan beri oluyor ama kağıda hiçbirşey gelmiyor. Sizce nedir? Neyse sabah görüşürüz artıkın.
Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum,benim hamileleiğimde yarın 11. haftaya giriyorum.Ama bende acayip bir yorgunluk,halsizlik durumu var,evde hapımı içerken bile oturuyorum,okulda da öle,neyse ki az kaldı kapanacak,hep popomu koyacak bir yer arıyorumne olacak benim bu halim yaa
15-22 arası yapılıyormuş , ama en iyi sonuç 16-18 arası yapılan testlerden alınıyormuş canım ... ben oğlumda 16. haftada yaptırıp 17. haftada gitmiştim sonucu almaya ki dünyam başıma yıkılmıştı ... neyse ki yanılma payı var ve detaylı usg-yada doppler denen olayla zaten herşey görülüyor ..
ptesi 15+3 olucam belki yaptırırım dr.um da uygun görürse , yada cuma tam 16+0 oluyorum , ondan sonra mı geleyim diye arıycam bugün ..
tapu dairesi- nüfus müdüdrlüğünün yakınlarındaki kiptaş mı
ilahi kızlar yaaa çok güldüm hepinizetotolar bayaa bi açıkta kalmış hmmm
fırsatım olup ta geçmişi okumayınca sanki eksik kalıyor bir şeyler gibi geliyor , samimi gelmiyor .. senin durumun ayrı , sakınnn yazdıklarımdan bir anlam çıkarma canımben 2009 temmuz annelerindeyken de böyleydim , " star yine destansı msjlarıyla dönmüş " derlerdi uzun zaman girmeyip te geçmişi okuyup yazınca yani o an orada olayım , olanlarla muhabbet edeyim sonra çıkıp gideyim , kimin sevinçli haberi olmuş , kimin canı sıkılmış , kim rahatszımış , dönüp geçmişe biraz vakit ayırıp 2 satır yazmayayım , sonra da kırk yıllık arkadaş gibi yazışayım :44: içime sinmiyor niyeyse , arıza var sanırım bi yerde
çooook nazlı oldu teyzesi yaaa , bak senin ki de öyle olacak görürsün , erkek doğuyor seninle ilgili içime , söylemiş miydim daha önce
zayıflıkla alakası yok canım , iç karın diye bir olay var , demek ki senin iç karnın dar, o yüzden pırtlamış fasulyecikkakao yağını tek başına kullanmıyorlardı ya , sanki kayısı ve badem yağını da karıştırıyorlardı içine .. en iyisi madonnanın kremiymiş aslında .. ilk hamileliğim olsa yada bir öncekinden çatlaklarım olmasaydı kesin o kremden alırdım , kullananlar çok memnun , bi araştır istersen .. insan ilk başta önemsemiyor ama çatladıktan ve doğumdan sonra kilo verip te ortaya çıkan enkazı gördükten sonra bin pişman oluyor , tecrübeyle sabit
aynen canım , sen yine demişsin 2 hafta diye , ben doğum zamanı 2 hafta zor sabrettim .. ya evlenip te aradan 3-5 yıl geçip te kendi düzenine alışınca kendi evinde bazen annen-kardeşin -ablanla vs ile bile olmuyor ki :44: yada yıllar geçtikçe insan daha kendine dönük mü yaşıyor acaba
evet ya , bazen aynen ben de böyle diyorum .. iyi hoş kadın , yardım sever de , ama bazen bi kaynana damarı tutuyor sankim , ota karışayım , çöpe laf söyleyeyim , ben dedim yaptı(lar ) olsun diye sein yapacağın muhtemel şeyleri yada yapmayı planladığın şeyleri sanki o akıl vermiş gibi söylemesi felan yok mu , sinir oluyorummmama kabahat yine bende , onlara hiç okumuş , bilmiş , çalışan-öğretmen gelin tripleri yapmadım , hep mütevazi oldum ondan
zebani de bir melek
canım olsa benim oğlum olurdu .. ilk haftalarda ve risk arttığı zaman değil böyle sizin gibi 2 haftada 1 gitmeler haftada 2 kere bile gittiğim oluyordu . sürekli gittiğim 1 dr.um vardı , bebekler ikiz olup kalp atışları görününceye kadar haftada 1 gittik , sonra 2 haftada 1e düştü , sonra ikizden teke düşünce yine o şekilde gitmeye devam ettik . ayda 1 gittiğim İst.daki tüpbebek dr.um vardı , acil durumlar için gittiğim evime yakın bir dr , heyet raporu almak için gittiğim dr. ayrı , 30lu haftalarda gitmeye başladığım başka bir dr.um daha oldubir kere ayda en az 3 kere gidiyordum ..
şimdi dikkat ediyorum da oğluşum sağ elini kullanıyor sürekli , sanırım solaklık durumu genetik
hayırlı olsun canım , gözün aydın demek bir prens daha geliyorrr
göğüs ucu çatlaklarını önceden önlemek mümkün değil canım , o olay bebeğin yanlış emmesinden , emmeye çalışıp ta ilk gelen ağız sütütün yoğunluğundan süt kanallarında zor çıkmasından ve bu yüzden bebeğin daha güçlü emmeye çalışmasından kaynaklanıyor .. herkesin tavsiye ettiği lansinohun deneme paketlerini kullandım önce , bebek emerken zorlandı , ağzından meme ucu çıktı vs.. sonra doğumdan önce dr.umun önerdiği mustela göğüs ucu kremini aldım , rsmen raht nefes aldılar ve düşündüğümden çabuk iyileştiler , bebek emerken de zorlanmadı , çabuk emilen hafif bir krem ve emzirmeden önce yıkamanıza da gerek yok , kesinlikle tavsiye ederim herkese ..
ben kesin olurum 2 tane erkekle hem dekuşuma çok düşkünüm , yani fena bir kaynana ( kayınvalide bile değil ) olurum sanırım , dermişim aslınca erkek olmaları işime gliyor , evlendirdikten sonra inşallah ben de emekli olup düşlediğim gibi Bodrumda yazlıkta yaşıycam yaz-kış ben mutlu , onlar mutlu , oh misss 64:
kesinlikle var , her iki testte bakılan rsikli durumlar farklı , o yüzden yaptırmalı akılda bir soru işareti kalmaması için .. mesela 3lü testte bakılan bir rsik var ki > omurilik açıklığı yani bebeğin doğuştan felçli olup olmayacağı gibi .. ama rsikli çıkarsa sonuçlar 22. haftadan itibaren detaylı usg dedikleri 4 boyutluya girip dopplerle felan bakılıyor .. inşallah hepimizin temiz çıkar sonuçları
canım nasılsın şimdi , gittin mi dr.a felan ??
kızlar ikili testimizi yaptırdık. tahliller çok güzel çıktı. doktorum üçlü teste gerek yok dedi
ama bizimkinin ensesi, burnu ölçülmedi, kafama takıldı:44: doktora ensesi nasıl dedim, gayet normal gözüküyor dedi. burnuna bakmadı sanırım. test sonucunda sadece kan değerleri var. sizinde mi aynı şeklide yapıldı:44:
bu arada ben Ankara'dayım. doğumu zekai tahirde yapmaya karar verdim gibi. hayatta oraya gitmem diyordum. devlet hast. diye burun kıvırıyordumbüyük konuşamamak lazımmış. orayı çok övdüler. karşı komşumda gidiyor, çok memnunum dedi.
500 tl verince özel oda açıyorlarmış, banyosu tuvaleti ....hepsi içinde. doktorunda başında oluyormuş, çok ilgileniyorlarmış. üstelik diğer hastaneler bile riskli durumda hastayı oraya gönderiyorlarmış.bir çok kişiden duyunca bir daha oraya gitmeye karar verdim.
geçen hafta fatih hast. gittim. açıkçası pek memnun kalmadım . orada tutulan bir kaç doktor varmış. onlara gidersen çok iyi ama diğerleri için aynı şey söylenemez. ultrason aleti çok kötüydü, çocuğu doğru düzgün göremedim bileeşimde ilk defa görecekti, hiç bir şey anlamadı doktor desen çok ilgisizdi.
kızlar benim çok sık tuvaletim geliyor. bazen tuvalete çok sıkışarak gidiyorum ama idince azıcık çıkıyor:44: günde bir kaç kez bunu yaşıyorum. sizde de aynı durum oluyor mu?
Pikolalata tebrik ederim:)) Bakalım okuduğum kadarıyla herkesin çok güzel oy maşallah İnşallah benimkide güzel çıkar Tuvalete bende çok sık gidiyorum çok su içiyoruzya bide rahim yavaş yavaş büyüdükçe baskı yapıyor ondan sanırsam genelde hamişlerde aynı durum söz konusu.
Nanancım nasılsın ? Çocuklar napiyor ? Eski emsajını silmek için sorumlulardan birine mesaj atıp sildirebilirsin sanırım. Onun dışında yeni yazdığımız mesajı sanırım 5-10 dakika içindede düzeltebiliyoruz .
Tek son sayfayı okudum herkes iyidir umarım .
sen nasılsın tanem bebişinle aran nasıl :) merhabalar biopelin,gabriellee,azeribahar sizler nasılsınız güzel annecikler.bebişler buyudukçe heyecan artıyor karnında bebeğini hisseden varmı benim 6-7 haftalıkken karnımdan damar çekiliyor gb oluyordu hamile olduğumu hssdyrdum şimdi hiç karnımda bişey hissetmiyorum dr da kalp atışı duyup bebeği grmsm midemde sorun yaşıyorum sanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?