dun gece cok kotu bir ruya gordum simdide moralim cok bozuk.
kızlar bi arkadaşım iç çamaşırı satıyor. güzel bi marka da ismini hatırlayamadım. şimdi benim size bi sorum olcak: emzirme sütyeni almayı düşünüyorum. ilk bebekte almamıştım. o nedenle tecrübesizim. biliyorum daha erken ama arkadaşın sattığı ürünler kaliteli o nedenle şimdiden alayım 2 tane diyorum. göğüs ölçüm normalde 80 ama sütyeni kaç beden almalıyım. göğüsler daha da büyüyüp şişecek biliyorum aama o sütyenlerin 80i de daha mı büyüktür yoksa doksan beden mi almalıyım?
İyidir sağ ol Nanancım iyiyiz bebişimle çabuk kaynaştıkKonuşuyorum onunla sürekli evde tüm gün yalnız olduğum için iyi bir arkadaş olacak bana kısmetse .
Halime sobe sobe naber kız :))
biz bugün seminere gittik kızlar kulupten 4 kişiydik herkes çok şeker
hediyelerimizi de aldık hehehehe çok mutluyusss
biz bugün seminere gittik kızlar kulupten 4 kişiydik herkes çok şeker
hediyelerimizi de aldık hehehehe çok mutluyusss
Oy maşallahkızlar herkese iyi akşamlarrr
bugün bende ikili test için doktora gittim bebişimi görmek cok keyifliydi kıpır kıpırdı maşallah
ense kalınlıgı hakkında yada burnu hakkında doktor bişey demedi benimde o anda hiç aklıma gelmedi sorayım ama genel olarak herşeyi iyi gözüküyor dedi ve ultrason günüyle suanki günüm tam uyumlu cıktı kan aldı bakalım haftaya cıkacak sonuçlar rabbim hayırlı haberler aldırsın inş..
bu arada parmaklarnı net bir şekilde gördük hatta saydı doktor maşallah cok net görünüyor dedi
cinsiyeti hakkında net bişey söyleyemem daha belli olmuyor dedi bu seferde öğrenemedik
nasıldı seminerr qüsel qeçtimi
günaydın kızlar dün dr gittik bebişim byümüşşş kocaman olmuşdr herşey normal dedi 3 lü testimizi verdik inş. buda çok iyi çıkar bebişim 16cm ve 140gr olmuşşş darısı hepinizin başına ama cinsiyetini öğrenemedikkkkkkkk sadece bhcg değerini öğrenebildim oda kafa karıştırıcı 53 bilemiyorum hayırlısı bakalımmm..
günaydın kızlar dün dr gittik bebişim byümüşşş kocaman olmuşdr herşey normal dedi 3 lü testimizi verdik inş. buda çok iyi çıkar bebişim 16cm ve 140gr olmuşşş darısı hepinizin başına ama cinsiyetini öğrenemedikkkkkkkk sadece bhcg değerini öğrenebildim oda kafa karıştırıcı 53 bilemiyorum hayırlısı bakalımmm..
maaşallah cnmmbenim daha 2li testimin sonucu çıkmadı. hayırlı haberlerle inşallahh...
yahu bizim ilk sayfadaki listemizi kim kaçırmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?