2011 Aralık Anneleri

İyidir sağ ol Nanancım iyiyiz bebişimle çabuk kaynaştık Konuşuyorum onunla sürekli evde tüm gün yalnız olduğum için iyi bir arkadaş olacak bana kısmetse .
Halime sobe sobe naber kız :))

kızlafr merhaba biz geldik dün gece 1 damla kanamam oldu çok korktum bugün de ikili testimiz vardı doktor amcamıza gittik ense pilisi 1.15 burun kemiği belirgin bir de test sonuçlarımız çıkarsa tam mutlu olacağız bebeğimiz 73gr ve 66mm doktor gayet iyi dedi rahim ağzı kapalı ve uzun sorun yok yani kilo almadım 4 kilo verdim bu arada cinsiyet 2 hafta sonra dedi

bugun doktora gidenler. ne dedi doktorlarnız? yazsanıza aaaa. merak ediyoruz yaniii. demettuba, buseli gittiniz mi kız?

slm annişler nasılsınız? son 20 gündür evde yemek yapamadığım için hep katı şeyler yiyerek beslendiğimi fark ettik ve 2 gündür eşim evde yemek yapıyor çok mutluyum. ama dün eşim ve hormonlarım yüzünden çok ağladım(((((((((
canım uzun zamandır taze fasulye istiyordu ve sağolsun yaptı. ben de mide bulantılarından kalkamadığım için hazırlayınca bei çağırmasını bekledim. hazırladıktan 2 saat sonra uyanmayacak mısın dedi. mide bulantımdan uyuyamıyorum ki dedim. sürekli ööööö diyorum. sonra masayı hazırlar sandım ben mutfağa giremiyorum da. hazırlamadı. ben de sürekli ismi ile çağırdım ne var diyoo tekrar çağırıyorum falan. geldi yanıma. sofrayı hazırlayayım mi demiyor öyleeeeeeeeeeee oturuyor. neyse ben tavır yapmaya başlayınca hazırladı ama çok üzüldüm halimden anlamadı diye. neyse yemek geldi. çok güzel görünüyordu ama içine taze fasulyeden çok başka sebzeler koymuş mantar ve dereotu gibi. ilginç bi yemek yapmış yiyemedim. başladım ağlamaya veeee çok sinirlenip 1 tencere yemeği çöpe döktü daha çok ağladım. bundan sonra yemek yapmıyorum dışarda yicez dedi. kalk gidiyoruz dedi gitmedim. sonra konuştuk. hamileyim ama farkında değilsin dedim. hormonlarım ve mantığım aynı yöne gitmiyor herşeye ağlıyorum dedim. sonra tekrar fasulye yaptı yeniden. ve dün ben hiç bişi yiyememiştim ilk yemeğimi 10.30 gibi gece yedim. sağolsun beni anladı ama biraz geç oldu:) bugün daha iyiyim. evi temizlettirdim kadın geldi. içim açıldı biraz.... eşiniz size de sinirleniyor mu anlayamayıp?

Ben iki beden buyuk aldim, hem sut gelince rahat olur dar gelmemesi lazim zaten ne kadar rahat birakirsan o kadar iyi. Hamileligim boyuncada bez sut sutyenleri giyiyorum cok rahatlar ama fazla sexy degiller

İyidir sağ ol Nanancım iyiyiz bebişimle çabuk kaynaştık Konuşuyorum onunla sürekli evde tüm gün yalnız olduğum için iyi bir arkadaş olacak bana kısmetse .
Halime sobe sobe naber kız :))

sobelendiğimi görmemişim yaaa :)) çünkü girdim ama bebişin uykusu gelince kalktım hemen pc başından. yeni ayaklandık. şimdi de acıktı bebeğim :) öpüyorum seni cnm...

kızlar herkese iyi akşamlarrr

bugün bende ikili test için doktora gittim bebişimi görmek cok keyifliydi kıpır kıpırdı maşallah
ense kalınlıgı hakkında yada burnu hakkında doktor bişey demedi benimde o anda hiç aklıma gelmedi sorayım ama genel olarak herşeyi iyi gözüküyor dedi ve ultrason günüyle suanki günüm tam uyumlu cıktı kan aldı bakalım haftaya cıkacak sonuçlar rabbim hayırlı haberler aldırsın inş..
bu arada parmaklarnı net bir şekilde gördük hatta saydı doktor maşallah cok net görünüyor dedi
cinsiyeti hakkında net bişey söyleyemem daha belli olmuyor dedi bu seferde öğrenemedik

biz bugün seminere gittik kızlar kulupten 4 kişiydik herkes çok şeker

hediyelerimizi de aldık hehehehe çok mutluyusss

ayy ne güzel ya bende gelmeyi cok istedimde bugun hem ikili testim vardı hemde görümcemin ogluna nişan bohcası geldi yoksa sizlerle tanışmak için gelmeyi istiyordum

Oy maşallah

herkese günaydınnnn:)) oy kullandınız mı bakalım? ben daha gitmedim, önce bebeğimin karnını doyurmam lazım :)

günaydın kızlar dün dr gittik bebişim byümüşşş kocaman olmuşdr herşey normal dedi 3 lü testimizi verdik inş. buda çok iyi çıkar bebişim 16cm ve 140gr olmuşşşdarısı hepinizin başına ama cinsiyetini öğrenemedikkkkkkkk sadece bhcg değerini öğrenebildim oda kafa karıştırıcı 53 bilemiyorum hayırlısı bakalımmm..

maaşallah cnmm benim daha 2li testimin sonucu çıkmadı. hayırlı haberlerle inşallahh...

maşallah ne güzel inş onunda sonuçları güzel cıkar

maaşallah cnmm benim daha 2li testimin sonucu çıkmadı. hayırlı haberlerle inşallahh...

aynen cnm bende daha ıkıncıyı yenı yaptırdım bazılarımız 3.ye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…