2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel bayanlar biz çok geç uyandık oğluşumla,,kahvaltı falan derken saat bayaa ilerlemiş :)) şimdi de oy kullanmaya gidicez bakalım,,ülkemiz için hayırlı olması duasıyla...öpüyoruz tüm teyzelerimizi koccamaaan

Slm kızlar bebişimle seçimde görevli olduğumuz için erkenden kalktık ama çok güzel bi gün geçirdik eğlenceliydi inş seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur

yarın babamızı kandırabilirsek dr a gideceğiz çok özledim bebişimi

özleniyor dimi benmde 27 haziranda kontrol.. en son mayıs 27 qibi qitmiştikk ama insan daayanamıyor bende bi bahane bulup bu hafta qitmeyi düşüüyorum

benimde yarın kontrolüm var.belki ikili için kanda veririm.içimde garip bir heyecan var.bebişi en son 1 ay önce gördüm.kocaman olmuştur artık
umarım cinsiyetide söyler doktor

günayydınn kıslaaaaarrrrr veee bebişlerrrr nslsınız görüşmeyeliiii bi hafta sonu dahaa bittiiamaa cuma günü tatileee cıkıyorumm o yüzdenn mutluyumm :))))))persembee günüü bebişimii görcemm zatenn cokkkk heyecanlıyımm artıkk cinsiyetini tamamenn ögrenirimm sanırımmm DDDDDDDDDD umaroım sizlerde iisinizdirr gecmişii hünüzz okumadımm öpüüyorummmmmm

günaydın ciciler şekerler nasılsınız bakalım biz hepinize mutlu huzurlu bi hafta diliyoruz
ilk önce buseliyi sorayım bi bilgisi olan varmı ne olmuş ???

bende cumartesi yaptırdım ama öle 3 boyutlu ultrasonda bakmadı ilk önce normal bi bakalım dedi ben bugün 12. haftaya girdim ama bebişim 12+5 çıktı burun kemiği o kadar belliydiki doktor maşallahı var dedi ense kalınlığı 1.1 mm ve en güzeli elleri kolları bacakları o kadar belliydikiilk ultrasonda parmağını emiyodu yavrum açlıktan ama nasıl kıpır kıpırdı sonra elini çekti ben 2 defa öksürdüm ay bi hareketlendi sen yürürken hızlı hareket ederkende böyle oluyo dedi şükürler olsun ultrasonda bişey çıkmadı boyu 57 mm olmuş meleğimin kanımızıda verdik cuma günü alıcaz inş,dualar ediyorum inş bişey çıkmaz diye o gün benim doğum günüm hayatımın en güzel hediyesini alıcam inş...bu arada kalp atışlarıda 140 çıktı bakalım hayırlısı inşşş

hayırlı olsun canım. çok sevindim. cinsiyeti hakkında bişey demedi mi? ben de çarşamba gidicem. bakalım ne diyecek? ne göreceğim? çok merak ediyorum çok heyecanlıyım. en son 3 hafta önce görmüştüm.

günaydın kızlar:80::80::80::80:
günaydın cnm

yok tatlım 1 ay sonra belli olur ancak dedi gerçi uzun uzun baktı ama hımm mımmm dedi bişey demedi bişey söylemek için erken olabilir dedi bakalım cuma günü bi daha sorucam baktırıcam inşş belli olur

günaydın kızlar...bende ikili testimin sonucunu merak ediyorum 1 hafta oldu çıkmadı daha.inşallah herkes güzel haberler alır.

en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…