cnm ilk sayfadaki listemiz yeni bir başlıkla yeniden yayınlanmış linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/449146-aralik-anneleri.html#post19668484
Buselı senı cok merak edıyorum lutfen bılgılendır kendınden nasıl oldun?
Slm kızlar bebişimle seçimde görevli olduğumuz için erkenden kalktık ama çok güzel bi gün geçirdik eğlenceliydi inş seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur
yarın babamızı kandırabilirsek dr a gideceğiz çok özledim bebişimi
yasmincim nasılsın canım???
kızlar ikili testimizi yaptırdık. tahliller çok güzel çıktı. doktorum üçlü teste gerek yok dedi
ama bizimkinin ensesi, burnu ölçülmedi, kafama takıldı:44: doktora ensesi nasıl dedim, gayet normal gözüküyor dedi. burnuna bakmadı sanırım. test sonucunda sadece kan değerleri var. sizinde mi aynı şeklide yapıldı:44:
bu arada ben Ankara'dayım. doğumu zekai tahirde yapmaya karar verdim gibi. hayatta oraya gitmem diyordum. devlet hast. diye burun kıvırıyordumbüyük konuşamamak lazımmış. orayı çok övdüler. karşı komşumda gidiyor, çok memnunum dedi.
500 tl verince özel oda açıyorlarmış, banyosu tuvaleti ....hepsi içinde. doktorunda başında oluyormuş, çok ilgileniyorlarmış. üstelik diğer hastaneler bile riskli durumda hastayı oraya gönderiyorlarmış.bir çok kişiden duyunca bir daha oraya gitmeye karar verdim.
geçen hafta fatih hast. gittim. açıkçası pek memnun kalmadım . orada tutulan bir kaç doktor varmış. onlara gidersen çok iyi ama diğerleri için aynı şey söylenemez. ultrason aleti çok kötüydü, çocuğu doğru düzgün göremedim bileeşimde ilk defa görecekti, hiç bir şey anlamadı doktor desen çok ilgisizdi.
bende cumartesi yaptırdım ama öle 3 boyutlu ultrasonda bakmadı ilk önce normal bi bakalım dedi ben bugün 12. haftaya girdim ama bebişim 12+5 çıktıburun kemiği o kadar belliydiki doktor maşallahı var dedi ense kalınlığı 1.1 mm ve en güzeli elleri kolları bacakları o kadar belliydiki ilk ultrasonda parmağını emiyodu yavrum açlıktan ama nasıl kıpır kıpırdı sonra elini çekti ben 2 defa öksürdüm ay bi hareketlendi sen yürürken hızlı hareket ederkende böyle oluyo dedi şükürler olsun ultrasonda bişey çıkmadı boyu 57 mm olmuş meleğimin kanımızıda verdik cuma günü alıcaz inş,dualar ediyorum inş bişey çıkmaz diye o gün benim doğum günüm hayatımın en güzel hediyesini alıcam inş...bu arada kalp atışlarıda 140 çıktı bakalım hayırlısı inşşş
günaydın cnmgünaydın kızlar:80::80::80::80:
hayırlı olsun canım. çok sevindim. cinsiyeti hakkında bişey demedi mi? ben de çarşamba gidicem. bakalım ne diyecek? ne göreceğim? çok merak ediyorum çok heyecanlıyım. en son 3 hafta önce görmüştüm.
hayırlı olsun canım. çok sevindim. Cinsiyeti hakkında bişey demedi mi? Ben de çarşamba gidicem. Bakalım ne diyecek? Ne göreceğim? çok merak ediyorum çok heyecanlıyım. En son 3 hafta önce görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?