en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün
yok canım bende 17 - 18 haftalıkken gidecem bidaha bende de geç belli olacak :18:
yaa artık bebek eşyaları bakarken cinsiyetini bilmediğim için hep bi belirsizlik oluyo içimde
kız şeylerine bakıp sevmek istiyorum ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye fazla heveslenemiyorum....
kursağımda kalıyo....
off nedir içimdeki bu kız sevgisi
ben de 1 temmuzda gideyim diyom,17+4 de,hem o gün benim doğum günüm,evet evet 2 gün erken gidip o günde öğrenmek isterim,hareketlerini hissediyomusun canım,ben öyle tekme şeklinde değil de,elimi koyarsam hafif bi tıkırtı şeklinde hissediyom daha 1-2 haftamız var hissetmeye heralde
en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün
bende cumartesi yaptırdım ama öle 3 boyutlu ultrasonda bakmadı ilk önce normal bi bakalım dedi ben bugün 12. haftaya girdim ama bebişim 12+5 çıktıburun kemiği o kadar belliydiki doktor maşallahı var dedi ense kalınlığı 1.1 mm ve en güzeli elleri kolları bacakları o kadar belliydiki ilk ultrasonda parmağını emiyodu yavrum açlıktan ama nasıl kıpır kıpırdı sonra elini çekti ben 2 defa öksürdüm ay bi hareketlendi sen yürürken hızlı hareket ederkende böyle oluyo dedi şükürler olsun ultrasonda bişey çıkmadı boyu 57 mm olmuş meleğimin kanımızıda verdik cuma günü alıcaz inş,dualar ediyorum inş bişey çıkmaz diye o gün benim doğum günüm hayatımın en güzel hediyesini alıcam inş...bu arada kalp atışlarıda 140 çıktı bakalım hayırlısı inşşş
günaydın güzel anne adayları :) nasılsınız bugün? herkes bebisiyle cok mutlu ve iyidir ins.
benim bi kac gün sonra ikili testim yapılacak ama yaptırmasammı die düsünüorum etrafımda bi kac kisi bosuna yapıp aklını bulandırma diyor kimisinde sorun cıkıomus ama sonra hicbisi olmuomus falan filan cok karısık kafam... yardımcı olursanız bana sevinirim.
günaydın güzel anne adayları :) nasılsınız bugün? herkes bebisiyle cok mutlu ve iyidir ins.
benim bi kac gün sonra ikili testim yapılacak ama yaptırmasammı die düsünüorum etrafımda bi kac kisi bosuna yapıp aklını bulandırma diyor kimisinde sorun cıkıomus ama sonra hicbisi olmuomus falan filan cok karısık kafam... yardımcı olursanız bana sevinirim.
tsk ederim kızlar ben nekadar kararsız kalsamda o gün gelince biliorumki sırf rahatlamak ve merakımı gidermek icin yaptırırım :) dayanamam.
Ins. Saglıklı sıhatlı olur bebislerimiz sorunsuz bi hamilelik ve dogum geciririz hepimiz.
ins. bende senin gibi rahatlarım 3 gün sonra... aynı gün belli oluyormu????amin canım,bak kaç kişi yaptırdı burda hepimizin sonuçları çok güzel çıktı,ben de kararsızdım ama1/100.000 çıkmış troizm sonucum,down da 1/20500,çok mutlu oldum çok rahatladım,sen de yaptır bence
ins. bende senin gibi rahatlarım 3 gün sonra... aynı gün belli oluyormu????
ins. bende senin gibi rahatlarım 3 gün sonra... aynı gün belli oluyormu????
hayırlı sonuçlar alırsın inş cnm bende cuma günü alıcam sonuçlarımı benimde pazar günü dogum günüm sonuçlar hediye gibi olsun ikimizede
tsk ederim kızlar ben nekadar kararsız kalsamda o gün gelince biliorumki sırf rahatlamak ve merakımı gidermek icin yaptırırım :) dayanamam.
ins. saglıklı sıhatlı olur bebislerimiz sorunsuz bi hamilelik ve dogum geciririz hepimiz.
canım bende 11+5 de gittim yaptılar bebişim önden gidiyor çünküde şöle bi durum var kendi doktorum adet sonrası hemen hamile kalmış olmalısın demişti ikiliyi yapan doktorda üzerine adet görmüşsün büyük ihtimal dedi :26::26:ama genel olarak böyle daha fazla gelişme oluyo neden bana bunu diyolar yada nasıl anlıyolar anlamadım:26::26:canım senden eğer bebeğini detaylı uzun uzun görmek istiyosan ve gerçekten sağlıklımı olduğunu bilmek istersen yaptır bence benim meleğim tam 3 defa hıçkırdı yaaaordada çok ağladım doktor ilk demi dedi ağlamaktan evet diyemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?