2011 Aralık Anneleri

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişlerrrr :79::79::79:

hafta sonum migrenim sayesinde berbat geçti...
neyse ki perşembe günü doktorumuzda randevumuz vardı bebişimle ve ikili testimizi de yaptırdık.
Allaha şükür herşey yolunda ense 1.26 burun kemiğimiz de varmış ve çok fırıldak birşeyiz
doktor sanki erkeğe benzettim ama emin değilim.. bidahaki sefere daha iyi gözükür dedi.
ama ben hala kız hissediyorum yaa eminim yani eminimde eminim :76:
zaten doktor pipi filan görmedi bunu da biliyorum çünkü gözüm hep oradaydı aman gözden bişi kaçmasın diye
kocişim rüyasında erkek çocuk görmüş 2 kez, kayınvalidemde salatalık görmüş kesin erkek diyo
ama bende annemde kız gördük hadi bakalım kim haklı çıkacak görcez

temmuzun başında bidaha gidecez o günü iple çekiyorum.....:97:

en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün

yok canım bende 17 - 18 haftalıkken gidecem bidaha bende de geç belli olacak :18:
yaa artık bebek eşyaları bakarken cinsiyetini bilmediğim için hep bi belirsizlik oluyo içimde
kız şeylerine bakıp sevmek istiyorum ama sonra hayal kırıklığı yaşarım diye fazla heveslenemiyorum....
kursağımda kalıyo....

off nedir içimdeki bu kız sevgisi

Son düzenleme:

ben de 1 temmuzda gideyim diyom,17+4 de,hem o gün benim doğum günüm,evet evet 2 gün erken gidip o günde öğrenmek isterim,hareketlerini hissediyomusun canım,ben öyle tekme şeklinde değil de,elimi koyarsam hafif bi tıkırtı şeklinde hissediyom daha 1-2 haftamız var hissetmeye heralde

evet canım 2 günden ne olacak hemde doğum gününde kesinlikle git bence çok güzel bi hediye olur cinsiyetini öğrenmen

ya hareketlerini hissetmeyi o kadar istiyorum ama tık yok. çok dinliyorum karnımı, yatınca özellikle sanki bişey hisseder gibi oluyorum, ama sonra bakıyorumki meğer kalp atışımı hissediyorum o da oraya da yansıyo, ya da içimdeki organları hisseder gibi oluyorum. bu yüzden acaba hareket eder de ben anlamammı diye şüpheleniyorum kendimden.

ben heralde 1 aydan önce hissedemem gibime geliyor... ama çok istiyorum

herkeslere günaydın
saglık mutluluk huzur dolu birgün olsun hepinize

en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün

bende cumartesi doktordaydım ikili test için cinsiyetini de cok merak ediyordum ama bende ögrenemedim bir ay sonra inş yalnız deilsin deryam

günaydın güzel anne adayları :) nasılsınız bugün? herkes bebisiyle cok mutlu ve iyidir ins.
benim bi kac gün sonra ikili testim yapılacak ama yaptırmasammı die düsünüorum etrafımda bi kac kisi bosuna yapıp aklını bulandırma diyor kimisinde sorun cıkıomus ama sonra hicbisi olmuomus falan filan cok karısık kafam... yardımcı olursanız bana sevinirim.

hayırlı sonuçlar alırsın inş cnm bende cuma günü alıcam sonuçlarımı benimde pazar günü dogum günüm sonuçlar hediye gibi olsun ikimizede

cnm bende aynı senin gibi düşünüyordum sonrada en azından bir tanesini yaptırayım aklımda kalmasın dedim ama diğerlerini pek yaptırmayı düşünmüyorum

günaydın canım :80:
bende test konusunda emin değildim hatta yaptırmayacam diyodum....
ama geçen hafta gittiğimde doktor hiç söylemeden başladı ölçmeye biçmeye ensesi ve burnu vücudu fln
ve herşey yolunda dedi. birde kan verdim. bu kadar. yani yaptırmayı aslında hiç düşünmeyen biri olarak bile herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim ve beni yine de rahatlattı
yani söyleyecem şu: burda ki anne adaylarının bile tümünde hep iyi çıktı sonuçlar Allaha şükür.
yani kötü çıkarsa diye düşünme bence yaptır ve iyi çıkacağına inan. seninde için ferahlar.
Allahın izni ile hepimiz sağlıklı bebişlerimi alırız kucağımıza inşallahh

Son düzenleme:
herkese günaydın... p.tesi geç uyanmak ne güzel birşeymiş yaaa:) şu okullar artık tatil olsa da bebeğime odaklansam sadecee :))

tsk ederim kızlar ben nekadar kararsız kalsamda o gün gelince biliorumki sırf rahatlamak ve merakımı gidermek icin yaptırırım :) dayanamam.
ins. saglıklı sıhatlı olur bebislerimiz sorunsuz bi hamilelik ve dogum geciririz hepimiz.

amin canım,bak kaç kişi yaptırdı burda hepimizin sonuçları çok güzel çıktı,ben de kararsızdım ama1/100.000 çıkmış troizm sonucum,down da 1/20500,çok mutlu oldum çok rahatladım,sen de yaptır bence

hayırlı sonuçlar alırsın inş cnm bende cuma günü alıcam sonuçlarımı benimde pazar günü dogum günüm sonuçlar hediye gibi olsun ikimizede

ayyy canım sendemi ikizlersn şimdiden kutluyorum canım pazar günü nette olmuyorum inş herşey gönlüne göre olsun nice nice senelerini en sevdiklerinle evladınla evlatlarınla geçirmen dileğiye

canım bende 11+5 de gittim yaptılar bebişim önden gidiyor çünküde şöle bi durum var kendi doktorum adet sonrası hemen hamile kalmış olmalısın demişti ikiliyi yapan doktorda üzerine adet görmüşsün büyük ihtimal dedi :26::26:ama genel olarak böyle daha fazla gelişme oluyo neden bana bunu diyolar yada nasıl anlıyolar anlamadım:26::26:canım senden eğer bebeğini detaylı uzun uzun görmek istiyosan ve gerçekten sağlıklımı olduğunu bilmek istersen yaptır bence benim meleğim tam 3 defa hıçkırdı yaaaordada çok ağladım doktor ilk demi dedi ağlamaktan evet diyemedimmm

ay maşallah bebişine,ne güzel bi duyguymuş anne olmak di mi ya

kızlar bugünlerde kara kara tatilde ne giyeceğimi düşünüyorum.... bikini mi mayo mu? hayatımda mayo giymedim, o yüzden mayoya ters bakıyorum ama bikinide de rahatsız olurum diye düşünüyorum. göbekler tüylendi, büyüdü ve dikkat çekiyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??? ben mayoya karar vereceğim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…