2011 Aralık Anneleri

ben olsam kesin bikini giyerdim :)) bence çok şirin görünüyolar. bu arada denize ya da havuza girmenin hiç sakıncası olmuyor di mi bebişe???

Günaydın,
Hepinize hayırlı haftalar...
Cuma ikili teste gidiyorum, çok heyecanlıyım şimdiden...
Her şey yolundadır inş.

günaydın güzel arkadaşlarım, ve onların minikleri...

Beni merak etmişsiniz, çok özür dilerim hafta sonu giremedim. Ben iyiyşm şimdi. Herhalde cuma gerginlik ve yorgunluktan öyle oldu ama hafta sonu bişeyciğim yoktu çok şükür. C.tesi seminer vardı ya 3 arkadaşala tanışma fırsatımız oldu. nihalla, tülayuzun ve bahar. Çok tatlı hepside. ve seminerde çok verimli geçti. Hep not aldım gün içinde paylaşırım sizlerle. Keşke sizde orda olsaydınız.

Hepinizi çokk öptüm.

sürekli yazmasamda okuyarak takipteyim sizleri.çalışıyorum ve açıkçası girmem çok zor vaktim yok hiç.şimdi bulmuşken yazayım dedim.umarım herkes iyidir.az önce doktorumu aradım,ikili test sonuçlarım için.düşük risk grubundasın,düşük çıkmış,ek birşeyler istemeye gerek yok dedi.bende bir problem olup olmadığını sordum,yok hayır güzel dedi,1 ay sonra görüşürüz dedi.bende bişi sormak istiyorum bu teste göre cinsiyet tahmini yapabiliyormusunuz dedim.ses gelmedi bir süre hımmm hayır dedi,1 ay sonra görüşelim dedi.öğrenemedim yavrumun cinsiyetini.HAYIRLISI OLSUNDA NE BİLEYİM ÇOK MERAK EDİYORUM YAA
AYYY KUZUM BENİM İYİYMİŞ ÇOK SEVİNDİM.bu aralar mide ekşimem var biraz.ben hamileliğimin başından beri ne bulantı ne kusma ne öğürtü yaşamayan şanslı anne adaylarındanım.fakat uykucuyum ( birde geçen haftadan beri baş ağrısı ve arada mide ekşimelerim oluyor.sanırım çok çok normal.sııkıntılarından kurtulamayan arkadaşlarımıza RABBİM YARDIM ETSİN.HAFİFLETSİN İNŞALLAH.HERKESE SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM.MİNİK MELEKLERİMİZE SAĞLIK HUZUR DOLU BİR SÜREÇ VERSİN RABBİM AYRICA...
HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM ((

ben olsam kesin bikini giyerdim :)) bence çok şirin görünüyolar. bu arada denize ya da havuza girmenin hiç sakıncası olmuyor di mi bebişe???

canım bende 3 hafta sonra tatile çıkacağım için herşeyi sordum doktora, denize rahatlıkla girebilirsin yalnız tek başına fazla açılma kramp girebilir dedi. havuza girmemi istemedi, klor ve hijyen açısından enfeksiyon kapılabilirmiş. birde kesin olarak denizden çıkınca hemen mayonu/bikinini değiştir ıslak kalmaması gerek dedi. bu nedenle değişim açısından bikini daha rahat gibi gözüküyor.

Arkadaşlarımmmmm... Bikini iyi güzel hoşta, benim çok selülittim oldu... Siz de öyle bir problem var mı canlarım benim. Valla nasıl kapatacağım bilmiyorum, esas beni o utandırıyor.... ben progestan kullandım ve 1 ay yattım ondan mı acaba.....

geçmiş olsun canım :))

ay maşallah bebişine,ne güzel bi duyguymuş anne olmak di mi ya
ayyy cnm sorma yaa ben önceden karnım kazınırdı hiç bişey yemezdim geçiştirirdim şimdi aç olduğumu hissedeyim koşa koşa gidiyorum yemek yemeye hepsini geçtim gece yemek yemeyen ben şimdi süttü meyveydi yiyorumki aman aç kaldı korkusu var,eşimin eli benim elim her gece karnımda üst üste offff ya anlatılmıycak kadar harika bi duygu annelik,RABBİM isteyen herkese yaşatsın kimseye evlat hasreti vermesin ben çektim biliyorum çok zor kimseyi evladıyla sınamasın inş...
Günaydın,
Hepinize hayırlı haftalar...
Cuma ikili teste gidiyorum, çok heyecanlıyım şimdiden...
Her şey yolundadır inş.

inş cnm ALLAH yardımcın olsun

günaydın güzel anneler ve bebişleri.nasılsınız.bugün 2 li test sonuçlarını almaya gidiem.birazdan duş alıp çıkıcam.dönüşte sonuçlarımı yazarım.şu bthgc de çıkan sonuca göre cinsiyet tahmini yapıyosunuz yaa.onu çok merak ediyorum.

çok sevindik cnm sizin için sen baya geç saatlere kadar açlışıyosun ne iş yapıyosunki böle :26::26::26:kendine çok dikkat et

kızlaaaar.....oğlum geliyoooo

Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...

maşallah oğluşuna, sonuçlarımızın iyi olmasıda ayrı bir mutluluk

kızlar benim çok sık tuvaletim geliyor. bazen tuvalete çok sıkışarak gidiyorum ama idince azıcık çıkıyor:44: günde bir kaç kez bunu yaşıyorum. sizde de aynı durum oluyor mu?

Bende aynı bi gidiyorum azcık bişey. Ama daha erken değil mi acaba.?

yahu bizim ilk sayfadaki listemizi kim kaçırmış?

Ayyy çok güldüm. Allah'da seni güldürsün. aramızda hırsız mı var acaba?

Buselı senı cok merak edıyorum lutfen bılgılendır kendınden nasıl oldun?

evet bende merak ediyorum.
sırf senden haber var mı diye bakmaya girdim.
biran önce güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın ciciler şekerler nasılsınız bakalım biz hepinize mutlu huzurlu bi hafta diliyoruz
ilk önce buseliyi sorayım bi bilgisi olan varmı ne olmuş ???

Gerçekten özür dilerim. Laptopun pişini burda unutmuşum giremedim.

en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün

aaa seninle aynıyız biz o zaman çünkü benide 4 temmuzda 18.haftam bitince çağırdı. Ama sen 1 temmuzda gidersen en geç öğrenen ben olurum.

hoşbulduk...çok teşekkürler canım 2 haftada bir gidenleri duyunca acaba diyorum bende mi daha sık gitsem diye ama doktorum bana ayda bir geliceksin demişti, öyleyse sorun yok...teşekkürler..

düşük tehlikesi olanlarda doktor en az 2 hafta da 1 çağırıyor, demek ki seninki çok normal seyrinde, negüzel

çok sevindik cnm sizin için sen baya geç saatlere kadar açlışıyosun ne iş yapıyosunki böle :26::26::26:kendine çok dikkat et

cnm eşimin işyerinde çalışıyorum. Nakliye işi. o arabalar yerine varmadan burdan ayrılamıyor. ee bende onunla gidip geldiğimi için bende ayrılamıyorumç. Gelçi cuma günü gece 1:30 da bıraktı beni eve artık perişan olmuştum çünkü. Kendisi 4 te gelmiş gece. Ama fiziksel bir yorgunluğum fazla olmaz. masa başındayım ama insan bir saatten sonra evine gidip ayaklarını uzatmak istiyor işte.

arkadaşlar mustelanın düzenlediği seminer çok gzüeldi. Önce girişte bizlere hediye poşetleri verildi ( 20li bez, mustelanın tüp krem numuneleri.) sonra emzik ve gögüs pedi numunesi vs.. sonra ilk psikiyatır geldi ve kaygıdan uzak durun dedi. en çok kaygı duymanıza neden olanda internettir. Herşeyi bilmeye çalışmayın. Öyle topiklerde aa sende bumu olmuş bende bu niye yok diye kendiniz yiyip bitirmeyin dedi. (biz kızlarla birbirimize bakıp güldük.) Çocuğun beyin ve ruhsal gelişimi için stres ve kaygıdan uzak durun ve eşiniz veya diğer insanlar sizi anmayıp üzüyorsa onlardan kendinizi soyutlayın. Sizi anlaması için ikna etmey çalşımayın. Tüm enerjinizi bebeğinize verin dedi. Birde çocuğa öğretilecek veya öğretilmeyecek hareketler.

Sonra bebek bakımı için uygulamalı eğitime geçtik. Banyo yaptırmak, gögüs bakımı ve yara olmaması için yapılması gerekenler, emzirmek, göbek bağının temözilik ve bakımı, çocuğun tutulması yatırılması vss. çok güzeldi. Bizlerede rahat doğum yapabilmek için çeşitli eğzesizler gösterdiler, yapmaya çalıştık.

Haftayada acıbademdeymiş galiba mutlaka takip edin size yakın olunca katılın bence.
Birde çekilişle bir kişiye ücretsiz (normalde fiyatı 1.200 tl) olan doğum fotoğrafı hediye edildi.

kızlar benim çok sık tuvaletim geliyor. bazen tuvalete çok sıkışarak gidiyorum ama idince azıcık çıkıyor:44: günde bir kaç kez bunu yaşıyorum. sizde de aynı durum oluyor mu?

canım idrar testi ol istersen, idrar yolları enfeksiyonu habercisi olabilir, sonuca göre doktora git olur mu?

aa bide arkadaşlar önemli bişey geldi aklıma. Gögüzlerinizin emzirirken yara olmaması için sabahları kolanyayı fıs fıs sıkıyorsunuz uçlarına. Akşamlarıda krem sürün dedi. Böylece kolonya ordaki aşırı hassas deriyi bir daha kabalaştırıp hemen yara olmasını engelliyecekmiş. Lütfen ihmal etmeyin sonra çok sıkıntı oluyormuş.

Aklıma geldikçe paylaşırım tabii isterseniz.

GÜNAYDIN KIZLAR

2li testin sonucunu kendi druma gösterdim bu sabah sonuçlar ii dedi bebek 13+1 görünüyo uyumlu günüyle hareketliydi yine dr öle dedi ben de gördüm bişeyler ama çok değil:))) yüzü bana dönüktü bu defa cinsiyete bakalım dedi hıııı yarı yarıya pek belli değil dedi e erkek dediniz geçen hafta dedim öle mi ama sen ikisini de düşün dedi tam göremedim dedi hehehehe yani ben de ay sonunu beklicem artık tatile dedim otobüs olayını gidilebilir dedi bebeyağına başlayabilirsin dedi bi de her sabah aç karnına vegaferon verdi durun bi de bebeğin boyunu diyim size 6,97cm olmuş haberler bu kaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…