kızlar bugünlerde kara kara tatilde ne giyeceğimi düşünüyorum.... bikini mi mayo mu? hayatımda mayo giymedim, o yüzden mayoya ters bakıyorum ama bikinide de rahatsız olurum diye düşünüyorum. göbekler tüylendi, büyüdü ve dikkat çekiyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??? ben mayoya karar vereceğim sanırım...
ben olsam kesin bikini giyerdim :)) bence çok şirin görünüyolar. bu arada denize ya da havuza girmenin hiç sakıncası olmuyor di mi bebişe???
canım bende 3 hafta sonra tatile çıkacağım için herşeyi sordum doktora, denize rahatlıkla girebilirsin yalnız tek başına fazla açılma kramp girebilir dedi. havuza girmemi istemedi, klor ve hijyen açısından enfeksiyon kapılabilirmiş. birde kesin olarak denizden çıkınca hemen mayonu/bikinini değiştir ıslak kalmaması gerek dedi. bu nedenle değişim açısından bikini daha rahat gibi gözüküyor.
günaydın güzel arkadaşlarım, ve onların minikleri...
Beni merak etmişsiniz, çok özür dilerim hafta sonu giremedim. Ben iyiyşm şimdi. Herhalde cuma gerginlik ve yorgunluktan öyle oldu ama hafta sonu bişeyciğim yoktu çok şükür. C.tesi seminer vardı ya 3 arkadaşala tanışma fırsatımız oldu. nihalla, tülayuzun ve bahar. Çok tatlı hepside. ve seminerde çok verimli geçti. Hep not aldım gün içinde paylaşırım sizlerle. Keşke sizde orda olsaydınız.
Hepinizi çokk öptüm.
ayyy cnm sorma yaa ben önceden karnım kazınırdı hiç bişey yemezdim geçiştirirdim şimdi aç olduğumu hissedeyim koşa koşa gidiyorum yemek yemeye hepsini geçtim gece yemek yemeyen ben şimdi süttü meyveydi yiyorumki aman aç kaldı korkusu var,eşimin eli benim elim her gece karnımda üst üste offff ya anlatılmıycak kadar harika bi duygu annelik,RABBİM isteyen herkese yaşatsın kimseye evlat hasreti vermesin ben çektim biliyorum çok zor kimseyi evladıyla sınamasın inş...ay maşallah bebişine,ne güzel bi duyguymuş anne olmak di mi ya
Günaydın,
Hepinize hayırlı haftalar...
Cuma ikili teste gidiyorum, çok heyecanlıyım şimdiden...
Her şey yolundadır inş.
günaydın güzel arkadaşlarım, ve onların minikleri...
Beni merak etmişsiniz, çok özür dilerim hafta sonu giremedim. Ben iyiyşm şimdi. Herhalde cuma gerginlik ve yorgunluktan öyle oldu ama hafta sonu bişeyciğim yoktu çok şükür. C.tesi seminer vardı ya 3 arkadaşala tanışma fırsatımız oldu. nihalla, tülayuzun ve bahar. Çok tatlı hepside. ve seminerde çok verimli geçti. Hep not aldım gün içinde paylaşırım sizlerle. Keşke sizde orda olsaydınız.
Hepinizi çokk öptüm.
kızlaaaar.....oğlum geliyoooo
Allahıma binlerce kez şükür olsun ensesi,burnu herşeyi normal çıktı..hep böyle mutlu haberler veririm inşallah sizlere..Allah hepimizin bebişlerini korusun...
kızlar benim çok sık tuvaletim geliyor. bazen tuvalete çok sıkışarak gidiyorum ama idince azıcık çıkıyor:44: günde bir kaç kez bunu yaşıyorum. sizde de aynı durum oluyor mu?
yahu bizim ilk sayfadaki listemizi kim kaçırmış?
Buselı senı cok merak edıyorum lutfen bılgılendır kendınden nasıl oldun?
evet bende merak ediyorum.
sırf senden haber var mı diye bakmaya girdim.
biran önce güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın ciciler şekerler nasılsınız bakalım biz hepinize mutlu huzurlu bi hafta diliyoruz
ilk önce buseliyi sorayım bi bilgisi olan varmı ne olmuş ???
en geç ben öğrenecem,13+4 de gittim,sakladı bebiş,1 ay sonra gel dedi,yani 4 temmuzda gidecem,18. Haftam dolduğu gün
hoşbulduk...çok teşekkürler canım 2 haftada bir gidenleri duyunca acaba diyorum bende mi daha sık gitsem diye ama doktorum bana ayda bir geliceksin demişti, öyleyse sorun yok...teşekkürler..
çok sevindik cnm sizin için sen baya geç saatlere kadar açlışıyosun ne iş yapıyosunki böle :26::26::26:kendine çok dikkat et
kızlar aralık anneleri tablosu diye bi başlığa taşındı,ben düzenliyom o tabloyu
kızlar benim çok sık tuvaletim geliyor. bazen tuvalete çok sıkışarak gidiyorum ama idince azıcık çıkıyor:44: günde bir kaç kez bunu yaşıyorum. sizde de aynı durum oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?