- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
biz bugün seminere gittik kızlar kulupten 4 kişiydik herkes çok şeker
hediyelerimizi de aldık hehehehe çok mutluyusss
Canım öğrendiklerinizi dataylı paylaşırsınız değilmi? Keşke burada da olsa bizde gitseydik
günaydın güzel arkadaşlarım, ve onların minikleri...
Beni merak etmişsiniz, çok özür dilerim hafta sonu giremedim. Ben iyiyşm şimdi. Herhalde cuma gerginlik ve yorgunluktan öyle oldu ama hafta sonu bişeyciğim yoktu çok şükür. C.tesi seminer vardı ya 3 arkadaşala tanışma fırsatımız oldu. nihalla, tülayuzun ve bahar. Çok tatlı hepside. ve seminerde çok verimli geçti. Hep not aldım gün içinde paylaşırım sizlerle. Keşke sizde orda olsaydınız.
Hepinizi çokk öptüm.
günaydın herkeseeee
ben ne zaman dra gitsem tembel bebişim hiç oynamıyon yaaa. dr aleti basırınca oynamaya başlıyo geri duruyoburda bakıyorum maşallah herkesinki kıpır kıpırmış. parmak emenler hıçkıranlar... hatta burdan bi arkadaşa da dru çok hareketli bi bebek çok sağlıklı demiş. yani bu durumda hareketsiz olunca sağlıksız mı oluyo benimki anca yatıyo yahu.hayır benimki erkek bi de. erkekler daha hareketli olurmuş güya.. en erken ne zman hissedecez hareketlerini acaba????
Kızlar,
Milupa Bebeğimi bekliyorum paketi geldi.. Çok duygulandım walla.. İçindeki cd çok faydalı bir cd.. halen inanmakta bazen gçlük çekiyorum.. içindeki kitabı okurken bir heyecan aldı beni.. ay nasıl beslicem.. ek gıdalarını doğru zamanda verebilecekmiyim falan diyeki ben 10 yaşımdan beri çocuk baktım.. iki tane yeğenim var ama demekki insan kendi çocuğu olunca daha bir heyecanlanıyor.. neyseki banyo yıkama tecrbelerüm mevcut:) artık biran önce onu kucağımda hisssetmek istiyorum..
bu arada benim karnımda inanılmaz şeyler oluo.. yani dr un ultrasonla baktığı yede.. dr a söylediğimde o döndükçe hareket ettikçe suda dalaglanma olur hissettiğin o dedi.. böle luk luk sanki dalgalanmalar oluo:)
aşırı mide yanmam var.. ülserimin yan etkisi sanırım.. en çok beni rahatsız eden şey de bu. bide böle boğazımda düğün gibi birşey var.. kulak burun boğaza görünsemmi acaba bilemedim..dr a sordum benim branşım değil bişi diyemem dedi..
günaydın güzel anneler ve bebişleri.nasılsınız.bugün 2 li test sonuçlarını almaya gidiem.birazdan duş alıp çıkıcam.dönüşte sonuçlarımı yazarım.şu bthgc de çıkan sonuca göre cinsiyet tahmini yapıyosunuz yaa.onu çok merak ediyorum.
kızlar bugünlerde kara kara tatilde ne giyeceğimi düşünüyorum.... bikini mi mayo mu? hayatımda mayo giymedim, o yüzden mayoya ters bakıyorum ama bikinide de rahatsız olurum diye düşünüyorum. göbekler tüylendi, büyüdü ve dikkat çekiyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??? ben mayoya karar vereceğim sanırım...
ya canım,o hikayeymiş ya,kaç dr. a sordum,bi de araştırdım benimki 125,ama nette kadının birinde 131 çıkmış,dr. da kıza benzetmiş 12. haftada,16. haftada kesinleşmiş erkek diye
ya ankaraya da gelsin şu seminer. niye burda bişi yok kiseminere giden arkadaşlar, size bişi söylendi mi başka şehirlerde de olacağına dair?
aa bide arkadaşlar önemli bişey geldi aklıma. Gögüzlerinizin emzirirken yara olmaması için sabahları kolanyayı fıs fıs sıkıyorsunuz uçlarına. Akşamlarıda krem sürün dedi. Böylece kolonya ordaki aşırı hassas deriyi bir daha kabalaştırıp hemen yara olmasını engelliyecekmiş. Lütfen ihmal etmeyin sonra çok sıkıntı oluyormuş.
Aklıma geldikçe paylaşırım tabii isterseniz.
aa bide arkadaşlar önemli bişey geldi aklıma. Gögüzlerinizin emzirirken yara olmaması için sabahları kolanyayı fıs fıs sıkıyorsunuz uçlarına. Akşamlarıda krem sürün dedi. Böylece kolonya ordaki aşırı hassas deriyi bir daha kabalaştırıp hemen yara olmasını engelliyecekmiş. Lütfen ihmal etmeyin sonra çok sıkıntı oluyormuş.
Aklıma geldikçe paylaşırım tabii isterseniz.
Valla cnm çok bilmiyorum. Ama her hafta başka bir yerde yapılıyormuş. Mesela haftaya acıbademdeymiş. Sen istersen goole'dan yaz milupa bebeğim olacak semineri diye orda bilgi var. Yada dur ben telefon edeyim. cnm şuan ankarada seminer düzenlenmiyormuş ancak eylül ayından itibaren düzenlenebilirmiş.
Valla cnm çok bilmiyorum. Ama her hafta başka bir yerde yapılıyormuş. Mesela haftaya acıbademdeymiş. Sen istersen goole'dan yaz milupa bebeğim olacak semineri diye orda bilgi var. Yada dur ben telefon edeyim. cnm şuan ankarada seminer düzenlenmiyormuş ancak eylül ayından itibaren düzenlenebilirmiş.
canım ya acıbademde nerde olacağı konusunda yada nasıl gitmemiz gerek konusunda bilgi alacağımız bi yer var mı ben hafta sonuysa gidebilirim,yardımcı olurmusun bana hatta burda anadolu yakasında oturan arkadaşlarla gidelim çok güzel olur :)
günaydın herkeseeee
ben ne zaman dra gitsem tembel bebişim hiç oynamıyon yaaa. dr aleti basırınca oynamaya başlıyo geri duruyoburda bakıyorum maşallah herkesinki kıpır kıpırmış. parmak emenler hıçkıranlar... hatta burdan bi arkadaşa da dru çok hareketli bi bebek çok sağlıklı demiş. yani bu durumda hareketsiz olunca sağlıksız mı oluyo benimki anca yatıyo yahu.hayır benimki erkek bi de. erkekler daha hareketli olurmuş güya.. en erken ne zman hissedecez hareketlerini acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?