2011 Aralık Anneleri

Kızlar,

Milupa Bebeğimi bekliyorum paketi geldi.. Çok duygulandım walla.. İçindeki cd çok faydalı bir cd.. halen inanmakta bazen gçlük çekiyorum.. içindeki kitabı okurken bir heyecan aldı beni.. ay nasıl beslicem.. ek gıdalarını doğru zamanda verebilecekmiyim falan diyeki ben 10 yaşımdan beri çocuk baktım.. iki tane yeğenim var ama demekki insan kendi çocuğu olunca daha bir heyecanlanıyor.. neyseki banyo yıkama tecrbelerüm mevcut:) artık biran önce onu kucağımda hisssetmek istiyorum..

bu arada benim karnımda inanılmaz şeyler oluo.. yani dr un ultrasonla baktığı yede.. dr a söylediğimde o döndükçe hareket ettikçe suda dalaglanma olur hissettiğin o dedi.. böle luk luk sanki dalgalanmalar oluo:)

aşırı mide yanmam var.. ülserimin yan etkisi sanırım.. en çok beni rahatsız eden şey de bu. bide böle boğazımda düğün gibi birşey var.. kulak burun boğaza görünsemmi acaba bilemedim..dr a sordum benim branşım değil bişi diyemem dedi..

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee
ben ne zaman dra gitsem tembel bebişim hiç oynamıyon yaaa. dr aleti basırınca oynamaya başlıyo geri duruyo burda bakıyorum maşallah herkesinki kıpır kıpırmış. parmak emenler hıçkıranlar... hatta burdan bi arkadaşa da dru çok hareketli bi bebek çok sağlıklı demiş. yani bu durumda hareketsiz olunca sağlıksız mı oluyo benimki anca yatıyo yahu.hayır benimki erkek bi de. erkekler daha hareketli olurmuş güya.. en erken ne zman hissedecez hareketlerini acaba????

Bende okuyunca endişelenmiştim, iyi olmana çok sevindim

canım benim tamamen şansına kalmış,hep oynamıyo ya bunlar,bizimki 12. haftada kıpır kıpır oynuyodu,13 de uyuyodu,dr. dürte dürte zorla uyandırdı,sonra da yan döndü,elini ayağını hafifçe oynattı o kadar,ben sanmıştım ki hep oynuyo,zaten o kadar oynasa,uyumasa ne zaman büyüyecek bu bebek di mi,merak etme sen,biraz yürü,şekerli bişeyler ye,inş. bu sefer görürsün hareketlerini,2. de bişey yemedim ben,ondan uyuyodu heral,1. de kakaolu kek yemiştim

ya ankaraya da gelsin şu seminer. niye burda bişi yok ki seminere giden arkadaşlar, size bişi söylendi mi başka şehirlerde de olacağına dair?

bence hepsi imğdenden kaynaklanıyo canım,miğde zaten hassaslaşıyo,bi de ülserin etkisi ondan olmuştur,dahiliyeye git bence

ya canım,o hikayeymiş ya,kaç dr. a sordum,bi de araştırdım benimki 125,ama nette kadının birinde 131 çıkmış,dr. da kıza benzetmiş 12. haftada,16. haftada kesinleşmiş erkek diye

ben bikini giyecegim ..
3 tane bıkınım bır tane mayokınım vardı ..
sadece bır tane bıkınım oldu
o da yanları ıplı oldugu ıcın sanırım..
gecen yaz o kadar da para verdım bıkını ve mayoma ya

benım de bu cuma kontrolum var ..3 hafta once gormuş olacagım en son..cok merak edıyorum.
16 haftalık olucak dolu dolu ..17 haftaya gırmıs olucak..
3lu test yaptırıyım mı yaptırmayım mı bılmıyorum .

ya canım,o hikayeymiş ya,kaç dr. a sordum,bi de araştırdım benimki 125,ama nette kadının birinde 131 çıkmış,dr. da kıza benzetmiş 12. haftada,16. haftada kesinleşmiş erkek diye

evet yaaa benimde 120-130 atıyodu buna göre erkekti hcg 20 idi buna göre de erkekti doktorda geçen hafta erkek demişti derkkeeeeeenn az önce sen 2sini de düşün dedi yani kızda olabilir diye konuştu belki de kız gördü yani evet pek alakası yok gibi:))) eğlence oluyo işte bize de

ya ankaraya da gelsin şu seminer. niye burda bişi yok ki seminere giden arkadaşlar, size bişi söylendi mi başka şehirlerde de olacağına dair?

Valla cnm çok bilmiyorum. Ama her hafta başka bir yerde yapılıyormuş. Mesela haftaya acıbademdeymiş. Sen istersen goole'dan yaz milupa bebeğim olacak semineri diye orda bilgi var. Yada dur ben telefon edeyim. cnm şuan ankarada seminer düzenlenmiyormuş ancak eylül ayından itibaren düzenlenebilirmiş.

şimdiden yapmaya başlayacak mıymışız bunu?

benim göğüs uçlarım,küçük ve yumuşak benim tam tersine belirginleştirmem lazım değil mi

canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
tüh yaa eylül çok geç ne kadar erken farkındalık o kadar iyi.. neyse.. ne yapalım..

canım ya acıbademde nerde olacağı konusunda yada nasıl gitmemiz gerek konusunda bilgi alacağımız bi yer var mı ben hafta sonuysa gidebilirim,yardımcı olurmusun bana hatta burda anadolu yakasında oturan arkadaşlarla gidelim çok güzel olur :)

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.
cumartesi günü seminere gittik çok güzeldi.. çok eğiticiydi.. tekrar olrusa yine gideceğim.. ve tanıştığım arkadaşlarım çok tatlılardı...
semienrden önce dr gittim sonuşları aldım. dr o saatte çok yoğundu fazla ilgilenemedi.. ultrasondan baktı karnımdan.... bebeğim yine kıpırdamıyordu kalbi 178 atıyor boyu 7 cm olmuş... neden oynamıyor başka arkadaşalrımın bebekleri zıplıyormuş bile sorun mu var dedim. hayır bi sorun yok uyuyor dedi.. tabi bu durumda cinsiyet falan öğrenemedim.. zaten hiç merak etmiyorum artık benimiçin önemli olan sadece sağlıklı olması.. dr 1 ay sonra gel dedi... afalladım.. her 10 günde bir giden ben nasıl dayanacam ay.. dedimki cuma tekrar geleyim hafta sonu yola çıkacam kontrol yapmış oluruz.. tamam gel dedi....

bu ara sonuçları alınca tabi telaşlandım.. çünkü değerler çok yüksek..
sonuç mom
papp a 2.4 ml 1.01
thcb 178,8 2.39
nt 1.5 0,99
nb mevcu
risk oranı sınır değer
down sendromu 1.3080 1.2500
yaş riski 1.861
trizomi 1:99 1:101
sonuçlar bana göre çok yüksek
dr. sonuçlar güzel
sadece şekere ve tansiyona eğilimin var o yüzden bu şekilde çıktı dedi.

yağ,şeker,tuz yasak
veee zaten çok kglu başladın hamileliğe çok kg aldın dedi... 1 kg aldım 3 aydan beri ayrıca bol bir bluz vardı üstümde.. uyuz oldum dr ama kızmıyorum...
cuma günü gittiğimde dar bi tshirt giycem.. birşey demezse kilom için c tesi beni hrıslandırdınız diyete başlacım dicem

Herkese merhaba...biz geldik..önce geçmişi okuduk anca :))
buseli iyi olmana çook sewindim canım,seni bayaa merak etmiştik,,
biopelin ,,hadi gözün aydın canım,sağlıklı gelsin oğluşun inşallah,,
tülaycım sonuçlarına çok sewindim ama bnce erkek senin ki
veee...ismini hatırlayamadığım güzel sonuç alan arkadaşlar,,gözünüz aydın,,çook güzel bir gün dileiyoum size inş...
bize bugün okul yok,,biraz dinlendik şimdi oğlumuzu gezmeye götürcez inş sizleri sewiyoruz teyzelerimiz

canım bu hafta fulya acıbedem hastanesinde...

Canım sen tatlı birşeyler yiyip ultrasona girdiğin halde mi az hareket ediyor, birde ilişki çocuğu hareketlendiriyormuş, eğer tatlı yediğin halde öyleyse uslu bir çocuk olacaktır o zaman, sağlıklı olup olmadığını %100 doğunca görücez, banada kalp atışı yavaş geliyordu halbuki çok hızlıymış, bence kafana takma sakın doktor normal dediyse normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…