2011 Aralık Anneleri

Mustela'nın katkılarıyla 18 Haziran 2011 saat 13.15'de Acıbadem Fulya Hastanesinde buluşalım. Seminerimiz ücretsizdir. Programa katılan anne adaylarına "BECERİKLİ ANNE DİPLOMASI" verilecektir.

Bilgi ve Kayıt İçin:
Acıbadem Fulya Hastanesi: 212 306 44 44
e-mail: cigdem.dogan@asg.com.tr

Mustela : 0216 386 38 13

e-mail: info@dharmailac.com

kızlar merhaba,
maşallah testleri, iyi haberleri okudukça heyecanlandım.
ben biraz tembel miyim neyim anlamadım. yarın tam 12 hafta oluyoruz daha 2li testimi yaptırmadım. biraz sonra ariim de doktorumu randevumu alayım yahu.

size bişey sorcam.
bende akıntı ve dolayısıyle de kaşıntı oluyor. hep doktora sormayı unutuyorum. sizde de oluyor mu?

bu arada evden mutfağımdan tiksinmeye tam gaaz devam ediyorum bitseydi iyiydi.

canım perhizine dikkat et aman,şeker çok tehlikeli,benim kan şekerim her zaman 80-85 falandr,ona rağmen şekerli yememeye çalışıyom,hamilelikte yükselmesn diye,tuz zaten şişkinlik yapıyo,hava sıcak zaten yağı yenmiyo,bol bol meyve sebze ye,yağsız süt iç,su iç,çorba iç şimdiden önemini alırsan hiçnbişey olmaz,bi de az ye,sık ye,ben eskiden 3 öğün yerdim bol yerdim,şimdi 6 öğün yiyom,ama az az,miğdem küçülmüş sanki çeyrek ekmek anca yiyom akşam,öğlen,yada sabah,ama yedikten 2 saat sonra meyve,aralarda süt,akşam yine yemektn sonra meyve,inan hiç kilo da almıyon,aç ta kalmıyon

ya canım,o hikayeymiş ya,kaç dr. a sordum,bi de araştırdım benimki 125,ama nette kadının birinde 131 çıkmış,dr. da kıza benzetmiş 12. haftada,16. haftada kesinleşmiş erkek diye

İlk tahminler genelde %60 lık bir tahmin galiba, ben doktora yine gittim belli değil cinsiyeti dedi, ben göstermediği için kız oludğunu düşünüyorum, acil birşey yoksa 16 haftan dolmadan gelmede dedi:) bıktırdım mı ne doktoru:)

ben mayo giymeyi düşünüyorum canım.ama benim de kafamda şöyle bi soru var deniz mi havuz muuu?aslında deniz çok sağlıklı ama neticede hava durumu deniz her zaman müsait olmuyor,bu yüzden acaba havuzun bi zararı olurmu çok merak ediyorum arkadaşlar

akıntı beyaz ve şeffafsa sorun yok sanırım ama farklı bir durum söz konusu ise mutlaka doktoruna söyle sana ilaç verecektir,
bebişlerin sağlığı için kendi sağlığımıza dikkat etmeliyiz

yok canım ya yememiştim. açtım hatta. tam tersi heyecandan bişi yiyemiyorum. bi şeftali yedim o da açlıktan halsiz düştüğüm için. demek yemeyle alakalı.ben de yicem bundan sonra

herkesin girdiği bir havuzsa sakın girme derim ben,
biliyorsun ki havuzlarda yıllarca süren mikroplar kapıyor insanlar
deniz bence daha iyi, biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım derim arkadaşım

ben mayo giymeni tavsiye etmiyorum.. eğer 2 tane mayın varsa giy.. çünkü normaldede mayo bikiniye göre daha sağlıksız.. karın ve ağ kısmı geç kuruduğu için uzunca bir süre ıslak kalıoyorsun.. ama ıslandıktan sonra hemen kuru ile değiştirebileceksen giy canım..

Sadece doktorun dediklerine dikkat nihalla, diyet yaparsan belki bebiş yeterli besini alamayacak sakın böyle birşey yapma arkadaşım
yağ şeker tuz zaten bizlerinde fazla almaması gereken besleyici değeri olmayan kalori canavarları
ben de 4 kg aldım şuana kadar bu yazdıklarına bende dikkat edeceğim, sonuçlarının iyi olmasına sevindim

demetcim cok sagol cnm bende seninkini şimdiden kutlarım nice güzel yaşlara inş ve seneye buzamanalar bebişinle kutlarsın inş

ben olsam kesin bikini giyerdim :)) bence çok şirin görünüyolar. bu arada denize ya da havuza girmenin hiç sakıncası olmuyor di mi bebişe???
denize girmenin sakıncası yokta havuz için cokta saglıklı dıyemıyecem enfeksıyon kapma rıskı yuksek

ne güzel ya ne iyi ettinizde gittiniz bende cok istedim ama musait olamadım ogün verdiğin paylaştıgın bilgiler için cok sagol buse

doğru aslında bu açıdan düşünmemiştim nem hem enfeksiyona eğilim hem üşütme riski var.mayo da olsa bikini de olsa mutlaka değiştirmek lazım.:44:

öğle yemeğini yedimm geldimm dokduk bebişimleee:))))ama cokk uykumm var uyumak istiyorum hiç bişe yapmak istemiyorummmm calışmakk istemiyorummmmmm hep uyumak istiyorummmmm

bende selülit yok pek , ama zaten mayoda bikinide giysek bacak kısmı kapanmayacak bu arada çok güneşlenemeyeceğim için denizden çıkınca üstüme birşeyler geçirim diye düşünüyorum :)

öğle yemeğini yedimm geldimm dokduk bebişimleee:))))ama cokk uykumm var uyumak istiyorum hiç bişe yapmak istemiyorummmm calışmakk istemiyorummmmmm hep uyumak istiyorummmmm

Hislerime tercüman oldun Benimde hiç çalışma hevesim kalmadı, okumak bile yoruyor artık beni, çaktırmadan kestirsem mi ne

yok güzelim dr diyet yaptım diyecem.. kilo almak benim umurumda değil ki.... 100 kg çıkmaya rağzıyım yeterki bebeğim iyi olsun.. ama doktorum hereksi kendisi gibi görmek istiyor çıtı pıtı tamam belki oda haklı sonrası için beni düşünüyor ama sen önce aldığım kg bak sonra kıyafetime bak sonra konuş değilmi yaa

akıntı beyaz ve şeffafsa sorun yok sanırım ama farklı bir durum söz konusu ise mutlaka doktoruna söyle sana ilaç verecektir,
bebişlerin sağlığı için kendi sağlığımıza dikkat etmeliyiz
yok yok akıntının renginde sıkıntı yok ama kaşıntı yapıyor bi taraftan da sizlere olmadı demek.
ben soriim doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…