yok güzelim dr diyet yaptım diyecem.. kilo almak benim umurumda değil ki.... 100 kg çıkmaya rağzıyım yeterki bebeğim iyi olsun.. ama doktorum hereksi kendisi gibi görmek istiyor çıtı pıtı tamam belki oda haklı sonrası için beni düşünüyor ama sen önce aldığım kg bak sonra kıyafetime bak sonra konuş değilmi yaa
şimdiden yapmaya başlayacak mıymışız bunu?
benim göğüs uçlarım,küçük ve yumuşak benim tam tersine belirginleştirmem lazım değil mi
canım ya acıbademde nerde olacağı konusunda yada nasıl gitmemiz gerek konusunda bilgi alacağımız bi yer var mı ben hafta sonuysa gidebilirim,yardımcı olurmusun bana hatta burda anadolu yakasında oturan arkadaşlarla gidelim çok güzel olur :)
canım hemen hemen hepimizde oldu die hatırlıyorum bu konuyu konuşmuştuk bi ara çok yoğun,ama endişe edicek bişey yok gebelikte böle salgılar çok normalmiş ben sormuştum doktoruma.yok yok akıntının renginde sıkıntı yok ama kaşıntı yapıyor bi taraftan da sizlere olmadı demek.
Ben soriim doktoruma
gögüs için evet cnm. Ancak hallolur dediler.
Cnm bu sertlikle alakalı değil. Ucunun yara olup kopmaması için. Yani hepimiz yapalım arkadaşlar.orda bir bayan vardı oda çok çekmiş yaradan. Hem onun acısı hiçbişeye benzemiyor diyor. Sonra çocuğa sütü emziremezsek bir kere biberona alışınca daha meme emmiyormuş. Başka bir bayan sormuştu bunuda. Kadıncağız sezeryan olunca sütü 10 gün sonra gelmiş. Tabii 10 gün çocuk biberon içince anneden hiç meme emmemiş.
Fulya acıbadem cnm.mustela : 0216 386 38 13 bilgi alabilirsiniz. Bence oturduğunuz yeri söyleyin oraya yakın ne zaman sorun. Böyle de olabilir.
canım hemen hemen hepimizde oldu die hatırlıyorum bu konuyu konuşmuştuk bi ara çok yoğun,ama endişe edicek bişey yok gebelikte böle salgılar çok normalmiş ben sormuştum doktoruma.
cnm bu hastane karşıda sanırım ama verdiğin numaradan bi öğreneyim ben bize yakın neresi var diye çok sağol
sen neredesin anadolu yakasında .. Seminer bu yakada olursa qelebilirm
canım ben pendikteyim
bende çekmeköydeyim uyqun bi yerde yaparlarsa qideriz pendikte hanqi hast qidiyosun
herkese merhaba muhtemel doğum tarihi 31.12 yarın 2li testimiz var başlangıç kilosu malesef 78 şunada ise 80listeyle ilgilenen arkadaş beni de ekleyebilirse sevinirim.
Bu ikinci gebeliğim ilki malesef düşükle sonuçlanmıştı biraz da onun için geç katıldım aranıza. Hep ya buda düşerse korkusu taşıyorum ama artık tutunmuştur herhalde mercimeğim diyerek sizlere merhaba demek istedim.
ya canım,o hikayeymiş ya,kaç dr. a sordum,bi de araştırdım benimki 125,ama nette kadının birinde 131 çıkmış,dr. da kıza benzetmiş 12. haftada,16. haftada kesinleşmiş erkek diye
az önce geldim doktordan.ikilimiz iyi çıktı.gitmeden çikolata yemiştim.benim bebiş hıçkırıyodu.burun kemiğini geçen hafta görememiştik.bu gün gördük.doktor özürlü olma ihtimali çok düşük dedi.ama garantili değilmiş.cinsiyetini sordum şimdi kesinleşmezmiş.16 haftalıkken gel 4 lü testimizi yapalım cinsiyeti kesinleşir söylerim dedi.bthgc yi sordum alakasız cinsiyetle dedi.artık bende inanmıyorum.temmuzu sabırsızlıkla beklicem.
canım yakın sayılırız evet yakın bi yerde olursa gideriz çok iyide olur canım ben gebelikten önce rutin kontorller için bölge hastanesine gidiyodum pendikte sonra özel muanesi olan aile doktorumuz vardı ona gittim,ilk bebek muanelerimide onda oldum ama iş yerinin gisbir hastanesiyle özel anlaşması var cumartesi orda 2 li testimi yaptırdım memnun kaldım bundan sonra oraya devam edicem cnm nasipse özel sigortamız olduğu için baya ilgileniyolar hemde daha uyguna geliyo. Sen nereye gidiyosun ?
az önce geldim doktordan.ikilimiz iyi çıktı.gitmeden çikolata yemiştim.benim bebiş hıçkırıyodu.burun kemiğini geçen hafta görememiştik.bu gün gördük.doktor özürlü olma ihtimali çok düşük dedi.ama garantili değilmiş.cinsiyetini sordum şimdi kesinleşmezmiş.16 haftalıkken gel 4 lü testimizi yapalım cinsiyeti kesinleşir söylerim dedi.bthgc yi sordum alakasız cinsiyetle dedi.artık bende inanmıyorum.temmuzu sabırsızlıkla beklicem.
gözün aydın canımanlaşılan hepimiz aynı tarihlerde öğrenicez ama sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri o kadar önemli değil,allah gönlüne göre versin canm
herkese merhaba muhtemel doğum tarihi 31.12 yarın 2li testimiz var başlangıç kilosu malesef 78 şunada ise 80listeyle ilgilenen arkadaş beni de ekleyebilirse sevinirim.
bu ikinci gebeliğim ilki malesef düşükle sonuçlanmıştı biraz da onun için geç katıldım aranıza. hep ya buda düşerse korkusu taşıyorum ama artık tutunmuştur herhalde mercimeğim diyerek sizlere merhaba demek istedim.
Test sonuçları %100 garanti değil ama iyi çıkması bebişin iyi olduğunu gösterir, çok sevindim ya,maşallah sizebende temmuzu bekleyenlerdenim ama öğrenen bazı arkadaşlarında tekrar gititklerinde 16 haftada netleşecek dendi bi anlamda hepimiz temmuz gelsin diye bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?