2011 Aralık Anneleri

kızlar ya bu bulantılar ne zaman geçecek acaba? benim midem beni öldürüyor. bugun 3.ayımızın son günü. yani 3 ay bitti sayılır ama bulantılarda bi azalma söz konusu deil. hatta bu aralar daha da arttığını söyleyebilirim. allahım evden bile o kadar tiksindim ki. buzdolabını kaldırıp çöpe atasım var. kokusuna dayanamıyorum. soğan lafını duyunca bile öğürme başlıyorum. çay denen şeyi görmek istemiyorum. bi yere gitsek herkes tuhaf tuhaf bakıyo, ay çaydan da mı tiksindin diyolar. evet tiksindim. valla isyanlardayım. çocuğum alınmasın üzülmesin ama ne zormuş anne olmak. bazen dayancak gücümün kalmadığını hissediyorum

bende senin gibiydim canım.bi kaçgündür rahatım.geçicek merak etme.dışardakilere takılma onlar senin halinden anlamazlar.ben sadece etten tiskindim.dışardan da yesem et yiyemiyorum.

hoşgeldin canımmay sende bendensin bende 76 kg hamile kaldım şimdide 80

hoşbulduk:) duba gibi hissediyorum kendimi :S tam da spora başladığımda hamile kaldım azıcık verseydim iyi olucaktı ama kısmet işte :S

merhaba,
aramıza hoşgeldin. İlk bebekte düşük olanlar 2 bebekte nur topu gibi bebiş doğuruyorlarmış genelde İkili test yaptırdın mı, cinsiyet tahmini var mı?

hoşbulduk :) inşallah dediğin gibi olur halen korkularım geçmiş değil adapte olmaya korkuyorum açıkcası yine çok üzülürüm korkusuyla :S ikili testimiz kısmetse yarın sabahtan yapılacak. cinsiyet için henüz bi tahmin yok ama içime erkek gibi doğuyo bakalım dr. amcamız ne dicek. geçmiş msjları okuyamay çalışıyorum fırsat buldukça sanırım 2 li test esnasında öğrenen arkadaşlar da varmış darısı başıma inşallah =)

ben etekli mayo aldim ama iki parca ustu olan gobegi iyice kapatiyor, asagisindakide cok mini etekli gibi (bilmiyorum anlatabildimmi)

birazcik banada fazla geldi ama ben bu tuylerle falan rahat olmak istedim bide yani manken gibi degilim hersey gozukmesin istedim

2li iyiyse neden 2. bi tahlil istiyolar,para düşmanı mı bunlar anlamadım,yok 3 lü,yok 4 lü,benim dr. um başka bişeye gerek yok dedi,burun kemiği varsa,ense kalınlığı iyi,sonuçlar da iyiyse gerek yok bence canım

bende senin gibiydim canım.bi kaçgündür rahatım.geçicek merak etme.dışardakilere takılma onlar senin halinden anlamazlar.ben sadece etten tiskindim.dışardan da yesem et yiyemiyorum.

Profildeki cocuklarin resmiyse kizin cok tatliymis allah bagislasin yavrularini. Benimde insallah boyle bir kizim olur.

ekledim canım,hoşgeldin öncelikle,aralık anneleri tablosu adlı başlıkta tablomuz

canım ben 4 lü testimi devlette yapıp göstermeyi düşünüyorum zaten.devlet hastanesi belki gerekli görmez.ikili test için zaten 100 tl ödedim.öbürünü devlette yaptırıcam.özeller para alabilmek için yapmıyacakları bişey yok.

ayy benimkide tam 2 defa hıçkırdı zıp zıp zıp çok güzeldi sonra başka başka hareketler yaptı doktor bu hıçkırık değil tamamen kendi hareketleri dedi ama zıpır nasıl hareketliydi maşallah

Profildeki cocuklarin resmiyse kizin cok tatliymis allah bagislasin yavrularini. Benimde insallah boyle bir kizim olur.

evet canım.avatarım daki çocuklar benim çocuklarım. profilimdeki çocuk benim.kızım.inş.seninde böyle bi kızın olur.biraz fazla meraklı ama evimin neşesi.babası kızıma resmen aşık kızımda babayı çok seviyo.bende oğlumun delisiyim.babalar kızlara çok düşkün oluyo.

hoşgeldin cnm hayırlı olsun aklına kötüyü getirme inş saglıklı sıhhatli alırsın bu sefer bebişini..

hayırlı olsun sonuçların 4lü testi yaptırmak gereklimi banada doktorum yaparız falan diyordu ama ben ıkılının sonuçları güzel cıkarsa düşünmüyorum pek

benimkiside göstermedi ya kısla

üç hafta sonrada göstermesse görürüsün edepsiz olsun diye dua edersiiinn

yok yaaa sorun değil zaten bana geçen hafta erkek demişti şimdi yüzde elli elli dedi hehehe ikisine de hazırlıklıyım artık hatta erken bilgi vermesinler mümkünse artık neticeyi görmek isterim sadece gösterincede şu dönem şumu bumu yapıyolar daha küçükler net değil demek henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…