- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
kızlar ya bu bulantılar ne zaman geçecek acaba? benim midem beni öldürüyor. bugun 3.ayımızın son günü. yani 3 ay bitti sayılır ama bulantılarda bi azalma söz konusu deil. hatta bu aralar daha da arttığını söyleyebilirim. allahım evden bile o kadar tiksindim ki. buzdolabını kaldırıp çöpe atasım var. kokusuna dayanamıyorum. soğan lafını duyunca bile öğürme başlıyorum. çay denen şeyi görmek istemiyorum. bi yere gitsek herkes tuhaf tuhaf bakıyo, ay çaydan da mı tiksindin diyolar. evet tiksindim. valla isyanlardayım. çocuğum alınmasın üzülmesin ama ne zormuş anne olmak. bazen dayancak gücümün kalmadığını hissediyorum
hoşgeldin canımmay sende bendensin bende 76 kg hamile kaldım şimdide 80
merhaba,
aramıza hoşgeldin. İlk bebekte düşük olanlar 2 bebekte nur topu gibi bebiş doğuruyorlarmış geneldeİkili test yaptırdın mı, cinsiyet tahmini var mı?
kızlar bugünlerde kara kara tatilde ne giyeceğimi düşünüyorum.... bikini mi mayo mu? hayatımda mayo giymedim, o yüzden mayoya ters bakıyorum ama bikinide de rahatsız olurum diye düşünüyorum. göbekler tüylendi, büyüdü ve dikkat çekiyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??? ben mayoya karar vereceğim sanırım...
az önce geldim doktordan.ikilimiz iyi çıktı.gitmeden çikolata yemiştim.benim bebiş hıçkırıyodu.burun kemiğini geçen hafta görememiştik.bu gün gördük.doktor özürlü olma ihtimali çok düşük dedi.ama garantili değilmiş.cinsiyetini sordum şimdi kesinleşmezmiş.16 haftalıkken gel 4 lü testimizi yapalım cinsiyeti kesinleşir söylerim dedi.bthgc yi sordum alakasız cinsiyetle dedi.artık bende inanmıyorum.temmuzu sabırsızlıkla beklicem.
bende senin gibiydim canım.bi kaçgündür rahatım.geçicek merak etme.dışardakilere takılma onlar senin halinden anlamazlar.ben sadece etten tiskindim.dışardan da yesem et yiyemiyorum.
herkese merhaba muhtemel doğum tarihi 31.12 yarın 2li testimiz var başlangıç kilosu malesef 78 şunada ise 80listeyle ilgilenen arkadaş beni de ekleyebilirse sevinirim.
bu ikinci gebeliğim ilki malesef düşükle sonuçlanmıştı biraz da onun için geç katıldım aranıza. hep ya buda düşerse korkusu taşıyorum ama artık tutunmuştur herhalde mercimeğim diyerek sizlere merhaba demek istedim.
canım ya acıbademde nerde olacağı konusunda yada nasıl gitmemiz gerek konusunda bilgi alacağımız bi yer var mı ben hafta sonuysa gidebilirim,yardımcı olurmusun bana hatta burda anadolu yakasında oturan arkadaşlarla gidelim çok güzel olur :)[/QUOTE
merhaba ben gelebilirmiyim bilmiyorum ama anadolu yakasındayım acıbademde yakın sayılır.acıbademe metrobüsle gelebilirsiniz.en kolayı bu sanırım tam olarak nerede olacak seminer acaba onu öğrenince ulaşım konusunda daha fazla yardımcı olabilirim
2li iyiyse neden 2. bi tahlil istiyolar,para düşmanı mı bunlar anlamadım,yok 3 lü,yok 4 lü,benim dr. um başka bişeye gerek yok dedi,burun kemiği varsa,ense kalınlığı iyi,sonuçlar da iyiyse gerek yok bence canım
canım ya acıbademde nerde olacağı konusunda yada nasıl gitmemiz gerek konusunda bilgi alacağımız bi yer var mı ben hafta sonuysa gidebilirim,yardımcı olurmusun bana hatta burda anadolu yakasında oturan arkadaşlarla gidelim çok güzel olur :)[/QUOTE
merhaba ben gelebilirmiyim bilmiyorum ama anadolu yakasındayım acıbademde yakın sayılır.acıbademe metrobüsle gelebilirsiniz.en kolayı bu sanırım tam olarak nerede olacak seminer acaba onu öğrenince ulaşım konusunda daha fazla yardımcı olabilirim
Canım bu hafta olan fulya acıbadem karşıdaymış anadolu yaakasında deqil arayıp bilqi almakta yarar var bu yakada olacaqı zmanı öqreniriz
ayy benimkide tam 2 defa hıçkırdı zıp zıp zıpsaol canım.inş.hepimiz sağlıklı olarak alırız bebişlerimizi kucağımıza.bebişmi özlemişim onun hıçkırdığını görünce çok şaşırdım.oğlum bile ultrasondan gördü bebğin oynamasını.
Canım bu hafta olan fulya acıbadem karşıdaymış anadolu yaakasında deqil arayıp bilqi almakta yarar var bu yakada olacaqı zmanı öqreniriz
evet cnm ben arıycam öğrenince yazarım burdan :87:
Profildeki cocuklarin resmiyse kizin cok tatliymis allah bagislasin yavrularini. Benimde insallah boyle bir kizim olur.
Profildeki cocuklarin resmiyse kizin cok tatliymis allah bagislasin yavrularini. Benimde insallah boyle bir kizim olur.
ayy benimkide tam 2 defa hıçkırdı zıp zıp zıpçok güzeldi sonra başka başka hareketler yaptı doktor bu hıçkırık değil tamamen kendi hareketleri dedi ama zıpır nasıl hareketliydi maşallah
evet cnm ben arıycam öğrenince yazarım burdan :87:
benim bebşte hareketliydi maşallah.ama karnından zıplayıp durunca doktorum bebiş hıçkırdığını söyledi.
:) ben anadolu yakasındaki acıbadem sandım. geçmişi atlayarak okuyayım dedim ilk defa ondada böyle oldu.:) neyse bende bilgiyi telefonla alayım bu yakaya geldiğinde gitmek banada kısmet olur inşllh. tüm güzel annelerin bebişlerinin iyi olduğuna sevindim. herkese hayırlı sağlıklı günler dileyip ben çıkıyorum.
herkese merhaba muhtemel doğum tarihi 31.12 yarın 2li testimiz var başlangıç kilosu malesef 78 şunada ise 80listeyle ilgilenen arkadaş beni de ekleyebilirse sevinirim.
bu ikinci gebeliğim ilki malesef düşükle sonuçlanmıştı biraz da onun için geç katıldım aranıza. hep ya buda düşerse korkusu taşıyorum ama artık tutunmuştur herhalde mercimeğim diyerek sizlere merhaba demek istedim.
az önce geldim doktordan.ikilimiz iyi çıktı.gitmeden çikolata yemiştim.benim bebiş hıçkırıyodu.burun kemiğini geçen hafta görememiştik.bu gün gördük.doktor özürlü olma ihtimali çok düşük dedi.ama garantili değilmiş.cinsiyetini sordum şimdi kesinleşmezmiş.16 haftalıkken gel 4 lü testimizi yapalım cinsiyeti kesinleşir söylerim dedi.bthgc yi sordum alakasız cinsiyetle dedi.artık bende inanmıyorum.temmuzu sabırsızlıkla beklicem.
Bende aynı bi gidiyorum azcık bişey. Ama daha erken değil mi acaba.?
Ayyy çok güldüm. Allah'da seni güldürsün.aramızda hırsız mı var acaba?
Gerçekten özür dilerim. Laptopun pişini burda unutmuşum giremedim.
aaa seninle aynıyız biz o zaman çünkü benide 4 temmuzda 18.haftam bitince çağırdı. Ama sen 1 temmuzda gidersen en geç öğrenen ben olurum.
neyse ki hepimizin çocukları edepli hayalı çıktı öle ulu orta göstermiyolar hehehehehe
üç hafta sonrada göstermesse görürüsün edepsiz olsun diye dua edersiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?