2011 Aralık Anneleri

sende bendensin canım. benimde 13 haftalık bebeğim. halen çıkarıyorum. bende iki aydan fazladır çaydan soğandan tiksiniyorum. asla çay içmiyorum. soğanıda uzaktan göreyim hemen çıkarıyorum. banada üçüncü ayda biter demişti doktorum. tam gaz devam ediyo. bide ben günlük serum taktırıyorum. taktırmazsam ölürüm valla. bu seferde dr. dördüncü ayda bitecek dedi. ben artık kimseye inanmıyorum. bu gidişle ep çıkaracam gibi görünüyo. üçüncü aya girdiğimde göğüslerimdeki ağrı azaaldı. üstümdeki yorgunluk gitti. tek bunlar değişti. inanırmısın bugün su içtim ve ardından hemen o suyu çıkardım o derece kötüyüm: alla bebeklerimize sağlık versin zamanında dünyaya sağlıkla gelmelerini naasip etsin. bizede sabırla katlanmayı nasip etsin. elden başka bir şey gelmez

randevumu aldım perşembe sabah erkenden gidip şu 2li testi yaptırıyorum allahın izniyşe.
bende acaip çarpıntı var ona falan da bakacaklar. hayırlısı bakalım.

oo canım maşallah bişey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut senin adına çok mutlu oldum

Selam kızlar doktordan geliyorum...
Canım çok sıkıldı.
Benim kesemin içinde Amniotik bent denilen bir parça varmış çocuğa sıkıntı yaparmış. Kordon gibi çocuğun ona dolaşma riski varmış. beni büyük ultrasona gönderdi doktor. Cuma günü tam sonucu alacağım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Cumaya kadar düşünmeyeyim...

canım ya allah bize kolaylık versin. hiç düzgün beslenemiyorum. sabahtan beri bir dilim kek, bir tane tost yedim. yemek lafını duymak bile midemi döndürüyor. valla midesi hiç bulanmayanlara imrenmeye başladım. ablam 9 ay kusmuştu. doğuma gitmeden önce çıkardım öyle doğuma girdim diye anlatıyo. allahım çok korkuyorum geçmeyecek diye.:18::18::18::18::18:

canım benim sıkma canını. hiç öyle bişey duymadım. ama insallah ciddi bişey yoktur. hayırlı haberler alırsın cuma günü insallah.

inan cnm bende ilk defa duyuyorum. Ama Rabbim yardımcın olsun. İnşallah önemli bişey değildir.

cnm benim çok geçmiş olsun ama çok üzgünüm hiç bi bilgim yok. dualarım seninle bunu bil...

canım benim sıkma canını. hiç öyle bişey duymadım. ama insallah ciddi bişey yoktur. hayırlı haberler alırsın cuma günü insallah.

Sağol canım.. Bende ilk defa duydum... ama sıkmamak elde değil. Doktor önce ikiz sandı sonra baktı keseyi bölen parçaymış. Daha yeni düşük tehlikem geçmişti.
Allaha sığınıyorum ve ona güveniyorum. Nasipse bebeğim herşeye rağmen doğacak...

Amniyotik band bazen bebek açısından çeşitli sorun oluşturabilir fakat genellikle bir sorun yaratmadan bebek normal görünümde doğar. cnm bak nette bööle bişey buldum. belki içini rahatlatır biraz.

Amniyotik band bazen bebek açısından çeşitli sorun oluşturabilir fakat genellikle bir sorun yaratmadan bebek normal görünümde doğar. cnm bak nette bööle bişey buldum. belki içini rahatlatır biraz.

Çok teşekkür ederim canım. sabahtan beri baktım bulamadım. Doktor önce bebek sıkışır dolanır falan diyerek acil ultrasona gönderince çok korktum. Sonra ne yaptığını farketti o kadar vahim değil gibi bir cümle kurdu. Ben de demekki vahim ama o kadar vahim değil diye düşünmeye başladım. Neyse senin bilginde rahatlatıcı oldu canım sağol. İnşallah ikinci şıkla gebeliğimi tamamlarım...

bende çıkıyorum arkadaşlar çok öptüm sizleri. Bebişimde bebişlerinizi öpüyormuş.
Luveyla cım lütfen üzme kendini, Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…