kızlar ya bu bulantılar ne zaman geçecek acaba? benim midem beni öldürüyor. bugun 3.ayımızın son günü. yani 3 ay bitti sayılır ama bulantılarda bi azalma söz konusu deil. hatta bu aralar daha da arttığını söyleyebilirim. allahım evden bile o kadar tiksindim ki. buzdolabını kaldırıp çöpe atasım var. kokusuna dayanamıyorum. soğan lafını duyunca bile öğürme başlıyorum. çay denen şeyi görmek istemiyorum. bi yere gitsek herkes tuhaf tuhaf bakıyo, ay çaydan da mı tiksindin diyolar. evet tiksindim. valla isyanlardayım. çocuğum alınmasın üzülmesin ama ne zormuş anne olmak. bazen dayancak gücümün kalmadığını hissediyorum
neyse ki hepimizin çocukları edepli hayalı çıktı öle ulu orta göstermiyolar hehehehehe
üç hafta sonrada göstermesse görürüsün edepsiz olsun diye dua edersiiinn
bende cumartesi yaptırdım ama öle 3 boyutlu ultrasonda bakmadı ilk önce normal bi bakalım dedi ben bugün 12. haftaya girdim ama bebişim 12+5 çıktıburun kemiği o kadar belliydiki doktor maşallahı var dedi ense kalınlığı 1.1 mm ve en güzeli elleri kolları bacakları o kadar belliydiki ilk ultrasonda parmağını emiyodu yavrum açlıktan ama nasıl kıpır kıpırdı sonra elini çekti ben 2 defa öksürdüm ay bi hareketlendi sen yürürken hızlı hareket ederkende böyle oluyo dedi şükürler olsun ultrasonda bişey çıkmadı boyu 57 mm olmuş meleğimin kanımızıda verdik cuma günü alıcaz inş,dualar ediyorum inş bişey çıkmaz diye o gün benim doğum günüm hayatımın en güzel hediyesini alıcam inş...bu arada kalp atışlarıda 140 çıktı bakalım hayırlısı inşşş
oo canım maşallah bişey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut senin adına çok mutlu oldum
sende bendensin canım. benimde 13 haftalık bebeğim. halen çıkarıyorum. bende iki aydan fazladır çaydan soğandan tiksiniyorum. asla çay içmiyorum. soğanıda uzaktan göreyim hemen çıkarıyorum. banada üçüncü ayda biter demişti doktorum. tam gaz devam ediyo. bide ben günlük serum taktırıyorum. taktırmazsam ölürüm valla. bu seferde dr. dördüncü ayda bitecek dedi. ben artık kimseye inanmıyorum. bu gidişle ep çıkaracam gibi görünüyo. üçüncü aya girdiğimde göğüslerimdeki ağrı azaaldı. üstümdeki yorgunluk gitti. tek bunlar değişti. inanırmısın bugün su içtim ve ardından hemen o suyu çıkardım o derece kötüyüm: alla bebeklerimize sağlık versin zamanında dünyaya sağlıkla gelmelerini naasip etsin. bizede sabırla katlanmayı nasip etsin. elden başka bir şey gelmez
Selam kızlar doktordan geliyorum...
Canım çok sıkıldı.
Benim kesemin içinde Amniotik bent denilen bir parça varmış çocuğa sıkıntı yaparmış. Kordon gibi çocuğun ona dolaşma riski varmış. beni büyük ultrasona gönderdi doktor. Cuma günü tam sonucu alacağım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Cumaya kadar düşünmeyeyim...
Canım çok sıkıldı.
Benim kesemin içinde Amniotik bent denilen bir parça varmış çocuğa sıkıntı yaparmış. Kordon gibi çocuğun ona dolaşma riski varmış. beni büyük ultrasona gönderdi doktor. Cuma günü tam sonucu alacağım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Cumaya kadar düşünmeyeyim...
Canım çok sıkıldı.
canım benim sıkma canını. hiç öyle bişey duymadım. ama insallah ciddi bişey yoktur. hayırlı haberler alırsın cuma günü insallah.
inan cnm bende ilk defa duyuyorum. Ama Rabbim yardımcın olsun. İnşallah önemli bişey değildir.
Canım çok sıkıldı.
cnm benim çok geçmiş olsun ama çok üzgünüm hiç bi bilgim yok. dualarım seninle bunu bil...
Amniyotik band bazen bebek açısından çeşitli sorun oluşturabilir fakat genellikle bir sorun yaratmadan bebek normal görünümde doğar. cnm bak nette bööle bişey buldum. belki içini rahatlatır biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?