2011 Aralık Anneleri

cnm benim ne demek ya.. burda birbirimize destek olmak için varız. ama şimdi ben ne dersem diyeyim boş bunu biliyorum. annelik ap ayrı bişeymiş. ilk bebeğim ve daha 3 aydır karnımda. ama kapladı tüm dünyamı. ben her zaman dua ediyorum bol bol. sen de et. inan rahatlıyorsun. tekrar geçmiş olsun cnm...

Çok teşekkür edrim hepinize arkadaşlar... İyi akşamlar hepinize çıkıyorum ben de..
Hepinizi öpüyorum...

Diş sorunu çeken varmı hamileyken dolqu yapıyolarmı acaba:26:

Dişin ağrıyor sanırım arkadaşım çok geçmiş olsun bir bilgim yok dolgu yaparlarmı..
ama dikkatli ol ve doktoruna danış. Tecrübesi olan arkadaş vasr bilgi veririnşallah...
Çok öpüyorum iyi akşam diliyorum canım..

geçmiş olsun canım. meraklanma kötü bi şey yoktur Allah' ın izniyle. içini ferah tut.

çok kötü durumdaysan 3.-6. aylar arası yapılıyor bildiğim kadarıyla. ama yapılan iğnenin hamilelere uygun olması gerekiyormuş.
ben 2. ayda 20 lik diş çektirmek zorunda kaldım. o zaman doktorum sölemişti. kalp hastalarına yapılan iğneyle hamilelere yapılan iğne karıştırılıyormuş.
bana yapılmaması gerekeni yazmıştı ama bulamadım (
istersen arayıp isterim ondan

Dün qece uyutmadı benii bide alerjk rinit olmuşum tam aqrısı qeçiyor pat hapşuruyorumm tekrar aqrıyo yarın kadın doqumcuya qidicem bi sorayım

Dün qece uyutmadı benii bide alerjk rinit olmuşum tam aqrısı qeçiyor pat hapşuruyorumm tekrar aqrıyo yarın kadın doqumcuya qidicem bi sorayım

ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. ben 1 hafta uyumadım (
inşallah bir an önce ağrısı geçer

canım doktor bana ikili yi yaptırmak istiyomusun diye sordu.bende ne testler yapılması gerekirse yapalım içimiz rahat etsin dedim.isteğe bağlıymış.hiç test yaptırmayanlar da var.ben yaptırıcam.16 haftalıkken gidicem.

iyim canım sen nasılsın.maviş pek giremiyosun canım.bebiş nasıl bakalım.biz ikili testimizi yaptırdık.yarın sonuçları göstermeye gidicez.doktor tekrar muayene edicek.inş.güzel sonuçlarla döneriz

İnşallah canım,Bende iyiyim canım,
bizde 2li testi yaptırdık.sonuçlar iyi dedi.bu hafta dr um izinde 27 sinde tekrar muayneye gidicem.
ya arada bakınıyom herkes hararetli konuşuyo bazan bende yorum yazıyorum.hiççççç cevap gelmiyo veya bi yanıt o yüzden yazmıyorum
göbişin belli dimi? benim çook değil ama belli.arkadaşım var 4 aylık göbişi hiç yok...
herkeste farklı tabki...

kimse yoksa ben varım maviş.senle biz yazışırız.benim göbek felaket çıktı.5-6 aylık gibi geziyom.kilo almadım ama 4.hamilelik olunca çok çıktı.sezeryan dikişlerim arada ağrıyo.onun dışında bi sorunum yok.

Canım benim,
seni bilmemmi bitanem. Maşşallah... ayy şimdidenmi başladı ağırmaya inşallah sonradanda ağırmaz.
ben çoğu kimseye söylemedim hamileliğimi eltim 1 ay önce karnıma baktı ne işşşş diyo dedim nee ne iş bebekmi yoksa, dedim yoooo ne bebeği sanki bilmiyosun göbeğim vardıya.dedi atma okadar göbeğin yoktu.
inkar etmiştim.geçen gün geldi tabi karnımı saklıyorum.ama bu sefer yemedi annemle baraber yaşıyoruz. anneme demiş hamile dimi? annemde artık inkar etmemiş şu 3 ayı atlatmadan kimseye demek istemedim.
bide o eltimin 14 senedir evliler bebişleri yok. gözüne sokmak gibi söylemek istemedim...
ALLAH isteyen herkese versin inşallahhhhhh....

benim doktorumda yaptırmamdan yana da nebilim ben ya daha cok kafamı karıstırırlarsa dıyede istemıyorum hadi ıkılıyi yaptırayım dedım enazından bırı olsun..benim arkadasıma o testlerde olumsuz seyler söylemişlerdi 9 ay moralsiz geçirdi ama bebek cok saglıklı dogdu ve suan 2bucuk yasında maşallahı var..ondanda biraz cekiniyorum acıkcası..hayırlısı olsun yinede..

canım kafanı karıştırmak istemem ben diğer çocuklarımda da yaptırdım.sonra çeşke yaptırsaydım demek istemiyorum.benim teyzeminde 3 lü testinde risk çıkmıştı amniyosentez istediler yaptırmadı.çocuğu gayet sağlıklı.ben yaptırmaktan yanayım.hakkımızda hayırlısı olsun...

ben yalnızca yakın akrabalara söylemiştim.komşularım falan göbüşü görünce sordular 3 aylık diyince şok oldular.insanların inanası gelmiyo.bende 9 ayın sonunda bebişle gezerken inanırsınız dedim.ağrılar şimdiden var arada dikişlerim çok fena ağrıyo.doktorum sezeryanlılarda normal dedi.sonuçta kaç kat kesiliyo.

uykucu güzel anneler hepinize günaydın

günaydın serselo nasılsın benim bebiş iyice belli oluyor artık

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız:79::79::79::79:benim bebişim sabah tekmeliyodu,çok uykum vardı,gözümü açamıyodum,neyse zorla açtım,elimi karnıma bi koydum,küt küt tekmeliyo elimin altında bişey,babası dedi,çocuğu aç bırakıyon,o da tekmeliyo

cnm geçmiş olsun dolguyu bilmiyorum ama pokim gelince sor ona sevgili diş hekimimiz olur bende hiç dişçiye gitmedim bu zamana kadar ama hamilelikten sonra diş etlerim çok kanamaya başladı bi gitsemmi diyorum doktora:44::44::44:
kaç kat kesiliyooooo

uykucu güzel anneler hepinize günaydın

günaydın serselo nasılsın benim bebiş iyice belli oluyor artık

günaydın canım sana ve bütün şeker annelerimize herkese hayırlı bir gün olsun inş

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyy nasıl bişey ya o tekmeleme erkenden başlamış ayyy çok değişik bi duygudur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…