2011 Aralık Anneleri

cnmm ben havalimanında calışıyorummm hergün o xray lerden geciyorumm hiç kimse belge sormadıı.kenardan geçiyorumm elle arama yapıyorlarr 28. haftadan sonra rapor gerekiyo ucakla seyahatine sakınca yokturr diyeeee .onun dısında bişeye gerekk yokkk.rahat rahat ucabilirsinnnnn DDDDD

çok geçmiş olsun canım artık az kalmıştır sonundasındır inşallah güzel bi duş al arada o çok ii gelir duş çıkışı bile kendini ii hissedersin ben öle yapıyom hastalanınca öpüyorum seni

günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.. umarım hepimiz için çook güzel bir gün olur.

cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, herseferinde sizin kadar bende heyecanlanıyorum.

aranızda en geriden ben geliyorum galiba daha 11+6 dayız daha. geçen hafta biraz sıkıntılıydı benim için, doktorumu değiştirdim. Ama sonunda herşey yolunda gitti, yeni doktoruma içim çok ısındı ilk muayeneye gittiğimde diğer doktorum 10 dk ultrasonla bakarken bu doktorunki 40 dk. sürdü. Birde baktık ikili testide aradan çıkardı. ense kalınlığı 1.29 çıktı herşey çok iyi gözüküyor dedi.kan testimin sonuçları da çıktı ama daha doktora gösteremedim cumartesi inş. gidicem tekrar, cinsiyet için zaten umudum yok 15-16. haftaya kadar soylenmesi taraftarı değilim hata payı çok yüksek (%20) oluyor dedi doktor. napalım bir ay daha beklicez galiba :95: etrafımdaki herkes bence kızın olacak diyor ama nedense içimden sanki erkekmiş gibi geliyor.. tabi gönlümde yatan kız ama sağlıklı, hayırlı olsunda herşey kabülümüz

sonuçları istersen yaz,yorumlayalım canm

çok geçmiş olsun canım bu havalar bizi mafetti bir yağmur bir güneş ne yapacağımzıı şaşırdık.

sonuçları istersen yaz,yorumlayalım canm

canm çok teşekkürler ama sonuçlar yanımda değil. evde bırakmıştım. yarın yanıma alırım :)
artık kendimi herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıyorum yoksa hamileliktende hiç zevk alamayacağım sürekli kalp atışı duyulacak mı? ikili test nasıl çıkacak, kasığıma kramp girdi birşey mi oldu acaba? sürekli birşeyi bekleyerek ve endişelenerek geçiriyordum. bir haftadır karar aldım herşey çok ii olacak inş.

rahat ol canım ya,12. haftana girmişsin derin bi nefes al artık,tadını çıkar hamileliğin

hayırlı olsun cnmmmmm

[bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta içi 3,lü test için gidicez..dr,umuz aslında gerek yok dedi ama içiniz rahat edicekse yaptırın dedi bizde yaptırıcaz bakalım hayırlısı artık..[/B][/QUOTE]

hayırlı olsun güsellll annne

Kızlar merhaba;bugün benimde doktor kontrolüm vardı.Tam 14.haftamdayım ve doktorum cinsiyetimizi söyledi,benimde bir oğlum olacak Allah nasip ederse.6 yaşında oğlum var ikinciside erkek geliyoo.

Selam kizlar,

bende dün doktora gittim, oglum olacagini ögrendim

Benim dogum tarihimde 20 Aralik.

Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, Insallah

güselll sonuçlarını bekliyoruzzzz arkadaşımmm

ah canım evde olsamda yapsam.. işte nerde duş alıon..:) idare ediyoruz işte.. inşş çabuk geçerde kızlar.. dua edin ne olur..

normal doğum en sağlıklısı.bende ağrısız normal doğum düşünüyorum,ağrısız doğum yapanlar var tavsiye ediyorlar.

ah canım evde olsamda yapsam.. işte nerde duş alıon..:) idare ediyoruz işte.. inşş çabuk geçerde kızlar.. dua edin ne olur..

ben işte etrafımda hasta insan istemiyom gidin evinize diyorum hehehehehe sonuçta diğer çalışanlara da bulaşabilir sende böle konuş göndersinler seni yaaaa yoksa hapşırırım aksırırım de hehehehe

az önce elevit içiyim dedim kokusuyla önce bi öğürdüm hapı ikiye bölüp içiyim dedim yarısını içtim ikinci yarıda midemde ki herşey dışarı çıktı bölelikle bende ilk keeeezzzz çıkardım hehehehe ilginç bişey insanı ilaç kokusu kusturuyomuş demek çok komik oldu tabi ben ilk kez yaşadığım için böle konuşuyo olabilirim sürekli yaşamakta ii olmasa gerek yaaaa ama insanın aklına bebeğini getiriyo sizde öle düşünün hala çıkaranlar varsa masam falan battı bu arada temizlemekte başa düştü hallettim ama

normal doğum en sağlıklısı.bende ağrısız normal doğum düşünüyorum,ağrısız doğum yapanlar var tavsiye ediyorlar.

ağrısız normal dediğin epidural normal sanırım... ondada şöle bir durum var.. belden aşağı uyuşuk olduğun için nerde ıkınacağını hissedemiyorsun...

bana da epidural normal doğum çok cazip geliyo, ama etrafımda hiç yaptıran yani tecrübesi olan yok.

iyi ve kötü tarafları nelerdir ne anlatıyo tanıdıkların???

Günaydın arkadaşlar. Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

Kaynana moduna girmeyin hemen yoksa böyle topiklerde sizinde arkanızdan rahmet okuyan çokkk olur. Ama akkatten kızı olmayanın yaşlılığı zor geçer gibi geliyor bana.

aynen ne çok yeşil damarım var benim her yerim ağrıyor hep bir yorgunluk ve uyku modundayım, çoğunda gözümü zor açıyorum, hani artıkın enerjik olucaktık

Evet ya hani enerjik olacaktık. Nasıl uykum var anlatamam. Bıraksalar 7 gün 24 saat uyuyabilirim. İlk 3 ay bu kadar uyku istemiyordum. Ve heryerim kırılıyor sankim.

cnm benimde öyleydi. Konferansta kolonyayı gögüs uçlarının hassasiyetini alsında acıyıp yara olmasın diye önermişlerdi. Bende küçük fsfıs şişeye koydum getirdim işyerine zaten sıcak ya gidiyorum lavaboya heryerine sıkıyorum hem uçlarındaki acıma geçti hemde acayip serinletiyor.

Son düzenleme:
ağrısız normal dediğin epidural normal sanırım... ondada şöle bir durum var.. belden aşağı uyuşuk olduğun için nerde ıkınacağını hissedemiyorsun...

Ben o konuyu doktorumla konuştum. Ağrıyı hissediyomuşsun. Ama şiddetli olmuyomuş. Yani ıkınmayı engellemiyomuş. Tabi anestezi uzmanının profesyonelliğiyle alakalı bu...

hERKESE GÜNAAAYYYDIIINN...tembel bia anca uyandık :) Gece uyuyamıyor,sabah uyanamıyorumm yaa sizler iyisiniz inşallah??şöyyle azcık bakabildim sabahan bu yana yazdıklarınıza,,hızınıza yetişmek zoor

yaaaaaaaaa göğüslerim çok ağrıyo,hergün kalktığımda bakıyom,biraz daha şişmiş,gerilmiş,yeşil yeşil damarlar

canım bu göğüs ağrısı bende de çook,,gece uyumama sebebimdir yani o kadar..naapçaz bilmyrm

çoook geçmiş olsun arkadaşım,,Allah acil şifalar wersin inş...Duacınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…