bizde 2 hafta sonra tatile uçak ile gideceğiz. doktor bir sakıncası yok dedi. yalnız doktor bir yazı verecek bana havaalanlarında x ray cihazlarından geçmemek için, uçakla seyahat edecek arkadaşlar yazıyı almayı unutmasınlar havaalanında sorun çıkabiliyormuş..
kızlarrr biz çok hastayızzz
boğazlarımda akut iltihap oluşmuş.. halsizim çok dün gelemedim işe.. dr antibiyitoik verdi ama kendi dr um zorda kalmadıkça alma dedi.. 4 aydan önce pek önermiyoruz dedi.. sürünüyorum resmen.. tavuksuyu çorbası, ıhlamur nane limoın, bllı süteten fenalık gelmiş duruma.. çok zor yaa ilaç almadan ayakta durmakk.. eve gidip yatmak istiyorummmmm:84:
günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.. umarım hepimiz için çook güzel bir gün olur.
cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, herseferinde sizin kadar bende heyecanlanıyorum.
aranızda en geriden ben geliyorum galiba daha 11+6 dayız daha. geçen hafta biraz sıkıntılıydı benim için, doktorumu değiştirdim. Ama sonunda herşey yolunda gitti, yeni doktoruma içim çok ısındı ilk muayeneye gittiğimde diğer doktorum 10 dk ultrasonla bakarken bu doktorunki 40 dk. sürdü. Birde baktık ikili testide aradan çıkardı. ense kalınlığı 1.29 çıktı herşey çok iyi gözüküyor dedi.kan testimin sonuçları da çıktı ama daha doktora gösteremedim cumartesi inş. gidicem tekrar, cinsiyet için zaten umudum yok 15-16. haftaya kadar soylenmesi taraftarı değilim hata payı çok yüksek (%20) oluyor dedi doktor. napalım bir ay daha beklicez galiba :95: etrafımdaki herkes bence kızın olacak diyor ama nedense içimden sanki erkekmiş gibi geliyor.. tabi gönlümde yatan kız ama sağlıklı, hayırlı olsunda herşey kabülümüz
boğazlarımda akut iltihap oluşmuş.. halsizim çok dün gelemedim işe.. dr antibiyitoik verdi ama kendi dr um zorda kalmadıkça alma dedi.. 4 aydan önce pek önermiyoruz dedi.. sürünüyorum resmen.. tavuksuyu çorbası, ıhlamur nane limoın, bllı süteten fenalık gelmiş duruma.. çok zor yaa ilaç almadan ayakta durmakk.. eve gidip yatmak istiyorummmmm:84:
sonuçları istersen yaz,yorumlayalım canm
canm çok teşekkürler ama sonuçlar yanımda değil. evde bırakmıştım. yarın yanıma alırım :)
artık kendimi herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıyorum yoksa hamileliktende hiç zevk alamayacağım sürekli kalp atışı duyulacak mı? ikili test nasıl çıkacak, kasığıma kramp girdi birşey mi oldu acaba? sürekli birşeyi bekleyerek ve endişelenerek geçiriyordum. bir haftadır karar aldım herşey çok ii olacak inş.
merhaba arkadaşlar,
çok şükür ki 2 li test sonuçlarım iyi çıktı..şimdi burda söylemiyim ama canım bişey çekti ve yemezsem ölüyorum sandım..eve gidip hazırlamam 15 dk. mı aldı..aşerme neymiş asıl şimdi anladım..
Allah bizlere yardım etsin eşlerimize de sabır..dün eşim yaptığım çorbayı yemedi direkt ana yemekten başladı diye 1,5 saat ağladım..sanki çok kötü bişey yapmış gibi adam..ama susmuyorum..nasıl ağlıyorum..artık susup yemeğimi yemek istiyorum ama yaşlar sicim gibi iniyo..şu hormonlar maymun etti bizi yaw..:82:
Kızlar merhaba;bugün benimde doktor kontrolüm vardı.Tam 14.haftamdayım ve doktorum cinsiyetimizi söyledi,benimde bir oğlum olacak Allah nasip ederse.6 yaşında oğlum var ikinciside erkek geliyoo.
selam annişler
benimde dün randevum vardı.doktor ikili test için ultrasonla bebişimin herşeyine baktı.veeeeee kıza benziyor dedi.galiba erkek furyasını bozacağız biz
herşey normal çok şükür.kan sonuçlarını almadım ama doktor beğendi bebişin gelişimini.1 hafta gerideydi.kapatmışız farkı hatta öne bile geçmişiz
eşim bebişi görünce ağladı.benim hormonlar zaten garip eşim benden beter oldu
Selam kizlar,
bende dün doktora gittim, oglum olacagini ögrendim
Benim dogum tarihimde 20 Aralik.
Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin, Insallah
günaydınnnnnnn annişlerrrrrr.....nee güzell herkessss cinsiyetinii ögrenmiş darısıı bizee inşşşş hayırlısıylaaaaa bendee yarınn gidiyorumm kontroleeeeeDDDbebişimi görcemm sonunda neredeyse 1 ay olduuu yaaaaaaa DD
Antepli ağam sen bu kadar konuşmadan sonra şöyle bir ortaya karışık getirirsin bize değil mi?bak teyzesi yoksa sana küseriz.
Evet düşünsenize 6-7 aylarımızda buluştık. antep mutfağı olan bir restoranda. Ve herkes yemeğe öyle bir dalmış ki kocaman göbişlerimizle. Oyyy gözümün önüne geldi de
güzel olur
ivettttt bende hayal ettim çokkk hoşuma gitti, yaparız niye yapmayalımmm
yaşım 40 bile olsa 2.ciyi yapıcam sende yap bebiş kardeşsiz kalmasın
çokkk sevdik hamiş olmayııııı dimiii ama.....
EN KATI anne benim galiba ağlamıyom ben pek yaaaa kızlar dün bi iş arkadaşıma söledim 11 yıldır birlikte çalışıyoruz o ağlamaya başladı söyleyince he bak onu unuttum o ağlayınca bende ağladım:)))) çok sevindi sağolsun Allah isteyen herkese nasip etsin
arkadaşım bende ağlayamıyorum senin gibi
çok geçmiş olsun canım bu havalar bizi mafetti bir yağmur bir güneş ne yapacağımzıı şaşırdık.
çok geçmiş olsun canım artık az kalmıştır sonundasındır inşallah güzel bi duş al arada o çok ii gelir duş çıkışı bile kendini ii hissedersin ben öle yapıyom hastalanınca öpüyorum seni
günaydın hanımlarrhayırlı günler diliyorum hepimizi için..
kızlar dün akşam 2010 aralık annelerinin doğum hikayelerini okudum. (aslında hiç bir doğum hikayesi okumak istemiyodum)
ama iyiki de okumuşum artık bende normal doğum istediğimden eminim.Allahım inşallah sonuna kadar almaz cesaretimi
ve sağlıklı bir normal doğumu nasip eder (hepimize) inşallahh.
okuduğum her hikayede doğum anında gözlerim yaş doldu zor tuttum kendimi, ne kadar duygu yüklü bir an, aman Allahım..
ben doğumda napacam bilmem.. hüngür hüngür ağlarım heralde bebeğimi görünce
ah canım evde olsamda yapsam.. işte nerde duş alıon..:) idare ediyoruz işte.. inşş çabuk geçerde kızlar.. dua edin ne olur..
ah canım evde olsamda yapsam.. işte nerde duş alıon..:) idare ediyoruz işte.. inşş çabuk geçerde kızlar.. dua edin ne olur..
normal doğum en sağlıklısı.bende ağrısız normal doğum düşünüyorum,ağrısız doğum yapanlar var tavsiye ediyorlar.
normal doğum en sağlıklısı.bende ağrısız normal doğum düşünüyorum,ağrısız doğum yapanlar var tavsiye ediyorlar.
Evlatta ayrım olmaz ama kızlarda bi başka oluyo,oğlum olduğu için ikincisnii kız istedim Allah biliyo,ama rabbim bir erkek daha uygun gördü.Bir büyüğümden duymuşumdur bu sözü "Kızsız anne tuzsuz annedir" dio.Ne dersiniz erkek anneleri öyle mi:)) Bu arada erkek annesi olmakta çok karizmatik,oğullar annelerine çok bağlı oluyolar.
aynen ne çok yeşil damarım varbenim her yerim ağrıyor hep bir yorgunluk ve uyku modundayım, çoğunda gözümü zor açıyorum, hani artıkın enerjik olucaktık
bende yeşil damarlar yok ama çok şişkin ve özellikle de uçları acıyooo ve büyüdülerartık anne memişlerine dönüyolar
ha birde geçen gün bi arkadaşın seminerde öğrendiği akşam bebe yağı sabah kolonya sürme adetine başladım bende iki gündür. ama unuttum şimdi neye yarıyodu bu bilen varmı arkadaşlar?????
ağrısız normal dediğin epidural normal sanırım... ondada şöle bir durum var.. belden aşağı uyuşuk olduğun için nerde ıkınacağını hissedemiyorsun...
yaaaaaaaaa göğüslerim çok ağrıyo,hergün kalktığımda bakıyom,biraz daha şişmiş,gerilmiş,yeşil yeşil damarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?