bana da epidural normal doğum çok cazip geliyo, ama etrafımda hiç yaptıran yani tecrübesi olan yok.
iyi ve kötü tarafları nelerdir ne anlatıyo tanıdıkların???[/Qbir arkadasım var ağrı ve acı hissetmediğini,çok rahat doğurduğunu söylüyor.olumsuz hiç bir yönünden bahsetmedi,hemen kalkıp dolaşabildi,sezeryan olan bir kaç arkadasım ise bir kaç gün yattılar yardımla işlerini gördüler.bilmiyorum bana çok cazip geliyor.ayrıca eşim sağlıkçı,günde kaç tane doğuma giriyorlar,tavsiye etmiyor,benimde sezeryan yapmamı istemiyor,tabi o an olumsuz bir durum yoksa...herkesin kendi seçimi tabi.
günaydn kızlar,yeni bilgileri tablomuza ekledim,bir sürü paşa var
ya bu ağlamak beni yedi bitirdi ya dün akşam öyle bir geçer zamakide hani efe hocasını lunaparka götürdüde bi palyanço vardı,o palyançoda soner yardımcısı süleyman çıktı ya aman allah ım o ne ağlamaktı ya susamadım bi türlü ama hiç bilmem böyle ağladığımı bide her doğum günümde sevinirdim şimdi aklıma geliyo 2 gün kaldı diye şıpır şıpır ağlıyorum ne zaman geçicek bu yatestlerinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim hiç o tip aşermem olmadıAynen bende 2 de bir ağlıyorum tv de ki filme bile 66:
ayyy cnm benim çok geçmiş olsun öpelim seni geçsin teyzesikızlarrr biz çok hastayızzz
boğazlarımda akut iltihap oluşmuş.. Halsizim çok dün gelemedim işe.. Dr antibiyitoik verdi ama kendi dr um zorda kalmadıkça alma dedi.. 4 aydan önce pek önermiyoruz dedi.. Sürünüyorum resmen.. Tavuksuyu çorbası, ıhlamur nane limoın, bllı süteten fenalık gelmiş duruma.. çok zor yaa ilaç almadan ayakta durmakk.. Eve gidip yatmak istiyorummmmm:84:
az önce elevit içiyim dedim kokusuyla önce bi öğürdüm hapı ikiye bölüp içiyim dedim yarısını içtim ikinci yarıda midemde ki herşey dışarı çıktı bölelikle bende ilk keeeezzzz çıkardım hehehehe ilginç bişey insanı ilaç kokusu kusturuyomuş demek çok komik oldu tabi ben ilk kez yaşadığım için böle konuşuyo olabilirim sürekli yaşamakta ii olmasa gerek yaaaa ama insanın aklına bebeğini getiriyo sizde öle düşünün hala çıkaranlar varsa masam falan battı bu arada temizlemekte başa düştü hallettim ama
deryam günaydın öncelikle.tabloyu nerden göreceğiz?ben bilmiyorumda (benide eklermisiniz ?daha önce söylemiştim ama eklendimmi bilmiyorum.
canım aylara göre paylaşımdan aralık annelerini tıklıyosun,ilk sayfada aralık anneleri tablosu diyo,yazamn deryam160510 açıp bakabilirsin
BAHAR KARTAL
SAT 10 MART 2011 (13+6)
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ : 15 ARALIK 2011
YAŞIM 23
CİNSİYET BELLİ DEĞİL ((
BİDE ŞU SİZLERİN BEBEĞİN NE KADARLIK OLDUĞUNU GÖSTEREN ÇİZELGE VAR YA ONU NASIL YAPICAM.DAHA ÖNCE ÇOK UĞRAŞTIM AMA BECEREMEDİM (
daisypath yaz google a,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,tam boy tickerı seç,tickerını vs. seç,ilerle tuşuna bas,sonra 1. tarih olarak beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen arka fon rengi de seçebilirsin,altta renkler var,sonra çıkan kodu kopyala,profiline gel,çizelge yazan bölüme 2. http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ok[/QUOTE
:76::76::76:
ya bu ağlamak beni yedi bitirdi ya dün akşam öyle bir geçer zamakide hani efe hocasını lunaparka götürdüde bi palyanço vardı,o palyançoda soner yardımcısı süleyman çıktı ya aman allah ım o ne ağlamaktı ya susamadım bi türlü ama hiç bilmem böyle ağladığımı bide her doğum günümde sevinirdim şimdi aklıma geliyo 2 gün kaldı diye şıpır şıpır ağlıyorum ne zaman geçicek bu ya
ayyy cnm benim çok geçmiş olsun öpelim seni geçsin teyzesi
bende bugün başladım elevite 2 ye böldüm içtim şu an iyiyiz ama bi çıkarma teşebbüsünde bulunmadık henüzsizede kahvaltıyla birlikte alın dedimi bana öyle dedi :26::26:bide ferrum var onuda taze sıkılmış meyve suyuyla içicekmişim :26::26:ama ben kullanamam bu ilaçları mümkün değil
Günaydın annecikler...........
umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....
bugün 14 haftalık olduk...
tatil için gün sayıyoruz..
daisypath yaz google a,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,tam boy tickerı seç,tickerını vs. seç,ilerle tuşuna bas,sonra 1. tarih olarak beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen arka fon rengi de seçebilirsin,altta renkler var,sonra çıkan kodu kopyala,profiline gel,çizelge yazan bölüme 2. http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ok
BEN zaten geçen haftalar bi ara kullandım eleviti hep midem kalkıyodu ağzıma attığım gibi çıktı zaten geri ne kötü bişey yaa o öle(( mümkün değil deme yine de napalım çocuğa ii gelcekse içcez
hatırlıyorum banada sen öğretmiştin. 3 ay önce felan. İyiki de sen vardın da öğrenebildik kızz.
üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.
üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.
Günaydın annecikler...........
umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....
bugün 14 haftalık olduk...
tatil için gün sayıyoruz..
Ne güzel cnm ne zaman ve nereye gidiyorsun. Birkaç gündür görmemiştim seni merak ettim doğrusu.
hatırlıyorum banada sen öğretmiştin. 3 ay önce felan. İyiki de sen vardın da öğrenebildik kızz.
kızlar dünden beri popom ağrıyor, kuyruk sokumumda acaip acı var üzerine oturunca. bebişten mi acaba bunlar da?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?