2011 Aralık Anneleri

Rizeliler varmış sanki burda bende rizeliyim...Ama bu sene gitmeyeceğiz,,uzak yerlere gitmekten korkuyorum,,eşim ankaralı oraya da gitmeyeceğim meselaa...sadece güneymarmarada takılacağız :)))

günaydn kızlar,yeni bilgileri tablomuza ekledim,bir sürü paşa var

deryam günaydın öncelikle.tabloyu nerden göreceğiz?ben bilmiyorumda ( benide eklermisiniz ?daha önce söylemiştim ama eklendimmi bilmiyorum.

BAHAR KARTAL
SAT 10 MART 2011 (13+6)
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ : 15 ARALIK 2011
YAŞIM 23
CİNSİYET BELLİ DEĞİL ((

BİDE ŞU SİZLERİN BEBEĞİN NE KADARLIK OLDUĞUNU GÖSTEREN ÇİZELGE VAR YA ONU NASIL YAPICAM.DAHA ÖNCE ÇOK UĞRAŞTIM AMA BECEREMEDİM (

Günaydın annecikler...........
umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....
bugün 14 haftalık olduk...
tatil için gün sayıyoruz..

testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim, benim hiç o tip aşermem olmadı Aynen bende 2 de bir ağlıyorum tv de ki filme bile66:
ya bu ağlamak beni yedi bitirdi ya dün akşam öyle bir geçer zamakide hani efe hocasını lunaparka götürdüde bi palyanço vardı,o palyançoda soner yardımcısı süleyman çıktı ya aman allah ım o ne ağlamaktı ya susamadım bi türlü ama hiç bilmem böyle ağladığımı bide her doğum günümde sevinirdim şimdi aklıma geliyo 2 gün kaldı diye şıpır şıpır ağlıyorum ne zaman geçicek bu ya
ayyy cnm benim çok geçmiş olsun öpelim seni geçsin teyzesi

bende bugün başladım elevite 2 ye böldüm içtim şu an iyiyiz ama bi çıkarma teşebbüsünde bulunmadık henüz sizede kahvaltıyla birlikte alın dedimi bana öyle dedi :26::26:bide ferrum var onuda taze sıkılmış meyve suyuyla içicekmişim :26::26:ama ben kullanamam bu ilaçları mümkün değil

daisypath yaz google a,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,tam boy tickerı seç,tickerını vs. seç,ilerle tuşuna bas,sonra 1. tarih olarak beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen arka fon rengi de seçebilirsin,altta renkler var,sonra çıkan kodu kopyala,profiline gel,çizelge yazan bölüme 2. http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ok

BEN zaten geçen haftalar bi ara kullandım eleviti hep midem kalkıyodu ağzıma attığım gibi çıktı zaten geri ne kötü bişey yaa o öle(( mümkün değil deme yine de napalım çocuğa ii gelcekse içcez

umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....

Ne güzel cnm ne zaman ve nereye gidiyorsun. Birkaç gündür görmemiştim seni merak ettim doğrusu.

hatırlıyorum banada sen öğretmiştin. 3 ay önce felan. İyiki de sen vardın da öğrenebildik kızz.

KIZLARRR BEN ÖĞLE YEMEĞİNEE GİDİYORUMMMM ORDANDA BAŞKAA Bİ DEPARTMANDA HAMİŞ Bİ ARKADASIMM VARR O BİTİRİYOO BUGÜNN 33. HAFTASI İZNE CIKIYOO ONAA VEDA PARTİSİİ YAPMAYA GİDİYORUZZZZZZ.DARISIII BÜTÜNN CALIŞANN ANNE ADAYLARINAA OLSUN İNŞŞ BUGÜNN DAHA GİREMEM HERALDEE HEPİNİZİİİİİİ ÖPTT GÖRÜŞÜRÜZZZZ:d:d:d:d:d:d:d:d:d:

üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.

bende de ilk defa demir ilacını 1 hafta sabah aç karnına alınca 7. gün miğdemi bulandırdı ve ilk defa çıkardım,artık gün içinde sütümü içiyom,akşam ayran,yoğurt,yemeğin yanına,süt ürünlerinden uzak bi vakitte karnım tokken içiyom,gece 11-11.30 gibi,miğdem bulanmıyo,sen de aç karnına içme,belki ondandr

üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.

hassas oluyo insan maalesef,ben de sabah uykum bölündü diye,canım biraz daha uyumak istiyo diye,ters ters bakıyodum eşime,çayı demlemiş,kahvaltıyı hazırlamış,tersinden mi kalktın dedi, ne bileyim ya uykum varrrr,başım ağrıyo dedim,neyse alttan alıyo bana geldiklerinde

bana da sen öğretmiştiiiiinnnnn biş çeni çok seviyossssss iyiki varsıııınnnnn

gerçi şöyle bişey var bilmeyenlerin yüzde doksanına sen öğrettin hehehehh[/QUOTE]

ben de sizi seviyom canım,ilk yaptığımda ben de çok uğraşmıştm,sinir olmuştum,insan bi kötü oluyo,herkes birbirini çizelgeden daha iyi takip ediyo,onun için empati kurabiliyorum,dilime yapışmıyo ki,yeterki gönüller bir olsun di mi

arkadaşımmmmm üzme bebişini.... geçer...... geçer......

umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....

nihalla merhaba arkadaşım.... ben de seni merak etmiştim.... Çok öpüyorum seni.....

kızlar dünden beri popom ağrıyor, kuyruk sokumumda acaip acı var üzerine oturunca. bebişten mi acaba bunlar da?????

pazar sabahı yola çıkacaz canım. kendi arabamızla gidecez.. didime.. saat 4te çıkacaz yola yavaş yavaş akşama kadar gideriz artık.. 1 hafta kalıcaz ara ara girerim telfdan buraya....
biraz işlerim vardı o yüzden giremedim... geçmişi okuyorum bayağı bi yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…