2011 Aralık Anneleri

Günaydın annecikler...........
umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....
bugün 14 haftalık olduk...
tatil için gün sayıyoruz..

41 kere nereye gideceksiniz tatile, biz antalyaya rezervasyon yaptırmıştık çok mu sıcak olur diye düşünüyorum, odadan çıkmam artık

Çok sevindim. Dikkat et kendine olur mu.... Güneşte çok kalma, denizde de açılma arkadaşımmm... OHHHH kocaman olacak bebişin sen dönene kadar

arkadaşımmmmm üzme bebişini.... geçer...... geçer......

nihalla merhaba arkadaşım.... ben de seni merak etmiştim.... Çok öpüyorum seni.....

41 kere nereye gideceksiniz tatile, biz antalyaya rezervasyon yaptırmıştık çok mu sıcak olur diye düşünüyorum, odadan çıkmam artık

didime canım.. siz antalyanın neresine gidiyorsun?? fazla sıcak olmaz yaaa klimalar var deniz kenarı şemsiye altı eser sanırım.. bende aç senedir antalyaya gidiyrodum bu sene değişiklik yaptıkDD

şimdiden iyi tatiller.... Güneşte çok kalma çok su içmeye özen göster tamam mı
bebişinede iyi bakacağına zaten eminim annecik

Çok sevindim. Dikkat et kendine olur mu.... Güneşte çok kalma, denizde de açılma arkadaşımmm... OHHHH kocaman olacak bebişin sen dönene kadar

tamam canımm dikkat edicem.. güneş kremimi aldım zaten..döndüğümüzde 15 hafta 5 günlük olacaz yani 4 aylıkkk inşallah görcem o zamanları ....

iyi tatiller canım,ben tatil yapmayacam maalesef,senelik iznimi,hatta 2012 iznini bile bebişim için harcayacam,17 günlük bi eğitimimiz var erzurumda ama daha tarihi belli değil,o yeter gari

didime canım.. siz antalyanın neresine gidiyorsun?? fazla sıcak olmaz yaaa klimalar var deniz kenarı şemsiye altı eser sanırım.. bende aç senedir antalyaya gidiyrodum bu sene değişiklik yaptıkDD

tekirova tarafına gidicez şubatta erken rezervasyondan yaptırmıştık, çok sıcak olacağı kesin deniz kenarıda temmuzda çok sıcak oluyor ben sabahları denize girip akşama kadarda otelden dışarı çıkmamayı planlıyorum

şimdiden iyi tatiller.... Güneşte çok kalma çok su içmeye özen göster tamam mı
bebişinede iyi bakacağına zaten eminim annecik
tamam canım... su inşallah içebilirim... sen ne zaman gidiyorsun.. görüşemezsek sanada iyi tatiller... bol bol dinlen..

Herkese günaydın kızlar...
Gün aydın olalı çok oldu ama ben yeni geldim...
Herkes nasıl?
Geçmişe biraz bakayım bakim herkes nasılmış...

iyi tatiller canım,ben tatil yapmayacam maalesef,senelik iznimi,hatta 2012 iznini bile bebişim için harcayacam,17 günlük bi eğitimimiz var erzurumda ama daha tarihi belli değil,o yeter gari

bende 1 haftasını kullanıcam canım .. aslında bebeğim için saklamayı düşünüyrodum ama çok sıkıldım yoruldum bu sene zaten rezv.kışın yapmıştık o zaman bebişim henüz yoktu.. toplam iznim 3 hafta zaten 2 haftasını doğum iznimle birleştircem Allah kısmet ederse tabi.... 2 ay sonra ramazan bayramı 1 hafta 2 ay sonra kurban.. sonrada doğum izni ohhhh ne güzel olacak

sağol canım allah razı olsun.. burdayım geldimDD
sen iyisindir umarım.. bende sizi öpüyorum..

Ben de iyiyim arkadaşımmm.... Hepinizin iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum.... 14. haftayı da devirdiğimiz için çok mutluyum... İnsan günleri sayıyor hamile iken ne kadar yavaş geçiyormuş zaman....Bir de 16 yı devirip cinsiyetleri öğrensek

İyi tatiller güzellll hamiş.....

Herkese günaydın kızlar...
Gün aydın olalı çok oldu ama ben yeni geldim...
Herkes nasıl?
Geçmişe biraz bakayım bakim herkes nasılmış...

Tünaydın oldu artıkın Hoşgeldin. Bugün çok güzel haberler var arkadaşım
ikili test sonuçları ve bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenen arkadaşlar

üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.

Sıkma canını canım...
Eşler de nedense hamileler kadar alıngan oluyor ama sonunda pişman olan taraf oluyorlar. haklı da olsalar..
Sanırım ilgilerini kaybettiklerini düşünüp küçük sorunları büyütüyorlar bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…