Günaydın annecikler...........
umarım herkes iyidir.
biz çok iyiz....
bugün 14 haftalık olduk...
tatil için gün sayıyoruz..
arkadaşımmmmm üzme bebişini.... geçer...... geçer......
nihalla merhaba arkadaşım.... ben de seni merak etmiştim.... Çok öpüyorum seni.....
üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.
pazar sabahı yola çıkacaz canım. kendi arabamızla gidecez.. didime.. saat 4te çıkacaz yola yavaş yavaş akşama kadar gideriz artık.. 1 hafta kalıcaz ara ara girerim telfdan buraya....
biraz işlerim vardı o yüzden giremedim... geçmişi okuyorum bayağı bi yazmışsınız
arkadaşımmmmm üzme bebişini.... geçer...... geçer......
nihalla merhaba arkadaşım.... ben de seni merak etmiştim.... Çok öpüyorum seni.....
41 kerenereye gideceksiniz tatile, biz antalyaya rezervasyon yaptırmıştık çok mu sıcak olur diye düşünüyorum, odadan çıkmam artık
pazar sabahı yola çıkacaz canım. kendi arabamızla gidecez.. didime.. saat 4te çıkacaz yola yavaş yavaş akşama kadar gideriz artık.. 1 hafta kalıcaz ara ara girerim telfdan buraya....
biraz işlerim vardı o yüzden giremedim... geçmişi okuyorum bayağı bi yazmışsınız
Çok sevindim. Dikkat et kendine olur mu.... Güneşte çok kalma, denizde de açılma arkadaşımmm... OHHHH kocaman olacak bebişin sen dönene kadar
didime canım.. siz antalyanın neresine gidiyorsun?? fazla sıcak olmaz yaaa klimalar var deniz kenarı şemsiye altı eser sanırım.. bende aç senedir antalyaya gidiyrodum bu sene değişiklik yaptıkDD
tamam canım... su inşallah içebilirim... sen ne zaman gidiyorsun.. görüşemezsek sanada iyi tatiller... bol bol dinlen..şimdiden iyi tatiller.... Güneşte çok kalma çok su içmeye özen göster tamam mı
bebişinede iyi bakacağına zaten eminim annecik
tamam canım... su inşallah içebilirim... sen ne zaman gidiyorsun.. görüşemezsek sanada iyi tatiller... bol bol dinlen..
iyi tatiller canım,ben tatil yapmayacam maalesef,senelik iznimi,hatta 2012 iznini bile bebişim için harcayacam,17 günlük bi eğitimimiz var erzurumda ama daha tarihi belli değil,o yeter gari
sağol canım allah razı olsun.. burdayım geldimDD
sen iyisindir umarım.. bende sizi öpüyorum..
sıkma canını akşama barışırsınız sıcak havada sinirlerde gergin oluyor arkadaşım
Herkese günaydın kızlar...
Gün aydın olalı çok oldu ama ben yeni geldim...
Herkes nasıl?
Geçmişe biraz bakayım bakim herkes nasılmış...
Herkese günaydın kızlar...
Gün aydın olalı çok oldu ama ben yeni geldim...
Herkes nasıl?
Geçmişe biraz bakayım bakim herkes nasılmış...
inşallah canım :85:
kendimi çok kötü hissediyorum
dua edin olur mu
heheee bende de var,galiba kızımız olcak bizim,zaten popo büyüktü şimdi devkazanı gibi olcak galiba
üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?