2011 Aralık Anneleri

Bebişinde kocaman olmuş cinsiyetlerini öğrenemeyen tüm arkadaşlarımızın isteği temmuz başında öğrenmek galiba
ben bu gidişle temmuzda da öğrenemeyeceğim bebeğim göstermeyecek gibi geliyor bana

doğru diyosun canım teşekkür ederim moral veriyosun :81:

biz 3 aydır hep çok iyi olduğumuz için etkilendim işte

ve ben hatalıyım o yüzden içim içimi yiyor eşimi çok seviyorum kıyamam ona o yüzden çok etkilendim:2:

inşallah kısa sürede unuturuz geçer gider Allah hiçbirimizin yuvasından huzuru eksik etmesin

aaaa senin ya tickerın yok:44::44:
daisypath yaz google a,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,tam boy tickerı seç,tickerını vs. seç,ilerle tuşuna bas,sonra 1. tarih olarak beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen arka fon rengi de seçebilirsin,altta renkler var,sonra çıkan kodu kopyala,profiline gel,çizelge yazan bölüme 2. http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ok

Canım arkadaşım,

İnsan sağlıklı olduğunu görsem yeter diye düşünüyor ultrasona girerken... Cinsiyet falan gözü görmüyor....
Ama bence gösterecek arkadaşımmm.... Hepimiz öğreneceğiz inşallah hayırlısı ile... Kız anneleri biraz daha bekliyor genellikle heralde.... Kızlar nazlı oluyor....

eşime az önce ilaç içerken çıkardım dedim bi neşelendi maşallah maşallah diyim duruyo nası oldu anlatsana diyo heheheh biz alem bi aileyiz galiba benim verdiğim neşeli tepkiyi o da verdi çok seviçliyiz çıkardığım için ayyy delirdik biz yine siz bize bakmayın eğleniyos işte böle şeylerle

Tünaydın oldu artıkın Hoşgeldin. Bugün çok güzel haberler var arkadaşım
ikili test sonuçları ve bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenen arkadaşlar

Evet canım okudum biraz geçmişi... Hemen herkesin keyfi iyi.. Çok sevindim. Darısı başıma..
Benim başka sorunum var ve cumayı bekliyorum..
Tatile çıkanlar olacakmış. Hepinize iyi tatiller kızlar.
Bodruma gelen varsa haberleşelim, tanışmak ve misafir etmek isterim.

aminn,ara limoni olunca insan çok kötü oluyo ya,Allah bizleri eşerimize,onları bize bağışasın,sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.

CNM ÖZEL DEĞİLSE PAYLAŞ RAHATLARSIN. Arkadaşalrın dediği gib hergün bir atışma mutlaka oluyor. Benim eşimde çok sinirlidir ama ben bir ğlamaya başlıyorum kaçıyor hemen. (normalde hiç onun karşısında ağlamazdım.) şimdi küçük bebekler gibi sesli ağlıyorum birde.

ilahi derya nolcak bizim bu saçma hallerimiz.Allah kocalarımıza sabır versin. Dünde ben eşim öğle yemeğini 15dk geç getirdi diye 1 saate yakın ağladım. Eşim artık sinir krizi geçirdi yavvv niye ağlıyorsun bari onu söyle diyor.Ben bilsem onada söyleyecem ama.

ben işyerinden giremiyorum o siteye evdede internet yok sırf bunun için alıcam onun için yapamadım arkadaşım

az olunca eğleniyon tabi,sanki hamileliğin zaferiAllah korusun hergün çıkarsan böyle demezdin gari

ben gelcem 22 sinde sanırım ama 4 günlüğüne kayınvalidemlerle ek bi tatil o benim için eşimin kardeşi ordada onu görmek için gelcez senin başını kayınvalidemlerle şişirmek istemediğimden görüşmesek daha ii olur hehehehehe bende nası çekcem diye düşünüyom neyseki 1 temmuzda asıl tatilimi yapcam dinlenmiş olurum bakalım bende merak ediyorum nası geçicek diye enteresan bi tatil olcak gibi görünüyo ilk kez olcakta kısmetse bakalım

Canım çok haklısın. Açıkcası ben bu hafta 2 kez doktora gittim sormak aklıma bile gelmedi cinsiyeti.
Annemler sordular cinsiyetini aklıma gelmedi sormak dedim şaşrdılar.. Cuma günü de gideceğim sanırım cumada unuturum.
Gerçi benim amniotik bant sendromum ve tek isteğim bu sorunun hafif ve zararsız olması. Sanırım ondan cinsiyeti hiç umursamıyorum..

ayyy ne şeker bi ailesiniz bebiş sağlıklı diye belliki eşinde çok sevinmiş, bende çıkarınca sevinenlerdenim, ama benim 1 değil 5 değil 10 falan

az olunca eğleniyon tabi,sanki hamileliğin zaferiAllah korusun hergün çıkarsan böyle demezdin gari

ama az değilki çççççooooookkkkkkkk çıkardım öle deme teyzesi hehehehehehe şaka şaka anladım ne demek istediğini evet ilk kez oldu böle bişey o yüzden biraz şaşkınız ama en çokta sevinçliyiz

A rica ederim ne demek kafa şişirmek. Telefonlaşalım buyrun gelin kayınvalidenlerle hatta kayınvalidenin kayınvalideside gelsin..
Burası çok güzel ama ben çok yalnızım. İstanbuldan geldim az kişiyle tanıştım kendimi sorvinor da gibi hissediyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…