Herkese günaydın kızlar...
Gün aydın olalı çok oldu ama ben yeni geldim...
Herkes nasıl?
Geçmişe biraz bakayım bakim herkes nasılmış...
Ben de iyiyim arkadaşımmm.... Hepinizin iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum.... 14. haftayı da devirdiğimiz için çok mutluyum... İnsan günleri sayıyor hamile iken ne kadar yavaş geçiyormuş zaman....Bir de 16 yı devirip cinsiyetleri öğrensek
İyi tatiller güzellll hamiş.....
ama ama bana erkek dedi doktor.... :) yoksaaaaammm kız mı????
ooo takma kız ben her akşam 1 tane atıştırıyorum kocamla, hemen barışırsınız
hem sen hamilesin kendini üzme, böyle şeyler her zaman olur evliliğin tadı tuzu biberi bunlar
hep iyi hep iyi olmazki dimi ama
Bebişinde kocaman olmuşcinsiyetlerini öğrenemeyen tüm arkadaşlarımızın isteği temmuz başında öğrenmek galiba
ben bu gidişle temmuzda da öğrenemeyeceğim bebeğim göstermeyecek gibi geliyor bana
Bebişinde kocaman olmuşcinsiyetlerini öğrenemeyen tüm arkadaşlarımızın isteği temmuz başında öğrenmek galiba
ben bu gidişle temmuzda da öğrenemeyeceğim bebeğim göstermeyecek gibi geliyor bana
Tünaydın oldu artıkınHoşgeldin. Bugün çok güzel haberler var arkadaşım
ikili test sonuçları ve bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenen arkadaşlar
kesin mi dedi erkek diye,tüh bu da mı tutmadı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
doğru diyosun canım teşekkür ederim moral veriyosun :81:
biz 3 aydır hep çok iyi olduğumuz için etkilendim işte
ve ben hatalıyım o yüzden içim içimi yiyor eşimi çok seviyorum kıyamam ona o yüzden çok etkilendim:2:
inşallah kısa sürede unuturuz geçer gider Allah hiçbirimizin yuvasından huzuru eksik etmesin
ama ama bana erkek dedi doktor.... :) yoksaaaaammm kız mı????
bakalım benim tahminim tutacak mı senin ki kız tülayuzun arkadaşın erkek bebişi olacak
benimkide kız olacak tahminim
üff kızlar ya içimde bir sıkıntı var eşimle atıştık sabah. çok sıkılıyorum o yüzden.
hassas oluyo insan maalesef,ben de sabah uykum bölündü diye,canım biraz daha uyumak istiyo diye,ters ters bakıyodum eşime,çayı demlemiş,kahvaltıyı hazırlamış,tersinden mi kalktın dedi, ne bileyim ya uykum varrrr,başım ağrıyo dedim,neyse alttan alıyo bana geldiklerinde
aaaa senin ya tickerın yok:44::44:
daisypath yaz google a,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,tam boy tickerı seç,tickerını vs. seç,ilerle tuşuna bas,sonra 1. tarih olarak beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen arka fon rengi de seçebilirsin,altta renkler var,sonra çıkan kodu kopyala,profiline gel,çizelge yazan bölüme 2. http yle başlayıp png yle biten yeri yapıştır,ok
eşime az önce ilaç içerken çıkardım dedim bi neşelendi maşallah maşallah diyim duruyo nası oldu anlatsana diyo heheheh biz alem bi aileyiz galiba benim verdiğim neşeli tepkiyi o da verdi çok seviçliyiz çıkardığım için ayyy delirdik biz yine siz bize bakmayın eğleniyos işte böle şeylerle
Evet canım okudum biraz geçmişi... Hemen herkesin keyfi iyi.. Çok sevindim. Darısı başıma..
Benim başka sorunum var ve cumayı bekliyorum..
Tatile çıkanlar olacakmış. Hepinize iyi tatiller kızlar.
Bodruma gelen varsa haberleşelim, tanışmak ve misafir etmek isterim.
Canım arkadaşım,
İnsan sağlıklı olduğunu görsem yeter diye düşünüyor ultrasona girerken... Cinsiyet falan gözü görmüyor....
Ama bence gösterecek arkadaşımmm.... Hepimiz öğreneceğiz inşallah hayırlısı ile... Kız anneleri biraz daha bekliyor genellikle heralde.... Kızlar nazlı oluyor....
eşime az önce ilaç içerken çıkardım dedim bi neşelendi maşallah maşallah diyim duruyo nası oldu anlatsana diyo heheheh biz alem bi aileyiz galiba benim verdiğim neşeli tepkiyi o da verdi çok seviçliyiz çıkardığım için ayyy delirdik biz yine siz bize bakmayın eğleniyos işte böle şeylerle
az olunca eğleniyon tabi,sanki hamileliğin zaferiAllah korusun hergün çıkarsan böyle demezdin gari
ben gelcem 22 sinde sanırım ama 4 günlüğüne kayınvalidemlerle ek bi tatil o benim için eşimin kardeşi ordada onu görmek için gelcez senin başını kayınvalidemlerle şişirmek istemediğimden görüşmesek daha ii olur hehehehehe bende nası çekcem diye düşünüyom neyseki 1 temmuzda asıl tatilimi yapcam dinlenmiş olurum bakalım bende merak ediyorum nası geçicek diye enteresan bi tatil olcak gibi görünüyo ilk kez olcakta kısmetse bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?