2011 Aralık Anneleri

görselerdi söylerlerdi doktorlar sen içini ferah tut hayırlısıyla hiç birşeycik olmaz, bebişinde biraz daha büyüyünce risk olmaktan çıkıyormuş derya1605 arkadaşımızın yazdıklarını hatırla

ya çok saçma ve çocukça

sabah tel.ine baktım ve yakalandım kötü bi niyetim yoktu hiç bakmıyodum normalde merak ettim işte üff yaa :95:

o benimkine bakıyodu ara ara benimmkine istediğin zaman bak demişti ben de bakmadığım için ben bakmam ki demiştim eşime güvenim tam kıskançlık durumu falan değil sırf meraktan kediyi de beni de merak öldürür demek ki telefon cıss yani

bişey de yapmadım ya telefonu almamla onun yanıma gelmesi bir oldu ve çok sinirlendi hiç bişey demedi. ben aaa yakalandııkk dedim sonra şirinlikler falan yaptım hiç bişey demedi. sonra o telde konuşurken ben işe gidiyorum diye öperken onu aa napıyosun dedi sinirli sinirli ben de kaçtım gittim

öyle işte

[
bakalım benim tahminim tutacak mı senin ki kız tülayuzun arkadaşın erkek bebişi olacak
benimkide kız olacak tahminim

Benide tahmin et bakiimmmm. Merak ettim genelde tahminlerin tutarmı. ama derya ve tulay konusunda benimde tahminlerim aynı. Bakalım kısmet.

aminn,ara limoni olunca insan çok kötü oluyo ya,Allah bizleri eşerimize,onları bize bağışasın,sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Cnm cuma günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Geçmişi okudun mu dün dü sanırım derya senin probleminle alakalı bri makale koymuştu bak istersen.

Selam güzel anne adayları biz de bugün 12+6 yız ikili taramanın sonucunu bekliyoruz doktorumuz %60 erkek dedi ama bakalım yanılma olurmuş en sağlıklı sonucu 3lü taramada alacaz sanırım

oooyyy kıyamaaaaammmmm canım benim bebek gelince yalnız kalmazsın hiç merak etme bizde kalabalık içinde olsakta artık tek bebeğimizle olcaz fazla zamanımız kalmıcakki öle düşün bebeğe kadar sabret

Ben çok kaşınmaya başladım kızlar karnım çık kaşınıyor sizce bu kaşıntılar erken değil mi bir de ben çok kilo alıyorum iştahım çok açık

cnm ama hata sende de değilmiş. Bi kerem erkekler bunu hep yapmaya çalışıyor. Bizim telleri kont. ediyorlar kendilerininkine bakmak yasak. Neden? korktuğun bişey yoksa ne saklıyorsun ki? hem bu hamiş dönemimizde bu tarz şüphelerimiz olacak hatta ilerleyen aylarda bizi sevmediklerini bile düşünecez. eee normalde kont. etmiyorsan bu dönemde de onun anlayış göstermesi gerekir. Neyse yinede uzatmak sanırım seni daha yıpratır. Olmazsa bir ararsın gönlünü alırsın. Oda bu kadar uzatmasın ortada abartılacak bişey yok.

ilahi derya nolcak bizim bu saçma hallerimiz.Allah kocalarımıza sabır versin. Dünde ben eşim öğle yemeğini 15dk geç getirdi diye 1 saate yakın ağladım. Eşim artık sinir krizi geçirdi yavvv niye ağlıyorsun bari onu söyle diyor.Ben bilsem onada söyleyecem ama.[/QUOTE]

Ben henüz eşime sinir krizi geçirtemedim. ağlayacağım diye ödü kopuyor. ben de hiç sevmem ağlamayı ama kendi geliyor.
Geçen gece canım birşey istedi dışarı çıkp yiyecektik... Beş dakika bekle dedi birşey izliyordu. Bende giittm ağladım.. Artık diline düştüm dalga geçip duruyor. Canın bir şey isteyince ağla tamammı diyor. Halbuki canım istediği için değil hemen kalkmadı diye zoruma gitti. Ne saçma değilmi böyleyiz işte...

Ben çok kaşınmaya başladım kızlar karnım çık kaşınıyor sizce bu kaşıntılar erken değil mi bir de ben çok kilo alıyorum iştahım çok açık

Kaşıntı benim kollarımda var nedense? Ama kilo çok alıyorsan kaşıntıda olur. Kaç kilo aldın hamişliğinde toplam?

İnşallah canım.. Okudum ve ben de birkaç makale buldum netten. Onları da okudum.. Ama artık bakmıyor ve kurcalamıyorum. Çünkü kurcaladıkça insanın paniği artıyor. İçimi ferah tutuyorum ve cumayı bekliyorum.. bebişim uslu durursa hiç birşey olmaz inşallah :)

mesajını okuyunca ağladım canım napayım tutamadım kendimi desteğin için çok sağol hiç tanımasak da dertleşiyoruz rahatlıyoruz burayı çok samimi buluyorum haklısın de mi çok kötü bişey yapmadım ben de hata yapabilirim de mi her şeyin hayırlısı olsun tekrar teşekkürler

benimki de kaşınıyo,1 haftadır,gerilmiş,heran çatlayacak sanki,krem de sürüyom,su da içiyom ama boş,zaten bir sürü çatlağım var,öyle bi sıkı derim var ki,azcık gerilse bi yerim toprak gibi çatlıyo

sende özel alanına girmişsin sinirlenmekte haklı ama bu çok büyük bir tartışma değil, sende ona bidaha gösterme telefonunu bakarsa trip at o da seni anlar
üzme kendini merak etmişsin bakmışsın ne var bunda birşeycik yok oda akşama bilemedin yarın akşama unutur bu durumu, sen sıkma canını arkadaşım

az dediğim ilk defa kusmuşsun ya onu dedim,bende de bi defa oldu ilaçtan,ben şükrettim iyiki sadece 1 kere oldu diye

benimde heryerim kaşınıyor bacaklarım bile, ben zaten çatırdıyacağımı bildiğim için çatlak kremine başladım bile

ilahi derya nolcak bizim bu saçma hallerimiz.Allah kocalarımıza sabır versin. Dünde ben eşim öğle yemeğini 15dk geç getirdi diye 1 saate yakın ağladım. Eşim artık sinir krizi geçirdi yavvv niye ağlıyorsun bari onu söyle diyor.Ben bilsem onada söyleyecem ama.[/QUOTE]

ağlama nöbetim sadece 1 defa oldu,2 hafta evde yatmıştım hasta hasta,1 hafta sonra haftasonu evdeyken bacağımdaki kılları alırken,canım çok acıyo,neden çabuk uzar oldu bunlar,bıktım bunlardan,sıkıldım evde oturmaktan diye ağlamıştım,beraber çarşıya çıkıp,bişeyler alınca geçti sıkıntm

benimde heryerim kaşınıyor bacaklarım bile, ben zaten çatırdıyacağımı bildiğim için çatlak kremine başladım bile

bana nafile krem mrem,daha 13 yaşındaydım 38 kiloydım ve bacaklarım çatlamaya başlamıştı düşün,şimdi diz kapağım,arkası,bacaklarımda,baldırda,kalçalarımda bi sürü var çatlak,milyar da döksen nafile,kuru toprak gibi çatlamaya hazır,3 lt su içiyom ama nafile

Deryacığım çok ama çok çok teşekkür ederim canım... İçim bugün senin yazını okuduktan sonra daha da rahatladı.. İnan tekrar tekrar okudum... Zaten ilk üç ayda görülmedi 15. haftada görüldü. İlk üç ay daha tehlikeliymiş.. Metinde geçtiği gibi sık sık doktor gözetiminde olacağım.
Komşum benim doğum yaptı çarşambadan beri gidip göremiyorum bebeği görünce ağlarım diye...
Cuma günü hayırlı haberi vereceğim inşallah.

inş. canım bekliyoruz haberlerini:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…