Canım çok haklısın. Açıkcası ben bu hafta 2 kez doktora gittim sormak aklıma bile gelmedi cinsiyeti.
Annemler sordular cinsiyetini aklıma gelmedi sormak dedim şaşrdılar.. Cuma günü de gideceğim sanırım cumada unuturum.
Gerçi benim amniotik bant sendromum ve tek isteğim bu sorunun hafif ve zararsız olması. Sanırım ondan cinsiyeti hiç umursamıyorum..
CNM ÖZEL DEĞİLSE PAYLAŞ RAHATLARSIN. Arkadaşalrın dediği gib hergün bir atışma mutlaka oluyor. Benim eşimde çok sinirlidir ama ben bir ğlamaya başlıyorum kaçıyor hemen. (normalde hiç onun karşısında ağlamazdım.) şimdi küçük bebekler gibi sesli ağlıyorum birde.
:
bakalım benim tahminim tutacak mı senin ki kız tülayuzun arkadaşın erkek bebişi olacak
benimkide kız olacak tahminim
aminn,ara limoni olunca insan çok kötü oluyo ya,Allah bizleri eşerimize,onları bize bağışasın,sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
Canım çok haklısın. Açıkcası ben bu hafta 2 kez doktora gittim sormak aklıma bile gelmedi cinsiyeti.
Annemler sordular cinsiyetini aklıma gelmedi sormak dedim şaşrdılar.. Cuma günü de gideceğim sanırım cumada unuturum.
Gerçi benim amniotik bant sendromum ve tek isteğim bu sorunun hafif ve zararsız olması. Sanırım ondan cinsiyeti hiç umursamıyorum..
A rica ederim ne demek kafa şişirmek. Telefonlaşalım buyrun gelin kayınvalidenlerle hatta kayınvalidenin kayınvalideside gelsin..
Burası çok güzel ama ben çok yalnızım. İstanbuldan geldim az kişiyle tanıştım kendimi sorvinor da gibi hissediyrum.
ya çok saçma ve çocukça
sabah tel.ine baktım ve yakalandım kötü bi niyetim yoktu hiç bakmıyodum normalde merak ettim işte üff yaa :95:
o benimkine bakıyodu ara ara benimmkine istediğin zaman bak demişti ben de bakmadığım için ben bakmam ki demiştimeşime güvenim tam kıskançlık durumu falan değil sırf meraktan kediyi de beni de merak öldürür demek ki telefon cıss yani
bişey de yapmadım ya telefonu almamla onun yanıma gelmesi bir olduve çok sinirlendi hiç bişey demedi. ben aaa yakalandııkk dedim sonra şirinlikler falan yaptım hiç bişey demedi. sonra o telde konuşurken ben işe gidiyorum diye öperken onu aa napıyosun dedi sinirli sinirli ben de kaçtım gittim
öyle işte
Ben çok kaşınmaya başladım kızlar karnım çık kaşınıyor sizce bu kaşıntılar erken değil mi bir de ben çok kilo alıyorum iştahım çok açık
selam güzel annelerrrr..nasılsınızzzz fazla gelemiyorum muhabbetlerinize katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum..
2,li testleri iyi cıkan arkadaşların gözü aydın olsunn cok sevindim..
bizde 3,5 haftadır gitmiyoduk dr. bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetinide öğrendikk bebişimizin cinsiyeti ERKEK bende artıkın bugüne bugün bir kaynana adayıyım
dırısı öğrenmek isteyen bütün anne adaylarına olsun..
Tebrikler:) Senin hem kızın hem oğluşun vardı sanırım 3.üde erkek:) Çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve de tamamına erdirsinamin
günaydın güzel anneler nasılsınız.bu cevabı bana mı yazdın uscu.bensem cinsiyet öğrenen ben değilim.
kızlarrr biz çok hastayızzz
boğazlarımda akut iltihap oluşmuş.. halsizim çok dün gelemedim işe.. dr antibiyitoik verdi ama kendi dr um zorda kalmadıkça alma dedi.. 4 aydan önce pek önermiyoruz dedi.. sürünüyorum resmen.. tavuksuyu çorbası, ıhlamur nane limoın, bllı süteten fenalık gelmiş duruma.. çok zor yaa ilaç almadan ayakta durmakk.. eve gidip yatmak istiyorummmmm:84:
çok geçmiş olsun canım:2:
[
Benide tahmin et bakiimmmm. Merak ettim genelde tahminlerin tutarmı. ama derya ve tulay konusunda benimde tahminlerim aynı. Bakalım kısmet.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Cnm cuma günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Geçmişi okudun mu dün dü sanırım derya senin probleminle alakalı bri makale koymuştu bak istersen.
cnm ama hata sende de değilmiş. Bi kerem erkekler bunu hep yapmaya çalışıyor. Bizim telleri kont. ediyorlar kendilerininkine bakmak yasak. Neden? korktuğun bişey yoksa ne saklıyorsun ki? hem bu hamiş dönemimizde bu tarz şüphelerimiz olacak hatta ilerleyen aylarda bizi sevmediklerini bile düşünecez. eee normalde kont. etmiyorsan bu dönemde de onun anlayış göstermesi gerekir. Neyse yinede uzatmak sanırım seni daha yıpratır. Olmazsa bir ararsın gönlünü alırsın. Oda bu kadar uzatmasın ortada abartılacak bişey yok.
Ben çok kaşınmaya başladım kızlar karnım çık kaşınıyor sizce bu kaşıntılar erken değil mi bir de ben çok kilo alıyorum iştahım çok açık
ya çok saçma ve çocukça
sabah tel.ine baktım ve yakalandım kötü bi niyetim yoktu hiç bakmıyodum normalde merak ettim işte üff yaa :95:
o benimkine bakıyodu ara ara benimmkine istediğin zaman bak demişti ben de bakmadığım için ben bakmam ki demiştimeşime güvenim tam kıskançlık durumu falan değil sırf meraktan kediyi de beni de merak öldürür demek ki telefon cıss yani
bişey de yapmadım ya telefonu almamla onun yanıma gelmesi bir olduve çok sinirlendi hiç bişey demedi. ben aaa yakalandııkk dedim sonra şirinlikler falan yaptım hiç bişey demedi. sonra o telde konuşurken ben işe gidiyorum diye öperken onu aa napıyosun dedi sinirli sinirli ben de kaçtım gittim
öyle işte
ama az değilki çççççooooookkkkkkkk çıkardım öle deme teyzesi hehehehehehe şaka şaka anladım ne demek istediğini evet ilk kez oldu böle bişey o yüzden biraz şaşkınız ama en çokta sevinçliyiz
benimki de kaşınıyo,1 haftadır,gerilmiş,heran çatlayacak sanki,krem de sürüyom,su da içiyom ama boş,zaten bir sürü çatlağım var,öyle bi sıkı derim var ki,azcık gerilse bi yerim toprak gibi çatlıyo
benimde heryerim kaşınıyor bacaklarım bile, ben zaten çatırdıyacağımı bildiğim için çatlak kremine başladım bile
kk den alıntı
bebeğim de 19.haftada amniyotik band olduğu söylendi.İnternette araştırma yaptım fakat bilgiler çok sınırlı ve moral bozucuydu.Çok ağladım günlerce,bir çok doktora sordum.Kendi doktorum önemli olmadığını böyle çok hastaları olduğunu söyledi.
Ultrasonda herhangi bir yernde gelişme geriliği yoktu zaten bundan sonrada çok büyük ihtimalle olmaz dendi.
Oğlum 2 hafta önce doğdu, hiç bir yerinde birşey yok çok şükür.İz bile yok.
Bu sebeple lütfen internetteki bilgileri okuyup moralinizi bozmayın.
dr. sitesinden alıntı
merhabalar hocam, eşim 17 haftalık hamile. 16. haftasında ultrasonografide amniyotik bant gözlendi; ancak halihazırda bebekle bir temas halinde değil, dahası aslında biraz da uzağında.büyüdükçe ve hareketlendikçe risk de artacaktır diye düşünüyoruz. bu bandın kesenin kendini yenilemesi sırasında yok olması mümkün müdür? takibi dışında cerrahi ile bu bant kesilebilir mi?operasyon ülkemizde nerede gerçekleştirilebiliyor; bilgilendirirseniz ben ve eşim çok memnun oluruz.
Cevap : amniyotik bantın riski genelde ilk üç ay içerisinde ortaya çıkar. 16-17 hafdan sonra gebelik ilerledikçe sorun yaratmaz. kontrollerinizi aksatmayın. cerrahi bir müdehale yapılmaz
hocam sorumu acil cevaplarsanız sevinirim.ben 20+3 haftalık hamileyim.geçen ultrasona girdiğimde amniyotik bant çıktı bana bunun açıklamasını yaparmısınız moralim çok bozuk...doktorum pek korkulacak bişi olmadığını söyledi ama ben yinede çok endişeliyim ne yapmam gerekiyor...
Cevap : Bu konuda bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrason muayenesi olmalısınız. Çoğunlukla Herhangi bir zararı olmadan doğuma kadar durabilir. Düzenli ve sık doktor kontrolü gereklidir.
mrb doktor bey ben 23 haftalık hamileyim.detaylı ultrsyonda amniyotik bant göründü. doktor tehlikesinden bahs etmedi fakat int araştırmama göre tehlikesi büyük .bebegin gelişmesini önlüyor veya kol veya bacakta sakatlıga neden oluyormuş eger dolanırsa . benim ne yapmama gerekiyor bu gebeligi sonlandırmakmı gerekiyor ne olur bana yardımcı olun .şimdiden teşekürler
Cevap : düzenli takiplerinize gider iseniz ult bulguları da normal çıkarsa korkulacak bir durum olmaz.Amniotik bandın yerleşim teri ve fetüsa baskı yapmasına göre patoloji değişebilir. Geçmiş olsun Detaylı bilgi için linakadinsagligi.com, 0312 2326802 veya 0533 6969776'dan ulaşabilirsiniz
Deryacığım çok ama çok çok teşekkür ederim canım... İçim bugün senin yazını okuduktan sonra daha da rahatladı.. İnan tekrar tekrar okudum... Zaten ilk üç ayda görülmedi 15. haftada görüldü. İlk üç ay daha tehlikeliymiş.. Metinde geçtiği gibi sık sık doktor gözetiminde olacağım.
Komşum benim doğum yaptı çarşambadan beri gidip göremiyorum bebeği görünce ağlarım diye...
Cuma günü hayırlı haberi vereceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?