2011 Aralık Anneleri

selam kızlar kaç gündür yazamadım halimiz perişan iş yerinde tadilat var heryer her yerde bana birşey yaptıran yok ama ustaların içinde kafam 1500 oluyor biz iyiyiz inşallah sizde bebeklerinizde iyisinizdir öpüyoruz sizi

kızlar önümüz hafta taşınacağım taşınacağım evde şuan boya var.çıkan kiracı çok pismiş mutfak dolaplarına yağdan el sürülmüyor.bu halimle bende o kadar işi yapamam.kadın değil de temizlik şirketi çağırmayı planladım,daha önce çalışmadım hiç şirketle işleri nasıldır bilen var mı.bana tek bir kadın başedemez evle dediler temizlik firmaları deterjanları ile gelip temizliyorlar dendi.memnun olan bilen varmı???????

Geçmiş olsun canım ama pek takma kafana. bence aa yakalandık diye şirinlik yapmasaydın kendini haklı bulmazdı eşin. Ayrıca o yokken değil onun yanında telefona baksaydın sinirlenmezdi. Çünkü kendisinden şüphelendiğin hissini yedirememiş belliki...
Eşler yanlışa meyillide olsa onlara güvenini tam belli etmek onların hata yapmasını engeller. Vicdanları merhametleri ve eşlerine olan sevgileri ağır basar..
Benim eşim kaptan, su sporları yaptırıyor ve her gün plajda, bazen beni sınıyor; onu kıskanıyormuyum ondan şüpheleniyormuyum diye.. Ben davranış bilimleri de okuduğum için bana pek sökmüyor tavırları.. Değişik bir terazileri var erkeklerin bir yandan kıskanılmak isterken diğer yandan şüphelenilmekten nefret ederler. Bu teraziye dikat edelim...
Ve gizemli olalım bu konuda inanın o zaman onların içi içini yer...
Bırak beni ne kadar seviyor diye onlar düşünsün dursunlar...
Neyse biraz feministvari oldu sanırım

hep derlerdi hamileliğin keyfini çıkar diye.. acaba varda benmi keyif yapamıyorum..

mide bulantısından öldüm öldüm dirildim şimdi arada bir çıkıyor.. aşırı mide yanmam var.. karnımın yanları acıyor.. göğüslerim kafam kadar oldular ve acıyorlar sızlıyorlar... hasta oldum ilaç alamıyorum sürünüyorum... öle çok enerjik daha hiç olamadım.. evde ki işlere elim kalkmıyor.. sadece yemek kokusundan rahatsız olmadım .. ee hanii??:44:

tamam bebeğime çok şükür ama hani bunun keyfi nerede acaba???

ben de öyleyim cnm ya. Hatta yarın test sonucu için doktora gidicem. Ama şu 10 gündür neler çektim anlatamam (

Kolay gelsin canım...
Kiracının bıraktığı pis evi bilirim. Malesef ben hiç şirketle çalışmadım. Temizlikçi kadın alıyorduk ve memnunduk..

ama benim sıpam 2 gün önce doğucak sizinkinden ama dada cinsiyetini öğrenemedim gıcık aldım bak şimdi doktorumdan...

bana doktorum 11+5 günlükken cinsiyetini %99 erkek dedi.dönebilrde dedi...birazdan kan sonuçlarımı almaya gidiyorum rica edicem tekrar ultrasona girmek için :) şuan 13+1 günlüğüm bakalım %100 diyecekmi :) bakarsa eğer...:

Bende o keyifli günleri bekleyenlerdenim canım...
Allah yardımcımız olsun...

Sorma hayatım benimde aynen öyle, bizimki genetik galiba

Arkadaşlar ben şimdi doktorumdan cumartesiye randevu aldım... 14+1 haftada oluyorum o zmaan.. sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz.. bu haftalarda öğrenen varmı..
11 +1 de gittiğimde bir tahminde bulunmuştu ama pek ciddiye almadık çok çok erken olduğu için..

evet de olabilir,hayır da bebişine bağlı,pozisyonuna

taşınmak zor iş hakikaten hiç birşey yapmasan telaştan yoruluyor insan, kolay gelsin sana ve bebişine

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... Bu ultrason çok da iyi değil belkide. Eskiden annelerimiz böyle şeyleri bilmez daha rahat hamilelik geçirirlermiş. Bana da bir dr. amniyotik bant olabilir dedi 10 haftalıkken , kendi dr.uma sormadım bile varsada bilmek istemiyorum... Herşey yolunda gidecek cnm, sen hiçççç merak etme.... Bebişin stres olmasın.....

Kolay gelsin cnm.....

Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz......

Selam güzel anne adayları biz de bugün 12+6 yız ikili taramanın sonucunu bekliyoruz doktorumuz %60 erkek dedi ama bakalım yanılma olurmuş en sağlıklı sonucu 3lü taramada alacaz sanırım

Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canımmmm

Bende o keyifli günleri bekleyenlerdenim canım...
Allah yardımcımız olsun...

bebişimiz içimizde büyüyor daha keyifli bir şey yok bence Bebişi olmayıp o kadar üzülenler varki bende onlarla üzülüyorum, allah herkese versin,
çıkarmak bulantı kötü ama sizde daha az kilo alıyorsunuz hem, iyi tarafından bakın keyiflenin kızlar, bundan güzelne var hayatımızda

koca göbekli oldum ben yaaaaaaaa

ama benim sıpam 2 gün önce doğucak sizinkinden ama dada cinsiyetini öğrenemedim gıcık aldım bak şimdi doktorumdan...

benimde senden bir gün önce 3-4 kez de doktora gittim inatçı göstermedi doktorla değil bebişle alakalı bir durummuş, birde tahmin değişebilirmiş, bizimkiler çok edepli çocuklar göstermiyorlar annesi

arkadaşım sen yinede kendini öğreneceğim diye niyetleme, öğrenirsen bonus olsun Bizimkiler gibi göstermezse öğrenme umudun temmuza kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…