2011 Aralık Anneleri

Evet cnm, saba çıkıyorum 3,5 aylık, akşam dönüyorum 5 aylık

Bi mutlu oluyorum bi mutlu oluyorum göbişim çıktıkça..... Ohhhhhh... Bende cmts tartılacağım....

canım 4 haftaya 1,8 e 2,12 ye 3 şeklinde sayarsak,9 dan sonra hep 9 kalmak zorunda kalcaz,arkadaşım öye diyodu,sonra da hamilelik 10 ay oluyo diyodu,dedim her 28 güne 1 ay dersen,o küsüratları saymazsan böyle olur,40 hafta yani 9 ay 10 gün,ben 30 gün dolunca ay diyom,şuan 3 buçuk aylığım,tam 17 hafta dolunca 4 aylık oluyoz17x7=119,17+1=120

Son düzenleme:
BENİMDE özellikle akşamları çok göbeğim çıkıyo yaaaa yarın sabah tartılıcam bakalım kiloda ne fark etcek

Ben tartıldım hala gram almamışım ama senin gibi akşamları göbeğim çıkıyor. Çok hoşuma gidiyor o şekli görmek.. Göbişim çıksın istiyorum ve hamile kıyafeti giymek istiyoruuuuum..

Ben tartıldım hala gram almamışım ama senin gibi akşamları göbeğim çıkıyor. Çok hoşuma gidiyor o şekli görmek.. Göbişim çıksın istiyorum ve hamile kıyafeti giymek istiyoruuuuum..

bende almamışımdır diye düşünüyorum ama kilo almadanda nası bu kadar göbekli olabiliyos o da ilginç geliyo inş ilk 4 ay kilo almam o zaman süper oluuurrr

ben 68le başladım da o yüzden zayıf olanlar alsın tabi bolbol kilolar yanlış anlaşılmıyım de şimdi

arkadaşım sen yinede kendini öğreneceğim diye niyetleme, öğrenirsen bonus olsun Bizimkiler gibi göstermezse öğrenme umudun temmuza kalır

süpersin yazını kış tut, yaz çıkarsa bahtına diyorsun.. Tamam heveslenmiyorum.. zaten görim, biraz oynasın eli ayağı poposu başı benim için yeter çok özledim 3 hafta olcak görmeyeli..

kızlaaarrrr

eşim sabahtan çiçek göndermiş işyerinde güvenlikte sıkıntı çıktığı için çiçekleri şimdi aldım

özür diliyor canım ben de ondan özür diledim derdimi anlattım kötü bi düşünce olmadığını falan bi daha da yapmam

çok mutluyum kızlar çzödük Allah'a şükür

Son düzenleme:

Biraz fazlalığımız olduğu içindir sanırım. Fazlalıklar giderken bebişler büyüyor... Ben de 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum. Tartımı bozdum dakka başı çıkarak :) Geçen gün gittim hala 65 kilodayım..

çok sevindimaferin enişteye

Çok sevindim canım senin adına...
Söylemiştim ne olursa olsun pişman olan taraf eşler oluyor.. Suçlu da olunsa suçsuz da olunsa karşılıklı özür en güzeli...
Sonuçta kalp kırıklığının özrü...
Kutluyorum...

vayy bee çok güzel bi davranış aferin ona...
hatalı yada değil sonuçta senin kırıldığını fark etti ve gönlünü aldı.. bravo...

ooo süpermiş senin durum ben toplamda 2 kilo gibi bişey verdim evde hep 68im de drda ilk gün 69,70 çıktım sonra 600-700 grm gidişlerimde eksik çıktım en son 67 küsür çıktım ben aynıyım gibi düşünüyorum o 69,7 çıktığım gün çok su içmiştim kese görünsün diye o yüzden o kadardı inş yine 68 imdir ama iştahım yok gibi yaa öğlen pek bişey yiyemedim ben (((

bak tatil imkanım yok ama sırf bu teklif için gelirim bende zaten eşimin ailesine yakın yere taşındım gidip gelme yok ailemde uzak bilirim yanlızlığı
sıkma canını kocan sana çiçek göndericek barışacaksınız içime doğdu bak
canım üzme kendini sen kuvvetli olki bebişinde kuvvetli tutunsun sana cuma günü benim doğum günüm hepiniz için ayrı bi dua ediyorum ben doğum günüm die sevinicem sizde bebeklerinizden hayırlı haber alın sevinin inş diye
ayyy cnm tam tercüman oldun ya bende burdaki arkadaşla onu konuşuyodum ilk zamanlar hasta değilim hamileyim diyodum ya dedim size şimdi öyle değil tam bir hasta gibiyim diyodum

bak demedimmi ben sana çok sevindim canım al buda bizden

Doğru söylüyorsun arkadaşım.... benim kayınvalidem de senin gibi hesaplıyor, o geriden geliyor diye kızıyorum ama senin hesaplamanla doğru aslında

En iyisi haftadan ilerlemek sanırsam

Arkadaşımmmmmm çokkkkkk sevindimmmm....... Helal olsun eşine.......

kızlar çok mutlu oldum insan sevdiği insana daha çok kırılıyor çok seviyorum onu kıyamam ona şimdi ben de ona napsam diye düşünüyorum zaten merakım da mesajlarına bakmak falan değildi, telefonu değişik ya, internete bağlanabiliyor mu diye bakıyodum, o sırada yakalandım

Allah'a çok şükrediyorum, bu sevgimiz eksilmesin herkes mutlu huzurlu olsun

destek olan herkese çok teşekkürler

benimde senden bir gün önce 3-4 kez de doktora gittim inatçı göstermedi doktorla değil bebişle alakalı bir durummuş, birde tahmin değişebilirmiş, bizimkiler çok edepli çocuklar göstermiyorlar annesi

:) valla öyle heralde. ben yarın yine doktora gidiyorum ama göstereceğinden hiiçç umudum yok. edebi biraz bıraksa keşke :))))

deryacım anlatımın çok güzel umarım becerebilmişimdir.çok teşekkür ettim.çizelgem olmuşsa senin sayendedir çok mutlu oldum çizelgem var benimdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…