koca göbekli oldum ben yaaaaaaaa
Aman aman maşallahhh göbişlerimize
BENİMDE özellikle akşamları çok göbeğim çıkıyo yaaaa yarın sabah tartılıcam bakalım kiloda ne fark etcek
Evet cnm, saba çıkıyorum 3,5 aylık, akşam dönüyorum 5 aylık
Bi mutlu oluyorum bi mutlu oluyorum göbişim çıktıkça..... Ohhhhhh... Bende cmts tartılacağım....
BENİMDE özellikle akşamları çok göbeğim çıkıyo yaaaa yarın sabah tartılıcam bakalım kiloda ne fark etcek
Ben tartıldım hala gram almamışım ama senin gibi akşamları göbeğim çıkıyor. Çok hoşuma gidiyor o şekli görmek..Göbişim çıksın istiyorum ve hamile kıyafeti giymek istiyoruuuuum..
arkadaşım sen yinede kendini öğreneceğim diye niyetleme, öğrenirsen bonus olsunBizimkiler gibi göstermezse öğrenme umudun temmuza kalır
bende almamışımdır diye düşünüyorum ama kilo almadanda nası bu kadar göbekli olabiliyos o da ilginç geliyo inş ilk 4 ay kilo almam o zaman süper oluuurrr
ben 68le başladım da o yüzden zayıf olanlar alsın tabi bolbol kilolar yanlış anlaşılmıyım de şimdi
kızlaaarrrr
eşim sabahtan çiçek göndermiş işyerinde güvenlikte sıkıntı çıktığı için çiçekleri şimdi aldım
özür diliyor canım ben de ondan özür diledim derdimi anlattım kötü bi düşünce olmadığını falan bi daha da yapmam
çok mutluyum kızlar çzödük Allah'a şükür
kızlaaarrrr
eşim sabahtan çiçek göndermiş işyerinde güvenlikte sıkıntı çıktığı için çiçekleri şimdi aldım
özür diliyor canım ben de ondan özür diledim derdimi anlattım kötü bi düşünce olmadığını falan bi daha da yapmam
kızlaaarrrr
Biraz fazlalığımız olduğu içindir sanırım. Fazlalıklar giderken bebişler büyüyor... Ben de 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum. Tartımı bozdum dakka başı çıkarak :) Geçen gün gittim hala 65 kilodayım..
bak tatil imkanım yok ama sırf bu teklif için gelirima rica ederim ne demek kafa şişirmek. Telefonlaşalım buyrun gelin kayınvalidenlerle hatta kayınvalidenin kayınvalideside gelsin..
Burası çok güzel ama ben çok yalnızım. Istanbuldan geldim az kişiyle tanıştım kendimi sorvinor da gibi hissediyrum.
sıkma canını kocan sana çiçek göndericek barışacaksınız içime doğdu bakmesajını okuyunca ağladım canım napayım tutamadım kendimi desteğin için çok sağol hiç tanımasak da dertleşiyoruz rahatlıyoruz burayı çok samimi buluyorum haklısın de mi çok kötü bişey yapmadım ben de hata yapabilirim de mi her şeyin hayırlısı olsun tekrar teşekkürler
canım üzme kendini sen kuvvetli olki bebişinde kuvvetli tutunsun sana cuma günü benim doğum günüm hepiniz için ayrı bi dua ediyorum ben doğum günüm die sevinicem sizde bebeklerinizden hayırlı haber alın sevinin inş diyederyacığım çok ama çok çok teşekkür ederim canım... Içim bugün senin yazını okuduktan sonra daha da rahatladı.. Inan tekrar tekrar okudum... Zaten ilk üç ayda görülmedi 15. Haftada görüldü. Ilk üç ay daha tehlikeliymiş.. Metinde geçtiği gibi sık sık doktor gözetiminde olacağım.
Komşum benim doğum yaptı çarşambadan beri gidip göremiyorum bebeği görünce ağlarım diye...
Cuma günü hayırlı haberi vereceğim inşallah.
ayyy cnm tam tercüman oldun ya bende burdaki arkadaşla onu konuşuyodum ilk zamanlar hasta değilim hamileyim diyodum ya dedim size şimdi öyle değil tam bir hasta gibiyim diyodumhep derlerdi hamileliğin keyfini çıkar diye.. Acaba varda benmi keyif yapamıyorum..
Mide bulantısından öldüm öldüm dirildim şimdi arada bir çıkıyor.. Aşırı mide yanmam var.. Karnımın yanları acıyor.. Göğüslerim kafam kadar oldular ve acıyorlar sızlıyorlar... Hasta oldum ilaç alamıyorum sürünüyorum... öle çok enerjik daha hiç olamadım.. Evde ki işlere elim kalkmıyor.. Sadece yemek kokusundan rahatsız olmadım .. Ee hanii??:44:
Tamam bebeğime çok şükür ama hani bunun keyfi nerede acaba???
kızlaaarrrr
Eşim sabahtan çiçek göndermiş işyerinde güvenlikte sıkıntı çıktığı için çiçekleri şimdi aldım
çok mutluyum kızlar çzödük allah'a şükür
canım 4 haftaya 1,8 e 2,12 ye 3 şeklinde sayarsak,9 dan sonra hep 9 kalmak zorunda kalcaz,arkadaşım öye diyodu,sonra da hamilelik 10 ay oluyo diyodu,dedim her 28 güne 1 ay dersen,o küsüratları saymazsan böyle olur,40 hafta yani 9 ay 10 gün,ben 30 gün dolunca ay diyom,şuan 3 buçuk aylığım,tam 17 hafta dolunca 4 aylık oluyoz17x7=119,17+1=120
kızlaaarrrr
benimde senden bir gün önce 3-4 kez de doktora gittim inatçı göstermedidoktorla değil bebişle alakalı bir durummuş, birde tahmin değişebilirmiş, bizimkiler çok edepli çocuklar göstermiyorlar annesi
deryacım anlatımın çok güzel umarım becerebilmişimdir.çok teşekkür ettim.çizelgem olmuşsa senin sayendedirçok mutlu oldum çizelgem var benimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?