ben de ikizler burcuyum doğumgünüm 24 mayıs
Canımmmmmmm sende iyiki doğdun arkadaşımmmmmm
İkizler burcu ile yay burcu çokkkkkk iyi anlaşır....... Yüce rabbımin izni ile......
Acaba tablomuza doğum tarihlerimizi de mi eklesek
geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım evet en güzel hediyemiz bebeklerimiz
düşünsenize yılbaşında bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah
aynı zamanda yılbaşı hediyesi de mi paket hediye gibi oldu yaaa
Canımmmmmmm sende iyiki doğdun arkadaşımmmmmm
İkizler burcu ile yay burcu çokkkkkk iyi anlaşır....... Yüce rabbımin izni ile......
Acaba tablomuza doğum tarihlerimizi de mi eklesek
bence gerek yok
bence olsa da olmasa da olur.
olsa tabloyu hazırlayan arkadaşlara yeni iş çıkmış olurbence burdan yazarak kendi aramızda kutlayabiliriz. ya da profilimizde bir yerlere ekleyebiliriz. :81:
yay'la iyi mi anlaşırız? inşallah..
benim de etrafımda hiç yay burcu olmadığı için korkuyodum açıkçası bebişimle nasıl oluruz karakteri nasıl olur diye..şimdiden pimpirikleniyorum yani
Valla arkadaşım en güzelini yapmışsın sen.... Kariyer falan hepsi yalan.... Kariyerde yaparım çocuk da yalanların en büyüğü.... Belgesellerde bile anne kuşlar ev yavrularına bakıyor, baba kuş mama bulup geliyor..
Biz doğaya aykırı davranıyoruz çalışarak bence
Canımmm benim kızkardeşim ve erkek kuzenim yay..... İkizler yay erkeği ile de kızıyla da çok uyumludur...Biraz anlarım ben burçlardan.... Yay burcu mizah gücü yüksek, biraz rahatına düşkün, uyumlu, kavgacı olmayan burçtur.... Hiç merak etme çok iyi anlaşır..... Birbirini tamamlayan, iyi anlaşan burçlardır. İkizler akrep burcu pek iyi anlaşamaz.... Allah'ım bizi erken doğumdan korusun
ben de ikizler burcuyum doğumgünüm 24 mayıs
Öyle ama şartlar imkanları bu yöne çeviriyor malesef... Bir çok ailelerde eşlerin ikisininde çalışması zorunlu neredeyse...
ama ihtiyaç dahilinde değilse çalışmayı doğru bulmuyorum. Özellikle çocuğun 0-6 yaş döneminde... Çocuk tam o dönemde anneye çok muhtaç. Kimse annenin yerini tutamaz ve çocuğun hayatının kalan dönemindeki kalıcı mizacının oluştuğu bir dönem... ben çalışmadım çünkü benim çocuğum Allah nasip eder doğarsa bir daha 0-6 yaş döneminde olmayacak. Hayatta her şeyi bir kere yaşama şansımız var ve çocukluk yaşı da annelik de bunlardan biri..
Umarım canınızı sıkmadım arkadaşlar.. :26::26::26::26:
Seninde doğum günün kutlu ömrün daima mutlu olsun arkadaşım..
Anlaşılan ikizler burcu ağırlıklı bir gurubuz
aaaaa erken olursa çocuklarımız akrep mi olacak
yengecim ben 1 temmuz
Öyle ama şartlar imkanları bu yöne çeviriyor malesef... Bir çok ailelerde eşlerin ikisininde çalışması zorunlu neredeyse...
ama ihtiyaç dahilinde değilse çalışmayı doğru bulmuyorum. Özellikle çocuğun 0-6 yaş döneminde... Çocuk tam o dönemde anneye çok muhtaç. Kimse annenin yerini tutamaz ve çocuğun hayatının kalan dönemindeki kalıcı mizacının oluştuğu bir dönem... ben çalışmadım çünkü benim çocuğum Allah nasip eder doğarsa bir daha 0-6 yaş döneminde olmayacak. Hayatta her şeyi bir kere yaşama şansımız var ve çocukluk yaşı da annelik de bunlardan biri..
Umarım canınızı sıkmadım arkadaşlar.. :26::26::26::26:
Doğru söze ne denir, haklısın arkadaşımmm..... Ben çocuğuma kendim bakmak isterim ama kayınvalidem ve dolayısı ile eşim çalışmamı istiyorlar.... Ben de belki bebek olunca fikirlerini değiştiriler diye umut ediyorum............
Canımmm benim kızkardeşim ve erkek kuzenim yay..... İkizler yay erkeği ile de kızıyla da çok uyumludur...Biraz anlarım ben burçlardan.... Yay burcu mizah gücü yüksek, biraz rahatına düşkün, uyumlu, kavgacı olmayan burçtur.... Hiç merak etme çok iyi anlaşır..... Birbirini tamamlayan, iyi anlaşan burçlardır. İkizler akrep burcu pek iyi anlaşamaz.... Allah'ım bizi erken doğumdan korusun
Eşini anladım da kayınvalideni anlamadım. Hala insanların işine karışan kayınvalideler varmı
Evet değişebilir. Gün ola hayrola demişler..
bebişin hayrıyla bereketiyle gelir zaten...
Allah yardımcın olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?