güzel olmuş canım,3. boşluğa bebişne yazacağın notu da ekleyebilirsin
koca göbekli oldum ben yaaaaaaaa
BENİMDE özellikle akşamları çok göbeğim çıkıyo yaaaa yarın sabah tartılıcam bakalım kiloda ne fark etcek
canım 4 haftaya 1,8 e 2,12 ye 3 şeklinde sayarsak,9 dan sonra hep 9 kalmak zorunda kalcaz,arkadaşım öye diyodu,sonra da hamilelik 10 ay oluyo diyodu,dedim her 28 güne 1 ay dersen,o küsüratları saymazsan böyle olur,40 hafta yani 9 ay 10 gün,ben 30 gün dolunca ay diyom,şuan 3 buçuk aylığım,tam 17 hafta dolunca 4 aylık oluyoz17x7=119,17+1=120
bak tatil imkanım yok ama sırf bu teklif için gelirimbende zaten eşimin ailesine yakın yere taşındım gidip gelme yok ailemde uzak bilirim yanlızlığı
sıkma canını kocan sana çiçek göndericek barışacaksınız içime doğdu bak
canım üzme kendini sen kuvvetli olki bebişinde kuvvetli tutunsun sana cuma günü benim doğum günüm hepiniz için ayrı bi dua ediyorum ben doğum günüm die sevinicem sizde bebeklerinizden hayırlı haber alın sevinin inş diye
ayyy cnm tam tercüman oldun ya bende burdaki arkadaşla onu konuşuyodum ilk zamanlar hasta değilim hamileyim diyodum ya dedim size şimdi öyle değil tam bir hasta gibiyim diyodum
bak demedimmi ben sanaçok sevindim canım al buda bizden
yaaaaaa çok uykum var,gözüm kapalı resmen,neyseki iş yok,birinin gelmeyeceğini bilsem masa başında uyuyacam,bu bebiş benim gibi uykucu heralde,zaten severdim uykuyu,şimdi bu da yetmiyo
Bend önceden hergün her dakka tartılıyordum. Yatağımın yanındaydı tartı bir sabah bir yatarken derken baktım hafifi sıyırma eğilimi içerisindeyin artık tartılmıyorum çünkü en sonr tartıldığımda 6 kilo almıştım. 15-20 gündür bakmadım kimbilir kaç kilo daha aldım yavv.
işte bende bunu hesaplamaya çalışıyordum. Tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin. Demek ki ben 16 haftamda olduğumdan 17.haftam bitince 5.aya basmış olacağım. Kısmet olursa tabiiii. Allah herkese nasip etsin içinde de bize.
işte bende bunu hesaplamaya çalışıyordum. Tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin. Demek ki ben 16 haftamda olduğumdan 17.haftam bitince 5.aya basmış olacağım. Kısmet olursa tabiiii. Allah herkese nasip etsin içinde de bize.
Tabiki canım ne demek.. Kapım açık çok sevinirim...
Ayrıca teşekkür ederim duan için... Bende ikizler burcuyum 4 haziranda benim doğum günümdü ama inşallah cuma günü güzel haberler alırımda cuma günü ikimizin de doğum günü olur... Gerçi içim rahat Allaha şükür ki...
Şimdiden mutlu seneler hayırlı ömürler diliyorum cumada bilahere dilerim..
Aynen arkadaşım.... Eve gidiyorum uyuyorum, kalkıp bişeyler yiyorum, yine uyuyorum
İşte çalışmak çok zor geliyor....Minimumda çalışıyorum valla....
şimdi de gülelim biraz
Temel dursuna dert yaniyomus:bizim fadime yine hamile.
dursun:nevar bunda üzülecek?sevinmen lazim.
temel:bizim fadime 2sehrin hikayesini okuyodu ikizlerimiz oldu, 3silahsörleri okudu ücüzlerimz oldu da
dursun dayanamayp sorar:simdi ne okuyr?
temel cvp verir:
KIRK HARAMILER
Canım Allah yardımcınız olsun.... Çalışan tüm hamile arkadaşlarımın.. Ben evlenmeden önce çalışıyordum artık çalışmıyorum... Çalışmanın külfeti zaten ayrı bir dert. Ne kadar yaptığımız işi sevsek bile zor...
Bir yandan hamilelik diğer yandan iş stresi Allah kolaylıklar versin tekrardan...
Arkadaşlarımmmmm,
İkinizinde doğumgünüüz tebrik ederim. Bebişlerinizle nice mutlu yaşlara...
Bende ikizler burcuyum.... 6 hazirandı benim de doğumgünüm....
Arkadaşlarımmmmm,
İkinizinde doğumgünüüz tebrik ederim. Bebişlerinizle nice mutlu yaşlara...
Bende ikizler burcuyum.... 6 hazirandı benim de doğumgünüm....
Ah canım çok teşekkürler...
Ben de senin doğum gününü kutluyorum. Uzun sağlıklı ve bereket dolu bir ömür diliyorum...
bu da benden o zaman
O gune kadar doktor yuzu gormemis olan temel bir gun rahatsizlanir.
koyde doktor bulunmadigindan sehre gitmesi gerekmektedir,fakat temelde sehre gidecek takat yoktur.
agridan kivranmaktadir ve bu arada da cok acayip midesi bulanmaktadir
sonunda temeli alirlar sehre doktora gotururler
doktor temele sorar
-sikayetiniz nedir?
-efendum ben cimseden sikatci degilum da,
-hastamisiniz?
- ha hasteyum da
-nereniz agriyor?
-ha puram ,karnim agriyor
doktor muayene eder temeli , bu arada temelin de biraz saf oldugunu anlar
-mideniz de bulaniyormu?
-evet toktor bey, hemde coook
-o zaman size mujdeyi vereyim o zaman
-ne mujdesi
-iki aylik hamilesiniz
temel saskin bir sekilde
-uuy yaktin beni fadime, ben sana hep demiyormuydum ustume cikma diye..
Teşekkür ederim canım arkadaşımmmm......
Bu sene aldığımız en güzel hediye bebişlerimiz değil mi ama....... Tüm hamiş arkadaşlarımı sevgi ile kucaklıyorumm............
ben de ikizler burcuyum doğumgünüm 24 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?