2011 Aralık Anneleri

yaaaaaa çok uykum var,gözüm kapalı resmen,neyseki iş yok,birinin gelmeyeceğini bilsem masa başında uyuyacam,bu bebiş benim gibi uykucu heralde,zaten severdim uykuyu,şimdi bu da yetmiyo

BENİMDE özellikle akşamları çok göbeğim çıkıyo yaaaa yarın sabah tartılıcam bakalım kiloda ne fark etcek

Bend önceden hergün her dakka tartılıyordum. Yatağımın yanındaydı tartı bir sabah bir yatarken derken baktım hafifi sıyırma eğilimi içerisindeyin artık tartılmıyorum çünkü en sonr tartıldığımda 6 kilo almıştım. 15-20 gündür bakmadım kimbilir kaç kilo daha aldım yavv.

işte bende bunu hesaplamaya çalışıyordum. Tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin. Demek ki ben 16 haftamda olduğumdan 17.haftam bitince 5.aya basmış olacağım. Kısmet olursa tabiiii. Allah herkese nasip etsin içinde de bize.

ben de 15 gündür falan tartılmıyorum en son kilo almamıştım bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım son bir ayda kaç kilo almış olurum bence çok rahat iki kilo fazla gelirim bu kez

şimdi de gülelim biraz

Temel dursuna dert yaniyomus:”bizim fadime yine hamile.”

dursun:”nevar bunda üzülecek?sevinmen lazim.”

temel:”bizim fadime 2sehrin hikayesini okuyodu ikizlerimiz oldu, 3silahsörleri okudu ücüzlerimz oldu da”

dursun dayanamayp sorar:”simdi ne okuyr?”

temel cvp verir:

“KIRK HARAMILER”

Tabiki canım ne demek.. Kapım açık çok sevinirim...
Ayrıca teşekkür ederim duan için... Bende ikizler burcuyum 4 haziranda benim doğum günümdü ama inşallah cuma günü güzel haberler alırımda cuma günü ikimizin de doğum günü olur... Gerçi içim rahat Allaha şükür ki...
Şimdiden mutlu seneler hayırlı ömürler diliyorum cumada bilahere dilerim..

yaaaaaa çok uykum var,gözüm kapalı resmen,neyseki iş yok,birinin gelmeyeceğini bilsem masa başında uyuyacam,bu bebiş benim gibi uykucu heralde,zaten severdim uykuyu,şimdi bu da yetmiyo

Aynen arkadaşım.... Eve gidiyorum uyuyorum, kalkıp bişeyler yiyorum, yine uyuyorum

İşte çalışmak çok zor geliyor....Minimumda çalışıyorum valla....

15x7=105+1 =106 günlük hamilesin canım,yani 14 gün sonra tam 4 aylık oluyon,bu da 17+1 eder

Amin, Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve nurtopu gibi bebikler versin inşallah

Arkadaşlarımmmmm,

İkinizinde doğumgünüüz tebrik ederim. Bebişlerinizle nice mutlu yaşlara...

Bende ikizler burcuyum.... 6 hazirandı benim de doğumgünüm....

Aynen arkadaşım.... Eve gidiyorum uyuyorum, kalkıp bişeyler yiyorum, yine uyuyorum

İşte çalışmak çok zor geliyor....Minimumda çalışıyorum valla....

Canım Allah yardımcınız olsun.... Çalışan tüm hamile arkadaşlarımın.. Ben evlenmeden önce çalışıyordum artık çalışmıyorum... Çalışmanın külfeti zaten ayrı bir dert. Ne kadar yaptığımız işi sevsek bile zor...
Bir yandan hamilelik diğer yandan iş stresi Allah kolaylıklar versin tekrardan...

bu da benden o zaman

O gune kadar doktor yuzu gormemis olan temel bir gun rahatsizlanir.
koyde doktor bulunmadigindan sehre gitmesi gerekmektedir,fakat temelde sehre gidecek takat yoktur.
agridan kivranmaktadir ve bu arada da cok acayip midesi bulanmaktadir
sonunda temeli alirlar sehre doktora gotururler
doktor temele sorar
-sikayetiniz nedir?
-efendum ben cimseden sikatci degilum da,
-hastamisiniz?
- ha hasteyum da
-nereniz agriyor?
-ha puram ,karnim agriyor
doktor muayene eder temeli , bu arada temelin de biraz saf oldugunu anlar
-mideniz de bulaniyormu?
-evet toktor bey, hemde coook
-o zaman size mujdeyi vereyim o zaman
-ne mujdesi
-iki aylik hamilesiniz
temel saskin bir sekilde
-uuy yaktin beni fadime, ben sana hep demiyormuydum ustume cikma diye..

Valla arkadaşım en güzelini yapmışsın sen.... Kariyer falan hepsi yalan.... Kariyerde yaparım çocuk da yalanların en büyüğü.... Belgesellerde bile anne kuşlar ev yavrularına bakıyor, baba kuş mama bulup geliyor..

Biz doğaya aykırı davranıyoruz çalışarak bence

Arkadaşlarımmmmm,

İkinizinde doğumgünüüz tebrik ederim. Bebişlerinizle nice mutlu yaşlara...

Bende ikizler burcuyum.... 6 hazirandı benim de doğumgünüm....

Ah canım çok teşekkürler...
Ben de senin doğum gününü kutluyorum. Uzun sağlıklı ve bereket dolu bir ömür diliyorum...

Ah canım çok teşekkürler...
Ben de senin doğum gününü kutluyorum. Uzun sağlıklı ve bereket dolu bir ömür diliyorum...

Teşekkür ederim canım arkadaşımmmm......

Bu sene aldığımız en güzel hediye bebişlerimiz değil mi ama....... Tüm hamiş arkadaşlarımı sevgi ile kucaklıyorumm............

Teşekkür ederim canım arkadaşımmmm......

Bu sene aldığımız en güzel hediye bebişlerimiz değil mi ama....... Tüm hamiş arkadaşlarımı sevgi ile kucaklıyorumm............

geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım evet en güzel hediyemiz bebeklerimiz

düşünsenize yılbaşında bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah

aynı zamanda yılbaşı hediyesi de mi paket hediye gibi oldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…