2011 Aralık Anneleri

doğum günü olan herkese MUTLU HUZURLU ve SAĞLIKLI bi ömür diliyorum

Eflatunumsu ben yay eşim yay kısmetse bebişimizde yay olacak. sence bizim halimiz ne olacak

aaa sizinki süpermiş büütn hediyeleri aynı ayda alırsınız belki tek bi kutlama yeterli bile olur süpeerrr

doğum günü olan herkese MUTLU HUZURLU ve SAĞLIKLI bi ömür diliyorum

Eflatunumsu ben yay eşim yay kısmetse bebişimizde yay olacak. sence bizim halimiz ne olacak

Bence süper olacak......Yay her burçla anlaşır da 3 yay ballı börek valla.... 3 yay olan aile ile arkadaş olmak isterdim doğrusu.... Çok mutlu eviniz olur sizin.... Yay çok da misafirperdir, vericidir, güleryüzlüdür...... Süper olacak, süperrrr....

aaa sizinki süpermiş büütn hediyeleri aynı ayda alırsınız belki tek bi kutlama yeterli bile olur süpeerrr

bizim evlilik yıldönümüz benim doğum günüm tanışma yıldönümümüzde eşimin doğum günü :))))

çok güzel yorumlar sağol :)) buyrun gelin hepinizi bekleriz :))
Allaha şükür 6 aylık evliyiz ve hep neşeliyiz :))

Canımmmmm...Aslında hangi işte çalıştığın önemli heralde.... Mesela ben bankacıyım.... valla canımdan bezdim..... Örneğin öğretmen olsam çok mutlu olurdum diye düşünüyorum.... Bana bankacılığın katkısından çok zararı ver gibi geliyor.... Tüketti tüketti....

Tam da tahmin ettiğim gibi .....ALLAH mutluluğunuzu, neşenizi daim etsin arkadaşımmmmm.....

Şimdide bebiş geliyor, ohhhh değmeyin keyfinize.....

evet işin niteliği çok önemli geliş gidiş saatleri özellikle bebek olduktan sonra düzenli olmalı ve çok sıkı olmamalı. haftasonu tatili olmalı. onun dışında maddi durum iyiyse iki yıl ücretsiz izin alınabilir. bilmiyorum bakalım zaman bize ne gösterecek hangisi hakkımızda hayırlı olacaksa o olsun.

kızlaar kızım olcakmış. bugun ikili test için gittik. doktor yüzde doksan kız bu dedi. en başından beri eşimle ikimizin gönlünden geçen de kızdı. sağlıkla doğsun insallah. ense kalınlığı 1,3mm çıktı. önce hareketsizdi. sonra bi zıpladı. allahım müthiş bi duyguydu. baş popo mesafesi 6 cm olmuş kızımın. kocaman olmuş yaw. çok mutluyum....

Ayyyyyyy, bizde max. 6 ay ücretsiz izinnnnn. Doğum iznide 2 ay doğumdan önce, iki ay doğumdan sonra....... :2::2::2:

En kötü ayrılırım ücretsiz izinden sonra, sonra nasıl olsa bir bankada iş bulurum diyorum bende :80::80::80:

O günlere bir kavuşalım da hayırlısı ile

maşallah canım sizin adınıza çok sevindim. bizimkinin cinsiyeti ne acaba, şu belirsizlik bi geçse..

HTML:

ÇOKKKKKKKK sevindim arkadaşımmmmm..... Allah gönlünüze göre vermiş, ne güzelllllll. Tebrik ederim..........

hayırlısı olsun canım ben de memurum 4 ay doğum izni 2 ay da rapor + yıllık izin toplamda 6 ay izin almayı düşünüyorum. ama çok zorlanıyorsan doğumdan sonra iyice toparlanıp rahata erdikten sonra daha rahat bir iş bakabilirsin. bankacılar çok yoğun oluyor benim bildiğim

Son düzenleme:

Haklısın güzelim. Ben zaten bayanların öncelikle her türlü ihtimale karşılık önce bir mesleklerinin olması ve ayaklarının yere basması taraftarıyım.
hayatta her şey olur dediğin gibi. Benim çok şükür mesleğim var çalışmak istesem zor olmaz benim için. Yayın sektöründe proje tasarım redakte işleri yapıyordum. Zaten sektörün yeniliklerinden uzak durmuyorum. Çünkü yenililer çok çabuk gelişiyor ve yabancılaşabiliyorsun...
Sosyal olma noktasında çok haklısın bir anne sosyal ve donanımlı olmalı çocuğunun sosyal hayattaki yerinin pozitif gelişmesi için. Çalışmasamda sosyal çalışmalardan aktivitelerden ayrı kalmayı düşünmüyorum. Zaten işimden de çok kopmuş değilim. Daha evvel çocuk dergi projelerinde bulundum şimdi bebeğim içim masal kitabı hazırlıyorum.. Parasal düşünmüyorum hobi olarak yapıyorum. Her gün onlarca masal kritiği yapıyorum. Kaç yıl sürer bilmiyorum acelem yok...
Umarım tamamlarım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bence çok güzel düşünüyorsun, kolay gelsin canım

maşallah aramızda yetenekli anneler de varmış ne güzel masal kitabı falan hazırlıyormuşsun. peki bir yerde paylaşıyor musun ?

Son düzenleme:

Çok sevindim canım.. Darısı başımıza...

Teşekkür ederim canımmm arkadaşım......
Ben de oluruna bıraktım, kavga edecek, didişecek halim yokkk. Yüce rabbimden hayırlısını diliyorum..........

canım biliyorum elimizde değil ama böyle şeyleri kafaya takmamaya çalış. vardır bunda da bir hayır. herkesin kötü bir huyu oluyor işte hele kayınvalidelerin ama iyi yönleri de vardır de mi sen onlara odaklı düşün kin tutma tamam mı

tebrikler canım, annesi gibi cici bir kız olur inşallah Kız bebişlerde belli olmaya başladı

Kesinlikle katılıyorum. 30 yıl okumuş bir mali müşavir olaraktan kadının çalışmasına karşıyım. ee neden okudun okadar diyeceksiniz. Ne bileyim çalışmak zorundaydım. Bende bari mali müşavir olayım dedim. Ancak ve lakin kadının yeri bence evidir. Ben şuan eşimle çalışıyorum. Çocuk 6 aylık olunca alır gelirsin işe diyor. Bende emin değilim ne yapacağıma. Çünkü evde kayınvalidem var rahat vermiyor. Öte yandan 16 yıldır çalışıyorum yoruldum biraz evladımın tadını çıkarayım diyorum. Ne yapcağımı bende bilmiyorum. o kadar küçük çocuk burda sefil mi olur. Ama gelip başlamassam mali müşavirliği yeni kazandım başlatmazsam 30 yıllık emek boşa gidecek. Allah'ım sen yardım et bizlere.

yay'la iyi mi anlaşırız? inşallah..

benim de etrafımda hiç yay burcu olmadığı için korkuyodum açıkçası bebişimle nasıl oluruz karakteri nasıl olur diye.. şimdiden pimpirikleniyorum yani

Bende yay burcuyla pek karşılaşmadım.

aaaaa erken olursa çocuklarımız akrep mi olacak

Heyyyyttt ne varmış akrep burçlarında bakiiim.:84: bende akrep burcuyum 27 ekim yükselenimde terazi. Hem yeğenimde akrep sadece kardeşini kıskanıyor annesine başka bir sıkıntı vermedi. Hep sınıf birincisi ve çok uslu. Zaten kardeşini kıskanmayanda yok. Bence akrep burçları iyi birer evlat olur. Sadece onu yönetmeyi sakın denemeyin.

Kayınvaliden ne karışıyor yaaaa. gelçi kocan bile acil ihtiyacınız yoksa çalış diyemez yani. Sen ona bulaşık neen yıkanmamış diyebilirmisin. Herkes yerini bilsin yaa...ay sinir oldum şimdi. "kaynana kazan karı, arayı bozan karı, biz gelelim yan yana, sen dışarı kaynana"
Bide kaynanıyı gıcık etmek istiyorsanız sırf sizi gıcık etmek için söylediği lafları tınlamadığınızı gösterin kuduruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…