- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
doğum günü olan herkese MUTLU HUZURLU ve SAĞLIKLI bi ömür diliyorum
Eflatunumsu ben yay eşim yay kısmetse bebişimizde yay olacak. sence bizim halimiz ne olacak
doğum günü olan herkese MUTLU HUZURLU ve SAĞLIKLI bi ömür diliyorum
Eflatunumsu ben yay eşim yay kısmetse bebişimizde yay olacak. sence bizim halimiz ne olacak
aaa sizinki süpermiş büütn hediyeleri aynı ayda alırsınız belki tek bi kutlama yeterli bile olur süpeerrr
Bence süper olacak......Yay her burçla anlaşır da 3 yay ballı börek valla.... 3 yay olan aile ile arkadaş olmak isterdim doğrusu.... Çok mutlu eviniz olur sizin.... Yay çok da misafirperdir, vericidir, güleryüzlüdür...... Süper olacak, süperrrr....
ama canım sonra çalışmak istediğinde iş bulman zorlaşmayacak mı?
bence hayatın her türlü hali var nolur nolmaz eşler karun kadar zengin bile olsa kadının çalışması daha mantıklı, ama evini eşini çocuğunu ihmal etmeyecek şekilde.. mesela anne özel sektörde olsa gece yarılarına kadar falan çalışsa ya da sürekli şehir dışına denetime falan gitse ya da yurtdışı göreve falan, o zaman durum daha da zor olur ama memur olsa ya da öğretmen, o zaman işle özel hayatı dengelemesi daha kolay olur.
zorlanacak da olsak bence bu kadar yıl okumuşuz, ailelerimiz bunun için yıllarca hayal kurmuş emek vermiş, yarın nolacağımız başımıza ne geleceği belli değil, bu nedenlerden dolayı eğer çalışıyorsak olumsuz düşünmememiz lazım. çalışmayanların hamilelik dönemi daha rahat geçiyordur sanırım, o yüzden özenmiyor değiliz, ama duygusal yaklaşmayalım, hem dışarda sosyal olunca ilerde çocuklarımıza daha faydalı olabiliriz gerek ders olsun gerek hayat bilgisi olsun, hem ev ekonomisine destek olarak yaşam kalitemizi de yükseltmiş olmamız hoş olmaz mı? :44:
herkes için hayırlısı olsun canım yanlış anlama lütfen.. napalım, biz çalışanlar da az zaman geçireceğiz çocukalarımız en kritik en güzel yıllarında günün çoğunda yanımızda olmayacak, ama kaliteli zaman geçirmeye çalışacağız, kimi zaman yemeğimiz kötü olacak, evimiz dağınık ya da pis olacak, onlarla ilgileneceğiz her şey bir anda omuyor maalesef, Allah yardımcımız olsun..
bizim evlilik yıldönümüz benim doğum günüm tanışma yıldönümümüzde eşimin doğum günü :))))
çok güzel yorumlar sağol :)) buyrun gelin hepinizi bekleriz :))
Allaha şükür 6 aylık evliyiz ve hep neşeliyiz :))
Canımmmmm...Aslında hangi işte çalıştığın önemli heralde.... Mesela ben bankacıyım.... valla canımdan bezdim..... Örneğin öğretmen olsam çok mutlu olurdum diye düşünüyorum.... Bana bankacılığın katkısından çok zararı ver gibi geliyor.... Tüketti tüketti....
evet işin niteliği çok önemli geliş gidiş saatleri özellikle bebek olduktan sonra düzenli olmalı ve çok sıkı olmamalı. haftasonu tatili olmalı. onun dışında maddi durum iyiyse iki yıl ücretsiz izin alınabilir. bilmiyorum bakalım zaman bize ne gösterecek hangisi hakkımızda hayırlı olacaksa o olsun.
kızlaar kızım olcakmış. bugun ikili test için gittik. doktor yüzde doksan kız bu dedi. en başından beri eşimle ikimizin gönlünden geçen de kızdı. sağlıkla doğsun insallah. ense kalınlığı 1,3mm çıktı. önce hareketsizdi. sonra bi zıpladı. allahım müthiş bi duyguydu. baş popo mesafesi 6 cm olmuş kızımın. kocaman olmuş yaw. çok mutluyum....
kızlaar kızım olcakmış. bugun ikili test için gittik. doktor yüzde doksan kız bu dedi. en başından beri eşimle ikimizin gönlünden geçen de kızdı. sağlıkla doğsun insallah. ense kalınlığı 1,3mm çıktı. önce hareketsizdi. sonra bi zıpladı. allahım müthiş bi duyguydu. baş popo mesafesi 6 cm olmuş kızımın. kocaman olmuş yaw. çok mutluyum....
Ayyyyyyy, bizde max. 6 ay ücretsiz izinnnnn. Doğum iznide 2 ay doğumdan önce, iki ay doğumdan sonra....... :2::2::2:
En kötü ayrılırım ücretsiz izinden sonra, sonra nasıl olsa bir bankada iş bulurum diyorum bende :80::80::80:
O günlere bir kavuşalım da hayırlısı ile
ama canım sonra çalışmak istediğinde iş bulman zorlaşmayacak mı?
bence hayatın her türlü hali var nolur nolmaz eşler karun kadar zengin bile olsa kadının çalışması daha mantıklı, ama evini eşini çocuğunu ihmal etmeyecek şekilde.. mesela anne özel sektörde olsa gece yarılarına kadar falan çalışsa ya da sürekli şehir dışına denetime falan gitse ya da yurtdışı göreve falan, o zaman durum daha da zor olur ama memur olsa ya da öğretmen, o zaman işle özel hayatı dengelemesi daha kolay olur.
zorlanacak da olsak bence bu kadar yıl okumuşuz, ailelerimiz bunun için yıllarca hayal kurmuş emek vermiş, yarın nolacağımız başımıza ne geleceği belli değil, bu nedenlerden dolayı eğer çalışıyorsak olumsuz düşünmememiz lazım. çalışmayanların hamilelik dönemi daha rahat geçiyordur sanırım, o yüzden özenmiyor değiliz, ama duygusal yaklaşmayalım, hem dışarda sosyal olunca ilerde çocuklarımıza daha faydalı olabiliriz gerek ders olsun gerek hayat bilgisi olsun, hem ev ekonomisine destek olarak yaşam kalitemizi de yükseltmiş olmamız hoş olmaz mı? :44:
herkes için hayırlısı olsun canım yanlış anlama lütfen.. napalım, biz çalışanlar da az zaman geçireceğiz çocukalarımız en kritik en güzel yıllarında günün çoğunda yanımızda olmayacak, ama kaliteli zaman geçirmeye çalışacağız, kimi zaman yemeğimiz kötü olacak, evimiz dağınık ya da pis olacak, onlarla ilgileneceğiz her şey bir anda omuyor maalesef, Allah yardımcımız olsun..
Haklısın güzelim. Ben zaten bayanların öncelikle her türlü ihtimale karşılık önce bir mesleklerinin olması ve ayaklarının yere basması taraftarıyım.
hayatta her şey olur dediğin gibi. Benim çok şükür mesleğim var çalışmak istesem zor olmaz benim için. Yayın sektöründe proje tasarım redakte işleri yapıyordum. Zaten sektörün yeniliklerinden uzak durmuyorum. Çünkü yenililer çok çabuk gelişiyor ve yabancılaşabiliyorsun...
Sosyal olma noktasında çok haklısın bir anne sosyal ve donanımlı olmalı çocuğunun sosyal hayattaki yerinin pozitif gelişmesi için. Çalışmasamda sosyal çalışmalardan aktivitelerden ayrı kalmayı düşünmüyorum. Zaten işimden de çok kopmuş değilim. Daha evvel çocuk dergi projelerinde bulundum şimdi bebeğim içim masal kitabı hazırlıyorum.. Parasal düşünmüyorum hobi olarak yapıyorum. Her gün onlarca masal kritiği yapıyorum. Kaç yıl sürer bilmiyorum acelem yok...
Umarım tamamlarım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu ay, bu gün doğum günü olan tüm arkdaşlarımın doğum gününü kutlarım. nice mutlu yıllara
Teşekkür ederim canımmm arkadaşım......
Ben de oluruna bıraktım, kavga edecek, didişecek halim yokkk. Yüce rabbimden hayırlısını diliyorum..........
Valla arkadaşım en güzelini yapmışsın sen.... Kariyer falan hepsi yalan.... Kariyerde yaparım çocuk da yalanların en büyüğü.... Belgesellerde bile anne kuşlar ev yavrularına bakıyor, baba kuş mama bulup geliyor..
Biz doğaya aykırı davranıyoruz çalışarak bence
yay'la iyi mi anlaşırız? inşallah..
benim de etrafımda hiç yay burcu olmadığı için korkuyodum açıkçası bebişimle nasıl oluruz karakteri nasıl olur diye..şimdiden pimpirikleniyorum yani
aaaaa erken olursa çocuklarımız akrep mi olacak
Doğru söze ne denir, haklısın arkadaşımmm..... Ben çocuğuma kendim bakmak isterim ama kayınvalidem ve dolayısı ile eşim çalışmamı istiyorlar.... Ben de belki bebek olunca fikirlerini değiştiriler diye umut ediyorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?