- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Kesinlikle katılıyorum. 30 yıl okumuş bir mali müşavir olaraktan kadının çalışmasına karşıyım. ee neden okudun okadar diyeceksiniz. Ne bileyim çalışmak zorundaydım. Bende bari mali müşavir olayım dedim. Ancak ve lakin kadının yeri bence evidir. Ben şuan eşimle çalışıyorum. Çocuk 6 aylık olunca alır gelirsin işe diyor. Bende emin değilim ne yapacağıma. Çünkü evde kayınvalidem var rahat vermiyor. Öte yandan 16 yıldır çalışıyorum yoruldum biraz evladımın tadını çıkarayım diyorum. Ne yapcağımı bende bilmiyorum. o kadar küçük çocuk burda sefil mi olur. Ama gelip başlamassam mali müşavirliği yeni kazandım başlatmazsam 30 yıllık emek boşa gidecek. Allah'ım sen yardım et bizlere.
Bende yay burcuyla pek karşılaşmadım.
Heyyyyttt ne varmış akrep burçlarında bakiiim.:84: bende akrep burcuyum 27 ekim yükselenimde terazi. Hem yeğenimde akrep sadece kardeşini kıskanıyor annesine başka bir sıkıntı vermedi. Hep sınıf birincisi ve çok uslu. Zaten kardeşini kıskanmayanda yok. Bence akrep burçları iyi birer evlat olur. Sadece onu yönetmeyi sakın denemeyin.
Kayınvaliden ne karışıyor yaaaa. gelçi kocan bile acil ihtiyacınız yoksa çalış diyemez yani. Sen ona bulaşık neen yıkanmamış diyebilirmisin. Herkes yerini bilsin yaa...ay sinir oldum şimdi. "kaynana kazan karı, arayı bozan karı, biz gelelim yan yana, sen dışarı kaynana"
Bide kaynanıyı gıcık etmek istiyorsanız sırf sizi gıcık etmek için söylediği lafları tınlamadığınızı gösterin kuduruyorlar.
süpersinyazını kış tut, yaz çıkarsa bahtına diyorsun.. Tamam heveslenmiyorum.. zaten görim, biraz oynasın eli ayağı poposu başı benim için yeter çok özledim 3 hafta olcak görmeyeli..
Kesinlikle katılıyorum. 30 yıl okumuş bir mali müşavir olaraktan kadının çalışmasına karşıyım. ee neden okudun okadar diyeceksiniz. Ne bileyim çalışmak zorundaydım. Bende bari mali müşavir olayım dedim. Ancak ve lakin kadının yeri bence evidir. Ben şuan eşimle çalışıyorum. Çocuk 6 aylık olunca alır gelirsin işe diyor. Bende emin değilim ne yapacağıma. Çünkü evde kayınvalidem var rahat vermiyor. Öte yandan 16 yıldır çalışıyorum yoruldum biraz evladımın tadını çıkarayım diyorum. Ne yapcağımı bende bilmiyorum. o kadar küçük çocuk burda sefil mi olur. Ama gelip başlamassam mali müşavirliği yeni kazandım başlatmazsam 30 yıllık emek boşa gidecek. Allah'ım sen yardım et bizlere.
Çok zor arkadaşımmm gerçekten..... Baştan yanlış meslek seçmişiz..... Öğretmen olacaktık, ohhhhhhhhhhh.....
Bende yay burcuyla pek karşılaşmadım.
Heyyyyttt ne varmış akrep burçlarında bakiiim.:84: bende akrep burcuyum 27 ekim yükselenimde terazi. Hem yeğenimde akrep sadece kardeşini kıskanıyor annesine başka bir sıkıntı vermedi. Hep sınıf birincisi ve çok uslu. Zaten kardeşini kıskanmayanda yok. Bence akrep burçları iyi birer evlat olur. Sadece onu yönetmeyi sakın denemeyin.
Yok yok haklısısın, akrep burçları çokkkkk çalışkandır..... Ailesine de çok bağlıdır.....Eminim iyi evlat olacaklarına. Sadece ikizleri yorar biraz Akrep burcu
Kayınvaliden ne karışıyor yaaaa. gelçi kocan bile acil ihtiyacınız yoksa çalış diyemez yani. Sen ona bulaşık neen yıkanmamış diyebilirmisin. Herkes yerini bilsin yaa...ay sinir oldum şimdi. "kaynana kazan karı, arayı bozan karı, biz gelelim yan yana, sen dışarı kaynana"
Bide kaynanıyı gıcık etmek istiyorsanız sırf sizi gıcık etmek için söylediği lafları tınlamadığınızı gösterin kuduruyorlar.
bence çok güzel düşünüyorsun, kolay gelsin canım
maşallah aramızda yetenekli anneler de varmışne güzel masal kitabı falan hazırlıyormuşsun. peki bir yerde paylaşıyor musun ?
kızlaaarrrr
eşim sabahtan çiçek göndermiş işyerinde güvenlikte sıkıntı çıktığı için çiçekleri şimdi aldım
özür diliyor canım ben de ondan özür diledim derdimi anlattım kötü bi düşünce olmadığını falan bi daha da yapmam
çok mutluyum kızlar çzödük Allah'a şükür
Çalıştığım dönemlerde yayıevlerine verdiğim masallarım vardı ama çeviri masallardı. Örneğin bir rus masalını türk geleneğine uyarlayarak yazıyordum. Kendi masallarımı nette falan yayınlamıyorum çünkü daha evvel bazı paylaşım sitelerinde birkaç yazımı yayınladım bazı uyanıklar kendi imzasıyla yazılarımı kullandı. Sunuçta telif hakkı sorunu var bu sanal ortamda..
İnşallah masalarımı kitap olarak yayınlayıp sizlere de hediye göndermem nasip olur..
Birde masallarımı çizgi film yapma projem var aranızda çizer animatör varsa birlikte bu projeyi hayata geçirebiliriz :86:
:) valla öyle heralde. ben yarın yine doktora gidiyorum ama göstereceğinden hiiçç umudum yok. edebi biraz bıraksa keşke :))))
kötü niyetim yoktu canım, daha önce bunu hiç düşünmemiştim, o yüzden söyledim. :26:
bizim karşı komşunun oğlu akrep burcu 9-10 yaşlarında dünyalar tatlısı ama dediğin gibi çok da fevri oluyor annesine bağırıyor falan gerçi bu burçla ne kadar alakalı bilmem
bi de işyerinde bi çalışma arkadaşım, abimiz o da akrep burcu ve şimdiye kadar iyi bir intiba bıraktı, iyi niyetli arkadaş canlısı bir insan, eşine karşı anladığımız dört dörtlük birisi, karakteri iyi yani. ama hemcinsimden akrep burcu bilmiyorum, sen varsın işte, sitenin en yardımsever en paylaşımcılarından birisin
canım çok güzel sana çiçek alması düşünceli bir hareket, afferin kocana, bizi bile mutlu etti senin üzüntün geçince mutlu oldum
Canımmmmm...Aslında hangi işte çalıştığın önemli heralde.... Mesela ben bankacıyım.... valla canımdan bezdim..... Örneğin öğretmen olsam çok mutlu olurdum diye düşünüyorum.... Bana bankacılığın katkısından çok zararı ver gibi geliyor.... Tüketti tüketti....
kızlaar kızım olcakmış. bugun ikili test için gittik. doktor yüzde doksan kız bu dedi. en başından beri eşimle ikimizin gönlünden geçen de kızdı. sağlıkla doğsun insallah. ense kalınlığı 1,3mm çıktı. önce hareketsizdi. sonra bi zıpladı. allahım müthiş bi duyguydu. baş popo mesafesi 6 cm olmuş kızımın. kocaman olmuş yaw. çok mutluyum....
kötü niyetim yoktu canım, daha önce bunu hiç düşünmemiştim, o yüzden söyledim. :26:
bizim karşı komşunun oğlu akrep burcu 9-10 yaşlarında dünyalar tatlısı ama dediğin gibi çok da fevri oluyor annesine bağırıyor falan gerçi bu burçla ne kadar alakalı bilmem
bi de işyerinde bi çalışma arkadaşım, abimiz o da akrep burcu ve şimdiye kadar iyi bir intiba bıraktı, iyi niyetli arkadaş canlısı bir insan, eşine karşı anladığımız dört dörtlük birisi, karakteri iyi yani. ama hemcinsimden akrep burcu bilmiyorum, sen varsın işte, sitenin en yardımsever en paylaşımcılarından birisin
amaaan sanki bebiklerimiz sipariş üzerine mi gelecek, yok kız olsun, yok şu burç olsun, yok şu kiloda olsun, şu olsun bu olsunhayırlı evlat olsun eşine işine vatana hayırlı olsun sağlıklı olsun de mii
Çalıştığım dönemlerde yayıevlerine verdiğim masallarım vardı ama çeviri masallardı. Örneğin bir rus masalını türk geleneğine uyarlayarak yazıyordum. Kendi masallarımı nette falan yayınlamıyorum çünkü daha evvel bazı paylaşım sitelerinde birkaç yazımı yayınladım bazı uyanıklar kendi imzasıyla yazılarımı kullandı. Sunuçta telif hakkı sorunu var bu sanal ortamda..
İnşallah masalarımı kitap olarak yayınlayıp sizlere de hediye göndermem nasip olur..
Birde masallarımı çizgi film yapma projem var aranızda çizer animatör varsa birlikte bu projeyi hayata geçirebiliriz :86:
Kızlar sabahtan beri vişne suyu içiyorum.. Zararı dokunmaz inşalallah.
Kızlar yarın 2'li test için doktora gideceğim.Herkesin dualarını bekliyorum.Umarım tüm anneler güzel haberler almışlardır.Bu arada 2'li testte neler ypılıyor?2'li testin sonucuna göre çocuğun cinsiyeti belli oluyor mu??
Kızlar sabahtan beri vişne suyu içiyorum.. Zararı dokunmaz inşalallah.
yokcnm benim alınmadım ki zaten.Rabbim hakkımızda hyırlısını versin inşallah.Paylaşımcımıyım yoksa herkesin işine burnummu sokuyorum orasını bilemem. Artık benide böyle idare edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?