Bende lise stajımı ve 1 yılda sözleşmeli bankacılık yaptım. Tam kadroya aldıkları gün istifamı basıp kaçtım. One biçim bir stres öyle yav. Sinirsel gastrit oluşmuştu bende gerginlikten düşün daha 18 yaşındaydım. Dedim burası beni 30 uma vardırmaz. Ama bankoda değilsen rahat olursun. Gelçi bakma bankacılıkta özel sektöre göre daha rahat. Ben ikisinide denemiş biri olarak söylüyorum. Bence bankada kal. Çünkü özel sektörde perişan oldum yıllarca mesai vermeden ekstradan 2 saat çalıştıranlar mı dersin, 2-3 saatlik uzaktaki işyerlerine gitmeye çalışırken yolda perişan olmak mı dersin, direk patronla muhatap olup patronun sana hakaret edebilmesi mi dersin. O yüzden banka evet çokkk stresli ama akşam çıkınca geriyi düşünmüyorsun, seni kıskanan yan masadaki arkadaşın akşam şikayet etti mi sabah işsiz miyim diye düşünmüyorsun. Haddim olmayarak her 2'sinide yaşamış biri olarak söylemek istedim.
O da doğru arkadaşımmm... Özel sektörde ayrı zor..... O yüzden bu kadar strese insanlar bankacılıkta kalmakta ısrar ediyor sanırım.....İyi ki varsınız sayenizde iş stresinden uzaklaşıp rahatlıyorummmm............ Sizi çokkkkk seviyorummmmmm.................
Ayyyy lütfennnn arkadaşım, kendimi yanlış ifade etmiş olmayayım.... Akrep çalışkan, başarılı, özü sözü bir, neşeli, iyi insanlardır.... Sadece ikizler ebeveynini akrep çocuk yorar..... O bakımdan demiştimmmm..........Mesela balık burcu da yorar ikizleri..... Kasım akrep burcu olduğu için konumuz akrepe kaydı canım arkadaşımmmmmmmm
Kızlar sabahtan beri vişne suyu içiyorum.. Zararı dokunmaz inşalallah.
canım olur mu, burda seni tanımayan yoktur heralde, çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun ve çok seviliyorsun inan her şey gönlünce olsun canım
canım bi günden bişey olmaz heralde de, ama hazır gıdalardan ve içeceklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. taze sıkılmış portakal suyu falan iç, hem bu demir emilimini de artırıyormuş.
ben de bebişi öğrendikten sonra çayı bırakmıştım, bugün 4-5 bardak içince sigaraya başlamış gibi çaya başladım diye söyleniyom ama dikkat etmemiz lazım
kızlar ya işyerinde çoğu zaman sitemize giremiyorum bugün ne güzel engellenmedi ve rahat rahat yazıştım oh bee
Kızlar yarın 2'li test için doktora gideceğim.Herkesin dualarını bekliyorum.Umarım tüm anneler güzel haberler almışlardır.Bu arada 2'li testte neler ypılıyor?2'li testin sonucuna göre çocuğun cinsiyeti belli oluyor mu??
Canımmmmm...Aslında hangi işte çalıştığın önemli heralde.... Mesela ben bankacıyım.... valla canımdan bezdim..... Örneğin öğretmen olsam çok mutlu olurdum diye düşünüyorum.... Bana bankacılığın katkısından çok zararı ver gibi geliyor.... Tüketti tüketti....
Haklısın canım... Bende kaçıyorum zaten otomatik hazır gıdaları alamıyorum. Vişne suyunuda reçelden yapıyordum... Bir kilo reçeli bitirdim içerek. Bugün hazır vişne suyu aldım.. Abarttım biraz...
Çok iyi olmuş işyerinin kotasına takılmaman seninle zevle yazıştık inan....
cnm vişne suyu kabız yapar. Aman dikkat zaten hamilelikte kabızlık var sonra çok sıkıntı çekersin. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
Saol cnm gönlün güzel gözlerin güzel görüyor. Rabbim sana güzel gören güzel gözlü sağlıklı ve her daim mutlu evlat nasip etsin.
Çalıştığım dönemlerde yayıevlerine verdiğim masallarım vardı ama çeviri masallardı. Örneğin bir rus masalını türk geleneğine uyarlayarak yazıyordum. Kendi masallarımı nette falan yayınlamıyorum çünkü daha evvel bazı paylaşım sitelerinde birkaç yazımı yayınladım bazı uyanıklar kendi imzasıyla yazılarımı kullandı. Sunuçta telif hakkı sorunu var bu sanal ortamda..
İnşallah masalarımı kitap olarak yayınlayıp sizlere de hediye göndermem nasip olur..
Birde masallarımı çizgi film yapma projem var aranızda çizer animatör varsa birlikte bu projeyi hayata geçirebiliriz :86:
Canımmmm..... Mümkün olduğunca taze sıkılmış meyve suyu içmeni öneririm.... Diğerlerinde çok katkı maddesi var...............
Kızlar yarın 2'li test için doktora gideceğim.Herkesin dualarını bekliyorum.Umarım tüm anneler güzel haberler almışlardır.Bu arada 2'li testte neler ypılıyor?2'li testin sonucuna göre çocuğun cinsiyeti belli oluyor mu??
kızlar selamlar.. bayağıdır girmedim topiğe.. herkes ikili testinden geçmiş bakalım ne güzel :) rabbim evlatlarımıza sağlık versin.. ben cuma günü 12haftalık oluyorum randevum da var o güne ama ikili falan yapıcaz dememiştii .. kan tahlili falan yapılacaktır muhtemelen.. şimcik te okuyorum bebişin hareketlerin görmek için tatlı falan yemek gerekiyormuş diye.. peki bu kan tahlilini etkilemez mi ki ?
sayfalar çok hızlı ilerliyor ve açıkçası hepinizin yazılarını inceleyemedim..
fikir verin kızlar..
yada ankarada zekai tahire giden varsa, aydınlatsın beni.. ikiliyi aç mı tok karnına mı yapıyorlar.. vs vs..
kuzucuklar sanırım benim yazım kaynadı arada..
kısmi olarak cevap aldım sayılır..
şu ikili teste aç karnına mı gitmek lazım tok..
ve ankarada olanlardan zekai tahire giden var mı?..
:) 1dk bana da ayırın :)
kuzucuklar sanırım benim yazım kaynadı arada..
kısmi olarak cevap aldım sayılır..
şu ikili teste aç karnına mı gitmek lazım tok..
ve ankarada olanlardan zekai tahire giden var mı?..
:) 1dk bana da ayırın :)
mrb kızlar bugün ikili test icin doktora gittim ama sanırım biraz erkendi diye bisi diyemedi 11 hafta 4 günlük suan yarın sabah kan aldırcakmısım onun sonucuna bakıcak baskada bisi sölemedi simdilik ii görünüo dedi sadece ama tedirginim ya cok baktı ultra.da baya hareketlerini falan gördük fakat niyeyse bi tedirginim ya ve bebegin boyu 48 mm sizce kücükmü 11 hafta 4 günlük bi bebek icin??? internette bakıorum normale göre kücük geldi bana...
yardımcı olurmusunuz banaaaa simdiden tskler.
mrb kızlar bugün ikili test icin doktora gittim ama sanırım biraz erkendi diye bisi diyemedi 11 hafta 4 günlük suan yarın sabah kan aldırcakmısım onun sonucuna bakıcak baskada bisi sölemedi simdilik ii görünüo dedi sadece ama tedirginim ya cok baktı ultra.da baya hareketlerini falan gördük fakat niyeyse bi tedirginim ya ve bebegin boyu 48 mm sizce kücükmü 11 hafta 4 günlük bi bebek icin??? internette bakıorum normale göre kücük geldi bana...
yardımcı olurmusunuz banaaaa simdiden tskler.
Küçük olması mümkün değil o ölçüme göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar, kağıt verdilerse orada 2 tarih varsa sata göre ve ultrasona göre anlayabilirsin, birazcık önden gitmesi veya arkadan gelmesi önemli değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?