2011 Aralık Anneleri

Kızlar bugünkü sohbet için hepinize çok teşekkürler canlarım...
Yazılarınız bana yüksek moral verdi gerçekten..
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum..:119::119::119:

benim bebek 5 gün önce 62 mm idi..o gün 12+4 tü..şimdi altta görünen ticker daki hafta geri aslında ..senin haftandan 1 hafta öncesi bak 48 mm. imiş..benim haftama gelinc rahat 55-60 ı bulur..ben laboratuvarda çalıştığım için başkalrının 2li test verilerini görme imkanım oluyo..kiminin 55 mm kiminin 65 yani o herkese göre değişiyo..korkma..içini ferah tut..

selam kızlar.

tek ben mı enerjigim ya..

gece 2 den asagıya yatmıyorum sabahta 8-8.30 da ayaktayım..

bugun hep tmeızlık yaptık esımde yarıdm ettı..

vıtamınler patlama yaptı bende snaırım

cuma gunu de gelmedı gıttı ,3 hafta sonra görmus olacagım ama gelsın artık cuma gunu :)
kocaman olmuş olucak :)

cok tsk ederim ya icimi rahatlatıosunuz git gide bide doktorun bana neden bgün bisi demedii hakkındada bilgi verseniz keske :) yarın kantahlili istedi bugün yaptıgı neydi ikili testmiydi deilmiydi anlamadımki cok inceledi ama sonuc olarak biside sölemedi bol bol bebisimizi izledik sadece. bisi olsaydı eger yani negativ bisi olsaydı sölermiydi simdiden yoksa kantahlilinimi bekliio acaba sizde nasıl oldu?

olumsuz bişey olsa söylerdi mutlaka..bazı dr.lar put gibi oluyo,sormadan bişey söylemiyo..2li test için kan verdinmi..kanla beraber bi form veriyolar eline..o formda crl ve nt değerleri oluyo..bu değerler ve senden alınan kanda bakılacak hormon değerleri hep birlikte bi istatistik programına giriyolar ve 2li test sonucu çıkıyo..crl ve nt değerleri ultrason kağıdında da minik bişekilde sol kenarda yazar...form yoksa elinde ultrason kağıdına bak..bildir burdan bana..bakalım yardımcı olabilecekmiyim..

amin canım iyi dileklerin için sağol Allah sana da gönlüne göre bir bebik versin çok çok mutlu olun inşallah

cok tsk ederim daha kan alınmadı yarın sabah alınacak ve 28. falan doktora gidicem tekrar bugünki crl 48 mm ve NT 0.8 tek bu bilgiler var elimde bi kagıda yazıp verdi doktor yarın kan aldırmaya giderken vericekmisim bunu.

cok tsk ederim daha kan alınmadı yarın sabah alınacak ve 28. falan doktora gidicem tekrar bugünki crl 48 mm ve NT 0.8 tek bu bilgiler var elimde bi kagıda yazıp verdi doktor yarın kan aldırmaya giderken vericekmisim bunu.

gayet güzel..benim crl 2 haftada 28 den 62 ye çıktı..sen benden 1 hafta gerisin 48 mm..normal yani..nt den de normal..2,5 'un altı olmalı..korkacak bişey yok..

gayet güzel..benim crl 2 haftada 28 den 62 ye çıktı..sen benden 1 hafta gerisin 48 mm..normal yani..nt den de normal..2,5 'un altı olmalı..korkacak bişey yok..

ya nasıl rahatlatıosun icimi cok cok tsk ederim cnm benim :) nt ne oluo???? bide onu sorayım dahada basını agrıtmam simdilik söz

kız geliyo kız geliyooooo :))))))))))

benim abim trt ye çizgi film yapan bi ajansta çalışıyor. böyle bi düşüncen varsa yardımcı olur sanırım canım

Son düzenleme:
evet :))
bugün sağlık ocağına gittim. bi bayan geldi 33. haftadaymış
o günler çokkkk uzakmış gibi geliyo

ben de şimdi facebook'tan bi arkadaşımla görüşüyodum, 37. haftadaymış, hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi diyor, yaa nerdeyse 4 aylık olucak bebişlerimiz zaman dediği gibi çok çabuk geçiyo galiba

ben evdeyim bütün gün. miskin miskin yatıyorum. sanırım ondan bana zaman çabuk geçmiyor (

kızlaarrr

facebook hesabınız varsa sizin de haberiniz olsun, nivea türkiye'yi beğenirseniz bugün 8buçukta yani 1 saat sonra 100. yıl kutlaması varmış hediyeler dağıtılacakmış, isterseniz siz de beğenin, ben onu bekliyorum şmdi bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:

bence de bence de bence deee :)))

cnm benim gözün aydın. ben de yarın 13+4 olucam ve doktora gidicem. artık ben de öğrenmek istiyorum yaaaaaaa

cnm benim nettekiler genelde fazla oluyor. çünkü tüm boyu o bildiğim kadarıyla. ama bizim doktorlarımız baş popo mesafesini ölçüyor. o yüzden turmuyor. sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…